Kirvat ruusujen riesana ja taistelu niitä vastaan alkakoon!

Kävin kauhistelemassa noita minun kukkapenkkejä, ovat meinaan päässeet ihan villiintymään. Ei vaan kertakaikkisesti ole ollut aikaa hoitaa niitä kaiken tämän kiireen keskellä.  Lauantaina meillä onkin pihatalkoot edessä :) 
Olen silti siitä ylpeä, etten ole kuitenkaan näitä saanut tapettua vaan joka vuosi ne sieltä kiltisti nousee enkä nyt tarkoita niitä pirun rikkaruohoja :D







Uusia kukkasia tekisi mieli taas istutta, kunhan vain osaisi päättää mitä. Nämä minun kauniit "mustat" kallat kasvatan ruukuissa ihan sen takia, että ne on helppo sitten syksyllä poimia pois ja laittaa talvehtimaan.



Valkoiselta kallalta näyttää tämä
Kaatosateet tuhosi kauniit isot pionini ja nyt sitten ruusut ovat täynnä kirvoja! Etanatkin ovat löytäneet tiensä meille. Puistattaa oikein ne niljakkaat otukset. Luulin jo, ettei niitä tänä vuonna näy kuin ihan muutama yksilö mutta armeja niitä näyttää olevan kun lehtiä katsoo. 


Sade kerkesi yllättämään ennen kuin kerkesin kuvaamaan nämä joten kuvissa näkyy paljon vähemmän kirvoja kuin mitä niissä oli.



Te kaikki ihanat puutarhaihmiset ja viherpeukalot siellä ruutujen takana, kertokaa minulle parhaat niksinne millä pääsen eroon noista inhottavista kirvoista. 

Kiitos jo etukäteen <3 




Kaikki kuvat olen tällä kertaa ottanut Olympuksella.

Mukavaa torstai-iltaa 

Love



Brasilialaista koruhuumaa Hipaneman tapaan

Korut, yksi lempi paheistani. Vaikka olen työskennellyt korujen parissa monen monta vuotta, aina välillä nousee esiin joku ihanuus, joka vie minut mennessään.
 Korut ovat tärkein asusteeni tuoksujen kanssa. Vaihtelen koruja mielialan, tunteen tai sen mukaan mihin olen menossa, ihan kuten tuoksujakin. 




Tämän kertaisen koruhuuman aiheutti korusarja nimeltä Hipanema. Hipaneman korut tyylikkäitä mutta samalla ihanan rentoja. Koruja pystyy helposti yhdistelemään usein vaatteiden ja muiden korujen kanssa. 

 Hipaneman koruja katsellessa mieleen tulee intiaanit ja inkakulttuuri. Vai mitä ootte mieltä? 
Ehkä myös siitä johtuu osittain, että halusin muutamia koruja kuvata peuran sarvilla :) 


peuran sarvet


 Etnotyyliset Hipanema rannekorut saivat alkunsa Riossa, kun kaksi pariisitarta, Delphine ja Jenny tapasivat toisensa ja löysivat yhteisen intohimon värikkäisiin rannekoruihin. He halusivat yhdistää yhteen Copacabanan rannekkeen ja Bahian nauhat. Koristeina on käytetty esim. erilaisia helmiä ja simpukan kuoria.  Kuinka helppoa onkaan kun yhdessä korussa on yhdisetty monta korua. Sen saa nopeaan ranteetseen ja yhtä nopeaan pois. Ei tarvitse taistella monen eri lukon kanssa. Helppoa ja nopeaa. 
 Mitä enemmän koruja ranteessa sen parempi. " More is merrier!" sanovat naiset. Itse olen samaa mieltä :) 

 Hipanema on saanut nimensä Ipaneman kaupunginosassa olevan rannan mukaan, joka sijaitsee Rio de Janeirossa ja eteen lisätystä H-kirjaimesta.


Äitini käden päivetys ja upean värinen Hipanema <3 



Kaikki varmaan tietävät Brasilian sambakarnevaalit ja tanssiasujen väriloiston. Samaa väriloistoa löytyy myös Himaneman korusta. Rannekoruista löytyy myös hillityimpiä sävyjä kuten esimerkiksi tämä seuraava valkoinen rannekoru. 





Pakko myöntää, että aluksi olin hieman skeptinen siitä miten magneetti toimii lukkona mutta ihan turhaa se oli. Meni meinaan pari päivää opetella ottamaan koru itse pois ranteesta :D Lukon molemmin puolin on myös hahlot magneetin lisäksi, joka tekee lukosta vieläkin turvallisemman. 




Nämä korut mitkä näkyvät kuvissa on tämän kesän kokoelmasta ja kuten näkyy, niistä löytyy paljon erilaisia. 





Hipaneman koruja Tampereella myy ainakin by EmKa. Silloin, kun minut stailattiin EmKassa, sain ensi kosketuksen näihin ihaniin rannekoruihin. 
Korujen hinnat ovat 79 € molemmin puolin. 

Onko Hipanemat tuttuja? 


Love

Korut lehdistönäytteet




Loistava juhannus ja oma domain vihdoin ja viimein

Tämän vuoden juhannus oli kyllä yksi parhaista! Keräsimme kamppeet ja lähdimme torstaina kohti meidän äidin mökkiä, joka on Merikarvialla. Kun lähdettiin Tampereella satoi vettä, perille päästyämme paistoi aurinko ja oli ihanan lämmin. 

Yhden pikkutien varrella on tämä vanha aitta

Perjantaina lähdimme perinteen mukaan Merikavian keskustaan juhannusmarkkinoille. Oi, kuinka rakastan sitä tunnelmaa siellä.  Tänä vuonna ihmisiä oli paljon enemmän verratuna viime vuoteen. Tällä kertaa mukaan lähti ihana rannekoru hintaan 1,50 € ja neljä pussia erilaisia simpukoita ja kotiloita a 0,50 €. Pitää sitä erilaisia kuvausrekvisiittoja olla :D 





Illalla mökille tuli myös ystävämme Pirkko Mökki-Pirkko-blogista miehensä ja Urho koiransa kanssa. Urho on kyllä niin mahtava tyyppi! Sen ilmeet ja luonne on vaan niin <3
Meidän äiti ei tainnut olla ihan samaa mieltä kaksikosta Kukkapenkit meinaan saivat kyytiä kaksikon kirmatessa pitkin pihaa :D Kaksikosta ei vaan saanut hyvää kuvaa yhdessä kun eivät olleet hetkeäkään paikoillaan. 

mokki-pirkko
Mökki-Pirkko keskittyy mölkkyyn.



Mitähän mahtoivat kaverukset haistaa? 

Ilta meni pelatessa mölkkyä, saunoessa ja tietysti syöden tosi hyvää ruokaa <3 Illan päätteeksi pelattiin myös hieman korttia, ristiseiskaa ja tikkiä. 



Lauantaina ilma olikin sitten hieman harmaa ja tuulinen. Silloin olikin hetki aikaa tehdä hieman blogijuttuja ja hommasin oman domainin. www.dioriina.fi on nyt käytössä mutta ei hätää, blogger kääntää kyllä sinne automaattisesti. :)
Pohjakin on saanut uutta ilmettä, viimeistely on vielä hieman kesken. Toivottavasti ei kauaa :) 

Illalla alkoikin aurinko paistaa ja päätimme lähteä käymään Reposaaren Kallossa.  Onneksi mökiltä ei kauaa sinne ajanut. Sinne on kiva lähteä vaikka picnikille. Kallo on sellainen paikka, missä tulee käytyä melkein joka kerta kun Porissa ollaan. Kuinka olinkaan kaivannut merta <3



Itsetehtyä pavlovaa ja kuppi kahvia <3 

Sunnuntaina oli viikonlopun ihanin sää.  Pyysimme mukaan Mökki-Pirkon ja kumppanit ja  lähdimme uudelleen käymään Kallossa. He eivät olleet siellä aikaisemmin käyneet, joten oli jo korkea aika. Nythän Kalloon on avattu myös kioski, mistä saa jätskiä, kahvia ja höyrymakkaraa.

 Samalla reissulla poikettiin koirien kanssa Yyterin koirarannalla. Urhon rohkaisemana Milo oppi viime vuonna nauttimaan vedestä ja tällä kertaa oikein nautti olostaan vedessä :D




Urho oli ihan täpinöissään.
Ainut huono puoli oli, että ranta oli vesirajan kohdalta  täynnä sitä itseään.  Ei olisi tullut mieleenkään mennä pikku lasten kanssa uimaan siitä kohtaa. Yäk, vieläkin puistattaa kun muistelen sitä.

Kotona olimme eilen vasta puoli kymmenen aikoihin väsyneinä mutta onnellisina <3



Juhannus oli kaikkea sitä mitä odotin ja paljon paljon enemmän <3
Ensi vuonna uudestaan :D



Love



Juhannuskukat

Täällä sitä ollaan Merikarvialla mökillä ja ilma ei voisi olla parempi. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja pieni tuulen vire vilvoittaa aina välillä. 



Näiden kukkien myötä haluan toivottaa kaikille teille ihanille lukijoille oikein ihanaa juhannusta <3 <3 

Nautitaan lämpimästä ilmasta, maukkaasta ruuasta ja hyvästä seurasta. 

Love

Vaaleanpunaista

 Vaaleanpunainen on kiva värinä mutta omalla kohdalla se ei kuullu lempiväreihin. Onneksi silti muutama vaaleanpunainen juttu löytyi meiltä, koska se on tämän kertaisen Makro Tex haasteen aihe. 




Tänä vuonna kaikki kukat näyttävät kukkivan etuajassa niin myös meidän juhannusruusu. Onneksi kerkesin nappaamaan muutamat kuvat ennenkuin sade ja kova tuuli teki niille tuhojaan. Harmi, kun vaaleanpunainen pioni ei vielä tänä vuonna kukkinut lainkaan. 







Lisää kynsistä voit lukaista täältä. Ruusut olen maalannut akryylimaaleilla. 



Ohje näihin ihaniin vaahtokarkkeihin löytyy täältä. Vaahtokarkit on todella helppo tehdä ja lasten suosikki myös meidän aikuisten ;) Juhannuksena testaan miten nämä toimii grillattuna. Grillattu vaahtokarkki on niin ihanaa, njam. 



Yritän kovasti totutella myös teen saloihin mutta kahvi ottaa kyllä vielä reilun yliotteen :) 


Tämän piti olla paljon hehkuttamani musta kalla :D Kovin mustalta tämä ei kyllä näytä. Mielenkiinnolla odotan minkävärisiä muista mukuloista tulee :) 
Muiden vaaleanpunaisia kuvia voit katsella täältä

Mukavaa tiistaita <3 

Love





Pen-kameran tuunailua asusteilla

Vähänkö on mahtavaa, kun kamerallakin on omat asusteet.
Olympukselle kyllä iso kumarrus ja niiaus siitä, että ovat lähteneet mukaan muotimaailmaan.




Itse olin heti myyty tähän Be my Rockstar-olkahihnaan. Yleensä kameroissa on aina se perushihna  mikä on suoraan sanottuna TYLSÄ. No,joku saattaa ajatella, ettei sillä nyt ole väliä miltä se kamera näyttää. Itse olen kuitenkin toista mieltä. Kyllä sitä tyylikästä kamera kokonaisuutta kanniskelee paljon mielukkaammin mukanaan kaupungilla.
Itsellä PEN on juurikin se kamera, mikä kulkee mukana blogitapahtumissa ja kaupunkireissulla.
Verkkokaupassa hinta tälle on 26,90€




Kuva ja Kamera messujen aikana Top Shot liikkeessä oli mahtavia tarjouksia ja en voinut vastustaa tätä Just Nude kameralaukku enää. Olin sitä himoinnut jo pidemmän aikaa ja ihastellut muiden kuvissa.
Muutenkin kameralaukulla oli tarvetta, olinhan aikaisemmin kanniskellut kameraa meikkipussissa :D





Ulkoisesti nahkainen laukku on kuin mikä tahansa tavallinen laukku. Eron huomaa vasta läpän nostettua. Laukku on sisäpuolelta pehmustettu ja mukana on kaksi irrotettavaa sisäpehmustetta. en nyt sitten tietysti muistanut siitä ottaa kuvaa lainkaan. 
Laukkuun mahtuu muutakin kuin vain se kamera, mikä naiselle on ainakin tärkeää.
Värin valinta oli itselle hieman yllätys, olenhan musta ihminen mutta nude oli vaan jotenkin niin raikkaan näköinen. Olkahihnan pituutta pystyy muokkaamaan tai tarvittaessa ottaa kokonaan pois.
Verkkokaupassa hinta on tällä hetkellä 79,90€



Messuilta ostin toisenkin kassin,  joka on vähän sellainen jokapaikan höylä. Jotenkin tulee mieleen ihan Adidas :D 




PEN Street -laukun kanssa voi lähteä kaupungille mutta ei ole kuitenkaan liian hieno esim. metsään mentäessä kuvailemaan. Laukussa on säänkestävä nylonmateriaali.  Nudea en metsään raaskisi viedä.
Ihanan retro ulkonäkö ja sisälle mahtuu kameran lisäksi obtiikkaa ja muita pikkutavaroita. Edessä on myös sisätasku. Laukku on tietysti pehmustettu ja pehmustetta löytyy myös hihnasta. 
Hintaa tällä oli messuilla  20 €

Himotuslistalla on myös rannehihna, tällä kertaa se saa kyllä odottaa. Kuinka kauan, se jää nähtäväksi :D Niin ja se ihana clutchit,  hahhahaa


Muuten, jos sinulla on Olympus PEN kamera tai olet aikeissa ostaa sellaisen  niin klikkaa ihmeessä itsesi, joko tuosta sivupalkista taikka tästä,  Olympus PEN Generation Suomi- ryhmään. Siellä voi jutella, höpötellä, kysellä, myydä, ostaa tai muuten vaan hengailla ja lukea kaikkea mitä liittyy Olympus PEN kameroihin.  Mukana on myös Olympus Suomi antamassa asiantuntija neuvoja :)

Mahtavaa maanantaita!!

Love