Lakkaushaaste: leadlighting*merkityt tuotteet saatu


Vuoden toiseksi viimeinen lakkaushaaste on täällä. 
Tällä kertaa koristelutyyli oli sellainen mistä en ollut koskaan ennen kuullutkaan. :D 
Onneksi on Youtube, koska ilman sitä oisin ollut hieman hukassa. 

Leadlighting koristelutyyli on siis hieman samntyyppinen kuin mitä leimadecal, paitsi tässä lakkoina millä maalataan leimauksen päälle toimivat niin sanonut jelly-lakat. Nämä lakat ovat läpikuultavia koostumukseltaan ja leimaus näkyy lakkojen alta. Ikkunamaalaus tulee itselle tästä tyylistä mieleen. 


kynsikoristelut


Hieman kauhulla odotin leimaamista, koska viime kerralla siitä ei tullut lasta eikä p***** suoraan sanottuna. Tällä kertaa leimasimeksi otin essensen leimasimen* ja leimauslaattana käytin Moyran Mini series no. 115. ja nimeltä Happily ever after

Tiettekö sen tunteen, kun joskus joku onnistuu yli odotusten? Mulle kävi just niin! Ei mitään ongelmaa leimauksen kanssa. Innostuin niin paljon, että loppuviikosta laitan teen meidän lemmenlomalle uudet lakkaukset ja postaan ne myös tänne. 

Leimaslakkana käytin Moyran mustaa leimauslakkaa ja leimojen päälle laitoin Moyran leimaus päällyslakkaa.
 Leimojen alle lakkasin ensin kaksi kerrosta valkoista essencen the gel kynsilakkaa. 

Itselläni on joskus ollut pari jelly-lakkaa mutta nyt en löytänyt niitä mistään mutta OPI:n sheer tints* lakat ajavat saman asian. 
Olen saanut joskus testiin mini tints lakkapaketin ja käytin siitä kolmea lakkaa:

Violetti= Don't Violet Me Down
Punainen= Be Magentale with Me
Keltainen= I'm Never Amberrassed

Muut kynnet lakkasin OPI:n upealla violetilla nimeltä Lost My Bikini in Molokini.


OPI:n lakoilla upea leadlighting lakkaus


Tykästyin tosi paljon tähän leadlighting tyyliin ja tulen testaamaan tätä kyllä toistekkin. Nyt täytyy vaan metsästää niitä jelly-lakkoja. Ilmianna ihmeessä joku ihanan sävyinen jelly, jos vain tiedoilla. 

 Ainut minkä unohdin laittaa oli se suoja-aine kynsinauhoille ennen leimausta. Varsinkin mustalla leimatessa ja näin kuvia katsellessa näkyy se musta sieltä kynsinauhoista. 


Tässä vielä muut loistavat kynsitaiturit ketkä osallistuivat haasteeseen tällä kertaa: 
Oletko koskaan törmännyt tähän koristelutyyliin? 

LoveTakaisin koulunpenkille

No niin, nyt kun on nimet papereissa niin uskallan julkaista eli palaan koulun penkille. 
En lähde opiskelemaan aikuiopiskelijana vaikka ikää onkin, tällä kertaa lähden opiskelemaan yrittäjän oppisopimuksella. say yes to the dress suomiMonesti sitä ajattelee, että on liian myöhäistä tehdä sitä tai tätä mutta paskat sanon minä! Koskaan ei ole liian myöhäistä mennä kohti haaveita ja tehdä niistä totta. 

Tämä reilu puolitoista vuotta kestävä opiskeluaika on vasta ensimmäinen etappi siihen mitä haluan mutta pakko on aloittaa perustutkinnosta ja sitten siitä edetä eteenpäin. 

Marraskuun puolestavälistä lähtien olen ollut opiskelijana Tampereen Visuaalisen viestinnän instituutissa ja kohti valokuvaajan erikoisammattitutkintoa mennään.  

Tälläisellä ikuisella jännittäjällä ja ujopiimällä oli perhoslauma vatsassa, kun koulun oven avasin. Olen aina inhonnut esitelmien pitämistä ja itsensä esittelyä :D Voitte sitten kuvitella sen vapinan, kun tuli minun vuoroni esitellä itseni ja kertoa omasta lempivalokuvasta. 

Ihan turhaan taas jännitin ( kuten aina ) ainakin omasta mielestä se meni hyvin ja kuvakin sai opettajalta kehuja, että on upea kuva. Tässä on se kuva. Saija ja Ketku

Miksi juuri tämä kuva on lempikuvana?


Tämä kuva on ensimmäinen valokuva minkä olen lähettänyt ulkomaille näyttelyyn ja sama kuva valittiin tänä vuonna Suomen Kameraseurojen vuosinäyttelyyn. Tämä kuva antoi myös itselle sen potkun persuksiin, että nyt nainen, lähdet kohti sun omaa unelmaa. <3 

Se mikä tästä teki vielä enemmän tärkeän, on se, että mukana oli koira, mitä ei todellakaan oltu opetettu mihinkään ja samaan aikaan heitä kuvasi monta muutakin kuvaajaa. 

Nyt odotan tietoja, kuinka monta opintopistettä saan hyväksytyksi vanhoista opinnoista vai aletaanko sitä pänttäämään taas matikkaa. Miss Suomi 2018


Jos joku teistä haluaa kuulla lisää tästä yrittäjän oppisopimuksesta niin mielelläni kerron siitä lisää, kunhan itsellenikin kaikki selviää. 

Jos haluat muistoista ikuisia, ota yhteyttä ja varaa aika kuvauksiin.
Kuviin pääset tutustumaan www.mrphoto.fi, Facebook: MR Photo / Valokuvaaja Marina Rotkus tai instan puolella : MR Photo

Tehdään haaveista totta! 

Love 


Aurinkoa pimeyden keskelle

Minua ahdistaa tämä pimeys, joka ottaa vallan. Olen valonlapsi ja syntynyt ihan väärälle mantereelle. Saan energiani auringonvalosta ja sen lämmöstä. 
Ainut hyvä asia mikä tässä pimeydessä on, on tunnelma valaistus. Rakastan istua kynttilänvalossa, laittaa erilaisia valonauhoja kodin kaikkiin huoneisiin ja nauttia niiden tuomasta tunnelmasta. 

Pimeys imee itseensä kaiken energian varsinkin nyt, kun sitä tarvitaan. Ihan vielä en uskalla paljastaa mistä on kyse, olen todella pelkuri kertomaan unelmista tai asioista jotka eivät ole vielä toteutuneet. Taikauskoinen oli muuten se sana mitä hain tuossa. :D 

Tänään muuten tänne Tampereelle tuli lumi maahan ainakin hetkeksi eli hieman valoisampia päiviä tiedossa.
Eikä sitä tarvitse lähteä ulkomaille, jotta voisi fiilistellä kesällä ja lämmöllä. Valokuvien ja kosmetiikan avulla se onnistuu myös. Butter Bronzer

Olin lukenut monesti tästä Physicians Formulan paljon hehkutetusta Butter Bronzer aurinkopuuterista ja mietein, että onko se nyt oikeasti niin hyvä mitä siitä kirjoitetaan. 
Sitten sain sain yllärinä testiin ja voi pojat, se oli paljon parempi!!! 

Tropiikkinen tuoksu huumaa sinut heti kannen avattuasi. Kookos ja karamellisoitu ananas tulee itselle mieleen ensimmäisenä. 

Entäs sitten koostumus. Samettisen pehmeä koostumus sulautuu ihoon, tasoittaa ihon pintaa ja antaa iholle kauniin hehkun. Aurinkopuuterissa oleva murumuru-voi tekee siitä näin upean. Aurinkopuuterin sisältämät pro-vitamiinit ja välttämättömät rasvahapot kosteuttavat, ravitsevat ja pehmentävät ihoa.  
Tuotteen ulkomuoto tuo mieleen myös Yyterin hiekkarannan, johon tuuli ja merivesi ovat tehneet samanlaisia jälkiä hiekkaan. <3 

Jos et vielä ole tätä ihanuutta kokeillut, niin olet jäänyt paljosta paitsi eli testaa ihmeessä! 

Itse sarjahan ei ole mikään uusi vaan se on perustettu vuonna 1937 Kaliforniassa. Sarjan perustaja oli lääkäri ja allergiaspesialisti ja hän teki sarja vaimolleen, joka kärsi ihosairaudesta. 
Mikä ihana rakkauden tunnustus. <3 
Sarjan tuotteet ovat muuten myynnissä Cittareissa, Pretty.fi, wonda.fi ja stroorla.fi.

Itse ajattelin jossain vaiheessa testata ainakin sarjan poskipunan ja puuterin näin ensi alkuun. 


Oi, itselle tuli ainakin ihana fiilis noista kuvista. Kuukauden päästä puoli vuotta kesään, jeee!! Onko Physicians Formula sinulle tuttu? 

LoveMitä isälle lahjaksi?Tuoksut lehdistönäyte

Isänpäivää vietetään nyt tulevana sunnuntaina. 
Isänpäivä, kuten moni muukin juhlapäivä on kotoisin Amerikasta. 
Meillä Suomessa isää juhlitaan aina marraskuun toisena sunnuntaina. Norjassa, Ruotsissa ja Virossa isänpäivää juhlitaan samaan aikaa kun meillä, muualla päivä vaihtelee riippuen siitä missä päin maailmaa asuu. Esimerkiksi Amerikassa ja Kanadassa sitä juhlitaan kesäkuun kolmantena sunnuntaina ja Australiassa taas syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina. 


Mitä sitten isälle lahjaksi? 

Tuota varmasti moni miettii tälläkin hetkellä tai on miettinyt. Mitä jos tänä vuonna ostaisit lahjan, mistä sinäkin pääsisit hieman nauttimaan eli tuoksun. 

Tuoksulahjoja pidetään monesti naisten juttuina mutta yhtä lailla niitä voi laittaa pakettiin sen perinteisen suihkusaippuapakkauksen tilalle. 1922 BY J.M. KEUNE


Keunelta on tullut miesten tuoksu Keune saattaa ollu tuttu hiustuotteiden puolelta ja nyt heiltä onkin tullut markkinoille heidän ensimmäinen eau de toilette 1922 by J.M. Keune. Tuoksu täydentää heidän samannimistä tuoteperhettä, johon kuuluu parran-, hiustenhoito- ja muotoilutuoteita. 


Keune on perustettu Amsterdamissa vuonna 1922 ja perustajana oli nuori farmaseutti J.M. Keune. Keune Haircosmeticks on perheyritys ja sarjan perustajan poika George Keune Sr. on kehittänyt tämän uutuustuoksun. 

Alkutuoksusta löytyy setripuuta, iiristä, santelipuuta ja coumarinia. 
Sydäntuoksussa huumaavat viikuna, eukalyptus, kardemumma ja mielenkiintoinen porkkana. 
Tuoksun viimeistelee papyruksen, nahan, kuivan puun ja myskin tuoksunuotit. 

Tuoksusta löytyy lämpöä, raikkautta ja pieni ripaus makeutta.
Todella mielenkiintoinen uutuus miesten tuoksuihin. 

Tämä tuoksu on myynnissä VAIN Keune-kampaamoissa, hinta 42,30 €/ 100 mlTed Baker Au


Ted Baker on tunnettu tyylikkäistä miesten puvuista. 

Tänä syksynä valikoimaan on tullut Tonics-tuoksukokoelma, johon kuuluu 3 eri tuoksua. Tuoksut ovat suunniteltu täydentämään persoonallisten miesten pukeutumistyyliä. 

Tuoksukokoelma yhdistää maailman tunnetuimmat alkuaineet: hopean, kuparin ja kullan. Tuoksujen nimet ovat siis Ag, Cu ja tässä nyt esittelyssä oleva Au. Myös pullojen väritys on nimensä mukainen. 


 Au on tehty miehille, jotka eivät pelkää erottua joukosta ja haluavat jättää unohtumattoman vaikutuksen.

Tuoksun aloittaa mausteinen neilikka ja bergamotti. 
Sydäntuoksussa jasmiini, setripuu ja gardenia antavat tuoksulle pehmeyttä. 
Pohjatuoksussa myski ja huumaava vanilja. 

Tuoksu on yllättävän pehmeä ja makea. Voisin kuvitella tämän sopivan myös naisille, jotka tykkäävät voimakkaista tuoksusta. 
Tämän kanssa todella erotut joukosta. 

Ted Bakerin Tonics-tuoksut ovat myynnissä Stocmannilla, Sokoksissa ja Emotioneissa. 


25 ml/ 33,90 € ja 100 ml/ 52,90€

L'Eau D'issey Pour Homme Wood&WoodIssey MiaykiJapanilainen Issey Miyake on tuonut markkinoille uutuustuoksun, joka on ihanan raikas mutta samalla maskuliininen ja lämmin. Sitrus ja puu sopivat todella hyvin yhteen luoden tuoksun, joka sopii käytettäväksi talvella ja kesällä. Tämä tuoksu on Eau de Parfum eli tuoksu kestää iholla kauemmin kuin mitä eau de toilette. 

Raikkaassa alkutuoksussa on greippiä, kardemummaa ja elemiä. 
Lämpimässä sydäntuoksusta löytyy ne tämän tuoksun tärkeimmät puun tuoksunuotit eli setripuu ja santelipuu. Mukana on myös mehukasta aprikoosia ja ambroxania. 
Pohjatuoksun viimeistelee patsuli, puun tuoksunuotit ja vetiver. 

Pohjatuoksun metsäiset tuoksunuotit antavat pitkäkestoisen tuoksujäljen. 

Tästä tuoksusta itselleni tulee mieleen raikkaus, puhtaus joka on samalla intensiivinen ja voimakas. 

50 ml/ 74,50 € Bad Boy

Carolina Herreran uusin miesten tuoksu Bad Boy on huumaava, seksikäs ja ylellinen. 
Tuoksu on suunniteltu itsevarmoille, vahvoille ja rohkeille miehille. 

Entäs sitten itse pullo? Tuoksupullon muoto eli salama huokuu sekin sähäkkyyttä ja voimaa. 

 Alkutuoksu: mustapipuri, valkopippuri ja italian vihreä bergamotti.
Sydäntuoksu: setripuu ja salvia
Pohjatuoksu: tonkapapu, amberwood ja kaakao. 


Ylläolevilla tuoksunuoteilla muodostuu täydellinen pahan pojan tuoksu ja jokaisessa miehessä on ripaus pahaa poikaa. 

Tämä tuoksu sai minut olemaan Antin vieressä kuin takiainen :D 

50 ml/ 86 € ja 100 ml/ 119 € 
Tässä oli vain pieni kattaus tämän syksyn uutuustuoksuista. Kaikissa oli ripaus yhteläisyyttä mutta kuitenkin kaikki olivat erilaisia omilla upeilla tuoksunuottisekoituksillaa. 

Yhtälailla, nämä tuoksut sopivat myös joululahjaksi tai ihan vain ilahduttamaan päivää. Ei sitä aina tarvitse olla mikään juhlapäivä, että voisi muistaa läheistä ihanalla yllärillä. Me kaikki tykkäämme hyvälle tuoksuvasta isistä <3 

Arvaatko mikä oli mun ja Antin lempparituoksu näistä? 

Love