Salvequick Exfoliating Socks eli kuorintasukat

Nyt toivottasti se lämmin ilmamassa alkaa valumaan myös tänne kylmään ja harmaaseen pohjolaan. Lämmin sää tuo myös mukanaan paljaat jalat. Sen vuoksi onkin aika kääntää katseet sinne alas jalkoihin. Miltäs teidän jalat näyttää? Mun näyttää siltä, että jotain on tehtävä ja pian!

Tänä vuonna olen paljon fiksumpi kun viime vuonna.
 Silloinhan meikäläinen veti keskellä kesää rehvakkaasti Holika Holikan kuorintasukat jalkaan. Siinä sitten tallustelin nahkakretut lennellen pitkin kyliä, koska en kertakaikkiaan voinut pitää umpinaisia kenkiä 27 asteen helteessä :D 

Nyt kun huomasin, että Salvequickille oli tullut vastaavanlaiset sukat myyntiin niin kysäisin saisinko sellaiset blogiin testiin, koska kiinnosti testata eroaako ne paljon Holika Holikan sukista. 

kuorintasukat


Itsellä kovettumaa löytyy isovarpaiden ja päkiän ulkoreunasta ja yksi osa syy niihin on olleet vääränlaiset kengät. Kun iho joutuu koetukselle ja kokemaan hankaavaa liikettä, iho puolustautuu kehittämällä siihen kohtaan vahvempää ihoa eli kovettumaa.
Ennen testiä en pahemmin raspaillut jalkoja vaan annoin olla ja elää omaa elämäänsä.

Tutustutaan ensin näihin Salvequickin sukkiin.

Varoituksen sana tulevista kuvista niissä näkyy sitten paljaita jalkoja :) Sukat ovat yhtä kokoa ja menee 43 numeroiseen jalkaan asti eli sopii hyvin myös miehille. Sukan päällä on muovi ja sen sisällä harsomainen kangassa ja se itse vaikuttava aine mikä saa kuorinnan aikaan. Tuoksu näissä on vähän kuin desinfiointiaineessa.

Ensin pestään jalat normaalisti ja kuivataan hyvin, myös varpaanvälit. Sitten vain sujahdetaan jalat edellä sukkiin. Aine tuntuu ensin kylmältä mutta itse en kokenut sitä mitenkään pahana. Sama tunne oikeastaan kun laitat ihan litimärät kengät jalkaan.

 Pakkauksessa on mukana muutama teippi, jolla sukat kiinnitetään. Teippailun jälkeen oli ainakin itselläni pakko laittaa villasukat jalkaan, koska pelkäsin sukkien lähtevän jaloista irti, teipeistä huolimatta. Tämän jälkeen sitten vaan odotellaan puolitoista tuntia, jotta aina saa vaikuttaa kunnolla. jalkoja ei kannata nostaa kauhean ylös ettei vaikuttava aine valu kaikki vain kantapäihin.
Käytin oman puolitoista tuntisen tehokkaasti sohvalla loikoillen :D

Vaikutusajan jälkeen, jalat huudellaan, kuivataan ja sitten vain odotellaan nahan luonnin alkua.

Kesti kaksi päivää kun tulokset alkoivat näkymään esimmäisenä pikkuvarpaan välissä. Siitä se sitten pikku hiljaa voimistui ja voimistui.

Näin kuorintasukat toimivat
Tässä ennen sanunaa ja saunan jälkeen. 

Se mikä on todella tärkeää niin niitä nahka krettuja EI saa nyppiä taikka repiä irti vaikka kuinka tekisi mieli ja voin kertoo teki kyllä vaikka kuinka pirusti! :D Näiden nahkojen kanssa on sama kuin rakkojenkin eli nahan tarvitsee antaa itsestään lähteä irtoaa ja se tekee sen kun uusi iho sen alla on siihen valmis.
Sukat ovat oiva tapa krettujen keräilyyn jos ei halua niitä leijailevan pitkin lattioita. Pidin sukkia myös öisin, koska ilman niitä sänkykin olisi ollut täynnä näitä.


Kuorintaa kesti itsellä yhteensä reilu viikon. Viimeisen iho kuoriutui jalkapöydän päältä ja oikeasta jalasta enemmän kun vasemmasta.


Kuorintasukat on tarkoitetut ihmisille, ketkä haluavat saada hyviä tuloksia helpolla ja suht nopeasti, ilman sen suurempaa vaivannäköä.
Säännöllisellä n. 4 kuukauden välein käytettynä jalkojen luvataan pysyvän hyvässä kunnossa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikilla on eri tyyppiset jalat kaikkien ei tarvitse kuoria edes 4 kuukauden välein. 


Muutama asia kannattaa ottaa huomioon ennen sukkien käyttöön ottoa: 

Herkkäihoiselle näitä ei suositella eikä sellaisille jaloille missä on syviä halkeumia kantapäissä, koska sukat sisältävät maitohappoa ja AHA-happoja. 
Sukkia ei myöskään suositella raskaanaoleville taikka jos imettää.
 Diabeetikon kannattaa tiedustella lääkäriltä ennen kuin laittaa sukat jalkaan.  

Mitä eroa sitten huomasin Holika Holikan ja näiden välillä?

Itse tykkäsin enemmän Holika Holikan sukista sen takia, että ne sai hyvin solmittua kiinni eikä tullut sellaista tunnetta, että saattaisivat tippua jalasta. Käytin kyllä myös niiden kanssa villasukkia,
en voi elämää ilman niitä niiden kanssa olisi ihan hyvin voinut kävellä pelkästäänkin.

Salvequickin sukat taas olivat kuorintateholtaan tehokkaammat ja kuorinta sujui nopeammin.

Kumpa saisi yhdistettyä toisesta sukat ja toisesta kuorinta-aineen niin sukat  olisivat täydelliset!

Salvequick kuorintasukkien hinta näyttää ostopaikasta riippuen olla 20-25 €. Jos oikein muistan niin Prismassa tais olla näillä hintaa 24,95 €

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuva.

Ekassa kuvassa näyttää ihan eri pari jaloilta :D 

Lopputulokseen olen tyytyväinen vaikka isommat kovettumat eivät lähteneetkään. Jalkapohjista tuli pehmeät ja nyt jatkankin sitten kuorintaa hieman kevyemmillä tuotteilla. Kuorintasukat tulevat olemaan kyllä joka vuotinen toimenpide kaksi kertaa vuodessa.

 Jos sinun jalkasi näyttää tällä hetkellä siltä, että ne  tarvitsevat  kiireesti apuja,  niin nyt sitä olisi tarjolla.


 Synttäriviikon jatkuessa totuttuun tapaan, myös kolme teistä pääsee testailemaan näitä kuorinta sukkia.
Pääset osallistumaan kertomalla oman vinkkisi  jalkojen ihon hoitoon ja jättämällä sähköpostiosoitteen.

Arvontaan voivat osallistua kaikki, mutta kerro myös,jos olet blogin julkinen lukija niin saat toisen arvan <3 
Uudet lukijat ovat erittäin tervetulleita, mutta toivon teidän myös jäävän lukijaksi, kun arvonta on loppunut. Se olisi muuten epäreilua muita arvontaan osallistuneita kohtaan.

Facebookin puolella voi myös osallistua tähän arvontaan  ja saada itselleen yhden arvan lisää :)


Arvonta alkaa nyt ja päättyy 9.6 kello 23.59
postitus Suomen sisällä
Onnea kaikille arvontaan ja hoidetaan jalat kuntoon.

65 kommenttia :

 1. Sandaalikauden korvilla, nuo olisivat oiva apu talvesta kärsineille jaloilleni.
  Kahdella mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Julkinen lukija ja lukija myös facessa.. Mun hoitona jaloille on rasvaus pesun jälkeen jonka suorittaa melkein muutamaa poikkeusta lukuunottamatta mies..
  lellukka80@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mulla ei ole oikein mitään vinkkeliä jalkojen hoitoon, mutta mä kokeilisin noita sukkia mielelläni. :)
  Kaksi arpaa.
  rouskk@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Lukijana mukana kahdella arvalla.
  Tulisivat kyllä tarpeeseen!

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olisi kiva testata itsehillintää olla repimättä noita nahanpalasia. :D Kahdella arvalla mukana, s-posti: dimavarien@gmail.com.

  En juuri hoida jalkojani, mutta inhoan kesällä rannalla sitä, kun pitäisi laittaa kengät jalkaan ja jaloissa se märkä hiekkamäärä ja se ei lähde pois vaikka kuinka hinkkaa. Harlekiinikirjallisuus opasti, että vauvan talkilla hiekka tippuu kuin itsestään ja kengät eivät hierrä paluumatkalla jalkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan kuinka paljon teki mieli nyppiä :D
   Hiekka on kyllä sellaista, ettei siitä hevin irti pääse. Ja kiitti vinkinstä tarviipa ottaa mukaan seuraavaksi kun menee Yyteriin.

   Poista
 6. Julkinen vanha lukija, ooonavv@gmail.com
  Hyi elämä miltä noi nahkaretaleet näytti! Vaikka varoitit etukäteen, silti sieppas vatsanpohjasta :D

  VastaaPoista
 7. Olen kokeillut Holikaholikan sukkia, ja lopputulos oli ihan mukava. Nämä lahjoittaisin äidilleni, jonka jalat ovat kuin korput :) Julkinen lukija bloggerin kautta, siispä kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 8. Lukija, eli kahdella arvalla näiden ihmesukkien arvontaan mukaan!:)
  kynsille@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Julkinen lukija
  eekku80@netti.fi
  Jalat jää aika monesti unholaan,mut välillä otan raspilla ja rasvaan niitä

  VastaaPoista
 10. Vanha lukija ilmoittautuu (Norttis8ans @ Bloglovin). Holika Holikaa olen käyttänyt ja tykännyt, mutta tietenkin haluan kokeilla miten kilpailijalla on onnistuttu luomaan sama juttu. :) Omat kintut ovat hyvässä kunnossa, mutta miehellä on karmeet kovettumat ja olis aika tehdä jotain!

  VastaaPoista
 11. Onkohan mulla joku fetissi, kun noi riekalekuvat kiehtoo niin vaikka niin öklöttääkin ;D

  Julkinen lukija, triolajanilsson@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ohoh, karun näköinen tuo kuoriutumisvaihe. Schollin voiteet on ihan hyviä jalkojen hoidossa. Näitä sukkia olis kiva kokeilla. Näyttää supertehokkailta. :)
  Marppa, naerppae (at) gmail.com

  VastaaPoista
 13. Nää on aina yhtä pelottavat! Koska en ole kokeillut, ilman muuta arvonnassa mukana. :D

  Mun vinkki jalkojenhoitoon on jokapäiväinen rasvaus. Kahdella arvalla mukana.

  hakusanarakkau(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Minä olen laiska jalkojen hoitaja. Harvemmin muistan rasvailla. Suihkussa toisinaan hinkkailen kuollutta ihosolukkoa pois ja siinä se. Minua on siunattu melko vähävaivaisilla jaloilla joten kaippa niiden hoito siksikin on jäänyt aina vähän hunningolle. Jonkin verran sitä kuollutta ihosolukkoa kuitenkin kertyy, varsinkin kantapäihin, joten olisi hauska kokeilla tällaisia kuorintasukkia. Ja minua nuo ihoriekaleet ei ällötä ollenkaan, enemmänkin päinvastoin ne jotenkin kiehtovat.

  Minulla ei siis kauheasti vinkkejä ole. Paitsi että muista hoitaa jalkoja jotenkin! ;-)

  Just vasta jokin aika sitten (eilen?) liityin bloggerin kautta lukijaksi, en tiedä miksi en ole aikaisemmin sitä tehnyt. Lahopää, mikä lahopää. ;-)

  pakolliset ät gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuules täällä toinen lahopää ilmottautuu :D Kumpa itekkin pääsis noin helpolla mutta taitaa olla kyllä suvun syytä tämäkin vaiva :DD

   Poista
 15. Mä yritän nykyään päivittäin rasvata jalkojani, jos edes hiukan pehmenisivät. :D
  Bloglovinin kautta julkinen lukija samalla nimimerkillä. :)
  sade.hietarinta@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Näitä olisi kyllä jännä päästä kokeilemaan :) Kahdella arvalla mukana arvonnassa.
  syrrahh@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Jos tarpeeksi rasvaisella voiteella rasvaisin huolella jalat joka päivä niin ne olisivat varmasti paremmassa kunnossa. En kuitenkaan yleensä jaksa :D
  Olen lukijasi, kaksi arpaa siis.
  neitiminttukihara@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mä niin tarvitsisin tällaiset, koska mun jalkojenhoitorutiinit on aika olemattomat! Mun jalat on aina olleet niin täynnä kovettumia ja känsiä, että en ole jaksanut pahemmin edes yrittää :D Silloin tällöin tulee rasvailtua suihkun jälkeen ja välillä varpaankynsiä lakkailtua, that's it! Voisin kuvitella jalkojen tulevaan parempaan kuntoon juurikin tällaisella säännöllisellä kuorinnalla ja kunnon rasvojen kanssa puuvillasukissa hauduttelulla öisin :)

  Osallistuisin mukaan kahdella arvalla, julkinen lukija kun olen. Sähköposti olisi vivekamaria.laaksonen@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Onpa jännät sukat :o Jos ei nyt arpaonni suosi niin pakko silti joskus kokeilla!
  Vanha lukijasi :)
  liisa.nikula@lailanet.fi

  VastaaPoista
 20. Tämän kun saisi, niin kyllä olisin tyytyväinen. Ei nimittäin jalat hirveästi tylänneet kun talvi muhitettiin niitä kumppareissa työpäivät. Jos jaksaisin, niin ensin luottaisin jalkoja jalkakylvyssä ja sitten raspailisin kovettumia pois ja kunnon rasvat vielä päälle. Mutta hyvin harvoin kyllä tulee jaksettua.. :D

  Olen vanha lukija nimimerkillä Kattivaara
  kattivaaranblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Vanhana lukijana kahdella arvalla mukana ja facen puolellakin osallistun :) Nyt olisi viimeisiä hetkiä saada kesäksi jalat kuntoon...

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Oho! Wautsi mikä tulos :) mulla lähtee kauheesti nahkaa jalkapohjista, tää olis ratkasu mun ongelmaan! Lukijana mukaan kaikilla mahdollisilla arvoilla :)

  Fish Spa on toooosi hyvä apu jaloille ;)

  mehukattinen@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Itse käytän raspia, kuorin ja rasvaan jalat n.2 kertaa viikossa :)
  En ole aivan varma luenko bloggerin kautta mutta bloglovinissa luen nimimerkillä Soffel
  Siffelisoffeli@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Tais eilinen kommentti hävitä eli kahdella mukana! charmingnails ät suomi24.fi
  Just testaan Holikan sukkia ja nämäkin näyttävät mielenkiintoisilta :)

  VastaaPoista
 25. Oho, no kyllähän on muutos! :D
  Julkisena lukijana nimellä Fani, Fanny-91@windowslive.com

  VastaaPoista
 26. Hui! :D En oo kokeillu kuorintasukkia, mutta tarvetta olisi. Valitettavasti mulla ei oo mitään superhyviä hoito-ohjeita jakaa, mutta uskon siihen, että paljasjalkakävely kesälla on hyväksi ainakin mielelle. :)
  Kahdella mukana, kiitos! backinreverieÖgmailÄcom

  VastaaPoista
 27. Omat jalat pysyvät pehmeinä tehokkaalla rasvauksella yöksi. Seurailen Bloglovinin kautta. msesmsesmses (a) gmail.com

  VastaaPoista
 28. Näitä olis kyllä kiva kokeilla joskus! Oon Holika Holikaa kokeillut, joten kiva olisi tehdä vertailua. :)
  Julkinen lukija Belegwen ilmottautuu! belegwen81 at gmail.com

  VastaaPoista
 29. Oi, kyllä passais - holikaholikoita kokeilinkin viime kesänä ja nyt voisi kokeilla kesäjalkojen loihtimiseen toista merkkiä!

  Mun vinkkini jalkojenhoitoon on jalkojen pesu illalla, kun päivän on ollut liikkeellä ja jalat tuntuvat raskailta. Sitten vielä nukkumaan mennessä ihon rasvaus, jonka myötä ja yön levon jälkeen jalat ovat seuraavana aamuna niin hyvät kuin ne tässä kohtaa nyt vain voivat olla. ;)

  Googlen kautta seuraan. S-posti: eva- stiina { at] hotmail piste com

  VastaaPoista
 30. Julkinen seuraaja ilmoittautuu ja voisin kyllä haluta isännälle nuo ...valittaa aina kun on kovettumaa. Mulla hassu jalka kun mulla ei ole koskaan ollut kovettumia , niitä ei vaan tule O.o ??? Tietysti hyvä niin ;D

  VastaaPoista
 31. Tällä hetkellä oon vinkitön, koska en ole vielä löytänyt keinoa saada jalkoja (kuivia ja halkeilevia) kuntoon. Ja bloggerlukijana mukaan kahdella mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Julkisena lukijana kahdella arvalla mukana! Enpä paljon muuta jaloille tee kun rasvailen ja lakkaan kynnet... :)

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 33. Osallistun kahdella arvalla, luen bloglovinin kautta nimellä haaruhainen.
  Itselläni ei oikein ole muita vinkkejä, kuin jatkuva kosteutus. Yritän pitää jalkoja kunnossa laittamalla aina yöksi paksun voidekerroksen.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Mulla ei ole muuta jalkojenhoitovinkkiä kuin, että sopivat kengät on kaiken a ja o. Kirkkaan punaiset varpaan kynnet on silaus kaiken päälle :)

  Julkinen lukija :)
  somethingwrong@live.fi

  VastaaPoista
 35. Raspaus ja rasvaus on mun jalkahoidot. Suihkussa käydessä aina pitää jalat hieroa hyvin.
  Julkinen lukija ja laurakatarooma@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Olen julkinen lukijasi bloggerin kautta. Olen lukenut noista sukista ja ajatellut hankkia sellaiset, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Minä rasvaan ja rasvaan jalkojani lähes joka ilta mutta kovettumat ovat aina mukanani. Raspausta olen välttänyt jalkahoitajan kehotuksesta.

  VastaaPoista
 37. Jalkojenhoitoon mulla on antaa vinkiksi yksi luottotuote: karbamidia reilusti sisältävät jalkavoiteet! Ne tuntuu tappavan baketeereita (jalat ei haise) ja lisäksi voide pehmentää jalkojen kovettumat jo yhdessä yössä! Voidetta suositellaan kuitenkin käytettävän kuureina, sillä pitemmässä käytössä se voi ohentaa ihoa liikaakin.

  Lukijana kahdella arvalla mukaan, seuraan bloggerin kautta.

  VastaaPoista
 38. Uijui, mahtava arvonta! :) Ehdottomasti mukana.
  Omat jalkani ovat ihan hirveässä kunnossa vaikka rasvaankin niitä päivittäin. Olen pari kertaa testannut kuorintasukkia ja todennut ne korvaamattomaksi omassa jalkojenhoidossani.
  Olen julkinen lukija Lady Narcissa nimimerkillä
  analogtrashblogi@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Mä oon älyttömän laiska hoitamaan jalkoja, joten vinkkejä en osaa sanoa. Varpaiden kynnet pysyy ainakin paremmassa kunnossa lakkojen avulla. :D

  Julkinen lukija Masa, nailaddictp@gmail.con

  VastaaPoista
 40. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Jalkojani hoidan silloin tällöin rasvaamalla, näitä olisi kiva kokeilla :)
  rosalienism(at)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Mukana arvonnassa kahdella arvalla! Luen Bloglovinin kautta (idalumiaa) :)

  Itse olen aika laiska hoitamaan jalkojani, silloin tällöin raspaan ja rasvaan, useamminkin voisi.

  luminanvirt@gmail.com

  VastaaPoista
 42. mukana, julkinen lukija :)
  rasvailua harrastan mutta ahkerampi pitäs siinäki olla
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 43. Olen julkinen lukija.
  Tälläisia olisi mahtava kokeilla. Itselläni on ongelmana vasemman jalan päkiä, johon tulee kovettuma todella nopeasti. Itse hion hohkakivellä jalkapohjiani kerran viikossa saunan jälkeen, muutoin yritän muistaa rasvata säännöllisesti.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Yleensä vain rasvailen, mutta itsetehty sokeri- tai kahvikuorinta on kätevä välillä, jos ei ole kuorintamömmöjä käsillä :)

  En ole julkinen lukija, mutta koska olen kosmetiikkablogien suurkuluttaja, vierailen blogissasi tasaisin väliajoin! Nyt kerrankin sattui onnistamaan kun täällä on kerta arvontoja käynnissä. Olen vaan laiska kommentoimaan mihinkään kun yleensä selaan mobiilissa! arl.a(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Oih, nää tulis tarpeeseen!! Korkkareita käytän joka päivä ja jalat kuivana ja rakoilla!
  Rasvaan ja hoidan kyllä joka päivä, mutta nää vois todella auttaa.
  Olen julkinen lukijasi. katisarita(at)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Rasvailen jalkoja ja joskus käytän jalkaraspia, mutta kyllä olisi kiva kokeilla näitä sukkia. Mukana Blogger-lukijana.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 47. Vinkkejä ei ole antaa, mutta itsellä atopiaa jalkapohjissa ja olen miettinyt tämmöisten sukkien testausta! santtuvaan(a)wippies.fi

  VastaaPoista
 48. Hävettää ees myöntää, että en oo hirveesti hoitanu jalkojani D: Mutta rasvailu on mun mielestä tärkeetä.

  Olen julkinen lukija (: laura19994@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Nämä tulisi kyllä tarpeeseen, eli lukijana kahdella arvalla mukana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 50. En ole aikaisemmin törmännyt tuotteeseen, vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 51. Olen julkinen lukijasi, joten mukana kahdella arvalla! Olen aika laiska hoitamaan jalkojani, silloin tällöin kyllä rasvailen niitä.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 52. Yhdellä arvalla mukana! :) Mulla on Schollin sähkökäyttöinen/patterikäyttöinen jalkaraspi ja se on kyllä ollut hyvä, mutta muutaman kerran vuodessa tarvitsisin ihan tällaista kovempaa käsittelyä jaloille, sillä joudun olemaan paljon jalkojen päällä ja kovettumiakin sen johdosta tulee.

  natunensalla@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Julkinen lukija, kahdella mukana.
  En hoida jalkojani, vaikka pitäisi!! Aina lupaan rasvata, mutten koskan viitsi... :)

  leevilotta@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Mukana arvonnassa! :) Paras vinkkini on reilu kerros Ziajan jalkavoidetta ja kosteuttavat bambusukat yöksi päälle,aamulla on ihanan pehmeä iho!

  wheredidiparkmyunicorn@gmail.com

  VastaaPoista
 55. mukana ollaan! Oon laiska jalkojen hoitaja huolehdin kesällä vain viilennyssuihkeen käytöstä :DD mutta nämä sukat olis kyllä jännä päästä kokeilemaan ;)

  viivi.korpela@hotmail.com (kävin myös facebookin puolella ja oon julkinen lukija)

  VastaaPoista
 56. Muuta vinkkiä en osaa antaa kuin se rasvaus.

  Julkinen lukija huroosia
  huurosia@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Näyttää toimivan. Raspia täällä vaan hinkataan ja välillä rasvataan

  casalaiska@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Olen julkinen lukija ja seuraan blogia myös Facebookissa.

  Mä tapaan käydä silloin tällöin jalkahoitajalla, jossa kovettumat saavat kyytiä ja onhan se ihanaa hemmottelua mielellekin :) Ehdottomasti panostamisen arvoista.

  mus.su@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Uih mikä arvonta! Mukana tottakai, kahdella arvalla kun julkinen lukija olen :) Sähköpostini on nsurakka@gmail.com

  Ja itsellä on parhaiten jalkojen iho pehmennyt kun ne on saunoessa kuorinut ja sitten yöksi laittanut paksua rasvaa ja villasukat jalkaan :)

  VastaaPoista
 60. Minä käytän jalkoihin kaikki naamarasvat jotka ei sovikaan jostain syystä kasvojen iholle. Ovat melkoisen kosteuttavia ja jalat kiittää
  Kaksi arpaa kun liityin lukijaksi
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.