Enemmän kuin vain kynsilakka

Ihanaa, kun kynsilakka rintamalla saadaa aikaan aina välillä uutta ja mielenkiintoista. Häpeän myöntää, etten uskalla laskea noita kynsilakkoja mitä minulla täällä kotona on :D  Silti sitä aina vaan ihastuu uudelleen ja uudelleen uusista sävyistä. Joo, kyllä niissä on kaikissa pieniä sävyeroja :) 

Monia satoja lakkoja on käsien läpi mennyt ja voin sanoa, ettei usein pääse oioioiii, wau, kuinka ihana jne. lausahduksia suustani lakkojen kanssa mutta nyt kävi. L'Oreal on tuonut markkinoille ihania lakkauutuuksia.



Pullo on myös todella kauniin näköinen. essien kanssa muotokieli on aikalailla samanlainen mutta tässä lisänä on vielä kuvio. Itselle tulee mieleen kristallinen whiskypullo. vaikka sitä en itse juokkaan Siveltimen koko on aika iso, sekin essien kanssa aika samoissa, eli juurikin omalle kynnelle loistava.
 Omille kynsille ei ihan yksi lakka kerros riittänyt mutta lyhkäisimmille
 riittää ihan varmasti. Lakan koostumukseen on sisällytetty mikro-öljyjä, mikä tekee lakasta myös hoitavan.

Välillä Antti motkottaa, jos joku lakka on hieman vahvemman tuoksuinen mutta tämä tuoksuukin  ruusulle. Onhan tässäkin mukana se kynsilakan ominaistuoksu, mutta veikeästi sieltä tulee myös ruusun vivahde. Tuoksuvia lakkoja saisi tulla lisää.




Valikoimaan kuuluu yhteensä 20 sävyä eli jokainen löytää varmasti oman lempparin.
Olihan lakat otettava heti käyttöön ja kokeilin pitkästä aikaa teippailuja. Apuna käytin vinyyleitä.

Lakkapullot ovat tulleet kaupoihin tammikuussa ja suositushinta on 8,90 €





Ketju / Tommy Hilfiger
Samassa paketissa sain testiin kaksi huulipunapalettia, mitkä ovat myös tulleet kauppoihin tammikuussa. Näiden suositushinta on 17,90 €




Molemmissa paleteissa on kuusi sävyä. Tuoteperheitä löytyy kaksi; Nude ja Rouge. Nudessa sävyt ovat hyvin luonnollisia kun taas Rougessa ne ovat kunnon punaisia. Mukana on myös sivellin ja kannessa kunnon kokoinen peili.
Tämä on helppo ottaa aamulla mukaan ja aloittaa aamulla vaaleammasta sävystä ja iltaa kohden tummentaa sävyä pikkuhiljaa. Vie muuten paljon vähemmän tilaakin kassista mitä esim. tällä hetkellä olevat 10 punaa omassa kassissa :D

Näitä tuotteita tullaan näkemään täällä kunhan olen päässyt tutustumaan vielä lähemmin näihin.

Tänään pääsen näkemään nuoruuteni yhden lempileffan musikaalina, olen aivan täpinöissäni <3
Jos haluat tietää mikä leffa on kyseessä, klikkaa itsesi instan puolelle niin siellä se iltapäivällä paljastuu ;)  Siellä muutenkin on paljon kuvia ihan kaikesta mitä yleensä mulle kuuluu ja tapahtuu.

Love


Tuotteet lehdistönäytteitä



Shake it baby!

Huulirintamalla on tänä keväänä tullut monia kiinnostavia tuotteita ja itse olen löytänyt niistä sellaisia tuotteita, jotka saavat paikkansa mun meikkipussista Yksi tälläisistä on Lancomen huuliöljyt nimeltä Juicy Shaker. Pääsin tutustumaan näihin uutuuksiin  helmikuussa ja voi pojat, mä olin myyty. Olen huulikiilto tytsy vaikka nyt kovasti yritän itseäni käännyttää myös huulipunien puolelle.
 Voitte sitten kuvitella kun silmien eteen osuu tälläisiä. Tiesin heti, että huuliöljy kolahtaa omalla kohdalla.



Juicy Shaker on kahden Lancomen ikonisen tuotteen inspiroima huulituote. Shaker-huulipunan, joka luotiin 1946. Silloin coctailit olivat glamourin symboleja ja tästä syystä huulipuna sai shakerin nuotoa muistuttavan muodon. Toinen tuote mistä inspiration on lähtenyt on Juicy Tubes huulikiilto. Tuotteen helppo käyttö ja herkulliset tuoksut valloittivat naisia ympäri maailmaa. Näiden kahden parhaat puolet yhdistettiin ja siitä syntyi Juicy Shaker huulikiilto.


Sävyjä löytyy 14 ja kaikissa on oma ihana tuoksunsa.
Huuliöljyissä on käytetty neljää eri öljyä, joista jokaisella on oma tehtävänsä.
Persikkaöljy ravitsee ja pehmentää huulia.
Manteliöljy puolestaan tekee huulista sileän tuntuiset. Myskiruusuöljy uudistaa ja rauhoittaa huulten ihoa ja karpaloöljy on antioksidanttinen. Suojaa huulia ja elvyttää huulien suojamuuria omega-3- ja omega-6-rasvahappojen avulla.


Tilaisuudessa minulle katsottiin sopiva sävy ja se on Mangoes Wild. Tässä on ihana mangon tuoksu ja sävy on oranssi-pinkki. Yleensä kartan kaikkia huulituotteita missä on oranssia mutta tässä se ei onneksi niin voimakkaasti tule esille. Mangoes Wild on myös Lily Collinsin lempisävy.




Kaksi kerrosta huulilla

Applikaattori tässä on aikas veikeä. Kaartiomainen muoto on tehty helpottamaan levitystä ja seuraamaan huulten muotoa. Applikaattori nappaa mukaansa juuri oikean määrän tuotetta. Kuvasta saa ehkä sellaisen kuvan, että tämä on hieman kovahko mutta ei ole. Koostumus tässä on ihanan pehmeän sienimäinen, todella miellyttävä.




Yksi asia mikä näiden kanssa täytyy muistaa on shakeikkaus.
Nimensä mukaan huuliöljyä pitää shakeita, samalla tavalla kuin tekesi coctaileita,ennen käyttöä, jotta huuliöljun koostumus tasoittuu.

Tässä kuvassa näkyy hyvin nänä kaksi koostumusta. 

Huomasin valikoimissa olevan myös turkoosin värisen Mint to Be:n ja en voinut olla sitä ostamatta.
 Läpinäkyvä sinisen sävy korostaa huulien omaa sävyä. Tämä tuoksuu nimensä mukaan mintulle ja huulille levitettäessä tulee sellainen kiva, viileä tunne. Näen jo silmissäni, miten 30 asteen helteessä levitän tätä huulilleni ja samantien saan ihanan vilpoisan tunteen. Tätä on muuten vain rajoitettu määrä.  Mint to be löytyy ainakin isommista Sokoksista.




Tässä on mukana myös hieman shimmeriä.






Kerrostamalla saat ehkä hieman vahvemman sävyn huulille, itse en sitä niinkään huomannut.
Öljy hupenee huulilta hieman liian nopeasti ainakin omaan makuun eli pysyvyyttä olisi siinä suhteessa kaivannut enemmän. Kiitoihmiselle juurikin omiaan tämä.




Suositushinta 22 €

Kiinnostaako huuliöljyt ja hieman erilaiset pakkaukset?

Love


Mangoes Wild lehdistönäyte

Kevään merkkejä

Tänä vuonna kevät on huomattavasti jäljessä viime vuoteen verrattuna. Tämän viikon kuvaushaasteen aiheena onkin  kevään merkkejä. Pääsiäisen vietimme Yli-Härmässa ja siellä kevät on vielä kauempana kuin meillä täällä Tampereella. Kaikki kuvat ovatkin Härmästä ja yllätykseksi löytyi sieltä nyt muutamat kevään merkit :)

Eilinen päiväkin oli ihanan aurinkoinen ja itsessänikin huomaan kevään merkkejä. Virtaa alkaa olemaan ja siivous ja järjestelyvimma alkaa puskea päälle :D






Pesässä oli kova kuhina päällä.














Millaisia kevään merkkejä muut haasteeseen osallistujat ovat löytäneet, ne näet tästä.

Love





Siinä se loma sitten menikin

Aina tuntuu siltä, että loma loppuu liian aikaisin. Ainakin itse olisin niin mielelläni vielä lomaillut. Paluu arkeen kun on taas huomenna edessä. Tänä vuonnahan minulla ei vielä ollut talvilomaa, joten tämä pääsiäisloma ajoi vähän sitä.
Toukokuussa meillä on suunnitteilla tehdä joka vuotinen A-luokan reissu Tallinaan naisten kesken, minä, Cia, Cian kaveri ja rakas äitini. Silloin shoppaillaan, syödään hyvin, käydään kampaajalla ja vaan ihan nautitaan yhdessäolosta <3.  Oi, en malta millään odottaa.  






Eilen oli todella ihana ilma, lämmintä ja aurinko paistoi. Tuuli oli vain ihan kauhea. Metsässä sitä tuulta ei niin tuntenut. Voi, kuinka rakastankaan tuota metsän tuoksua. Metsän puiden tuoksu, sammaleet, mustikan- ja puolukanvarput, risut mitkä rutisee saappaiden alla, auringon säteet puiden lomassa. Linnut laulaa puissa, Milo nauttii kun saa juosta vapaana kaveriensa kanssa. Kyllä maalla on mukavaa <3



Muurahaiset eivät onneksi heränneet vaikka "anoppi" kävi niitä hätyyttelemässä :D



 Suunnitelmissa oli  kuvata tänne blogiin tuotekuvia, mutta tuulenpuuskien takia  ne jäi ottamatta. Muutamia kuvia sain sentään napsittua.
Kiva nähdä kuinka paljon Tampereella on vielä lunta jäljellä, täällä meinaan selkeesti huomasia päivässä miten aurinko teki taikojaan. Aamupäivällä Milo vielä juoksenteli ojan yli, iltapäivällä siinä virtasi jo vesi,




 Ja onhan se lyhytkin loma parempi kun ei mitään lomaa, eikö?
Tämä perhe iloinen suuntaa nyt kohti Tuuria ja Keskisten kyläkauppaa ennen kotiin paluuta. Niin ja jännätään päästäänkö kotiin asti :D

Loistavaa maanantaita <3


Love

Bu bubbi duu huulet kuin Marilynillä

Alun alkaen tänään piti tulla ihan jotain muuta mutta en voinut enää pitkittää tätä vaan oli pakko tulla kertomaan tästä myös teille. 

Nuorenpana käytin siis aina punaisia huulipunia. Sitten kun ikää tuli lisää niin punaiset huulet vaihtui kiiltoihin vaikka yleensä se taitaa mennä juurikin päinvastoin. Olin kuitenkin tottunut kilpatanssia harrastaessa  jo nuorena käyttämään kiiltoja, niin ehkä teininä ne punaiset huulipunat oli mun juttu.  

Nyt olen aina välillä käyttänyt huulipunia tai yrittänyt käyttää. Aina kun aamulla olen laittanut huulipunaa niin loppupäivästi olen jo sitten innolla levittänyt huulille kiiltoa. 

Kunnes sain nämä

Max Factorin Colour Elixir Marilyn Monroe -huulipunakokoelma





Kokoelmaan kuuluu neljä toinen toistaan upeampaa punaisen eri sävyä. Näistä jokainen nainen löytää itselleen sen oikein punan, joka tekee hänestä itsevarman ja yhtä vetovoimaisen kuin Marilyn Monroe. Marilyn nosti 1950-luvulla punaisen huulipunan kaikkien tietoisuuteen. 

Punien valmistuksessa on huomioitu se, että jokainen nainen löytää itselleen ainakin yhden itselleen sopivan punan. Punat on suunniteltu sopimaan eri ihosävyjen kanssa. 




Marilyn Sunset Red- Punan väri on kaunis, poltetun oranssin värinen. Sunset Red on parhaimmillaan lämpimän tai oliivin sävyisen ihon kanssa. Kokoelman ainut puna mikä ei ole minulle sopiva. Tämä on liian oranssinen ihonväriini. 




Marilyn Berry- Tässä punassa on sinertävä pohjasävy, joka puolestaan sopii parhaitan vaalealle tai viileänsävyiselle iholle. Tämä sopii hyvin vaalean ihoni kanssa. 





Marilyn Cabernet- Puna on täyteläisen syvän punainen, jossa on pohjasävynä violetti. Tämä puolestaan on täydellinen tummalla iholla.  Tämä on ihanan tumman puhuva puna. Tykkään! 




Marilyn Ruby Red- Oikea ja ikoninen punainen, joka on saanut inspiraationsa Marilynistä ja hänen punaisista huulistaan. Tämä on juuri se Marilynin rakastama alkuperäinen sävy. 

Voiko oikeasti olla näin ihanaa huulipunaa?
 Ensinnäkin, tuoksu näissä on ihana, siis todella ihana! Levittäessä punaa huulille aistit raikkaan sitruksen ja ihanan vaniljan. Tuoksuja rakastava kiittää ja kumartaa. Olin heti myyty.
Entäs sitten tämä koostumus?  Puna levittyy todella helposti ja tasaisesti huulille. Puna sisältää esim. avokadovoita ja viinirypälesiemenöljyä ja nämä estävät huulia kuivumasta.





Puna pysyy itsellä huulilla todella hyvin. Ruokailun jälkeen hieman varovaisesti, katsahdin peiliin ja luulin näkeväni enään vain rajaukset mutta ei. Punaa oli huulilla vielä todella paljon. Puna ei myöskään jäänyt pullon suulle juodessa vaan pysyi nätisti siellä missä pitikin eli huulilla. Enkä ole käyttänyt näiden kanssa pohjustajaa.

Itse ihastuin täysin kolmeen sävyyn. Lemppari on tietysti  Marilyn Ruby Red, mikäs muu ;)





Siitä asti, kun ensimmäisen kerran punia kokeilin, ovat ne olleet tiiviissä käytössä,
 Punat ovat myös olleet itsellä oiva apu kiireisiin aamuihin. Silmiin olen laittanut vain ripsaria, joskus myös rajaukset ja sitten vain punannut huulet ja avot, ei muuta kuin ovesta ulos. Niin ja tietysi pohjan olen tehnyt ja senkin kyllä BB-voiteella.

Taitaa tämä huulikiilto tytsy  joutua myöntämään, että huulipunat vei nyt mennessään :)

Marilyn Monroe punat ovat tulleet kauppoihin nyt maaliskuussa ja ovat hinnaltaan 10,90 €.
Kaikki ketkä rakastavat punaisia huulipunia ja niille jotka niitä ovat ennen vierastaneet niin suosittelen kyllä testamaan.



Love


Huulipunat saatu testiin
 . 

Lomatunnelmia ja muistutus

Päästiin kuin päästiinkin perille. Kyllä siinä sai jännittää mites käy. Taitaa olla edessä uuden auton hankinta.
Eilis ilta menikin sitten vaan ollessa, saunoessa ja naamio naamassa ja villasukat jalassa.
Milolla oli kyllä menoa, kaksi kaveria odotti Miloa kun kuuta nousevaa ja sitten kun pihaan päästiin niin alkoi hurja juokseminen. Milon silmistä oikein näki, että poika oli elämänsä kukkuloilla kun sai juosta vapaana. 
 Esimmäinen herätys oli jo viiden aikaan aamulla kun koiruudet päättivät nousta ylös, siinä vaiheessa mietein, että näkemiin taas rento päivä :D 

Eilen testailin esimmäistä kertaa Herbinan uutuus vartalohoitotuotteita ja voi pojat mikä tuoksu niissä on, aivan ihana! Testailen niitä vielä muutaman kerran, jotta saan niistä kunnon tuntuman. 


Tänään ollaan päästy onneksi lömatunnelmaan. 
 Ihana auringonpaiste sai aikaan sen, että mun pakko kaivaa hologramlakat esiin ja lakata niillä, ja joo ,mulla on reissussa aina osa lakoista mukana :D Musta lakka on upea KBShimmerin Stark Raven Mad ja violetti on Glisten & Glow Purple Haze.



Muutenkin ollaan vaan oikeastaan koko päivän vaan oltu ja nautittu olostamme, vihdoin ja viimein. Cia kävi ratsastamassa ja itse hyödynsin sen  ajan ottamalla kuvia. Tallilla oli ihan pikkuruisia kanin poikasia mutta olivat niin vikkeliä, että yhdestä näin vain hännänpään :)






Tehtiin vielä lenkki koirien kanssa metsän siimeksessä ja voi kuinka se ihana raitis ilma vaan voi  tuntua niin hyvälle. Metsässä kyllä sielu ja mieli lepää vaikka sen rauhan välillä rikkoo koirien haukunta.





Milo laulaa Oskun korvaan sulosointuja

Roi viipottaa karvat lentäen


Nyt loppuillan ajattelin nauttia tässä sohvalla ja syöden todella maukasta kebabia ja lukea pari sivua kirjaa :) ja tietysti kokkoa katsellen.  Eikä haittaa vaikka perjantai olisi vielä hieman pitempi ;)





Mites teillä on pitkäperjantai sujunu?

Niin muuten, muistakaan siirtää kello ensi yönä kesäaikaan.

Love

Lomalla loman tarpeessa




Toivottavasti teillä on pääsiäinen alkanut rauhallisissa ja rentouttavissa merkeissä, meillä taas ei. Eilen auto keitti yli keskellä metsää, onneksi oli valoisaa eikä ollut 25 astetta pakkasta.  Oltiin kuitenkin suht lähellä Poria ja saatiin vetoapu suht nopeaan. Matkalla yhden kerran liinat irtosi ja voin kertoa, että oli aikas pelottava heti ja sitten vielä kun rampsita tultiin alas niin ratti meni lukkoon ja oltiin melkein ojassa.  Näin jälkeen päin sitä nyt kyllä jo hymyilyttää mutta ei eilen. 

Aamulla löysin itseni lattialta vaikka illalla olin mennyt nukkumaan ilmapatjalle. Näköjään siinä oli reikä ja ilmat oli pikkuhiljaa yön aikana lähtenyt karkumatkalle.

Päätettiin kuitenkin rohkeasti jatkaa matkaa tänään ja nyt sitten vaan pysähdytään tietyin väliajoin tarkistamaan nesteet. Koitan saada tämän suht nopeasti kirjoitettua ennen kuin tästä läppäristä loppuu virta. 
Saas nähdä kuinka monta trullia poltetaan tänä vuonna kokossa ;) 


Kaikki kuvat on tällä kertaa otettu Olympuksella ja en voi sanoa muuta kuin, tyytyväinen olen ostoksiin. Suositelen 25 mm f/1.8 objektiivia lämmöllä. 

Antin sanojen mukaan me tarvitaan lomaa lomasta ja toivottavasti päästään nauttimaan siitä samalla lailla kun Milokin <3 



Oikein ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille! 

Love