Yllättävä apu vuotaviin silmiintuote saatu


mac huulivoide


Silmien vuotaminen on inhottavaa. Varsinkin, jos silmät vuotavat niin paljon, että iho silmäkulmasta alkaa jo punoittamaan ja herkistymään. Saati sitten, että meikit valuu pitkin poskia. 

Itse kärsin vuotavista silmistä. Pakkanen, tuuli, kirkas aurinko ja monet muut asiat saavat omat silmäni vuotamaan välillä kuin Niagaran putoukset. 
Kuinka ärsyttävää se onkaan, kun silmämeikki suttaantuu ja koko ajan saat olla pyyhkimässä silmäkulmaa, varsinkin kun olet töissä. 


Mutta....sitten koitti koitti päivä, jolloin kaikki muuttui.

Apu vuotaviin silmiinhuulivoide

Viime vuonna Tampereen Sokoksessa töissä ollessani, toinen silmäni oli vuotanut aamusta asti niin paljon, että silmäkulman iho oli jo ihan punainen ja arka siitä kaikesta pyyhkimisestä. 

Kerroin tilanteesta yhdelle meikkaajalla ja hän kertoi minulle ihan uskomattoman jutun. Hän vinkkasi minulle, että menes käymään tuossa MAC-pisteellä ja pyydä heitä laittamaan sinulle huulivoidetta silmän alaluomelle.  
Olisittepa nähneet ilmeeni ton kuultuani! :D 

En todellakaan uskonut, että huulivoide voisi mitenkään auttaa silmän vuotamiseen. 

No, menin vaivani kanssa MAC:n pisteelle ja kerroin ongelmasta. Minulle laitettiin pieni määrä LIP CONDITIONER huulivoidetta alaluomen sisäpuolelle eli sinne mihin sisärajaus tehdään. 
MAC

Voitteko kuvitella, silmän vuotaminen loppui melkein heti!

Silmän vuotaminen loppui siihen ja silmäkulmakin pääsi rauhoittumaan. Olin aivan älläkällä löyty mutta onnellinen! 


Miten tämä voi olla mahdollista? 


Kysyessäni tästä minulle kerrottin, että tuotteessa on paljon antioksidantteja sekä useita erilaisia hoitavia ainesosia mm. manteliöljyä, vehnäalkioöljyä, avokadoöljyä ja sheavoita. Huulivoiteessa on käytetty myös mineraaliöljyä, joka luo suojaavan kalvon ja näin lukitsee veden ja kosteuden sisäpuolelle. Tästä syystä huulivoide toimii erityisesti myös pakkasella suojaten huulten ihoa. 

Huulivoideha EI OLE silmälääkärien testaama mutta ihan huikea kikka vuotaviin silmiin. 

Enään en lähde mihinkään ilman, että MAC:n LIP CINDITIONER huulivoidetta! mac huulivoide

Onko sinulla joku kikka mikä auttaa vuotaviin silmiin? Aurinkoista viikonloppua! Love 


Lakkaushaaste: Talviloma

Siis voi kurjuus mikä talvi on ollut. Vettä,harmaata ja tuhottaman pimeää kaiket päivät. 

Tämän kertaisen lakkaushaasteen aiheena on talviloma. Onneksi tänään vesisade muuttui lumeksi ja päätinkin ruskean ja vihreän sävyisen lakkauksen vaihtaa talvisempaan. :D 
Itse en yrittäjänä tule oikeastaan talvilomaa viettämään niin halusin luoda kynsille 
 sellaisen viileän vaikutelman ja annoinkin tälle nimeksi kuurankukka. 
Se on muuten jännää, että ensin sulla on melko selkeä idea mitä teet mutta sitten kuitenkin sitä tehtäessä idea muuttuu ja siitä oikeastaan tulee alkuperäistä paljon parempi, niin kävi minulle tämän lakkauksen kanssa. 
Vaikka sininen lakka ei ole niitä omia lemppareita, tykkään tästä lakkauksesta todella paljon. 


Lakkoina minulla oli käytössä 5 essien lakkaa, joista kaksi on uudesta talvikokoelmasta, yksi essencen lakka ja yksi hiekkalakka. 
hand painted nails


Ihanan kimalteleva hiekkalakka, jota käytin keskisormessa, on Julie niminen lakkamerkki ja lakan nimi on Blueberry Fizz. En muistanutkaan kuinka ihana tämä on! En edes muista milloin viimeksi olen tätä lakkaa käyttänyt. 


winter collectionNimettömän valkoisen pohjan tein essencen valkoisella wild white ways lakkalla ja sen päälle lakkasin essien sip sip hooraylla. Tämä antoi sellaisen pakkasvaikutelman. Päälle maalasin muilla essien lakoilla "kuurankukkasia". Kukkasten keskustan tein kuvassakin näkyvällä tied & blue lakalla, joka muuten on myös uudesta talvikokelmasta. Muilla essien lakoilla tein muihin kynsiin liukuvärjäyksen ja ne ovat: blue la-la, take the lead ja midnight sun.
Käy ihmeessä kurkkaamassa millaisia talvilomia muiden kynsillä vietetään. 

Onko teillä jotain talviloma suunnitelmia? 

Kivaa keskiviikkoa! 

Love


Georges Bizet: Carmen, ensi kosketus oopperaan

Meidän ystävänpäivän kruunasi Tampere-talolla ensi-iltansa saanut Carmen-ooppera. 

Tämä oli minun ja Antin virallinen ensikosketus oopperaan. Ihan ensimmäisen kerran kuulimme oopperaa livenä Roomassa. Olimme juuri tulleet illalliselta ja olimme hakeneet jäätelöt jälkkäriksi (totta kai ) ja kävelimme käsikädessä katuja, kun yhtäkkiä alkoi kuulumaan upeaa laulantaa. 

Vieläkin menee kylmät väreet, kun ajattelenkin sitä hetkeä, kun pääsimme aukiolle, missä Italian kansallisoopperan solistit lauloivat. 

Georges Bizet: Carmen


Kuvaaja: Petri NuutinenCarmen on yksi tunnetuimmista tai ehkä jopa tunnetuin ooppera. Kantaesityksensä se sai 3.maaliskuuta vuonna 1875 Pariisin Opéra-Comiquessa. 


Carmen on kohtalokas rakkaustarina, jossa on mukana suuria tunteita. 


I Näytös 

 Tupakkatehtaan edustalla Sevillassa 1800-luvulla.

Kuvaaja: Petri Nuutinen


II Näytös 

Kaksi kuukautta myöhemmin Lillas Pastian kapakassa

Kuvaaja: Petri Nuutinen


III Näytös

Vuoriston metsissä 


Kuvaaja: Petri Nuutinen
IV Näytös
Härkätaisteluareenalla ja sen edustalla käydään oopperan loppuhuipennus. 

Kuvaaja: Petri Nuutinen


Kuvaaja: Petri Nuutinen
Ooppera loppui hieman yllättäen mielestämme, emme kumpikaan tajunnut sen loppumista vaan jäimme odottamaan mitä tapahtuu seuraavaksi. No seuraavaksi alkoikin taputukset. 

 En halua kuitenkaan paljastaa miten se loppui, koska siellä ruutujen takana saattaa joku mennä vielä katsomaan tämän. :) 

Roolisuoritukset olivat mahtavia ja äänet upeita.

Solistit ovat: 
Carmen - Niina Keitel
Don José - Arturo Chacón Cruz
Micaëla - Marjukka Tepponen
Escamillo - Tommi Hakala
Frasquita - Suvi Väyrynen
Dancairo - Kevin Greenlaw
Zuniga - Jussi Juola
Morales - Waltteri Torikka
Mercedes - Päivi Pylvänäinen
Remendado - Heikki Hattunen


Maailmanluokan tenori Arturo Chacón Cruz on nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Hän on muuten oppinut yhden suomenkielisen sanan ja se ei muuten ole kirosana vaan IHANAA!!  

Tampereen oopperan kuoro oli todella HUIKEA! Se voima mikä siitä lähti sai minut melkein joka kerta liimautumaan penkkiin.

Kuoro olikin aarioiden lisäksi kaikista parasta Carmenissa. 

Tampereen Filharmonia loisti myös. He juhlivat tänä vuonna 90-vuotista taivaltaan ja on muuten ainoa täysimittainen sinfoniaorkesteri pääkaupunkiseudun ulkopuolella. 

Mukana oli myös Tampereen lapsikuoro, jossa oli mukana 35 kuorolaista. He toivat oopperaan oman kivan lisänsä.  


Kuvaaja: Petri Nuutinen


Itseni yllätti se kuinka monta tuttua kappaletta kuuluukaan Carmen-oopperaan. :) 
Yksi niistä on Habanera, joka varmasti jokainen on kuullut jossain vaiheessa. 
Tampere-talossa nähtävä Carmen on ohjaaja Marco Bjurströmin käsialaa. 
Hän halusi myös, että lavasteita liikutetaan käsin ja ainoa sähköllä toiminut lavaste oli valtavan iso kattokruunu. Eihän sitä sähköä ollut silloin 1800-luvulla mihin ooppera sijoittuu niin ei sitä sitten tarvita nytkään. Kuvaaja: Petri Nuutinen


Marco kertoo Carmenin olevan teos, joka on saanut ja saa monet ensikertalaiset uskaltautumaan oopperakatsomoon ja sen jälkeen he ovat rohkeasti lähteneet katsomaan muitakin oopperoita. Meille kävi Antin kanssa juurikin näin. 
Nyt jo odotellaan innolla Tamperetalon seuraavaa ooppera-teosta: Wagner: Lentävä Hollantilainen ( ensi-ilta 29.1.2021)ja saattaa olla, että kesällä taidamme suunnata pienelle oopperamatkalle. ;) 

Kuvaaja: Petri Nuutinen


Esityksiä on yhteensä vain kuusi ja huomisen jälkeen jäljellä on vain 3 esitystä. 
Liput taitavat olla melkolailla loppuun myytyjä mutta huomenna 19.2.2020 YLE tarjoaa kaikille mahdollisuuden päästä nauttimaan Carmenista suorana Tampere-talosta klo 18.25 lähtien YLE Areenassa. 
Tallenne on nähtävissä Areenassa 18.8.2020 saakka. 

Jos haluat kokea jotain unohtumatonta niin mene seuraavaksi oopperaan. Se yllättää sinut täysin! 

Liput saatu


Meinaatko katsoa Carmenin? 

LoveGuerlain MUST have tuotteet aikuiselle iholle + ARVONTA!!!

tuotteet saatu

Itselläni on ollut aina todella hyvä iho. Nuorempana en ole kärsinyt aknesta tai muista iho-ongelmista. Vasta aikuisiässä kasvoilleni on ilmaantunut yksi tai kaksi finniä. 

Muistan kuinka onnellinen olin hyvästä ihostani enkä paljon erikoisemmin sitä hoitanut vaikka kosmetologi olenkin yhdeltä ammatiltani. Muutaman kerran sitä tuli meikitkin naamassa nukuttua.  
Mutta jos olisin tiennyt mitä tuleman pitää, olisin kylpenyt kaikissa mahdollissa hoitotuotteissa. :D 

Ihoni on vielä näin päälle nelikymppisenä suht heleä ja hyväkuntoinen ja saan siitä kehujakin mutta ihoni on ohut sekä pintakuiva. 
Ikääntymisen merkit näkyvät ohuessa ja pintakuivassa ihossa PALJON PALJON aikaisemmin kuin mitä esim. rasvaisessa ihossa. Ja nyt saisin päättää niin olisin mielelläni ottanut niitä finnejä nuorempana. 

 Ja onneksi löytyy tuotteita, jotka auttavat hidastamaan niitä ikääntymisen merkkejä vaikkakin nekin kuuluvat elämään. 

Kauniin meikin takana on hyvä perusta


Hyvä perusta on kaiken A ja O. Tämä koskee myös meikkiä. Muista, että ihon kosteutus on todella tärkeässä osassa kaunista meikkipohjaa. 

Vielä muutama vuosi sitten seerumin käyttö omalla kohdalla oli todella vähäistä. Mutta nyt tällä hetkellä se kuuluu ihonhoitorutiiniin aamuin illoin. Seerumi on kuin pieni täsmäase ihon ongelmakohtiin ja ikääntymisen merkkeihin. 

Varsinkin aikuisen ihon hoidossa on hyvä panostaa tehokkaaseen seerumiin ja yksi hyvä vaihtoehto on Guerlainin Double R Renew & Repair serum, joka on ihoa uudistava ja korjaava seerumi. Guerlain Double R Renew & Repair serum


kohottava seerumi aikuiselle iholle


Double R Renew & Repair-serum on kaksi tehoinen seerumi aikuiselle iholle. Nimensä mukaan seerumi on uudistava ja korjaava. 

Double R Renew & Repair-serum kuuluu Abeille Royale -linjaan, joka on juonteita korjaava ja parantava linja. Vaikuttavana aineena on kuningataruute eli Quessant mustan mehiläisen Royal Jelly. Mustan mehiläisen hunajauute on sekoitettu Guerlain Royal Jellyyn, joka on kuningatarhyytelöä. 
Mustan mehiläisen hunajauute kohottaa tehokkaasti, kun taas Royal Jelly on erittäin ravitseva. 

Seerumin tuntuu ylelliseltä ja tuoksu on myös todella miellyttävä. 
Itse käytän tätä aamuin illoin ja levitän tämän kasvoille ulospäin suuntautuvin liikkein. 
Ihoni näyttää napakammalta ja muutenkin mielestäni hyvinvoivalta. Mielestäni sävykin on tasaisempi. 
Kaikkihan tiedemmä mikä ihme aine se hunaja on. 


Guerlain L'Or

meikinpohjustusPrimer eli meikinpuhdistusvoide tasoittaa ihonpintaa, auttaa meikkivoidetta levittymään tasaisemmin sekä myös lisää meikin kestoa.

  Itse en joka päivä käytä primeria mutta silloin, kun tiedän olevani liikenteessä koko päivän tai olen menossa juhliin, primer on käytössä. Silloin minun ei tarvitse murehtia meikistä vaan voin keskittyä olennaiseen.


Primereissa on kuitenkin eroja. Tämä Guerlainin L’Or on aikuiselle iholle todella loistava valinta.

Tässä ihanan ylelllisessä L’Or meikinpohjustusvoiteessa on mukana puhdasta 24 karaatin kultahippusia, jotka sulavat iholle levitettäessä. Ihosta tulee heleä ja se tuntuu napakalta. Se jättää iholle hieman samettisen pinnan, mistä itse tykkään todella paljon.

Välillä on sekoittanut meikkivoiteeseen muutaman pisaran L’Oria ja näin saanut luonnollisen ja kevyen lopputuloksen.

Ihastuin tässä myös tuoksuun. Tuoksu on kukkainen ja siitä löytyy persikkaa, ruusua, jasmiinia ja vadelmaa.

Miten käytän primeria?


Ota pieni määrä tuotetta kämmenelle ja levitä ulospäin suuntautuvin liikkein kasvoille. Jos käytät primeria liikaa, se ei toimi niin kuin sen pitäisi. Levityksen jälkeen odota muutama sekuntti ennen kuin alat levittää meikkivoidetta. Iho tuntuu kivan napakalta. 
Muista laittaa primerin alle kosteusvoide ja anna se imeytyä ennen kun levität primerin. 


Kiss Kiss Liplifthuultenpohjustustuote

Myös huulille löytyy oma pohjustustuote. Guerlainen Kiss Kiss Liplift -huultenpohjustus tasoittaa huulten pintaa. Huulipuna levittyy myös tasaisemmin ja antaa punalle pysyvyyttä eli tekee saman huulille mitä primer kasvoille. Kiss Kiss Liplift auttaa tehostamaan myös itse huulipunan sävyä. 

Tätä kannattaa levittää hieman huulten rajojen yli ja tasoittaa sitten sormenpäillä. Tämän jälkeen rajaa huulet normaalisti ja levitä huulipuna. 

Tietysti huulipunan lopputulokseen ja pysyvyyteen vaikuttaa myös huulten ihon kunto. 
Huulet kannattaa kuoria tietyin väliajoin. Se puolestaan auttaa taas huulipunan levittävyyteen ja pysyvyyteen sekä totta kai lopputulokseen. 

Tämä tuote sopii kaiken ikäisille mutta eritoten meille aikuisille ja varsinkin, jos käyttää vähääkään tummia huulipunia. Eihän kukaan halua, että huulipuna lähtee karkailemaan huulten juonteisiin.
Tämä tuoksuu muuten hieman vaniljalle. 


Yhteenlaskettuna hyvin hoidettu iho + loistavat pohjustustuotteet takaavat upealta näyttävän lopputuloksen.


ARVONTAJa kuinka huikeaa onkaan, että saan arpoa tämän upean kolmikon myös teidän kesken. 
Eikö ole ihan mahtavaa!! Mä oon niin täpinöissäni teidän puolesta täällä. :) 

 Jaan tämän arvonnan myös blogin lisäksi myös Instagramissa ja Facebookissa
Kannattaa ilman muuta käydä osallistumassa kaikissa kolmessa kanavassa niin silloin saat itsellesi 3 arpaa!

Täällä blogin puolella osallistut vastaamalla kysymykseen: 
Oletko aikaisemmin käyttänyt Guerlainin tuotteita? 
Olisi myös kiva kuulla mitä?

Arvonta on voimassa 16.2. klo 23.00 asti. Otan voittajaan yhteyttä maanantaina.
Onnea kaikille arvontaan! 

Love