Auringonkukkia ja Atelier Rougen lakkoja

Lakat saatu lehdistänäytteenä/sisältää mainoslinkkejä

 

sun flowers


Pakko myöntää, etten ole oikein pitkään aikaan saanut kunnon inspiraatiota mihinkään ja se on hieman ahdistanut. Inspiraation puutteesta blogikin on ollut hiljaisempi vaikka täällä taustalla ollaan kuitenkin koko ajan testailtu tuotteita ja lakattu kynsiä. Onneksi ette ole kuitenkaan jättäneet minua vaan olette pysytelleet mukana. 
Kiitos teille, ootte ihania <3 


Olen aloittanut nyt myös koulun. Kesäkuussa valmistuin Kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi ja nyt olisi vuorossa Ammattivalokuvaajan titteli. Onneksi saan tehdä sitä työtä mitä rakastan (tiedän, että on klisee) vaikka eihän tämä yrittäjänä toimiminen helppoa ole, varsinkaan kun ihan kuka tahansa voi perustaa firman ja olla valokuvaaja. Mutta, elämä on ja nautitaan siitä niin hyvin kuin pystytään. 
Jos nyt kuitenkin mennään itse asiaan eli niihin kynsiin. 

Atelier Rouge Fall 2021


Atelier Rougelta on tullut ihana syksyinen  Fall 2021 Limited edition kokoelma. Lakkojen sävyt toivat mieleeni auringonkukat ja siitä se inspiraatio sitten lähti. Kokoelma pitää sisällään toinen toistaan ihanampia syksyisiä sävyjä ja tähän lakkaukseen näistä päätyi kolme lakkaa. 
Varsinkin tuo sinapinkeltainen lakka nimeltä Signature Yellow hurmasi minut täysin ja sitä käytinkin peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä. Keskisormessa on ihanan tumma, hieman punertavan ruskea Always A Classic ja nimettömässä vaaleanpunertava Rose Pour Toujours

Tällä kertaa en lähtemään maalaamaan käsin vaan loihdin auringonkukat helposti decaleilla. Tykkäsin tästä lakkauksesta todella paljon. 

Jos muuten innostuit noista lakoista niin nyt ne ovat Kicksissä klubihintaan 7,43€ ja normaalistikin hintaa näillä lakoilla on 9,90€. 


Samalla reissulla, kun olin kuvaamassa ihanaa perhettä auringonkukkapellolla niin oli pakko  viedä meidän Milokin sinne pellolle. 

Oletteko te hullaantuneet auringonkukkasista?


Love


 

Lakkausunelmia: ViolettiItsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten!

Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi.

 Tämän kuun aihe oli mun toive. Violetti oli yksi mun pikkusiskon lemppariväreistä. Eilen tuli vuosi siitä, kun hän nukkui pois niin halusin valita tämän aiheen. 
Pikkusiskoni rakasti glitteriä ja blingiä samanlailla kuin minäkin ja eihän sitä voi ilman glitteriä lakkausta tehdä. Se olikin sitten ainut asia, mikä oli lakkauksessa selvää. Eiliseen asti, pää oli ihan jumissa tai on se vieläkin. Päädyin sitten loppujen lopuksi maalaamaan ruusuja. Totta puhuen, itse tykkäsin näistä ihan ilman mitään koristelusta mutta se olisi ollut tylsää. 


Tumma sävy on essien tangoed in love, joka oikeasti on matta ja näkyykin tuossa etusormessa. Muihin laitoin päällyslakkaa päälle. Keskisormessa on Picture Polishin heaven. Sävy on muuten Cesarshopin suunnittelema lakka ja siinä on mukana pienen pieniä glitterihippusia. Keskisormessa on essensen glitteripläjäys nimeltä holo fever
Ruusut maalasin akryylimaaleilla, koska en vain luota itseeni niin paljon, että lähtisin maalaamaan lakoilla. :D 
Love