Coach Floral Blush on leikkisä kukkaistuoksu

Tuoksu saatu pr-näytteenäNiin se syksy on taas vaan hiljaa hiipinyt keskuuteemme ja ajattelinkin jatkaa taas tuoksutorstai postaussarjaa. Mä en kesästä halua vielä päästää kuitenkaan irti niin esittelenkin teille kesäisen Coach Floral Blush tuoksun. Niin ja mullahan on myös tässä kuussa synttärit ja pidän kyllä itseäni ihan kesänlapsena. :D Coach Floral Blush 


Floral Blush tuo mukaan kesän kukkaloiston ihanien ja mehukkaiden hedelmien kera. Tämä tuoksu tuo mieleen lämpimät ja aurinkoiset hellepäivät ja illat kylmän ja pimeän talven keskellä. 

Tämä leikkisä, iloinen, raikas hedelmäinen kukkaistuoksu on saanut inspiraationsa Coachin niin sanotusta koodista ja symbolista "Tea Rose" Ikoninen kukka edustaa naisellisuutta, seikkailua, romantiikkaa ja mahdollisuuksia. 

Tuoksu alkaa pirtsakalla greipillä ja goji marjoilla. 
Tuoksun sydämessä löytyy ihana yhdistelmä tuoksuvaa pionia ja mehukasta persikkaa. 
Tuoksun puolestaan viimeistelee valkoinen puu ja myski. 

Tämä tuoksu sopii vallan hyvin käytettäväksi niin kesällä kuin talvellakin, koska tuosusta löytyy myös sitä voimakkuutta mitä talvella tarvitaan. 

Kyseessä on Eau de Parfum eli pieni määrää kerralla riittää. 

Olisi kiva kuulla käytätkö sinä samaa tuoksua läpi vuoden vai onko sulla kesä- ja talvituoksut erikseen? 
  

Toivottavasti syksy muuten olisi valoisa ja lämmin, koska en ole koskaan ollut syksy ihminen ja nyt syksyt ovat vielä henkisesti raskaimpia mitä ennen. 

Tuoksuvaa torstaita sinulle! 

Love


Lakkausunelmia: lämpimät elokuun illat

OPI:n lakat pr-näytteitä 


Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi.

Herran jestas sentään, nyt on jo ELOKUU!! Mihin tämä aika oikeesti menee??

Tämän kuun haasteen teemana on lämpimät elokuun illat. Itse olen kesän tytsyjä ja rakastan lämmintä sekä ihanaa valoisuutta.
Tykkään tosi paljon myös elokuusta vaikka luonnossa alkaakin hieman tuoksumaan syksy. Valoa riittää kuitenkin vielä pitkälle iltaan ja viimisinä tunteina on jo ihana sytyttää kynttilät. Niin ja onhan mulla synttäritkin elokuussa. :)
Kun puhutaan elokuun lämpimistä illoista niin mieleen tulee heti auringonlasku ja meri. 
Päätinkin lähteä se edellä tähän haasteeseen. 

Mikäs muu tekniikka on auringonlaskuun kuin liukuvärjäys. 

Valitsin tähän neljän värin taktiikan. Lakat ovat Kikon 357 ja 639 sekä OPI:n Magic hour ja I just Can't Cope-acabana.
Etu- ja keskisormeen laitoin vielä OPI:n matta päälyslakan. 

sunset nailsHalusin jotain pientä lisää niin tein nimettömään mustan "viivan" edustamaan horisonttia ja kärkeen laitoin Yyterin hiekkaa. Joo, siis ihan sitä itseään. :D Ei mitään hiekkalakkaa vaan aitoa oikeaa hiekkaa Yyteristä. Porista kotoisin, kun olen niin Yyteri on vaan lähellä sydäntä. <3 

liukuvärjäys kynnetTuliko näistä mun lempparit niin vastaus on ei. Mutta nämä kuvastaa mun ihanan lämpimiä elokuun iltoja. 

Käy ihmeessä kurkkaamassa Lauran lämpimät elokuun illat näyttää. Ne pääset katsomaan TÄSTÄ

Ihanaa elokuun alkua teille ja iso kiitos, kun olette siellä vaikka blogi on hiljentynyt. Mulla on ollut henkisesti todella raskasta ja tulee vielä olemaan, ehkä loppuelämäni. Tulen kirjoittamaan siitä, koska saattaa olla, että joku teistä kokee samaa mutta vielä en vaan pysty. 

Yritetään ottaa elämästä kaikki irti, koska mikään ei kestä ikuisesti. 

Love