YSL:n Tint-in-Oil

Tämän kevään uutuus huulituotteissa on huuliöljyt kuten monet ovat varmaan pistäneen jo merkillekkin.   Minä olen hullaantunut näistä muiden mukana.


Yves Saint Laurent:n 
Volupté Tint-In-Oil


Aikaisemminkin olen täällä blogissa hehkuttanut siitä, että rakastan sitä,  kuinka paljon YSL panostaa myös tuotteiden ulkonäköön kuin itse tuotteeseen. Kuten tässäkin. Pahvikotelo on tuttu kullanvärinen upeus ja sisältää paljastuu tyylikäs hopeanvärinen hylsy. Itselle tulee jo pelkästään tästä hylsystä sellainen aaah tunne :) 


Tämä ei ole pelkästään hoitava öljy vaan huulet saavat  myös aimo annoksen pigmenttiä. Se mikä mielestäni tekee tästä myös erittäin mielenkiintoisen tuotteen on se, että väri ei ole sama kaikilla vaan se muuttuu jokaisen huulilla oman väriseksi.  Öljyihin yhdistetyt väriaineet heräävät niin sanotusti eloon päästessään huulille. Ne mukautuvat huulten omaan sävyyn, josta juuri johtuu se, että jokaiselle muodostuu oma yksilöllinen värisävy. Ja sitä mukaa kun öljy haihtuu huulilta väri muuttuu voimakkaammaksi.Itse yllätyin täysin sitä miten väri muuttui omilla huulilla. Luulin ensin tämän olevan hieman  oranssihtavan sävyinen mutta pinkihkö tästä kuitenkin aikas lailla tuli. Oma hulten sävy on aikas kylmä.  Ihana silti, tykkään todella paljon. 
Jos käyt kokeilemassa tätä liikkeessä kädellesi niin odota n. minuutti niin näet miten väri alkaa muodostua.


Näissähän on mukana myös se huulia hoitavakin puoli.
YSL:n huuliöljyt sisältävä 5 eri öljyä: aprikoosiöljyä (siemenistä) macadamiaöljyä, korianteriöljyä (heldelmistä), jojobaöljyä ja kärsimyskukkaöljyä (siemenistä).

Öljy haihtuu huulilta suht nopeaan, ehkä saisi hieman pitemmän aikaa pysyä. Öljy ei kuitenkaan tee huulista tahmaisia.

Peach me Love

Huulten mallinen aplikaattori on tässä sama kuin oli Gloss Volupté kiillossa. Tykkään tästä mallista, Tämän avulla öljy levittyy hyvin ja tarkasti. Aplikaattoriin tulee ainakin itselle juuri sopiva määrä tuotetta kerralla.


Kerroinko jo tuoksusta, ihana mango valtaa huoneen. Mango on tunnustoimainen tuoksu Volupté-tuotteissa.

Öljyjä on saatavissa 8 eri sävyä ja minun omani on siis numero 6 Peach me Love
Kuva maahantuojalta

Itseäni jäi kyllä nakuttamaan tuo 5-Cherry My Chérie, tarvii mennä käymään testaamassa sitä huulille jotta näkee miten se muuttuu. Se on myös kaikista suosituin näistä kahdeksasta


Onko huuliöljyt herättynyt mielenkiintoa?

Oikein ihanaa viikonloppua <3

Haaste: Paluu menneisyyteen

Kaksi viikkoa on taas kulunut eli vuorossa haastetorstai.
Uusille lukijoille pieni tietoisku tähän alkuun eli Something can go wrong- blogin Heidin kanssa aloitimme viime vuonna haastetorstait. Kahden viikon välein haastamme toisemme lakkauksissa. Monesti on niin, että toinen valitsee tyylin toinen värit. Välillä toinen määrää kaiken, meidän miehetkin on ollut vallan kahvassa kiinni ja myös olemme antaneet lukijoille päätäntä vallan.
Haasteiden aikana olemme oppineet uusia koristelutyylejä ja välillä on kyllä ollut aika tuskaista tahimista mutta loppupeleissä kuitenkin niin antoisaa :D Kiva on myös aina nähä miten toinen on toteuttanut omansa. Kaikki haasteet löytyy. yllätys yllätys, haaste sanan alta. Meille saa myös laittaa haastetoiveita tulemaan

 Haasteen ensimmäinen osa on kyllä jo itse haasteen valitseminen. Tällä kertaa päädyimme tekemään aikaisemmin tehdyistä kynsistä uusinta kierroksen. 

Itse ajattelinkin palata blogin alkutaipaileelle toukokuussa on tulossa 2-vuotis synttärit ja valita sieltä kynnet, mistä koitan tehdä parannetun version. Nyt kun kevättä kohti mennään haipakkaa vauhtia niin päädyn valitsemaan todella kesäiset värit. Lakat ovat samat ja koristelutyyli on sama kuin alkuperäisissä, mukana kuitenkin pieni lisäys.

Laitetaas ensin kuva alkuperäisistä kynsistä ja  lakkauksista enemmän löydät tuon linkin takaa.Alkuperäiseen verrattuna tällä kertaa en käyttänyt teippejä vaan  Smart Nails:n sapluunaa ja lisäsin vielä niittejä.

 Näyttääpä nää mun kynnet tohon vanhaan kuvaan verrattuna ihan töpöiltä :D

Kasvakaa kynnet kasvakaa!

Nuo sapluunat on paljon helpompi käyttösiä kun vinyylit, ainakin omasta mielestä. Jos on kiinnostusta niin voin tehdä niistä oman postauksen :)
 Kalliimpia ovat kuin vinyylit eikä arkissa ole kuin kymmenen sabluunaa. Muutamat erilaiset multa näitä löytyy. Oli perkules olleet vaan hukassa. Olen siis ostanut nää jo viime vuonna alku talvesta ja nyt löysin ne.
isadoran Bananas! ja Kikon 631

Nyt kyllä ootan mielenkiinnolla millaiset lakkaukset Heidi on tehnyt. Niitä ihastelemaan pääsee tästä

Tälläinen oli tämän kertainen haaste. Muistakin lakkauksia olisi ollut mistä voisi tehdä tai koittaa tehdä parannettuja versioita mutta palataan niihin sitten toisella kertaa. 
Onkos muuten sabluunat tuttuja?
Hurraw! huulirasvat itselleen saa?????

Nyt olisi korkea aika paljastaa Hurraw! huulirasvojen kaksi voittajaa. Molemmat saavat siis valitsemansa 3 huulirasvaa. Hurraw! huulirasvoista enemmän juttua täällä

Teitä osallistujia oli aivan huikea määrä, wau!
Haluan vielä kerran toivottaa uudet lukijat tervetulleiksi mukaan <3 Toivottavasti viihdytte matkassa mukana. Minulle saa ja otan ilomielin vastaan viesteja, kommentteja, ehdotuksia, kysymyksiä taikka ihan mitä vaan mieleen juolahtaa.  Facebook tykkääjät ja Instagram seuraajatkin ovat kasvaneet huimasti, wau niistäkin! Instassa muuten näkyy sitten kaikkenmoisia kuvia, mitä liittyy mun elämään :) 

Toisen voittajan yksi valinta oli 


ja toisen voittajan yksi valinnoista

 

Ja molemmat olivat valinneet myös kookoksen :) 

Voittajat ovat:

 Säpä ja Irmeli

Oikein paljon onnea molemmille!


Voittajille olen laittanut sähköpostia :) 

Jos onni ei nyt osunut kohdalle niin kohta tulossa esim. 200 lukijan vaikka teitä ihania on jo huimasti yli! arvontaa ynnä muuta kivaa :) 


Ensikosketus Opin Hawaii kokoelmaan.

Kovasti tässä mennään kevättä kohden, jeee, ja kosmetiikan saralla kevätkokoelmia pukkaa tulemaan koko ajan. Samoin myös OPI on lanseerannut tämän vuoden kevät/kesä kokoelman ja se on nimeltään HaWaii.

Pääsin tutustumaan kokoelmaan samalla kun olin OPI Party konsulentin koulutuksessa ja voin sanoa, että luonnossa ovat paljon kauniimpia kun kuvissa. Ensimmäiset kuvat kokoelmasta nähtyäni niistä ei mikään oikein ollut sellainen IIIiiiiK pakkosaadatämä mutta mutta. Kun minun piti valita yksi lakka testiin niin siitähän se ongelma sitten tulikin. Kokoelmassa on monta ihanaa mitkä voisin kotiuttaa ja mukana oli kyllä pari sellaista mitkä ei itselle kolahtanut livenäkään. 


Vieläkin ihmettelen silti valintaani, koska väri ei ole mikään mun lemppari :D 

Valintani oli My Gecko Does Tricks


Tässä lakassa vaan on jotain sellaista mikä muhun vetosi. 


Lakkaa näissä on kaksi kerrosta, ehkä olisi se kolmas ollut vielä hyvä laittaa. Tämä jättää shimmerisen pinnan.


Väri tuo mulle mieleen kevään ensimmäisen nurmikon varsinkin kun linnut lauloi samalla pihalla kun tein lakkausta.


Kauneudenkauppa.fi lakkojen hinnat on 14,90€

Tässä vielä kuva luonnonvalossa. Kumpa olsi vain aurinko paistanu. 


Opi Party:sta voi lukea lisää facesivuilta taikka täältä. Minäkin vastaan miellelläni kysymyksiin :) 

Kuinkas kävikään Dependin 7Day lakan

Pahoittelut heti tähän alkuun tämän postauksen viivästymisestä. Halusin kuitenkin saada tähän yhteenveto postaukseen tuotteiden hinnat ja ostopaikat ja teknisistä syitä johtui tämä viivästyminen. 

Menään sitten siihen itse asiaan. Minähän tykkään haastaa kosmetiikkatuotteiden lupauksia ja varsinkin lakkojen suhteen testit on aina pakko aloittaa. Sain siis Dependin hybridilakat testiin ja niiden luvattiin kestävän 7 päivää hyvin kynsillä. 
Tästä pääset luksemaan esittelypostauksen lakoista, joten niistä en tässä postauksessa enää sen enempää esittele. 

Tässä oli lähtötilanne 7 päivän koetukseen. 


Kolmen päivän jälkeen näytti tältä. Keskisormen kynnessä  on lohkeema, mutta muuten ovat ihan jees. Kulumaa ei ole ja kiilto on loistava. 


Ja tässä sitten 7 päivän jälkeen.


Lopputulos on todella hyvä. Nämä lakkaukset olen sulkenut eli laittanut top coatia myös kynnen kärkiin. Ja se myös kannattaa, koska seurassa kuvassa näkyy lopputulos jos sitä EI laita. 


Ero on aika huima vasemman ja oikean käden kynsissä!  Kulumaa on ja kunnolla. Tavallisten lakkojen kanssa kannattaa tehdä samalla tavalla niin se kestävät paremmin. 

Näissä kyllä hinta/laatusuhde on kohdillaan. 

Aloitussetin hinta on 13,90 € ja värilakat ovat 4,50€. Top coatin hinta yksittäin on 5,50€, aluslakan hinta 4,50€. Kicksit myyvät näitä ja jos Kicksiä ei oo lähettyvillä niin Top-Kosmetiikan verkkokaupasta näitä pystyy tilamaan. 

Itse taidan hankkia vielä ainakin  nudeversion näistä lakoista. Tuosta yläpuolella olevasta värilakat linkistä näkee kaikka sävyt ja niitä on kyllä ihan kiva valikoima. 


Mukavaa lauantaipäivää kaikille <3 Muutoksen tuulia

Heti näin alkuun haluan toivottaa uudet lukijat tervetulleiksi mukaan ja toivottavasti viihdytte matkassa mukana. Toiveet, kommentit, vinkit, ehdotukset taikka säköposti viestit ovat aina tervetulleita. Joten laittakaa vaan rohkeasti niitä tulemaan, jos siltä tuntuu.

Muchi Muchi
 Nyt olisi täälläkin muutoksen aika. Olen tullut siihen tulokseen, että blogin ulkonäkö tarvitsee uudistusta. Vaaleanpunainen väri on saanut nyt siirtyä sivuun, ainakin nyt vähäksi aikaa.  Selkeää linjaa ei minulla ulkonäön suhteen vielä oikein ole vaan testailen mikä näyttää hyvältä ja toimivalta. Toivattavasti ette hermostu :D
Bannerikin kaipaisi sekin jotain uutta, ehkä pelkkä teksti tai  joku graaffinen kuva....
Kyllä osaakin elämä olla välillä niin hemskatin hankalaa. No, koitan olla ottamatta isompaa stressiä itselleni mutta tiedän, että otan kuitenkin :D 

Naughty Nautical

Tummien lakkojen jälkeen halusin ripauksen hempeyttä kynsille. Mikäs sen parempi kuin vaaleanpunainen. Kuitenkaan en halunnut pelkästään vaaleanpunaista vaan laittelin parit vinyylit kynsille ja sipaisin väriä. Eihän tyttö voi elää ilman glitteriä, joten sipaisin sitäkin hieman.

Summit of Style
Summit of Style on aivan kertakaikkisen upea top coat. Tässä on niin isoja kun pieniäkin glittereitä, jotka ovat väriltään kullan värisiä. Glittereitä ei myöskään tarvinnut kalastella sutiin vaan niitä tuli ihan mukavasti ja ne levittyivät helposti kynnelle. Summit of Stylen olen saanut blogia varten.
Kaksi muuta Essieta olen kirpistellyt. Muchi Muchin olisin toivonut peittävän paremmin mutta muuten lakat ovat taattua Essie laatua.

Mitäs ootte mieltä tästä valkoisesta väristä?

Hurraw! Huulirasva arvonta on vielä sunnuntaihin asti käynnissä ja siihen voi osallistua myös facen kautta :)

The huulirasva ja arvonta


Paljastaako otsikko jo  mistä huulirasvasta on kyse? No mikäs muukaan se voi olla kun Hurraw! 
Hurraw!:n rasvoja on nyt hehkutettu joka paikassa I love Me- messujen jälkeen ja ihan oikeutetusti mielestäni. Itse kuulun samaan kastiin.  Miksi sitä piilottelemaan, jos tuote on hyvä tai ehkä jopa paras huulirasva ikinä. 

Myönnän, että itse olin ensin hieman epäileväinen näiden suhteen. Se tunne kaikkosi kyllä hyvin nopeasti. 

Luonnonmukaisuus ja luomu kosmetiikkatuotteissa on in ja itsekkin olen alkanut käyttää niitä enemmän ja enemmän. Bloginkin puolella niitä on aina välillä vilahdellut.
Hurraw! huulirasvat ovat ensinnäkin aivan mahtavan tuoksusia ja todellakin näissä on kunnon maku mukana eikä meinaan ole mitään keinotekoisia makuja vaan aitoa tavaraa. 


Huulirasvat on vegaanisia, reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja, raakoja.  Raaka tarkoittaa sitä, että raaka-aineita ei le kuumennettu yli 47 asteen 
Rasvoissa ei ole myöskään parabeeneja, parafiiniöljyä taikka sulfiitteja. Shea voitakaan näissä ei ole ja ovat gluteettomia. 
Raaka-aineina on esim. manteliöljy, avokadoöljy, kaakaovoi, jojbaöljy, oliiviöljy, risiiniöljy, seesamiöljy. Olipas siinä öljyä kerrakseen. 

Sain valita itselleni kolme Hurraw! rasvaa ja valinta ei todellakaan ollut helppo. Kaikki oli niin ihania ja mielenkiintoisia. Päädyin kuitenkin greippiin, lakritsaan ja suklaaseen.Kävin ostin itselleni myös vanillan samalla kun ostin sen siskolleni. En vaan voinut vastustaa kiusausta kun olin sitä nuuskutellut Ruohonjuuressa. 


Greipin kuoresta kylmäpuristettu luomuöljy antaa pehmeän ja sopivan kirpeän maun. Alkannajuuresta uutettu uute antaa tälle hempeän vaaleenpunaisen sävyn vaikka huulilla tämä on väritön.


Suklaa on valmistettu raa´asta kaakaosta. Mulle maku tuo mieleen tumman suklaan.
Pahoittelut muuten huulirasvan ulkonäöstä. Milo kerkesi meinaan varastaa tämän  ennenkun kerkesin ottamaan kuvat.

On muuten ainut huulirasva mitä Milokin on halunnut huulilleen :D
Vanilla voide on valmistettu aidosta vaniljasta. Tuoksu on saatu kahdesta eri vaniljaöljystä ja vaniljatangosta uutamalla.  Vanilja on yksi mun lempi tuoksuista eikä tämä petä sillä saralla.


Lakritsiin maun antaa tähtianis ja aniksen siementen öljy. Maku tässä on kyllä niin lähellä lakua, että melkein tulee vahingossa haukattua. 

Olen nyt testaillut näitä parisen kuukautta, välillä aina kokeillut muitakin huulirasvamerkkejä ja aina vaan palaan näihin takaisin. Nämä vievät selkeän voiton tällä hetkellä. 

Huulirasvojen maut ovatkin 100% luonnollisia. Useimmat tulevat puhtaista eteerisistä öljyistä, loput maut kuten Root Beer, Chai Spice, suklaa, vihreä tee ja Blac Cherry on tehty uuttamalla ja tislaamalla 100% luonnon raaka-aineista
Mikä pelastus nämä onkaan karkkinälkään. Makuja löytyy 22 erilaista ja kahdessa näissä on sävy mukana.  Yökäyttöönkin löytyy yksi, itse harkitsen sen ostamista seuraavaksi.

Ei itse putkilotkaan oo hassumpia ja  ne valmistettu muuten vähintään 50% kierrätys materiaalista, mikä on myös plussaa. 

Näiden hinta vaihtee hieman tai no aika paljon, sen mukaan mistä ostaa. Hintahaitari 4,90 € - 6 €. Ostopaikkoja onkin tullut mukavasti lisää ja tällä hetkellä näitä myy ainakin  Sokos, Emotion, Ruohonjuuri ja Pretty.fi. Prettyssä näyttää olevan nyt tarjouskin osta 5 maksa 4.  


Tykkään siitä, miten voide levittyy huulille, tuoksu tavoittaa nenän ja kielen lipaisu ihanan maun

Halusin antaa myös teille mahdollisuuden päästä kokeilemaan  näitä ihanuuksia, joten sain järjestettyä teillekin muutaman huulirasvan.
Tässä tulee HURRAW!- arvonta.  

Arvontaan voivat osallistua kaikki mutta julkiset lukijani saavat kaksi arpaa, eli ilmoitathan kommentissa myös minkä kautta luet ja nimimerkin jos se on eri kuin se millä kommentoit. 

Jätä kommenttikenttään  mitkä kolme Hurraw! huulirasvaa haluisit. Valitse tarkkaan, koska jos onni osuu kohdalle voitat juuri ne kolme :) 

Sähköpostiosoitetta ei ole pakko jättää mutta helpottaa minua saada voittajat kiinni. 

Osallistua voi myös blogin Facebook-sivulla  
Tykkäämällä sivuista ja iloittamalla sinne kommenttikenttään kolme haluamaasi Hurraw! huulirasvaa. 
Ja jos osallistut molemmissa niin saatvielä pari arpaa lisää :D

Arvonta alkaa siis heti ja loppuu sunnuntaina 22.2 klo.23.55. Makuvaihtoehdot näet esim. tästä tai sitten yllä olevista Sokoksen ja Pretty.fi linkeistä.
Postitus vain Suomen sisällä
                            Niin ja voittajia arvontaan kaksin kappalein! 
Uskomattaman ihanaa ystävänpäivää kaikille halien kera <3

Kuva Lumoava


Instant Light Lip Comfort Oil

Öljy on tämän kevään the sana kosmetiikasssa. Siksi minäkään en niitä pysty välttämään. 
 Toinen tämän kevään huuliöljy uutuuksista on

Clarinsin
Instant Light Lip Comfort Oil.Huuliöljy kuuluu Clarinsin kevät kokoelmaan nimeltä Carden Escape. Kevään meikki on saanut inspiraationsa puutarhasta ja siellä kukkivista kukista ja kasveista. Niiden innoittamana syntyikin kevätmeikki joka on heleä ja raikas. Huulet ovat saaneet kuorrutteen herkullisista kiilloista jotka kirkastavat ihon sävyä.  Muuten Clarinsin meikkivärejä on hempeästä vaaleanpunaisesta koralliin ja ruskeasta männyn vihreään.  
Yli 60 vuotta sitten Clarinsin ensimmäiset tuotteet olivat kasvo- ja vartaloöljyt. Nyt öljyt ovat saaneet jatkumoa huulia kosteuttavan ja hoitavan öljyn ja se sisältää runsaasti erilasia kasviuutteita. Lip Comfort Oil-huuliöljyn pohjalla on Clarinsin kasvo- ja vartaloöljyissäkin käyetty hasselpähkinäöljy, joka sisältää runsaasti iholle ja huulille tärkeitä ravintoaineita. Vaikutusta täydentävät myös mirabelle- ja jojobaöljyt. 
Raspberry jättää huulille hennon pinkin sävyn todella upean kiillon kanssa. Pinta ei ole kuitenkaan sellainen tahmainen kuin jokusissa huulikiilloissa on.  Tuoksu on aikas lähellä samaa mitä oli tässä huulikiillossa. Olisin ehkä toivonut hieman voimakkaampaa sävyä mutta öljy pysyy yllättävän pitkään huulilla ja todellakin kosteuttaa niitä samalla. 
Aplikaattori tässä on mielestäni aikas veikeän näköinen. Tämä näyttää ja on aika suuri kokonen mutta erittäin hyvä ja toimiva. Öljy levittyy tasaisesti huulille.

Tämä raspberry on kausisävy eli kanttaa mennä katsastamaan ja jos ihastut niin suosittelen ostamaan sen saman tein. Pahimmassa tapauksessa jäät maiskuttelemaan kuivia huuliassa tämän loppuessa :) 

Kuva maahantuojan sivulta

Tästä öljystä löytyy myös toinen sävy, Honey 01 jonka sanotaan maistuvan kevysesti makealta hunajalta ja jää valikoimaan. Pakko mennä katsastaan tämä ja veikkaan kyllä, että taitaa löytää tiensä mun meikkipussiin. 
Suositushinta tälle ihanuudelle on 19.90 €

Ihastuttaako huuliöljyt tai öljyt yleensä ihonhoidossa ?