Kaundeusbloggaajien joulukalenteri 2021 luukku 6
 Tänään avataan Kauneusbloggaajien joulukalenterin kuudes luukku. Tämän vuoden upean bannerin on meille loihtinut HannaMaria

Eilen aukesi luukku Maria Glow -blogissa ja huomenna Nena Sofia'sin blogissa. Tänä vuonna teimme myös linktreen eli pääset helposti kurkkaamaan kaikkien luukkujen sisällöt samasta paikasta. 


On ihan mahtavaa olla taas tänäkin vuonna mukana tässä joulukalenterissa mutta tänä vuonna minulla ei ollut hajuakaan mitä luukku tulisi pitämään sisällään. Aikasemmin olen aina jo heti tiennyt mitä haluan tehdä ja olenkin tehnyt joululakkauksen mutta nyt omat kynnet ja käsien iho ovat kokeneet kovia desinfiointiaineiden vuoksi. 


Omalla kohdalla ei ole vielä kovin jouluinen olo enkä muutenkaan ole siitä joulusta vielä kovin innostunut. Menetin mummuni koronalle ja tulevana lauantaina meillä on siunaustilaisuus. Se on henkisesti raskas ja tajusin juuri, ettei minulla ole enää isovanhempia. Muut voivat mennä mummulaan, minä en. Onneksi silti on ne kaikki ihanat muistot olemassa. <3

Eilen vielä mietein mitä mä teen tämän luukun suhteen. Pyörittelin jouluista meikkiäkin mielessä sekä samoin tuoksua mutta päädyin kuitenkin tekemään lakkauksen, mitä sitä hyviä perinteitä rikkomaan. Tein lakkauksen, joka sopii myös ei niin perinteiseksi joululakkaukseksi mutta myös näin itsenäisyyspäivään. 

 

essieLakkauksen pääsävyksi valitsin sinisen ja lakoiksi valitsin tällä kertaa essien lakkoja. Lakat ovat ballerina slippers, love at frost sight ja all the wave.  Varsinkin tuo love at frost sight on juurikin omiaan käytettäväksi, kun mittari näyttää -18 astetta. 


All the wave päätyi nimettömään ja keskisormeen. Muut kynnet lakkasin ensin kahdella kerroksella ballerina slippersillä ja sitten lakkasin päälle vielä kerroksen love at frost sightia. 

Nimettömään ja keskisormeen maalasin käsin lumihiutaleita. Alunperin suunnittelin laittaa decalit mutta päädyin sitten kuitenkin maalaamaan ne käsin. En ymmärrämiksi, mähän olen tuossa maalauksessa todella haka. :D :D Mutta ainahan sitä pitää hieman itseään haastaa. Nää näyttää kaukaa katottuna tosi hyviltä!! Kokeile ihmeessä. ;) 

Löysin myös tuolta kätköistäni glitterin tyyppistä hitylaista ja päätin sitä sitten vielä töpötellä tuohon keskisormeen. 

Meillä itsenäisyyspäivää vietetään odotellassa koronatestin tuloksia eli sekin vielä. Mutta...


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille. 


blue winter nails

 

Jokainen lumihiutale, joka pysähtyy kasvoillemme, on suukko poisnukkuneelta  läheiseltä. <3 


Love
Joulukalenterin voittaja + vinkki yhdestä huikeasta joulukalenterista


Tämän postauksen piti tulla jo alkuviikosta mutta mulla on ollut töiden kanssa tosi kiirusta. Tällä viikolla on tehty sellaisia 12-15 tunnin työpäiviä, enkä silti valita, koska yrittäjänä töitä tehdään silloin kun niitä on. Tästä syytä en ole kerinnyt perehtymään tähän arvotaan. Teitä osallistujia oli ihan huikea määrä ja varsinkin instan puolella osallistujia oli uskomaton määrä.  Kiitos teille kaikille! 

Täällä blogin puolella pyysin teitä kertomaan joulun ajan perinteistä ja niitä oli ihana lukea. Osalla oli melkein samoja perinteitä mitä meilläkin. 

Meillä jouluperinteisiin kuuluu kuusen koristelu aattoaamulla, riisipuuro, joulusauna ( siitä lähtien kun ollaan asuttu omakotitalossa) hautausmaalla käynti hämärän aikaan, perinteiset jouluruuat itsetehtynä ja perheen kanssa yhdessä oloa. <3 


Joulukalenterin voittaja löytyi tällä kertaa täältä blogin puolelta ja kommentti oli: 


"Saunassa käydään ja ollaan perheen kesken. Ei sen ihmeempiä perinteitä.

-saunoja"

Eli nimimerkillä Saunoja kommentoinut anonyymi, laitatko mulle meikillä sun yhteystiedot ja kerro samalla milloin kommentoit blogiin. 

Olen poistanut kommentit blogin puolelta, koska osa oli jättänyt meiliosoitteen kommentteihin. 

Odotan vastausta viikon ja jos siihen mennessä en ole saanut vastausta, järjestän uuden arvonnan. 


Ensi viikolla instan puolella availlaan joulukalenterin luukkuja ja sunnuntaina tulee sitten kooste tänne blogin puolelle avatuista luukuista. 

Älkää myös unohtako meidän kosmetiikkabloggaajien jo perinteeksi tullut joulukalenteria. Kuvan tehnyt Hanna Voutilainen

Oma luukku aukeaa 6.12. ja totta puhuen en tiedän sen sisällöstä vielä mitään! :D 

Nyt täytyy taas jatkaa hommia ja lähettää asiakkaalle kissojen koevedosgalleria. 

Ihania marraskuun viimeisiä päiviä. <3 


Kiitos kaikille osallistumisesta. Olen poistanut vastaukset, koska niissä oli meiliosoitteita ja arvonta on jo suoritettu.


Love 
Kicksin joulukalenterit 2021 + arvonta

 

Kalenterit pressinäytteitä, 

sisältää mainoslinkkejä

Tänä vuonna Kicksin joulukalenteri on uudistunut. Yhden joulukalenterin tilalle on tullut kaksi joulukalenteria, Skincare Advent Calender, joka keskittyy ihonhoitotuotteisiin


beauty calender

 ja MakeUp Advent Calender, joka puolestaan sisältää erilaisia meikkituotteita. 


 Ulkonäkö on muuttunut perinteisistä luukuista näihin pieniin boxeihin. 
Tänä vuonna joulukalenterien sisällöt ovat valikoituneet Kicksin suosituimpien brändien mukaan.   


Ihan huikea kaksikko, en malttaisi millään odottaa vielä reilua kahta viikkoa! 

Instan puolella joulukuussa availlaan ihonhoitokalenterin luukkuja päivittäin ja joku muu availeekin sitten meikkikalenterin luukkuja. On ihan parasta, että joku teistä ihanista seuraajista voittaa itselleen tämän upean kauneuskalenterin. Ihan mahtavaa!!

 Osallistua kannattaa kaikissa somekanavissa ( insta, blogi ja Facebook) niin silloin sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa tämä upeus itsellesi. Instaan ja Faceen arvonta tulee tämän illan aikana. 

Näin osallistut arvontaan: 

-Olisi kiva kuulla, onko teillä jotain jouluperinteitä? Anonyymit, jättäkää nimimerkki, koska jos arpaonni osuu kohdalle niin löytyy oikea voittaja.


Arvonta on voimassa sunnuntaihin eli 21.11. asti.

Arvontavoittoa en postita ulkomaille. 


Onnea kaikille arvontaan ja käykää ihmeessä osallistumassa muissakin kanavissa! 

Kiitos kaikille osallistumisesta. Olen poistanut vastaukset, koska niissä oli meiliosoitteita ja arvonta on jo suoritettu.

Love


Lakkaushaaste: Halloweenkynnet


Halloween kukat


 Täällä sitä ollaan taas lakkaushaasteen äärellä. Viime kuun haastetta meillä ei ollut mutta toivottavasti tämä jatkuu tästä eteenpäin taas normaaliin tapaan. 

Se näköjään pitää paikkaansa, että mitä vanhemmaksi tulet, sen nopeammin aika kuluu. :D Ei sitä voi millään uskoa, että marraskuu kolkuttelee jo ovella. 

 Tämänkertaisen lakkaushaasteen aiheena meillä on mikäs muukaan kuin halloween. Yleensä olen aina suurinpiirtein tiennyt minkälaista lähden tekemään mutta tänä vuonna mulla ei ole hajuakaan. (kirjoitan tätä maanantai-iltana, keskiviikkona julkaisu) Vaikka aikaa meillä on taas ollut ihan reilusti mutta kun vaan ei saa aikaiseksi niin ei saa, vähän sama homma on koulutehtävien kanssa. Ne vaan melkein aina jää viime tippaan. 

Olen tehnyt monia erilaisia Halloween -kynsiä esim. Pääkalloja , Hämähäkkejä ja hajonneita kynsiälisää rikkinäisiä kynsiä, lisää kalloja jne. Klikkaamalla nimiä pääset katsomaan kyseisiä lakkauksia.  

Näistä tulikin ihan jotain muuta kuin mitä aikaisemmin, simppeliä hieman "aikuismaisempaan" makuun , jos nyt noin voi sanoa. :D 


halloween kynnet

Pitkästä aikaa lakkasin näillä Zoayn lakoilla. Tumma mattaharmaa Dovima ja upea oranssi Dhara saivat minut huokaisemaan. Miksi olen unohtanut nämä laatikon perukoille, mitä muita ihanuuksia sieltä löytyykään. 


Kun lakat itsessään ovat jo näin mageita ja ajattelin, että mennään näin. Sitten kuitenkin löysin tuon Make Up Storen pääkallon niin pakko se oli laittaa. Sitten tuo keskisormen "silmä" tuli hieman vahingossa. Kolautin lakatun kynnen johonkin ja en jaksanut enää alkaa lakkaamaan uudelleen vaan täytin kolon Dovimalla ja tein keltaisella lakalla siihen pisteen. Mun mielestä toimii ihan hyvin näissä. 


Zoya nail polish
Tuttuun tapaan käy ihmeessä kurkkaamassa millaiset Halloween kynnet muut ovat loihtineet. Ne näet alla olevista linkeistä. 


Nails to Photos

Strokes of Color


Ajattelitko tehdä Halloweenkynnet? 


Muuten taustalla näkyvä ihanan erilainen kukkakimppu on Floramoresta. Suosittelen lämpimästi, jos haluat jotain erilaista.

 

Kivaa keskiviikkoa! 


Love


Ole Henriksen mahtavat tuotteet aikuiselle iholle, tuotteet sisältävä bakuchiolia

Tuotteet saatu testiin

Aikuisen ihon hoito


Kun ikää alkaa olemaan lähempänä 50 vuotta niin tehokkaat ja toimivat tuotteet nousevat yhä enemmän ja enemmän tärkeämpään osaan ihonhoidossa ainakin itselläni. Ja siis mullahan on ihan hirveä ikäkriisi meneillään ihon kanssa :D 

Muistan, että parikymppisenä sitä ei paljon miettinyt mitä käytti, kunhan nyt jotain voidetta pesun jälkeen laittoi. Totta kai yksi asia joka siihen vaikutti oli se, ettei minulla ole koskaan ollut finnejä ja aina sain kuulla kehuja upeasta ihostani. Niin eipä sitä paljoa sitten kiinnittänyt huomiota vaikka olen yhdeltä ammatiltani kosmetologi.  

Kun vain olisin jo silloin tietänyt paremmin niin ehkä tällä hetkellä ei ikääntymisen merkkejä olisi niin paljon kuin mitä on. Näkyyhän myös ohuemmassa ihossa paljon helpommin kaikki toisin, kun taas esim. sekaihossa. Onhan ihon ikääntymiseen vaikutusta myös geeneillä.  

Mutta onneksi on tuotteita, josta saa apua ikääntymisen merkkeihin. Ole Henriksen 


Ole Henriksenin tuotevalikoimasta löytyy kuorivia, rauhoittavia ja hoitavia tuotteita. Tuotteet ovat yksinkertaisia ja iloisia mutta tehokkaita. Ensimmäinen ihonhoitosarja lanseerattiin jo 1984. 

 Ihastuin näihin Ole Henriksen tuotteisiin ensi kosketukselta. 

 Tuotteen ulkokuori on suht simppeli niin sisus onkin sitten ihan jotain muuta. Sieltä löytyy mm. tämän hetken kuuminta hottia ihonhoidossa, bakuchiolia

Sain testiin kaksi tuotetta aikuiselle iholle. Näitä tuotteita on ollut ilo testata ja näihin tekee aina mieli palata aina uudelleen ja uudelleen. Vuosien saatossa olen testaillut ihan huikean määrän tuotteita ja nämä Ole Henriksen tuotteet nousivat kyllä alta aikayksikön kaikkien aikojen parhaimmistoon. Täytyykin tutustua muihinkin sarjan tuotteisiin. Glow Cycle Retin-ALT Power Serum


Yksi ihonhoitotuote, jota ilman en näin aikuisiällä tulisi toimeen on seerumi. Pari tippaa seerumia saa aikaan ihmeitä. Tietysti täytyy muistaa, että tuotteiden säännöllinen käyttö on tärkeää.
Glow Cycle Retin-ALT Power Serum on edistyksellinen anti-age seerumi. Seerumi viivästyttää ikääntymisen merkkejä sen sisältämän bakuchioilin avulla. 

Bakuchiol on luonnollinen vaihtoehto retinolille. Se edistää solujen uusiutumista, tasoittaa ihon pintaa, vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä pigmenttiläiskiä. 

Alppitähden kantasolu-uute kiinteyttää ihoa, AHA-hapot ja hibiskuksesta valmistettu uute puolestaan tasoittavat ihon sävyä ja rakennetta. 

Koostumus on ohut ja  miellyttävä, väriltään seerumi on laventelin sävyinen ja siinä on mukana ihanaa helmiäisenhohdetta. 
Omille kasvoille riittää yksi puppaus. 
Samalla, kun levität tätä kasvoille, ihanan miellyttävä tuoksu levittäytyy huoneeseen. 

Jos olet tuoksuherkkä niin suosittelen tuoksuttamaan tätä ensin, jos vain mahdollista. 

Seerumi tuo arkeen ripauksen ihanaa luxusta ja aikuinen iho on tyytyväinen. 

Laita seerumin päälle Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème.Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème


Seerumin lisäksi yövoide on aikuiselle iholle tärkeä tuote. Iho on yöllä vastaanottavaisempi kaikille hoitaville tuotteille ja siitä syystä, panosta ennemmin hyvään yövoiteeseen kuin päivävoiteeseen. 
Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème on ihanan täyteläinen yövoide, joka sisältää yhdistelmän kuorivia uutteita ja syväkosteuttavia ja ravitsevia ainesosia. 

Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Crème on täydellinen pari Glow Cycle Retin-ALT Power Serumin kanssa, koska molemmat sisältävät bakuchiolia, AHA-happoja, alppitähden kantasolu-uutetta. 

-syväkosteuttava

-vähentää pigmenttiläiskiä

-vähentää juonteita ja ryppyjä

-kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa

-tasoittaa ihon sävyä ja pintaa


Voide sopii muuten myös herkälle iholle!


Koostumus on siis ihanan täyteläinen mutta ainakin omalla iholla imeytyy hyvin nopeaan. Kuten tässäkin, säännöllinen käyttö tuo mukanaan tuloksia. 

 Tuoksu on sama kuin seerumissa. Tuoksu on tuttu mutta nyt vaan ne saa sitä millään päähäni. 

Kaikki blogia lukeneet tietävät, että menen tuoksu edelle ja näiden tuotteiden tuoksu on huumaava! Nämä olisivat ilman tuota huumaavaa tuoksuakin kyllä nousseet lemppareiksi. 


Vaaleampi on voide ja tummempi seerumi. 
Jos sinulla on aikuinen iho ja haluat ihonhoitotuotteiltasi laatua, tehokkuutta, toimivuutta ja tuloksia niin lopeta etsiminen. Ne ovat tässä.  

Tilaa tuotteet itsellesi vaikka Sokokselta.


Onko Ole Henriksen tuotteet tuttuja? 


Love

Auringonkukkia ja Atelier Rougen lakkoja

Lakat saatu lehdistänäytteenä/sisältää mainoslinkkejä

 

sun flowers


Pakko myöntää, etten ole oikein pitkään aikaan saanut kunnon inspiraatiota mihinkään ja se on hieman ahdistanut. Inspiraation puutteesta blogikin on ollut hiljaisempi vaikka täällä taustalla ollaan kuitenkin koko ajan testailtu tuotteita ja lakattu kynsiä. Onneksi ette ole kuitenkaan jättäneet minua vaan olette pysytelleet mukana. 
Kiitos teille, ootte ihania <3 


Olen aloittanut nyt myös koulun. Kesäkuussa valmistuin Kuvallisen ilmaisun toteuttajaksi ja nyt olisi vuorossa Ammattivalokuvaajan titteli. Onneksi saan tehdä sitä työtä mitä rakastan (tiedän, että on klisee) vaikka eihän tämä yrittäjänä toimiminen helppoa ole, varsinkaan kun ihan kuka tahansa voi perustaa firman ja olla valokuvaaja. Mutta, elämä on ja nautitaan siitä niin hyvin kuin pystytään. 
Jos nyt kuitenkin mennään itse asiaan eli niihin kynsiin. 

Atelier Rouge Fall 2021


Atelier Rougelta on tullut ihana syksyinen  Fall 2021 Limited edition kokoelma. Lakkojen sävyt toivat mieleeni auringonkukat ja siitä se inspiraatio sitten lähti. Kokoelma pitää sisällään toinen toistaan ihanampia syksyisiä sävyjä ja tähän lakkaukseen näistä päätyi kolme lakkaa. 
Varsinkin tuo sinapinkeltainen lakka nimeltä Signature Yellow hurmasi minut täysin ja sitä käytinkin peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä. Keskisormessa on ihanan tumma, hieman punertavan ruskea Always A Classic ja nimettömässä vaaleanpunertava Rose Pour Toujours

Tällä kertaa en lähtemään maalaamaan käsin vaan loihdin auringonkukat helposti decaleilla. Tykkäsin tästä lakkauksesta todella paljon. 

Jos muuten innostuit noista lakoista niin nyt ne ovat Kicksissä klubihintaan 7,43€ ja normaalistikin hintaa näillä lakoilla on 9,90€. 


Samalla reissulla, kun olin kuvaamassa ihanaa perhettä auringonkukkapellolla niin oli pakko  viedä meidän Milokin sinne pellolle. 

Oletteko te hullaantuneet auringonkukkasista?


Love


 

Lakkausunelmia: ViolettiItsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten!

Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi.

 Tämän kuun aihe oli mun toive. Violetti oli yksi mun pikkusiskon lemppariväreistä. Eilen tuli vuosi siitä, kun hän nukkui pois niin halusin valita tämän aiheen. 
Pikkusiskoni rakasti glitteriä ja blingiä samanlailla kuin minäkin ja eihän sitä voi ilman glitteriä lakkausta tehdä. Se olikin sitten ainut asia, mikä oli lakkauksessa selvää. Eiliseen asti, pää oli ihan jumissa tai on se vieläkin. Päädyin sitten loppujen lopuksi maalaamaan ruusuja. Totta puhuen, itse tykkäsin näistä ihan ilman mitään koristelusta mutta se olisi ollut tylsää. 


Tumma sävy on essien tangoed in love, joka oikeasti on matta ja näkyykin tuossa etusormessa. Muihin laitoin päällyslakkaa päälle. Keskisormessa on Picture Polishin heaven. Sävy on muuten Cesarshopin suunnittelema lakka ja siinä on mukana pienen pieniä glitterihippusia. Keskisormessa on essensen glitteripläjäys nimeltä holo fever
Ruusut maalasin akryylimaaleilla, koska en vain luota itseeni niin paljon, että lähtisin maalaamaan lakoilla. :D 
Love


Coach Floral Blush on leikkisä kukkaistuoksu

Tuoksu saatu pr-näytteenäNiin se syksy on taas vaan hiljaa hiipinyt keskuuteemme ja ajattelinkin jatkaa taas tuoksutorstai postaussarjaa. Mä en kesästä halua vielä päästää kuitenkaan irti niin esittelenkin teille kesäisen Coach Floral Blush tuoksun. Niin ja mullahan on myös tässä kuussa synttärit ja pidän kyllä itseäni ihan kesänlapsena. :D Coach Floral Blush 


Floral Blush tuo mukaan kesän kukkaloiston ihanien ja mehukkaiden hedelmien kera. Tämä tuoksu tuo mieleen lämpimät ja aurinkoiset hellepäivät ja illat kylmän ja pimeän talven keskellä. 

Tämä leikkisä, iloinen, raikas hedelmäinen kukkaistuoksu on saanut inspiraationsa Coachin niin sanotusta koodista ja symbolista "Tea Rose" Ikoninen kukka edustaa naisellisuutta, seikkailua, romantiikkaa ja mahdollisuuksia. 

Tuoksu alkaa pirtsakalla greipillä ja goji marjoilla. 
Tuoksun sydämessä löytyy ihana yhdistelmä tuoksuvaa pionia ja mehukasta persikkaa. 
Tuoksun puolestaan viimeistelee valkoinen puu ja myski. 

Tämä tuoksu sopii vallan hyvin käytettäväksi niin kesällä kuin talvellakin, koska tuosusta löytyy myös sitä voimakkuutta mitä talvella tarvitaan. 

Kyseessä on Eau de Parfum eli pieni määrää kerralla riittää. 

Olisi kiva kuulla käytätkö sinä samaa tuoksua läpi vuoden vai onko sulla kesä- ja talvituoksut erikseen? 
  

Toivottavasti syksy muuten olisi valoisa ja lämmin, koska en ole koskaan ollut syksy ihminen ja nyt syksyt ovat vielä henkisesti raskaimpia mitä ennen. 

Tuoksuvaa torstaita sinulle! 

Love


Lakkausunelmia: lämpimät elokuun illat

OPI:n lakat pr-näytteitä 


Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi.

Herran jestas sentään, nyt on jo ELOKUU!! Mihin tämä aika oikeesti menee??

Tämän kuun haasteen teemana on lämpimät elokuun illat. Itse olen kesän tytsyjä ja rakastan lämmintä sekä ihanaa valoisuutta.
Tykkään tosi paljon myös elokuusta vaikka luonnossa alkaakin hieman tuoksumaan syksy. Valoa riittää kuitenkin vielä pitkälle iltaan ja viimisinä tunteina on jo ihana sytyttää kynttilät. Niin ja onhan mulla synttäritkin elokuussa. :)
Kun puhutaan elokuun lämpimistä illoista niin mieleen tulee heti auringonlasku ja meri. 
Päätinkin lähteä se edellä tähän haasteeseen. 

Mikäs muu tekniikka on auringonlaskuun kuin liukuvärjäys. 

Valitsin tähän neljän värin taktiikan. Lakat ovat Kikon 357 ja 639 sekä OPI:n Magic hour ja I just Can't Cope-acabana.
Etu- ja keskisormeen laitoin vielä OPI:n matta päälyslakan. 

sunset nailsHalusin jotain pientä lisää niin tein nimettömään mustan "viivan" edustamaan horisonttia ja kärkeen laitoin Yyterin hiekkaa. Joo, siis ihan sitä itseään. :D Ei mitään hiekkalakkaa vaan aitoa oikeaa hiekkaa Yyteristä. Porista kotoisin, kun olen niin Yyteri on vaan lähellä sydäntä. <3 

liukuvärjäys kynnetTuliko näistä mun lempparit niin vastaus on ei. Mutta nämä kuvastaa mun ihanan lämpimiä elokuun iltoja. 

Käy ihmeessä kurkkaamassa Lauran lämpimät elokuun illat näyttää. Ne pääset katsomaan TÄSTÄ

Ihanaa elokuun alkua teille ja iso kiitos, kun olette siellä vaikka blogi on hiljentynyt. Mulla on ollut henkisesti todella raskasta ja tulee vielä olemaan, ehkä loppuelämäni. Tulen kirjoittamaan siitä, koska saattaa olla, että joku teistä kokee samaa mutta vielä en vaan pysty. 

Yritetään ottaa elämästä kaikki irti, koska mikään ei kestä ikuisesti. 

Love 


Lakkaushaaste: Neon

 

essien lakat saatu pr-näytteenä

Heinäkuun lakkaushaaste on taas täällä. Tällä kertaa meillä teemana tai aiheena on NEON. Sehän sopii tosi hyvin näihin ihanan lämpimiin hellepäiviin. Tai nyt kun sunnuntaina tätä kirjoittelen niin ulkona on pirun kylmä ja pakko lämmittää sauna, ettei vaan tule kipeeksi. :) 


essie loveMutta mennään takaisin itse aiheeseen. Tekniikka meillä on oli vapaa ja ainakin itselle nämä vapaat kädet aiheuttavat välillä tuskaa, kun ei osaa päättää :D Nytkin pyörittelin monia eri juttuja mutta päädyin kiireiden vuoksi dotting toolin käyttöön. 


Pääriväriksi valitsin ihanan essien set for sunset lakan , joka on muuten tämän kesän kokoelmasta. Ei voisi kesäisempää sävyä olla, koska lakan sävy herää henkiin päivittyneellä iholla. 

Pallerot tein essien tangoed in love lakalla sekä china glazen Twistle do nicely lakalla. 

Innolla odotan millaisia lakkauksia muut ovat tällä kertaa saaneet aikaan. Joku on varmasti leimaillut. Käy ihmeessä sinäkin katsomassa. 


Nails to photos

Strokes of Color

Timantteja kynsillä 

Dile Nails


Ihanaa tiistaita kaikille! 


Love 

Lakkaushaaste: Veden lorinaa
Pahoittelut heti tähän alkuun siitä kun täällä blogin puolella on ollut hiljaista. Mulla on ollut töiden suhteen tosi kiirusta ja perjantaina mulla oli viimeinen näyttö koulussa. Puolitoista vuotta opiskelua ja  minusta tuli Kuvallisen ilmaisun toteuttaja. 


Mutta mennään itse aiheeseen eli tämän kuun lakkaushaasteeseen. Aiheena meillä oli veden lorinaa. Mua niin hävettää tää, koska mulla oli vaan mielessä koko ajan vesi. Olin alkuviikosta lakannut kynnet sinisen sävyillä niin aattelin, että hieman tuunaamalla näitä hoidan tän haasteen hyvin. Mulla oli siis eilenkin kuvauskeikka, joten ylimääräistä aikaa ei kovin paljoa oo ollut. Postauksen kuvat olen ottanut puhelimella enkä kamerella kuten yleensä, ihan vain kiireestä johtuen.  


Mutta nyt vasta kun aloin kirjoittamaan tätä niin tajusin, että kyseessä olikin veden lorinaa. Anteeksi kaikki mutta näissä ei nyt paljon lorinaa näy. 


Lakkoina käytin peukaloon ja pikkurilliin essien ihana sininen. Etusormessa on Color Clubin huikea hololakka Angel Kiss ja sne päällä essensen valkoisella White wild way lakalla tehty leima  Moyran laatasta no.115 Happily ever after. Keskisormessa hiekkarantaa kuvastaen FUN Lacouerin Million Dollar Dream lakka. Nimettömässa Aterlier Rougen valkoinen lakka ja sen päällä ihana jalokiven näköinen decal. Itse tykkään tästä lakkauksesta todella paljon. 

Muut haasteeseen osallistujat ovat: 


Nails to photos

Strokes of Color

Timantteja kynsillä

ja instan puolella Dilenails


Ihanan lämmintä sunnuntaita tai oikeastaan hieman tuskaisen lämmintä sunnuntaita. Itsellä tänään kaksi kuvauskeikkaa niin helle ei ole se paras mahdollinen kuvaajalle eikä varsinkaan asiakkaalle. Mutta ei kannata valittaa, ei meillä täällä liian usein lämmin ole. 


Love


e