Oscar De La Renta Bella Essence


Tuoksu pr-näyte





Bella Essence on Oscar De La Rentan kolmas Bella tuoksu. Ensimmäinen tuoksu lanseerattiin vuonna 2018 ja se on nimeltään Bella Blanca
Vuonna 2019 lanseerattiin kokoelman toinen tuoksu Bella Rosa.  

Jokaisessa kolmessa tuoksussa on jotain samaa mutta jokainen on myös omanlaisensa. Ruusu on yhdistävä tekijä ja sitä löytyy jokaisesta Bella tuoksusta. 





Bella Essence








Bella Essence tuoksua voisi kuvailla sanoilla ajaton, tyylikäs, elegantti, naisellinen ja hieman pirskahteleva. Tämä kukkais-itämainen tuoksu vie sinut mukanaan keskelle kukkivaa puutarhaa. 







Bella Essensen aloittaa ihanan raikas vadelma, greippi ja punaherukka. Sydäntuoksussa ruusu kietoutuu viettelevään vaniljaan ja jasmiinin terälehtiin. Tuoksun viimeistelee lämmin myski, patsuli ja ambroxan. 

Tuoksu on suht vahva mutta kesällä täydellinen ilta-aikaan. Talvella tätä voi käyttää hyvin myös päivällä tai ainakin itse tulen käyttämään. :) 

Tuoksun kerrotaan tuovan mieleen rakastuneen naisen ja tämä on kyllä todella loistava häätuoksu. Jos olisin menossa nyt naimisiin niin tämä voisi hyvinkin olla minun häätuoksuni. 


Bella tuoksujen pullot ovat myös samanlaisia, täynnä ruusuja mutta erivärisinä.
 Tämän vuoden pullo on kultainen, joka sopii todella hyvin eleganttiin ja tyylikkääseen tuoksuun. Ensimmäisen tuoksun pullo on valkoinen ja viime vuoden söpö vaaleanpunainen. 






Onko Bella tuoksut sinulle tuttuja?





Love




Lakkaushaaste: Kesän huumaa

Lakat saatu



Viime viikolla olemme saaneet nauttia oikein kunnolla kesän huumasta. Aurinko on paistanut ja lämmintä on riittänyt. 

Tämän kerran lakkaushaasteen aiheena onkin kesän huumaa. Muuten toteutus on vapaa, paitsi laukauksessa pitää olla keltaista. Se kuinka paljon sitä käyttää on jokaisen oman valinta. 


No, meikäläinen lähti sitten tietysti ihan täysillä, ennemmin överit kuin vajarit eli ei mitään muuta kuin keltaista. :D

kynsivaihtarit


Lakkana käytin OPI:n keltaista Don't Tell a Sol lakkaa. Mattatopparina mun piti käyttää ensin OPI:n omaa päällyslakkaa mutta se oli mennyt jankkiin. Onneksi varastosta löytyi Intensaen mattalakka. 

Kaappien kätköistä löysin myös keltaisia kuivakukkia ja olihan niitä nyt pakko myös  laittaa kynsille. Eikö olekin kauniit? 

OPI:n päällyslakan avulla kiinnitin keltaisia Nuf Oh:n huikean ihanaa glitterisekoitusta. 

Nuf Oh:n glitterit


Alla olevista linkeistä pääset katsomaan muiden haasteeseen osallistuneiden lakkaukset. 


keltaiset kynnet



Toivottavasti saamme nauttia tälläkin viikolla aurinkoisista kesäpäivistä. Syytä kyllä olisi, koska me ollaan lomareissulla :D 

Viime viikolla saimme nauttia tämän näköisistä auringonlaskuista saaristosta. Siitä reisusta tulossa lisää, kunhan olen saanut kuvat käytyä läpi. 

sunset at the sea


Kivaa uutta viikkoa <3 

Love

Ex-anopin kurkkusalaatti vie kielen mennessään


kurkkupikkelssi


Tätä kurkkusalaattia mun on pitänyt tehdä useampana vuonna jo mutta aina olen herännyt liian myöhään avomaan kurkkujen osalta. Tätä voi kyllä tehdä tavallisestakin kurkusta mutta avomaan kurkku on aina avomaan kurkku. Mulla oli kyllä reseptikin hukassa mutta onni on olla hyvässä väleissä ex-anopin kanssa. Se on oikeastaan elämän suola ja onni. <3 

Viikonloppuna soittelinkin hänelle ja pyysin reseptiä tähän kurkkusalaattiin ja kysyin saanko jakaa tämän herkkureseptin myös teille ja vastaus oli kyllä. Eli tässä resepti, nappaa talteen ja kokeile ihmeessä, jo vähääkään tykkäät kurkusta! 




Ex-anopin kurkkusalaatti



3 kg avomaan kurkkuja
1 kg sipulia
1 kg sokeria
1/2 dl suolaa
7,5 dl etikkaa
nippu tilliä


-raasta kurkut ja sipulit 
-hienonna tilli. Voit jättää tillin myös kokonaan pois tai käyttää siitä vain osan. 
-laita etikka, sokeri ja suola kattilaan
-kuumenna seosta niin, että sokeri ja suola sulavat mutta ÄLÄ ANNA KIEHUA! 
-Anna seoksen hieman jäähtyä ennen kuin sekoitat kaikki yhteen. 
-Älä täytä kippoja ihan täyteen, koska kurkusta tulee nestettä jonkin verran. 
-Anna maustua ainakin yhden päivän mutta sitä paremmaksi kurkkusalaatti tulee, mitä useamman päivän se saa maustua. 





Vaikka tuntuu, että tästä määrästä tulee todella paljon niin se myös hupenee nopeaan ja tätä voit viedä tuliaiseksi. Toimii muuten myös ihan leivänkin päällä :D  

Note to self: varaa purnukoita tarpeeksi ennen kuin alat tekemään tätä! Meinasi iskeä pieni paniikki, kun en meinannut löytää tarpeeksi montaa purnukkaa. :D 



avomaan kurkku


Nopeaa, helppoa ja maistuvaa. Siinä kolme kovaa syytä tehdä tätä. :) 

Love


Lakkausunelmia : vesi

meren ranta


Tämä mun ja Lauran Lakkausunelmia -haasteen aihe ei voisi paremmin sopia tähän hetkeen. Aiheen teemana on vesi ja sitä vettä on nyt tullut ihan kunnolla ja tulee nytkin koko ajan, kun tätä kirjoitan. Luonnon kannalta vettä jo tarvittiinkin mutta kyllä se saisi pikkuhiljaa jo loppua ja aurinkoiset ja lämpimät säät tulla takaisin.  

Rakastan vettä ja mikä voisi ollakaan rentouttavampaa, kuin istua merenrannalla auringonlaskun aikaan ja olla. Vaikka Tampereellakin on järviä niin porilaisena
(pidän itseäni aina porilaisena vaikka olenkin Tampereella asunut jo 10 vuotta) Yyteri ja meri on kuitenkin se kaikki kaikessa. Ja siitä se idea sitten lähtikin. Kuvissa näkyvä hiekka on muuten Yyteristä ;) 


meriaiheinen lakkaus




Halusin siis toteuttaa hiekkarannan, jossa meri heittää rantahiekkaan aaltoja. Itseäni hieman hirvitti tämä idean toteutus ja toivon todella, että se myös välittyy teille näistä kuvista. 


Lakat joita käytin tässä lakkauksessa ovat seuraavat: 
-OPIn Mexico City Move-mint*
-Dependin 469*
-Gina Tricotin Marina
-essencen wild white ways*
-Berry M Majesty








Sinisillä ja kullanvärisellä hiekkalakalla tein liukuvärjäyksen ja sitten water spot -tekniikalla tein "aallokon vaahtoa" kynsille. 

Itse tykkäsin tästä lakkauksesta todella paljon vaikka alussa hieman hirvitti tämä. :D 


lakkaus



Sitten muuten kannattaa ilman muuta käydä kurkkaamassa Lauran tekemä lakkaus Timantteja kynsillä -blogin puolelta. 


Oikein ihanaa sunnuntaita ja olethan muuten muistanut käydä osallistumassa tuoksuarvontaan, joka loppuu tänään. Jos et, niin arvontaan pääset TÄSTÄ

Love



This is love! & arvonta


Tuoksut lehdistönäytteitä



Zadig & Voltairen This is love! tuoksupari aloittaa tuoksupostaussarjan. 


Zadig & Voltaire




Vaikka koronan aikaan sitä ei ole paljon tullut liikuttua kodin ulkopuolella niin tuoksujen käyttöä se ei ole omalla kohdalla vähentänyt. Ja nyt, kun sitä taas voi hieman vapaammin liikkua, on hyvä aika alkaa esittelemään upeita tuoksua.  

This is love! tuoksupari huutaa rakkauden perään.  


This is love! for Her 






Naisten tuoksua voi kuvailla kukkais-itämaiseksi tuoksuksi. Tuoksu on suht vahva eli illalla käytettäväksi todella loistava valinta. 

Tuoksu alkaa kirpeähköllä inkiväärillä ja jatkuu siitä lämpimällä vaniljalla ja orvokilla. Tuoksun viimeistelee sensuelli santelipuu. 


Tuoksu on mielestäni hieman aikuismainen ehkä juurikin sen vahvuutensa vuoksi. 


This is love! for Him







Miesten tuoksua voi kuvailla sanoin metsäinen vaikka pullon perusteella tuli mieleen merellinen tuoksu. 

Bergamotti aloittaa tuoksun ja se sulautuu appelsiinikukaan ja pehmeään nahkaan. Sensuelli santelipuu viimeistelee myös miesten tuoksun. 

Myös tämä tuoksu sopii paremmin aikuisempaan makuun kuin ihan nuorille. 

Yhdessä tuoksut muodostavat kauniin ja sensuellin rakkaustarinan, jossa kumpikin täydentää toista. 




This is love!





Zadig & Voltaire This is Love! tuoksut 30ml suos.ovh 50 €



ARVONTA


Kuten jo otsikossa lupailin, sain mahdollisuuden arpoa This is love! for Her tuoksun teidän ihanien seuraajien ja lukijoiden kesken. 



arvonta




Arvontaan voit siis osallistua myös minun Facebook-sivulla sekä Instagramissa. Osallistumalla myös muissa kanavissa saat itsellesi useampia arvontalippuja. 


Näin osallistut: 

-vastaamalla kysymykseen: ovatko Zadig & Voltairen tuoksut sinulle tuttuja ennestään? 
-Muista jättää nimimerkki, jos vastaat anonyyminä
-Poistan kommentit arvonnan jälkeen, missä näkyy sähköpostiosoite 


Arvonta on voimassa 5.7.2020 klo 23.00 asti. 

Onnea kaikille arvontaan! 


Love