Helppo mutta kivan tyylikäs lakkaus vegaanisilla Benecos kynsilakoilla

Joskus sitä ei vaan jaksa kaivaa esille yhtään kynsien koristelukamoja tai osallahan ei pakosti edes ole. Silti sitä haluaisi kuitenkin jotain kivaa pientä jujua kynsiin. Sehän onnistuu ihan vain vaikka yhdellä sävyllä. 

Seuraavan lakkauksen olen tehnyt testiin saamillani Benecos lakoilla. 

benecos





benecos brändinä on itselle tuntematon. Olen kyllä kuullut siitä mutta omia kokemuksia ei ole ollut. Ja mikäs sen parempi, kuin lähteä testaamaan sitä kynsilakoilla. Jos vielä itse brändistä sen verran niin Benecos on siis saksalainen luonnonkosmetiikan valmistaja, joka on erikoistunut värikosmetiikkaan.

Heidän Happy Nail Polish -lakat ovat uudistuneet ja nyt lakkojen koostumus sisältää jopa 90%:sti luonnollisia ainesosia uusiutuvista raaka-aineista. Eikä tässä vielä kaikki. Lakat ovat 8-FREE- lakkoja, joka tarkoittaa sitä, etteivät ne sisällä: parabeeneja, silikoneja, halogeeniorgaanisiayhdisteitä, tolueenia, kamferia, formaldehydiä, kolofoniumia ja ftalaatteja. 


Myönnän, että lähdin testaamaan lakkoja skeptisesti sen pysyvyyden kannalta. 
Pari asiaa huomasin heti, lakan päälle pitää laittaa päällyslakka. Itsellä oli pari tuntia ilman ja kärkikulumaa oli heti. Se näkyy myös kuvissa, koska en lähtenyt korjaamaan lakkausta kesken testin. Toinen mikä näkyy kuvissa on painaumajäljet. Tämä johtuu siitä, että yleensä käytän tai siis aina pikakuivattavaa päällyslakkaa ja tämä benecos ei sitä ole. Mielestäni annoin lakan kuivua tarpeeksi kauan mutta näköjään en. 



benocos lakoissa on iso suti


Se mistä tykkään todella paljon on sudin koko. Vaikka varsi on lyhyt niin suti on tarpeeksi iso, jolloin lakan levitys on helppoa. Itse koostumus on myös todella hyvä, tästä iso plussa! Peittää lyhyet kynnet jo yhdellä kerroksella. Itse lakkaan aina kaksi kerrosta ja niin suosittelen myös asiakkaille sekä myös tietysti teille. 

Lakoissa on muuten vielä yksi plussa lisää, ne sisältävät mm. biotiinia ja avocadoöljyä eli lakat kosteuttavat ja vahvistavat kynsiä! 

Testiin saamani sävy sopii juuri ajankohtaan ja on nimeltään my secret.* 


my secret


Niin se koristeluvinkki mistä oli puhetta tuossa alussa. Kyseessä on siis ranskalainen lakkaus. Senhän voi tehdä kaikkiin kynsiin mutta jo yhdessä kynnessä, se antaa lakkaukselle sen pienen jujun. Jos haluaa, lakkauksen rajaa voi tuunata esim. kivillä tai glitterillä tai sitten vain yksinkertaisuudessaan antaa se olla ilman mitään. 
Jos ranskiksen teko tuntuu haastavalta vapaalla kädellä niin voit käyttää vaikka teippiä avuksi, jos et omista sellaisia valmiita ranskis tarroja. Omani tein ihan vapaalla kädellä. 




benecos lakat ovat 8-FREE



Onko sinulla joku helppo ja nopea koristeluvinkki? Kerro ihmeessä se tuolla kommenteissa ja niin testaan se. :) 

Mahtaako tästä päivästä tulla yhtä kylmä mitä eilisestä?  :) 

Mahtavaa keskiviikkoa sulle <3

*mainoslinkki

Love





Bloggauksen tuskaa ja ihanan kosteuttava yövoide herkälle iholle



sadepisarat lehdellä


Tämä vuosi on ollut hieman hiljaisempi täällä blogin puolella ja siitä on hieman paha mieli. Kiirettä on pitänyt häiden järjestelyissä ja töiden parissa, joten asiat ovat vaan laitettava tärkeysjärjestykseen. Vaikka kiirettä on vieläkin ja välillä tuntuu, ettei päivän tunnit meinaa riittää ja stressi kasvaa, yritän päästä taas pikkuhiljaa tasaiseen bloggaustahtiin. Nythän postauksia on tullut vähän miten sattuu ja välillä on tullut mietittyä, että laitanko pillit pussiin. 
MUTTA.
 Bloggaaminen on kuitenkin rakkaimmista  harrastuksista ja olen tätä jo päälle viisi vuotta tehnyt joten PERIKSI EI ANNETA VAAN TÄÄLTÄ NOUsTAAN. Onhan se niin, että osan siitä kiireestä sinä teet itse itsellesi eli jos jotain todella haluat niin löydät siihen kyllä ajan. :) 

Kiitos myös teille ihanille lukijoilleni, että olette jaksaneet olla mukana matkassa myös näinä hiljaisina aikoina. <3 


Luonnoksissa on valmiina postausaiheita ja monen monta suunnitelmissa. Haluan myös tuoda postauksissa esiin lisää lakkauksia, blogihan oli alun alkaen kynsiblogi. Tällä kertaa ei kuitenkaan mennä lakkauksiin vaan haluan kertoa yhdestä luonnonkosmetiikan tuotteesta mihin olen tutustunut. Kyseessä on Cattier-Paris.

Cattier-Paris


Cattier-Paris on perustettu vuonna 1968 eli kyseessä ei todellakaan ole mikään uusi brändi vaan yksi keskeisimmistä luonnonkosmetiikan markkinoilla. 
Pakkaukset valmistettaan pääosin kierrätettävistä materiaaleista ja ulkopakkauksissa on käytetty kasviöljypohjaista mustetta. 
Savi on sarjan tärkeä raaka-aine. 


Sleeping Crème Réconfortante


herkän ihon ihanan kosteuttava yövoide


Sleeping Crème Réconfortante on ihanan kosteuttava yövoide herkälle iholle. 
Vaaleanpunainen savi ja levä rauhoittavat ja suojaavat herkkää ihoa. Säännöllisessä käytössä ihon punaisuus vähenee ja ihon oma suojavaippaa. Samalla iho saa tehokasta kosteutusta ja upeaa heleyttä.  


Sain tämän voiteen testiin keväällä mutta täyteläisen koostumuksensa vuoksi olen ottanut tämän kunnolla testiin nyt vasta ilmojen viilentyessä. Vaikka koostumus on täyteläinen, voide imeytyy kuitenkin nopeasti ja iholle tulee välittömästi ihanan pehmeä tunne. 



 Voiteessa on miellyttävä tuoksu ja hempeän vaaleanpunainen sävy. Nämä yhdistettynä täyteläiseen koostumukseen, tulee mieleen ripaus luxusta.  




Omalle couperosaposkille tämä on tehnyt hyvää eli suuret suositukset kaikille punakkaille poskille. 

Karkkipäivän Sanni muuten on hehkuttanut sarjan miselligeelipuhdistusta ja voin yhtyä tähän hehkutukseen. Juttua tulossa myös tänne tästä tuotteesta.:) Sanni postauksen pääset lukemaan TÄSTÄ


Onko sinulla lempparia Cattierin tuotteista? 

Ihanaa uutta viikkoa! 



Tuote saatu testiin


Love




Yökyläilijä, Halloween-kynsiä ja arvontavinkki

Tänä vuonna emme ole menossa juhlimaan vaan olemme kotosalla ja meille tulee tänään ihana yökyläilijä, nimittäin Amanda. <3 Osa teistä on varmaan jo Amandan nähnyt instan puolella. Amanda on tyttäreni Rottwailer-pentu ja KÄÄÄK kuinka suloinen hän onkaan. Ikää on huikeat 13-viikkoa, joten paikalla pysyminen ei ole kivaa. 




Tänä vuonna en ole tehnyt vielä Halloween kynsiä, joten listasin tähän vuosien varrelta tekemiäni kynsiä.
Osa lakkauksista on kyllä pakko tehdä uudelleen, koska onhan tässä hieman petrattu lakkauksien kanssa. :) 









Ensimmäiset vesimarmoroinnit eivät ihan onnistuneet! :D 




Minkä lakkauksen haluaisit nähdä uusintana? 

Muuten Facebookin puolella on huomiseen klo. 20.00 asti voimassa arvonta, missä palkintona on nämä hopeiset hämähäkkikorvikset. Käy ihmeessä osallistumassa TÄSTÄ.




Jaahas, koirat ovat heränneet päikkäreiltä ja kohta on taas matot läjässä eli on mun aika lopettaa. 

Oikein hirvittävän kamalaa lauantai-iltaa! 





Love 


Kaaso puhuu suunsa puhtaaksi

Meidän häistä on nyt kohta 2 kuukautta, miten voi olla, mehän mentiin just vasta naimisiin. Työt ovat pitäneet kiireellisenä niin ehkä sitä ajan kulua ei ole niin huomannut. Moni on minulta kysynyt miltä nyt tuntuu? No, ihan samanlaiselta mitä esim. elokuussa. Itse en vaihtanut sukunimeä eli ei tarvinnut uusia esim. passia. Ainut tietysti on, että enää Antti ei huutele Nannua vaan vaimoa. :D  

Mökki-Pirkon kanssa Porin Iskelmäfestareilla


Ennen kuin alan kertomaan meidän häistä niin päästin toisen kaasoista irti ja annoin hänen kertoa omista kokemuksistaan. Teksti on hänen kirjoittama, itse lisäsin siihen pari kohtaa :D 

Postaus löytyy Dioriina menee naimisiin -blogista ja sen pääset lukemaan TÄSTÄ

Postauksessa on kuvia mm. polttareista. 

Kivaa tiistaita kaikille teille ihanille siellä ruutujen takana. <3 

Love

Lakkaushaaste: Syksyiset leimadecalit






Vuorossa olisi taas tämän kuun lakkaushaaste. Aiheena meillä syksyiset leimadecalit ja pääväreinä ruskea ja oranssi. Omalla kohdalla ei suurta valinnan vaikeutta leimojen kanssa tullut, en omista kuin yhden laatan missä on jotain syksyistä. :D No, enhän edes tykkää syksystä. Tai otan osittain sanani takaisin, tänä vuonna olen kyllä hieman lämmennyt syksylle, huom. hieman. :) 

Päädyin tässä lakkauksessa käyttämään Kikon lakkoja. Siitä on ihan pirusti aikaa, kun niillä olen lakannut. Kikon lakojen hinta-laatu suhde on ihan hiukea! Kuten myös muu Kikon kosmetiikka. Itse tutustuin sarjaan Rooman reissulla ja sen jälkeen olenkin niitä netin kautta tilannut. 




Ruskeaksi valikoitui lakka numero 373, jossa mukana on hieman shimmeriä. Keskisormea koristaa sugar Matt 639, joka on ihanan hempeä oranssi ripauksella shimmeriä. Leimadecalin alle laitoin vaalean 495, jotta vaaleat sävyt erottuisivat paremmin. Loppupeleissä sillä ei tainnut olla kyllä mitään merkitystä. 
Decaleissa on sitten useampaa lakkaa eivätkä kaikki ole Kikon lakkoja, kuten alla olevassa kuvassa näkyy.





Kuten tuossa aikaisemmin kerroin oli vain yksi laatta vaihtoehtona ja laataksi valikoitui Messy Mansion MM57.

Eihän näidenkään kanssa kömmähdyksiltä vältytty. Kiinnittäessä decalia, se pääsi liikkumaan ja osa kuviosta meni hieman suttuun mutta onneksi sitä ei kaukaa näe! :D 



Syksyinen lakkaus missä on leimadecal


Totuttuun tapaan olen tähän alle linkittänyt muut haasteeseen osallistuneet. Sinäkin voit osallistua haasteeseen instan puolella #kynsivaihtarit #lakkaushaaste tägeillä. 

Camillacquered
Timantteja kynsillä
Tingerbell´s Nails Diary 

Oikein ihanaa lauantaita kaikille. Meikäläinen viipottaa taas messuilla tämän päivän ja illalla saatan ottaa kyllä lasillisen punkkua ja maistella hieman juustoja kynttilän valossa, unohtamatta villasukkia. <3 

Love

I Love Me -messujen tärppejä


Yksi vuoden odotetuin messu, ainakin meille kosmetiikkafaneille, starttaa nyt perjanataina. I Love Me- messut valtaavat messukeskuksen 19.-21.10.2018.  Itse viipotan siellä tänäkin vuonna bloggaajana mutta nyt myös jonkin verran töiden merkeissä. Messut kokoavat samankaton alle kosmetiikan lisäksi muodin trendit, kello- ja korumaailman uutuudet, terveydenhoitopalvelut ja paljon kaikkea muutakin. Messuilla tapaa myös ihania bloggaajakolleegoja sekä yhteystyökumppaneita eli ihan huippuviikonloppu on tulossa! 

Messuilla on niin paljon nähtävää ja koettavaa, joten keräsin tähän alle muutamia tärppejä. 



Bomb Cosmetics 6e68 täältä löytyy englantilaisia käsintehtyjä vartalohoitotuotteita, kynttilöitä ja kylpypalloja. 


Eleven 6e81  verkkokauppa messuilla ensimmäistä kertaa mukana. Kiva nähdä pitkästä aikaa myös Ostolakossa -blogin Virveä. 

G Beauty Lab 7f118 täältä löydät mm ihanat egologiset glitterit ja magneettiripset.

Love Beauty Oy 6f50 jos kaipaat ihanaa päivetystä iholle niin sitten ota suunta tänne. Täältä löydät mm Vita Liberatan, NKD SKN ja vartalotuotteista esim. Organic Shop:n


NANOASIA 7a140 on itselle ihan uusi ja tuntematon brändi. Kyseessä on korealainen kosmetiikka ja tämä on kyllä tsekattava. 



Näiltä kahdelta osastolta löytyy monesti täällä blogissakin nähtyjä brändejä eli Kocostar, Tangle Teezer, beautyblender, invisibobble ja nyt uutena TONYMOLY. 

Carita Cosmetiikka 7h118 löytyy pienessä pajassa Nurmijärvellä käsin valmistettua luonnonkostemiikkaa. Olen netissä tähän törmännyt ja kiva päästä nyt näkemään tuotteet. 
Lh-Beauty 7f111 täältä löydät kotimaiset Lacto line, VARPU, Bio Rich sarjat. Tuotteet valmistetaan Ylöjärvellä.

Professional Beauty Skandinavia  7d128 mm. Fnug -kynsilakat löytyvät täältä. Ja muuten osastolta löytyvät myös meidän häiden kiitoslahjat. ;) Niistä tulee lisää hääpostauksessa. 

Tämä osasto onkin sitten todella mielenkiintoinen. Rakastan kosmetiikkaa ja rakastan pakohuoneita ja täällä nämä kaksi yhdistyvät. 
Osastolta löytyy kaksi pakohuonetta ja siellä voi testata miten selviäisit kauneusbloggaajan tai kauneusyrittäjän päivästä.
  *kauneudenhoitoalan ammattilaisille suunnattu Kauneusyrittäjän My Day
 * kuluttajille suunnattu Kauneusbloggarin My Day.


Tässä oli listattuna vain pienen pieni pintaraapaisu messujen annista ja osastot olivat vain kosmetiikan puolelta. Messuillahan on myös korut, kellot, muoti, kilpailut, terveys ja hyvinvointi. Monta loistavaa osastoa missä menen ehdottomasti käymään jäi listasta pois mutta pakko oli vetää raja johonkin. Muuton tästä postauksesta ei olisi loppua tullut. 
 Instan puolella pääset muuten seuraamaan messujen tohinaa perjantaina ja lauantaina ja siellä tulen jakamaan myös vinkkejä ja kertoilemaan loistavista messutarjouksista eli laita ihmeessä minut @dioriina seurantaan myös instan puolella. 

Jos aikaa löytyy niin kannattaa suunnata myös kohti Forum-lavaa. Forum-lavalla pääset sukeltamaan kauneuden maailmaan. Äänessä lavalla on mm. Ostolakossa -blogin ihana Virve, kertomassa korealaisesta kosmetiikasta. 


Onko sinulla joku osasto, missä on pakko piipahtaa? 

NÄHDÄÄN MESSUILLA JA VETÄISE IHMEESSÄ HIHASTA JOS MINUT TUNNISTAT. On aina kiva tavata lukijoita. <3 

Love




Lokakuu

Lokakuu alkaa olemaan kohta jo puoli välissä ja eikä siihen jouluunkaan ole kuin kymmenen viikkoa. Siis kymmenen viikkoa!! 

Luonto hehkuu ihan uskomattomissa väreissä joten nautitaan siitä ennen kuin ne pakkaset saapuvat! Jos ennustukset pitävät luvassa on myös todella lämmintä säätäkin. Se olisi kyllä ihan hyvä, niin sais pihatyöt tehtyä ennen pakkasia. On meinaan hieman jäänyt tuo puutarhanhoito tässä lähiaikoina. :D 

Tässä nyt kuitenkin muutama kuva tältä päivältä ja näillä kuvilla osallistun myös taas Makro Tex -haasteeseen.
Kaikki muut kuvat olen kuvannut meidän pihassa paitsi tuon lehtikuvan ja Milon tassun. Assistentti on taas päässyt mukaan kuvaustouhuihin pitkästä aikaa.  


Lokakuussa kura lentää


Puutarhan luumupuu


Osallistu sinäkin tähän haasteeseen ja linkkaa postauksesi Pieni Lintu-blogiin.

Nautitaan valosta ja lämmöstä niin kauan kuin sitä riittää. 

Love

Roosa nauha -kynnet

Tämän vuoden Roosa nauhan on suunnitellut Anna Puu. Roosa nauha -keräyksen symbolihan on roosan värinen silkkinauha. Roosa nauhan myyntihinta lahjoitetaan lyhentämättömänä Syöpäsäätiölle suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan hyväksi. Roosa nauhan hinta on 3€. 
 Varmaan meitä jokaista on rintasyöpä koskettanut jollain tapaa elämän aikana. Se saattaa olla tuttavan, ystävän tai sukulaisen kautta. Osa on kokenut sen myös  henkilökohtaisesti. Jokainen meistä voi auttaa taistelussa syöpää vastaan. 

Anna Puun suunnittelema vuoden 2018 Roosa Nauha


Muutamana vuotena olen tehnyt myös Roosa nauha -kynnet ja niin tein tänäkin vuonna. 
Halusin pitää lakkauksen tällä kertaa hyvin simppelinä. Värilakkoina käytin Lumenen ihanan hempeän vaaleanpunaista Terälehtiä kuvaamaan itse Roosa nauhaa  ja essien kultaista getting groovya kuvaamaan kultaista salamaa. 



Roosa nauha kynnet

essie getting groovy


Keskisormeen testailin essencen matt matt top coatia ja toimii. Teki kauniin mattapinnan mitä taas ei voi kaikista kokeilemistani mattatoppareista sanoa. 
Alla olevasta kuvasta näkyy kaikki tässä lakkauksessa käyttämäni lakat. 

lakkauksessa käytetyt lakat



Vuonna 2014 tein muuten ensimmäiset Roosa nauha kynnet ja ne ovat lempparit yhä vieläkin. :)

Roosa nauha kynnet Lumenen lakoilla


TÄSTÄ pääset tuohon vuoden 2014 postaukseen. 



Oletko sinä jo ostanut oman Roosa nauhasi? 

Osa lakoista saatu
Love


Kesämuistoja

Tämän viikon Makro Tex -haasteen aiheena on kesämuistoja. Tämä onkin sopiva aika muistella ihanan lämpimiä ja aurinkoisia kesäpäiviä. Eilen meinaan ainakin täällä Tampereella tuli lunta, vaikkakin se suli samantein pois mutta kuitenkin! 

Ainut huonopuoli on se, että miten valita postaukseen vain muutama kuva :D Näihin sitten lopulta päädyin.  Toivottavasti kuvat tuovat myös teille mukanaan kesän auringon ja lämmön. <3 Ensimmäinen kuva on kyllä keväältä mutta tykkään tästä niin paljon, että pakko oli laittaa. :D 





karvakaksoset

päivänkakkara kuin aurinko

kuoriaisen upea vihreä väri


Tässä vielä kaksi kuvaa meidän Japanin häämatkalta maistiaisiksi. :) 


Japanilainen sisilisko


Big Buddha from Kamakura Japan

Jos joku ihmettelee tuota MR Photo leimaa niin se liittyy työhöni. :) 

Ihanaa viikonloppua! 

Love

Paahdettua punajuuririsottoa ja vuohenjuustoa

Viime viikonloppuna sain nauttia ihanasta yksinolosta. Vaikka olen onnellisesti naimisissa ja erittäin rakastunut, tarvitsen myös sitä omaa aikaa itseni kanssa. 
Nyt tähän tuli tilaisuus vähän kuin vahingossa. Olimme suunnitelleet viikonloppureissua Härmään mutta sain perjantaina puhelun, missä kysyttiin pääsisinkö lauantaina töihin vanhaan työpaikkaani. Ja töistähän ei yrittäjä voi kieltäytyä niin sitä nyt sitten nautittiin viikonlopusta itseni kanssa. :)  


Punajuuret ovat syksyinen herkku


Olin saanut anopin kasvattamia punajuuria ja kun Antti ei punajuuria voi sietää, nyt olikin loistava hetki herkutella näillä ihanilla maan antimilla. 

PUNAJUURIRISOTTOA, VUOHENJUUSTOA ja TIMJAMIÖLJY


beetroot risotto




1 sitruuna
100 ml extra neitsyt oliiviöljyä
2 rkl silputtua timjamia
n. 500g punajuuria
1,5 l kanalientä / kasviliemi käy myös
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
300g risottoriisiä
125ml punaviiniä
60g suolatonta voita
120g pehmeää vuohenjuustoa

-Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
Tee ensin timjamiöljy.
-Raasta sitruunan kuori ja purista mehu. Vispaa kuoren ja mehun joukkoon 2 rkl oliiviöljyä ja 1 rkl silputtua timjamia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla ja anna tekeytyä.

-Kääri punajuuret folioon ja anna paahtua 45 min tai kunnes ovat pehmentymässä. Itsellä punajuuret olivat uunissa n. tunnin. 
-Kun punajuuret ovat jäähtyneet, kuori ne ja pilko pienemmiksi paloiksi. 
-Laita punajuuret uunivuokaan, lisää päälle 2 rkl oliiviöljyä ja anna paahtua uunissa  kunnes ne alkavat karamellisoitua. 
-Sekoita puolet punajuurista 400ml kanalientä ja tee niistä pyree, joko sauvasekoittemella tai blenderillä. Itse käytin blenderiä, koska muuten meillä olisi koko keittiö ollut täynnä punajuurta. :D Tarvittaessa pyreen voi vielä siivilöidä mutta ainakin tämä Wilfan blenderi on niin tehokas, että siivilöintiä ei tarvita. 


Wilfan blenderi on todella tehokas





-Lisää pyree lopun kanaliemen sekaan. Kiehauta keskilämmöllä ja alenna sitten lämpöä niin, että liemi pysyy lämpimänä. 

-Lisää loppu oliiviöljy pannulle ja lämmitä keskilämmöllä. Lisää silputtu sipuli, valkosipuli sekä 1 rkl silputtua timjamia ja kuullota pehmeiksi. 
-Lisää riisi ja kypsennä 2 minuuttia.
-Lisää punaviini ja keitä kasaan. 
-Lisää punajuurilientä pienissä erissä. Lisää nestettä lisää vasta sitten, kun aikaisempi on imeytynyt. Anna riisin kypsyä kunnes se on al dente. Kypsymisaika vaihtelee käyttämäsi riisin mukaan. Sekoittele riisiä koko kypsymisen ajan. 
-Riisin kypsyttyä, ota kattila pois levyltä, lisää voi, loput paahdetut punajuuret ja sekoita.

-Tarjoile punajuuririsotto vuohenjuustolla ja timjamiöljyllä. Ruokajuomaksi esim. punaviiniä.


punajuuresta ja punaviinistä saada loistavaa ruokaa



Alkuperäisen reseptin olen löytänyt joskus netin syövereistä. 

Oletko jo muuten kokeillut tätä punajuurihummusta? 


 Love