Uuden alku tai siis vanhan paluu 2024


 

Arvatkaas kuinka monta kertaa olen aloittanut kirjoittamisen mutta en ole päässyt alkua pidemmälle. Nyt kuitenkin ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja olla uuden alun tai siis vanhan paluun äärellä 2024. 

Mun pikkusiskoni sairastuminen ja kuolema muutti elämässäni kaiken. Voimat riittivät juuri ja juuri töiden tekoon tai se oli pakko riittää, olenhan yrittäjä, kaikki muu "ylimääräinen" oli pakko jättää pois. Nyt pikkusiskoni kuolemasta on kolme vuotta ja suru on muuttunut mutta ikävä on ihan järkyttävä!! Siskoltani jäi 5 lasta mutta yhdessä tuemme ja autamme toisiamme. <3 Tulen palaamaan tähän siskoni sairastumiseen ja kuolemaan myöhemmin tänä vuonna.   

Menetimme myös rakkaan assarin Milon toukokuussa, moni teistä hänet muistaakin vuosien varrelta. 

Tätä uudelleen aloitusta olen harkinnut kunnolla nyt puolisen vuotta ja tänään on oikea hetki. Vaikka paljon puhutaan, että blogit ovat menneen talven lumia niin siihen en usko vaan uskon vahvasti siihen, että kyllä ne vaan porskuttaa eteenpäin. 

Paljon on tapahtunut tässä hiljaiselon aikana ja tulen kertomaan niistä myös teille. Mutta sitä ennen, jos olet TikTokissa niin nappaa mut ihmeessä seurantaan myös siellä. Löydät mut nimellä Dioriina eli samalla nimellä kuin muistakin somekanavista. 


Muistetaan haaveilla, unelmoida ja asettaa haasteita elämälle. Siitä tulikin mieleen, olisi kiva kuulla sun tämän vuoden tavoitteista, jos olet niitä itsellesi asettanut. Omani kerron seuraavassa postauksessa. :) 


Huikean ihanaa vuotta 2024!


Halauksin, 

Marina 

3 kommenttia :

 1. Aivan ihana juttu, jos säkin palaat takaisin kirjoittelemaan! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Jonna <3 Joo, yritin jo viime vuonna mutta en vaan sitten kuitenkaan ollut valmis mutta nyt jo ootan innolla <3

   Poista
 2. Voimia jatkoon! Kiva kun alat taas kirjoittamaan.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.