essien talvokokoelma 2021/2022

 essien lakat saatu


Olen tuon yllä olevan kuvan kuvannut anoppilassa viime joulukuussa. 


Terkkuja täältä lumen keskeltä! 

Lunta on tullut jo useampana päivänä ja sen tulo jatkuu vaan. Mun puolesta se saisi kyllä jo loppua. Olen joutunut jo kahteen kertaan siirtämään esim. asiakaskuvauksia lumisateen vuoksi. Onhan se kiva, että talvella on lunta mutta rajansa kaikella. 


Nyt saa kuitenkin valitus loppua lumesta ja kurkataas miltäs näyttää essien uusi talvikokoelma. 

Pakko sanoa, että itse yllätyin suuresti, lakat näin ekaa kertaa. Jos en olisi tiennyt niiden kuuluvan talvikokoelmaan, olisin helposti veikannut kevättä tai muutaman osalla jopa kesää! 


Tällä kertaa olen jättänyt päällyslakan kokonaan pois, koska halusin näyttää lakkojen huikean kiillon ja sen kuinka tasaisesti lakat levittyvät. 


jingle belle 


talvikokoelma

Jingle belle on ihana hopean värinen lakka, missä mukana shimmeriä. Tämä on juurikin omiaan talvijuhliin ja antamaan arkeen ripauksen glamouria. 


all dolled upAll dolled up on kaunis pinkki ja tämä sävy sopii kynsille niin kesät kuin talvetkin. 

don't kid yourselfDon't kid yourself oli kaikista suurin yllätys itselle, koska vaikka kuinka yritän niin en vaan saa mitään talvista tästä. Tietysti pitää muistaa, ettei kaikkialla ole tälläistä talvea kuin mitä meillä täällä. 

lucite of reality Lucite of reality on yksi kokoelman lemppareistani. Upea vihreän sävy ja siis tää kiilto tässä. 

toy to the worldToy to the world ei ihan näin punainen ole luonnossa. Lakka ei puhdas punainen vaan siinä on mukana myös korallia ja pinkkiä. Suosittelen käymään katsomassa tämä ihan livenä kaupassa. 


glee-for-all
Glee-for-all vei mun sydämen. Tämä shimmerinen nude ihanuus vaan iski ja lujaa. En tiedä miksi, koska mähän en oikein nudelakoista niin välitä. Tämä on vaan täydellinen! 

Tulossa myöhemmin lakkaus, jossa olen käyttänyt ainakin tuota glee-for-all lakkaa. 

Löysitkö sinä oman lempparin näistä ja vaikuttivatko lakat sun mielestä talvisilta? 

Sitä varmaan tarvis kohta lähteä ennen saunaa vielä lumitöihin...

Love
Tuoksutorstai: Lupaus by Raili


Tuoksu lehdistönäyte

 

Raili Hulkkosen tuoksu
Tästä se taas lähtee eli torstaisin sukelletaan tuoksujen maailmaan. Maailma on täynnä erilaisia tuoksuja enkä nyt tarkoita vain hajuvesiä vaan siis ihan ylipäätään tuoksuja. Tuoksujen avulla muistamme hetkiä eletystä elämästä, oli ne sitten hyviä tai huonoja. 

Tuoksujen avulla voimme tehdä myös itse itsellemme tärkeitä tuoksumuistoja. Tuoksut auttavat myös pääsemään erilaisiin tunnetiloihin. 

Vuoden ensimmäisessä tuoksutorstaissa tutustutaan meikkitaiteilija ja kosmetologi Raili Hulkkosen by Raili -tuotesarjan tuoksuun nimeltä Lupaus.  

Raili Hulkkonen on omistanut pitkän uransa suomalaisten naisten kauneudelle ja mikä parasta, by Raili-tuotesarja on kehitetty aikuisen ihon tarpeet huomioiden. Sarjan tuotteet valmistetaan myös Suomessa, mikä on ihan parasta ja varsinkin näinä aikoina kotimaisuus on todella tärkeää. 


Lupaus


by Raili
Tuoksu on saanut inspiraationsa itsenäisistä arjen voimanaisista, jotka uskaltavat elää elämäänsä juuri niin kuin haluavat. Itsenäisinä, rohkeina, unohtamatta hauskanpitoa. Jokaisen meistä pitäisi yrittää olla välittämättä siitä mitä muut ajattelee. Kukaan muu ei sitä elämää elä kuin sinä itse. Itse yritän päästä irti juurikin siitä ajattelutavasta, että jos teen näin niin mitä muut sanovat. 


Tuoksupullo on tyylikkään yksinkertainen ja on samantyylinen kuin mitä sarjan muutkin tuotteet ja hei, mattamusta toimii aina!  


tuotekuvaus
Lupauksen kuvataan olevan hienostunut, elämäniloa ja itsevarmuutta huokuva tuoksu. Mielestäni tuoksun kuvaus osuu kyllä täysin nappiin ja juuri sitä mitä Lupaus tuo mieleen. 

Lupaus alkaa appelsiini, rosmariini ja bergamotti. Sydäntuoksussa puolestaan huumaa jasmiini ja tee. Tuoksun viimeistelee myski, salvia ja vanilja.  


lupaus by Raili
Tuoksu on kivan sitruksisen raikas mutta samalla kukkaistuoksu missä on mukana kivasti makeutta. Itselle tuoksusta tulee, heti mieleen kesä, ystävät, meri, ranta ja hauskanpito. Omalla kohdalla Lupaus on selkeästi kesätuoksu. 


Lupaus-tuoksun voit tilata mm.  by Railin omilta sivuilta ja  tuoksu löytyy myös Sokoksista

Hinta on 68€ ja pullon koko 50 ml.Lupaus on tehty pidettäväksi


Love 
Täältä sitä noustaan taas! Niin ja mukana myös vuoden eka lakkaus.

Atelier Rougen lakka saatu ja se sisältää mainoslinkin

talvinen auringonlasku Haluan toivottaa ihan heti alkuun mahtavaa alkanutta vuotta 2022!

Mä itse niin toivon tästä vuodesta parempaa kuin mitä kaksi edellistä vuotta ovat olleet. Menneet kaksi vuotta ovat olleet henkisesti todella raskaita ja surutyöt jatkuvat koko ajan. Tämä on ollut myös syynä siihen, että olen ollut somessa suht vähän. On ollut ihana kuitenkin huomata, että te lukijat olette pysyneet siellä vaikka täällä blogin puolella on ollut hieman hiljaisempaa.   Elämän on kuitenkin jatkuttava eteenpäin ja siitä pitää yrittää nauttia ja elää täysillä niin kauan kun täällä ollaan. 

Mulla on paljon ideoita postauksiin ja mielelläni kuulisin teiltä toiveita aiheista mistä haluaisitte lukea. 

Tänä vuonna on tulossa ainakin kosmetiikkatestauksia totta kai, meikkejä, ruokaohjeita, sohvaperunan kuntoilujuttuja (kuntopyörää odottelen saapuvaksi), matkajuttuja, lakkauksia ja ehkä jotain muutakin.  Niin ja tuoksutorstai tulee myös takaisin! 
Ajattelin, että tämän vuoden aloitukseen sopisi hyvin lakkaus. Blogihan on alkuperin alkanut kynsiblogina mutta sitten pikku hiljaa laajentunut koskemaan myös muita mun lempparijuttuja. 


Tiuha käsien pesu ja käsidesin kanssa lotraaminen on saanut mun kynnet todella huonoon kuntoon mutta nyt pikku hiljaa nekin alkavat näyttämään taas hyviltä. 


folio nails


Vuoden ensimmäiseen lakkaukseen halusin käyttää tätä upeaa Atelier Rougen Mon Chérie* lakkaa. Lakka kuuluu talvikokoelmaan eli kannattaa olla nopea, jos haluat itsellesi tämän lakan. Ainakin nyt sitä vielä saa Kicksin verkkokaupasta.

Tykkään Atelier Rougen lakoista, koska ne kuivuvat todella nopeasti ja tähän mennessä on riittänyt kaksi lakkakerrosta peittämään, tätä joutui laittamaan kolme. Väri on silti upea!! 


Koska tuon Mon Chérien väri on näin magee, en halunnut lähteä piilottelemaan sitä koristeluiden alle vaan päätin tehdä yhden aksenttikynnen. Musta lakka on yksi mun lemppareista, essien licorice. 


nail art


Miten olen voinut unohtaa folioiden olemassa olon?!? 

Foliot ovat varmaan helpoimpia koristelutapoja mitä voi olla ja nopeitakin käyttää vielä. Tietysti sun tarvii ootella liiman kuivumisen mutta sen jälkeen se on lasten leikkiä. Samalla kun tein näitä niin mieleeni juolahti yksi idea mitä kokeilen. Yritän tehdä nyt joka kuukausi ainakin yhden lakkauksen missä olen käyttänyt foliota koristelussa. 


kynsikoristelut foliolla


Nyt on aika laittaa kone kiinni, pikkusiskon lapset tulevat meille kohta viikonlopun viettoon. Katsotaan, jos kerkiän instan puolelle laittamaan muutamia kuvia. Lapsia on 5 + Milo niin vauhtia riittää mutta toivottavasti ei vaarallisia tilanteita. 


Ihan mahtavaa viikonloppua ja kiitos, että olet siellä! 


Love