Cleopatra`s secret

Livboxin innoittamana pääti kokeilla myös Cleopatra's Secretin vastaanlaista pakettia. Pakettihan tulee kerran kuussa sisältäen yllätystuotteita, mitä ei voi tietää etukäteen. Kaiken kiireen keskellä multa jäi postaamati livboxin paketti tältä kuulta, mutta ens kuussa sen teen, joten pystyy näitä kahta vertaamaa keskenään.

Hyvä puoli tässä oli se, että tämä tuli suoraan postilaatikkoon kun taas livboxin jouduin hakemaan postista.


Paperin pala on sen takia ettei mun osoite näy :)

Itse pakkaus on simppeli kuten kuvasta näkyy. Se ei ainakaan mua haitaa yhtään. :)

Sitten Itse sisältö. Ehkä petyin hieman verrattuna Livboxin sisältöihin. Toisen niistä sain meen miitissä ja sen innoittamana tilasin paketin itelle. Mutta katotaan, harkitsen kuitenkin et palautanko vaiko en.


Kysyin heidän facebook sivulta, että onko tuotteet normaali koossa ja vastaus oli, että on. Silti mukana on vartalovoide koko 15ml ? Ei missään kaupassa myynnissä oo ton kokoista vartalovoidetta!!
Mistään tuotteiden kokeiluista en voi vielä kirjottaa koska harkitsen sitä että palautanko tämän paketin, hinta oli 19.90€.

Paketin tuotteet:
-Karamel Kompagniet, cream toffees 100g 
-Filemate by Tweezerman
- Coolcos, single eyeshadow 3g väri 17
-Patndrub 50ml ( pohjassa lukee free sample) , Relaxing sugar scrub
-Rauns Borg, bodylotion nordic, all skin types, 15ml
-Elf kynsilakka, ei mitään lappua missää, väristä yms.

Nyt kun tätä postausta tein niin huomasin vastan ton free sample kirjoituksen tossa purkin pohjassa. Mielestäni tää EI oo hintansa väärtti ja laitan heille meilillä kyselyä tuotteista. Infoon tänne sitten mitä sieltä vastattiin. 

Onko joku muu teistä tilannu tän saman paketin? ja jos on niin saitteko samat tuotteet vai eri? 

KiiruSTA, kiirusta

Tervehdys!

Nyt on ollu aikas hiljasta tää mun kirjottelu ja vähän muutama päivä vielä menee. Tässä on ollu ja tulee olemaan vielä juhlia juhlia ja juhlia. HUH! Nyt ollaan Härmässä lomalla ja huomenna haetaan meille pikkunen koira vauva <3 Siitä tuun kans laittamaa kuvia tänne aina välillä ja kertomaan muutenkin miten yhteiselämä on alkanu sujumaa....

Tässä kuva siitä ihanuudesta

Koitan saada postailua mahollisimman nopeesti

Luonnon kynnen paikkaaminen

Tässä ois ohjeen oman kynnen korjaukseen. Varmaan löytyy muitakin tapoja, mutta näin mä oon korjaillu jo monta vuotta.

Ensi hädässä voi käyttää teepussia,mun kynsissä se ei toiminu. Monesti mulla lohkee todella syvältä, tää onneks ei ollu sellanen tapaus.

Työ ei viä kauaa aikaa, liiman kuivuminen on pisin työvaihe.


Tässä kuva mun käyttämistä välineistä: Viilat, liima, lasikuitu ja pinsetit.  Appelsiinipuutikku on myös hyvä väline. Liima vaihtee aina sen mukaan, mitä itsellä on käytössäIte tykkään käyttää tuota Kineticsin viilaa kun se on sellanen pehmee ja taipuvainen... ( toivottavasti saitte jotain tolkkua tosta taipuvaisuudesta tai siis siitä mitä tarkotin :D )Tässä näkyy lohkeema, pinnan olen tasoittanut viilalla, minkä grid on 240. Sen verran buffasin pintaa, että sain sen mahdollisemman tasaiseksi. 


Tämän jälkeen leikkaa lasikuidusta oikean kokoinen pala. Leikkaa kuitenkin aina jonkin verran isompi kuin itse lohkeema. Välillä olen laittanut kaksikin palaa päällekkein, mutta tähän riittää yksi. Yksi hyväpuoli mistä tykkään on se, että tässäon itsessään liimapinta, joten se asettuu hyvin paikoilleen eikä lentele pitkin lattioita sillä aikaa kun avaa liimaa. 

Eli, laita kuitupala kynnelle ja siihen sitten liima päälle. Liimat missä on sivellin helpottaa liiman laittoa eikä sitä sitte valu pitkin kynsinauhoja... on meinaan aika jytyjä jää kynsiliimat.
Kuitua kannattaa hieman painaa jollain siinä vaiheessa kun liima on siinä. esim. appelsiinipuutikulla tms. ite painoin noilla pinseteillä. 

Näistä kuvista näkee vielä paremmin ton lasikuidun. Liima puuttuu näistä kuvista ja tajusin just, että se vaihe oli jääny kokonaan kuvaamatta, missä on liima päällä kuivumassa :( 

 Seuraavassa kuvassa on meinaan jo sitten viilattu ja kiillotettu lasikuitu.Liiman kuivumisen jälkeen buffasin taas 240 grid viilalla ja sen jälkeen kiillotusviilalla 600//4000. Kuitu kohta on aivan tasaisen tuntuinen, eikä sitä huomaa lainkaan, vaikka on lakat päällä. Käytetty tuotteet:
Viilat: Kinetics 240 kiillotusviila 600/4000 Mereneid
Liima: Mereneid                                            
Lasikuitu: Cesarsshop
Pinsetit: Ebay

Toivottavasti tästä oli apuja taikka vinkkejä :)

Arvontaa tiedossaTässä ois taas yhden blogin arvonta mainos. Kynsien viemää blogilla on arvonta meneillää mihin voit osallistua sinäkin painamalla tätä!

Tässä kuva palkinnosta ja osallistumis ohjeet ja tarkemmat tiedot palkinnosta löydät itse blogista, joten onnea kaikille arvontaan :) Mä sen silti voitan!!... ehkä.... en