Kaikki ei aina mee niin kuin Kaisalla

Suunnitelmissa oli laittaa ensin  toinen postaus mutta tuli pari muuttujaa matkaan ja joten palataan siihen, sitten ensi viikolla uudestaan. Aikaisemmin olen kertonut matkasta Helsinkiin, Kynsilakkataivaaseen ja keväiseen puutarhaan. Keväisestä puutarhasta on tulossa kuvia kun vaan saisin jostain napatua aikaa jota saisin käytyä kuvat läpi. 
Olihan reissuun tehtävä myös jonkinlaiset lakkauksetkin. Ei sitä nyt ihan nakuna kehtaa liikkua ihmisten ilmoilla, kotona ja mökillä kylläkin.  


Kyllä sitä ihmisen pitäisi vaan jättää jotkut asiat suosiolla muiden hoidettavaksi, taikka sitten varautua ajoissa ja rauhassa, jotta onnistuisi siinä mitä on tekemässä.
 Kyseessä on siis vesimarmorointi :D

 Minä fiksuna ajattelin reväyttää kunolla ja marmoroida nimettömät. Luulin, että kyllä minä nyt kaksi kynttä saan marmoroitua tosta noin, kello jo likemmäs kymmentä illalla. No, ensimmäisellä kahdella yrityksellä lakat ei oikein toimineet kunnolla ja kuivuivatkin liian nopeasti, jotta  olisin voinut alkaa tekemään kuviota. Silloin ajattelin, no antaa olla sitten. 


 En kuitenkaan halunnut luovuttaa liian helpolla.  Päätin sitten,tyhmyyttäni,vielä kolmannen kerran kokeilla onneani. 
Jee, nyt sain tosi upean kuvion tehtyä ja kaikki muutenkin meni oikeastaan juuri niin kuin halusinki, sitten vaan sormet mukiin ja se olis siinä! Aikaa säästäen fiksuna likkana päätin marmoroida molemmat nimettömät samaan aikaan. Siinä samassa kun olin saanut lykättyä sormet mukiin, tajusin, että millä helkutilla saisin nyt putsattua ylimääräiset lakat veden pinnalta. 
Enhän mä nyt niitä millään saanut putsattua. Siinä meni sitten nekin marmoroinnit suoraan sanottuna päin persettä :D :D  Anteeksi kielenkäyttöni 
Olisittepa nähneet ilmeeni kun istuin siinä molemmat kädet mukissa. Toisaalta onneksi kameraa ei ollut kuitenkaan lähettyvillä. :DD
Kaikki ei vaan mee niin kuin Kynsisirkuksen Kaisalla. Se  nainen on kyllä aivan kertakaikkisen huippu marmoroinneissa. Nyt Kaisalla on muuten menossa ilmottautuminen hänen järjestämään marmorointipajaan. Itse olisin ollut jo valmiina oven takana mutta olen Turussa miittissä juuri silloin. Onneksi Kaisa on luvannut antaa minullekkin vinkkejä sitten kun treffataan. 

Mutta joo, kun olin saanut sormet pois sieltä mukista ja putsattua lakoista, päätin sitten turvautua helppoon ja nopeaan koristeluun käyttämällä kuivasuti tekniikkaa. 
Itse tykästyin tuohon nimettömään aikaslailla vaikka olikin vahinko :D 

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä käytin upeaa Cupcake Polishin holoa nimeltä Dallas. Linkin takaa löytyy lakan esittelypostaus. En muistanutkaan kuinka kaunis lakka oli. Tämä on tälläinen ihastelulakka. 

Keskisormessa taas on Isadoran Ocean Crush joka on tekstuuri jos on glitteriä mukana antamassa kunnolla säihkettä. Glitteri ja tekstuuri samassa pullossa, ah! 

Sitten tämä pahan onnen kynsi sai ensin pohjalle kaksi kerrosta Isadoran Bananas! lakkaa ja siihen sitten kuivilla sudeilla suihkin kaikkia lakkoja muutamat vedot. Pienen säväyksen antaa myös China Glazen viime kesän lemppari Thistle do Nicely. 
Tykkäsin näistä ihan kokonaisuutenakin. 

Oikein mukavaa vappua Ihanaisille siellä ruutujen takana <3 

Itsellä vielä työpäivä edessä kuuteen asti ja sitten pääsee hieman rentoutumaan ja valmistautumaan perjantaina alkaviin lätkän MM-kisoihin :) 

Tove, satiininen ihanuus


Jostain ihme syystä tämä oli jäänyt roikkumaan tuonne luonnoksiin ja jos totta puhutaan siellä oli kyllä muutama muukin roikkumassa. Pitäisi ottaa tavaksi, että kirjoittaa ja postaa aina samana päivänä niin silloin et pääsisi tälläisiä tapahtumaan. 

Aikaisemmin esittelin teille yhden näistä Zoya  Naturel Satin kokoelman lakan, Leahin ja nyt olisi vuorossa seuraava kolmesta lakasta mitkä sain testiin NailCityltä.
Satin kokolemaan kuuluu yhteensä kuusi lakkaa. Sävyt lakoissa ovat suht neutraaleja ja kuitenkin sävyjä on vaaleasta tummaan. Jokaiselle lakkaajalle löytyy varmaan omansa näistä kuudesta. 

Nimensä mukaisesti lakkaus pinta jää mielestäni kivan utuiseksi. Pinta ei ole täysin matta mutta ei kuitenkaan kiiltäväkään, sellainen semimatta.  :) 

Naiset ja miksei myös miehet, tässä tulee ToveTove on sinertävän harmaa tuttavuus, joka peittää hyvin kahdella kerroksella kuten kuvista näkyy. Tove on yksinkertaisen kaunis väriltään. Monilta muiltaki sarjoilta on nyt keväällä tullut harmaan sävyisiä lakkoja ja ne vaan kolahtavat minuun ja lujaa. Mahtaako se johtua siitä, että harmautta on ollut koko alkukevään ulkona niin siihen on kasvanut kiinni. No oli miten oli, kaunis tämä joka tapauksessa on. 
Tove ei valunut kynsinauhoille eikä muuallekkaan eli taattua hyvää Zoay- laatua. 
Ajattelin samalla testata Fanilta ostamani keltaisen/kultaisen PixieDustin nimeltä Solange. Solange on 2013 vuoden kesäkokoelmasta ja mielestäni natsaavat kyllä hyvin keskenään. 
Keskisormeen tein pikkuteippailut ja lisäsin keskelle keltaisen kiven.

Juuri kun olen päässyt kunnolla PixieDustien maailmaan sisään niin niiden valmistus lopetetaan. Tarvii toivoa, että vielä joskus palaavat takaisin valmistukseen. Tekstuurit ovat mun lempparilakkoja holojen lisäksi. 


Zoya lakathan ovat muuten 5-free lakkoja eli eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä, kamferia tai PDT:tä. 


Näiden ihanuuksien jälleenmyyjät löydät täältä taikka sitte tilamaalla NailCitysta 
sähköpostilla info@nailcity.fi 
Nyt myös on mahdollista tilata Zoyan lakkoja myös MiNails:sta tai CesarsShop:sta


Voi Tuuve minkäs taas teit :) 


Linkit olen laittanu ihan vaan teitä varten :) 


Tove saatu testiin

BB-korikset itselleen saa.....

No niin, nyt ollaan voittaja arvottu. Ennen kuin julkistan sen niin kerron myös omat vappusuunnitelmat.

Oli muuten kiva lukea mitäs te touhuutte vapunna ja aikas monella oli samantapaisa suunnitelmia kun mullakin :) 
Olen itse töissä kuuteen asti illalla ja sitten loppu ehtoo meneekin perheen kesken saunoen ja hyvää ruokaa syöden. Jos vaan ilmat antaa periksi niin grilli on kuumana. Vapunpäivänä, jos oikein innostun paistan ekaa kertaa elämässäni munkkeja :D  Simaa tein viime vuonna ekaa kertaa ja tänä vuonna piti kanssa tehdä, mutta meen Tallinnan reissu hieman haittasi siman valmistusta. 
Pihahommia täällä kanssa touhutaan jos vaan ilmat antaa periksi.

 Vappu menee siis ihan rauhallisissa merkeissä kotosalla, ehkä muutama olut tulee siinä illan aikana nautittua ;) 
Korvikset itselleen voitti:

sadenh 


Edit: jouduin uusimaan arvonan ja voittaja tällä kertaa oli facen sivujen kautta osallistunut ja nimi on julkaistu siellä.

Oikein paljon onnea voittajalle. Otatko sadenh sinä minuun päin yhteyttä kun en löytänyt sun sähköpostiosoitetta mistään.

Oikein mukavaa iltaa <3

Bernerin ystävänmyynti

          Pieni vink, vink teille pääkaupunkiseudulla pyöriville :) 
Tänään ja  huomenna on mahdollisuus mennä käymään Bernerin ystävänmyynnissä, Itse haluisin joskun päästä paikanpäälle ostoksille, vaikka olenkin lukenut juttuja siitä, että meno saattaa olla aikas kovaa. Lukemani perusteella kannattaa pukea kunnon suojavarusteet ja kypärä päähän, jotta säästyy mustelmilta. 


       Ystävänmyynnissä on tarjolla löytöjä er
eri merkeiltä todella huikeeseen hintaan kuten mainoksestakin jo huomaa. 

Toivottavasti joskus täällä Tampereen suunnallikin olisi jotain vastaavanlaisia tapahtumia. 


BB-korvikset ja pika-arvonta

Ennen toukokuussa tulevaa seuravaa Koruista asiaa -postaussarjan seuraavaa osaa, on hyvä ottaa pieni alkulämmittely korujen parissa.

Monet ovat varmaan nähneet ainakin kuvia näistä korviksista ja ihmetelleet niiden ulkonäköä. 
Itse meinaan pyörittelin niitä kanssa kädessäni kun ensimmäisen kerran näin nämä töissä.Esimmäisenä tälläiset korvikset taisi markkinoille tuoda itse Dior.

dior_mise-en-dior-pearl-earring-collection1
Kuva Diorin sivuilta

  Ja kuten yleensä, niitä ovat alkaneet valmistaa monet muutkin ja monesta eri materaalista.
Useat ovat myös itse nimenneet maahantuomat korviksensa itse.Ensimmäisenä Suomen kamaralle nämät hieman erikoisen näköiset korvikset maahantoi Silver Bar ja he antoivat nimen Ball-Ballt eli kavereitten kesken BB-korvikset :)
 Nämä minun kuvaamani korvikset ovat juurikin heidän BB-korviksia.Pieni pallo tulee korvalehden etupuolella ja juu, isompi tulee taakse. Yleensähän se on korviksissa juurikin päinvastoin ja se tekee näistä mielenkiintoisen. Korvikset eivät ole painavat vaikka ehkä siltä näyttääkin.

Värejä löytyy  jokaiseen makuun, samaten malleilla. On mattapintaisia, kokonaan kivellisiä, osittain kivellisiä, kiiltäviä ja tuntuu, että koko ajan tulee eri variaatioita näistä.  Löytyy arkeen ja juhlaan.
Näiden vuosien aikana mitä allalla olen ollut on tosi mukava huomata, että pikku hiljaa me suomalaiset uskallamme käyttää myös näyttäviä koruja juhlissa ja arkisin.

Tässä kevään mattavärejä

Hinta näille hopeisille korviksille on 19 € ja siitä ylöspäin riippuen mallista.
Tampereella näitä löytyy ainakain Suomen Kultapörssin liikkeistä.

Nämä ovat muuten standardikokoisia eli voit halutessasi yhdistellä myös muiden korvisten kanssa.
Eli etuosaa voi käyttää normaalien taustojen kanssa ja takapallukkaa tavallisten nappien kanssa. Mun piti ensin laittaa isommat pallonapit mutta en löytänyt niitä mistään, joten laitoin sitten nämä.

Korvanlehti ihan punottaa kun oon tiuhaan vaihtanu koruja :D

Ennen korvaan laittamista suosittelen "kuivaharjottelemaan" pari kertaa. Missään nimessä ei saa väkisin yrittää laittaa paikoilleen, koska silloin tappi pääsee vääntymään ja pahimmassa tapauksessa menee poikki. 

Nukkumaan näiden kanssa en mene mutta tiedän kyllä, että joku nukkuu. Suihkuun en myöskään suosittele menemään, varsinkaan noilla missä on kiviä. Itse olen sellainen, että heti kun pääsen kotiin riisuidun koruista melkein kokonaan. Pikku pallonapit ja rustonapin jätän paikoilleen, samoin pikkurilli ja peukkusormuksen. En vaan jotenkin osaa olla kotona korujen kanssa.

Se mikä tekee näistä suosittuja on se, että nämä korvikset sopii melkein kaiken ikäisille ja arkeen sekä juhlaan. Mielenkiinnolla jään odottelemaan minkälaisia variaatioita näistä vielä on tulossa markkinoille.

 Bligiä rakastavana ei tarvi kahta kertaa miettiä mitkä on mun lempparit :D

Mitä enemmän näitä korviksia käyttää, sen enemmän näitä haluaa erilaisia. Niin kävi mullekkin. Pakko saada meinaan tollaiset ihanan mattaset kun vaan ensin osaan päätää värin. Ja noista kivellisistä musta/kirkkaat. 

Sitten siihen itse arvontaan. Joku teistäkin pääse testaamaan ja sen jälkeen ihastumaan näihin. Palkintona on nämä kokonaan helmen väriset BB-korvikset. 


Arvonta on päättynyt!
Arvonta alkaa nyt ja päättyy huomenna kello 21.00.

Suoritan arvonnan myös samana iltana ja otan voittajaan yhteyttä vielä tiistaina ja julkistan nimen myös täällä. Js voittaja ei vastaa minulle keskiviikko aamuun mennessä, arvonta suoritetaan uudestaan. Tämä sen takia, että haluan voittajan saavan itselleen palkinnon vapuksi. Kuka haluaa viettää vappua ilman palloja? :D 

Arvonta on avoin kaikille, julkiset lukijat saaavat kaksi arpaa <3 ja osallistua voi kommentoimalla mitä vappusuunnitelmiisi kuuluu. 
 Osallistua voi myös facensivuilla ja siitä saa myös yhden lisäarvan :)

Kiitos Sliver Barille ihanista korvakoruista <3

Onnea kaikille arvontaan <3 
Hiusvaha testissä

Pahoittelut siitä, että täällä blogin puolella on ollut hiljaista. Tallinnan reissusta selvitty ja oli tosi mahtava reissu. Loppu vaan ihan liian nopeasti, niinhän taitaa silti kaikki reissut loppua :)  Muutamat hyvät ostoksetkin tuli tehty :)
Laittelen juttua tulemaan, kunhan olen kerinnyt käymään kuvat läpi. Toivottavasti edes muutamat kuvat on onnistunut kun mulla oli mukana vanha pokkari. En jaksanut ottaa järkälettä mukaan ja uusi minijärkkäri on vielä kaupan hyllyllä.
Pitemmittä höpöittelyittä mennää itse asiaan.

 Tällä kertaa olen ulkoistanut testauksen siskollani koska tuote, josta nyt höpistään, on hiusvaha. 
Omiin hiuksiin en ole käyttänyt hiusvahaa kuin kerran ja se vaan ei ole mun juttu. Tietysti johtuen siitä, että vaha on mun hennoille haituville liian tönkköä tavaraa ja muutenkin vaha ei sovi pitkille hiuksille ainakaan mun mielestä. 

Sarjan nimi on Attitude by Trontveit. Kyseessä on tanskalainen tuotesarja, joka on syntynyt vuonna 2010. Tuotteet ovat listattu tanskan vihreiden kampaamojen listalle ja siihen pääsee sellaiset tuotteet, jotka ei sisällä vaarallisia tai ympäristölle haitallisia aineita. Sarjan tuotteissa ei ole myöskään säilöntäaineita eikä fosfaatteja.
Attitude kampaamosarja ja siitä johtuen tuotteiden vaatimukset ovat myös korkealla. Tuotteet toimivat, ovat voimakkaita mutta samalla helposti muokattavissa.
Antavat maksimaalisen tehon ilman, että rasittavat itse hiusta.

Sarjaan kuuluu tällä hetkellä yhdeksän tuotetta, jotka valmistettaan neljää eri tehdasta ympäri maailman. Tämä tehdään ihan vain sen takia, että laadusta ei haluta tinkiä yhtään. Yleensähän yhtiöt teetättävät tuottteensä samassa tehtaassa säästäen kuluissa.

Mojo Attitude

Voidemainen hiusvaha, joka antaa kevyen tuen.

Purkin koko on 100ml


Rakas siskoni otti testaushaasteen mielellään vastaan. Hänellä on vuosien kokemus erimerkkisistä hiusvahoista, marketti- sekä kampaamosarjoista.

 Sen mitä häneltä pyysi oli, että kertoo rehellisesti mielipiteensä tuotteesta ja vertaa tuotetta muihin käyttämiinsä vahoihin. 


Tässä ovat hänen kommenttinsa omin sanoin vahasta: 
-Hyvä kukkaistuoksu 
-Hyvä koostumus
- Saa hyvin pestyä käsistä ilman saippuaa
- Pieni määrä riittää
-Saa huonosti kuivuneet hiukset laitettua sekä yön yli nukkuneet hiukset myös
-Ei jätä hiuksia likaisen näköisiksi
-Eikä hiukset tunnu rasvaisilta/likaisia
- Peseytyy hyvin pois
-Huomattavasti paras vaha mitä olen hetkeen käyttänyt
- On mielestäni pitävämpi mitä purkissa lukee
-Minä en ainakaan löytänyt mitään negatiivista tästä tuotteestaYlimässä kuvassa hiukset ilman vahaa ja kahdessa alimassa käytetty vain vahaa.


Mojoa saa siis ostettua kampaamoista tai tilattua Toppik.fi verkkokaupasta hintaan 16,00€. 

Hiusvaha, puuteri, kuivashampoo, muotovaahto, muotoilusuihke vai ihan joku muu?
 Mikä on sun lemppari? Itselle lemppareita on Angeldust, kuivashampoo ja suolasuihke.

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille <3 

Tuote saatu 

Million Dollar Dream by F.U.N Lacquer

Tällä hetkellä ollaan bussissa ja  TAAS menossa Helsingin suuntaan. On halkanut hieman mietityttämään, että tarviskos sitä harkita muuttamista sinne suuntaan :D Kakkosasuntokin vois olla ehkä kätevä. 

Tällä kertaa ei jäädä Helsinkiin vaan noustaan laivaan ja lähdetään minilomalle Tallinnaan. Matkasta tulee aivan A-luokan reissu naisten kesken. Minä, äippä, Cia ja Cian kaveri nautitaan Tallinan antimista pari päivää. 

Facen ja instan sivuilta pääse kurkkailemaan mitä kaikkea touhutaan paikan päällä ja tulen kertoilemaan kyllä täälläkin reissusta. 

Ajattelin näyttää millaisilla kynsillä lähdin liikenteeseen. 
Kynsille pääsi heti ensimmäinen  F.U.N Lacquerin lakkani  Million Dollar Dream.
 Tulen kertomaan lakasta ennemmän toisessa postauksessa, aika ei anna periksi tähän sitä tehdä. Äippä tuossa odottaan ja käy vähän väliä kysymässä lakkaanko nyt hänen kyntensä,  
En voi muuta sanoa kuin VOI HYVÄÄ PÄIVÄÄ kuinka UPEA tämä on!
Katsokaa nyt tätä.  Kultaa, glitteriä, holoa. Mitä muuta nainen voi enäää pyytää? 

Lähikuvia tulossa lisää toisessa postauskessaPidin varpaat ja sormet ristissä, jotta aurinko olisi pilkahtanut edes hetkeksi mutta ei. Odotan jos vaikka tänään se paistaa. 

Päätin heittää leimat vielä kynsille vaikka ei tämä lakka olisi sitä tarvinnutkaan. 


Laattana oli MoYou Londonin Pro Collection -03


Leimauslakkana tuttu ja turvallinen Konadin musta.Nyt on pakko mennä. Kello on 22.50, pakko mennä lakkaamaan ne äipän kynnet. Kello soittaa meinaan 5.30. 

Pakko oli laitaa vielä yksi kuva :) 

Mitäs tykkäsitte? 

Ihanaa maanantainta kaikille <3 

Kynsilakkataivas

Tämän postauksen piti tulla jo eilen mutta kiireen keskellä en kerinnyt saamaan kuvia valmiiksia.
Torstaina siis suuntaisin nenäni Helsinkiin bloggaajatapahtumaan ja samalla reissulla kävimme myös CesarsShopin kivijalka liikkeessä nimeltä Kynsilakkataivas ja sitä se kertakaikkiaan kyllä oli!Lakkoja siellä, ihanempia lakkoa täällä, jokapuolla lakkoja jotka ovat toistaan ihanempia  :D 

<3 <3 <3 

Koristeita ja välineitä löytyy myös seinällinen. 

Olin päättänyt ostavani yhden lakan, luiette oikein, yhden :D 
F.U.N. lacquer lakkoja olen ihastellut muiden kynsillä jo pitkät tovet huokaillen ja ihastellen ja nyt tällä reisulla päätin ostaa itselleni myös sellaisen. 
Luulin, että helpolla pääsen, mutta paskanmarjat :D 
Ensin kädessäni oli 24 karat Diamond ja päätin tämä se on mikä mukaan lähtee. Enkä halunnut katsoa vieressä roikkuvaa swachtviuhkaa, koska tiesin kuinka siinä sitten kävisi.
Sitten kuitenkin tein sen ja katsoin swatchivihkan ja se oli virhe! :D
Siis miten kauniita ne kaikki olivat. Toinen toistaan ihanampi. Pähkein, tein valinnan, en tehnykkään, pähkein uudelleen, tein valinnan, pähkein....
Loppujen lopuksi tein mielestäni kuitenkin fiksun päätöksen ja mukaani lähti


Million Dollar Dream.
Tähän päätökseen tulin sillä, koska itseltä löytyy hopean värisiä lakkoja glitterillä ja hololla mutta tälläistä ei ole lähellekkään. 

Sitten päädyin Picture Polishin viereen. Sieltä minua kuikuili Sizzle, ihana pinkki. Päätös oli nopea, tämä lähtee mukaani vaikka olinkin ajatellut ostavani vain sen yhden. 

Onnellisen molemmista uutukaisista menin kassalle mutta samantein pettymys iski kasvoille. RiaG oli napannut viimeisen Sizzlen nenäni edestä ja pullo jonka olin ottanut oli testeri. 
ÄÄÄÄh miten voikin käydä tällänen tuuri,
 Tai siis mulle voi, mähän en voita koskaan mistään mitään :D 
Pakko mun oli sitten joku pinkki mukaan ottaa ja päädyin sitten Color Clubin neon pastelleihin ja  ne loistaa pimeässä. 

Boogie all night long


Tässä kaikki ihanat pastellivärit niistä neonlakoista

Jos haluat kokea lakkahuuman, niin mene ihmeessä käymään paikanpäällä. Pienen varoituksen sanan annan, jos olit päättänyt valmiiksi mitä ostat niin unohda se, mukaan lähtee kyllä kaikkea muutakin :D


Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille <3 Helsinki ja Kynsilakkataivas

Tällä hetkellä olen matkalla Helsinkiin  ja Keväiseen kauneuden puutarhaan. Matkaseura on mulla mitä parhain, meinaan Tiny Nails Design-blogin ihana Anniina <3 Eksytään varmaan taas tälläkin reissulla mutta onneks muitakin ihania tuttua on myös Helsingin päässä.

Samalla reisulla mennään käymään myös Kynsilakkataivaassa. CesarsShop on avannut nyt myös kivijalkaliikkeen ja pakko siellä on mennä käymään paikan päällä. 

Kynsilakkataivas sijaisee Vuorikatu 22 00100 Helsinki. Paikanpäällä näyttää olevan aikas mahtavia avajaistarjouksiakin. :) 


Bloggaajiakin on paikanpäälle joten kannattaa mennä moikkamaan ja vaikka kyselemään kaikkia kiperiä kysymyksiä heiltä :) Kamera lähtee matkalle mukaan ja koitan muistaa ottaa niitä kuviakin :D  
Kaikki pääsee sitten tutustumaan Kynsilakkataivaaseen jos ei pääse paikanpäälle. 

Voiko kaupalla olla parempaa nimeä? Ei voi, koska se on Täydellinen! 

Oikein ihanaa torstaipäivää kaikille <3 
Instan puolella tulee kuvia jo tämän päivän aikana eli kannattaa kurkkailla myös sinne. 


Kymmenen päivää meni niin, että hurahti mutta mitä jäi kynsille?

Kyllä aika menee nykyään ihan kauheeta vauhtia eteenpäin. Tuntuuko teistäkin siltä vai olenko ainut?  Vuorokaudessa tarvitsisi olla muutama tunti lisää, jotta kerkeisi kaikki asiat hoitamaan asiat. 

Tämänkin postauksen mun piti laittaa jo eilen, mutta maanantaina tein 10 tunnin työpäivän ja eilen olin iltavuorossa ja työpäivän jälkeen mentiin käymään vielä XXL avajaisissa. Sieltä kotiin tulessa en enää jaksanut tehdä muuta kun syödä, maata sohvalla ja käydä saunassa. 

Edellisessä postauksessa esittelin Opin kestolakan Infinite Shine. Lakat vastaavat kestoltaan melkeinpä hoitoloissa tehtyjä geelilakkauksia. paitsi näitä ei tarvitse kovettaa uv-lamppujen alla. Lakka kovettuu luonnonvalossa. Opi lupaa kymmenpäivän kestoa. Pakkohan mun oli testata sen lupauksen paikkansa pitävyys. Tästä pääset tutustumaan lakkoihin ja näiden käyttöön. tässä keskitytään nyt vaan siihen itse testin tulokseen. 

Tadaa, tältä ne sitten näyttivät testiajan aikana ja sen jälkeen. 

Muutama päivä minulla meni kun totuttelin olemaan tämän värisillä kynsillä. Olen kyllä ihallut tämän värisiä lakkoja mutta nyt kun sitä on kynsilläni, jotenkin se ei vaan tunnu multa. Näissä kuvissa lakat ovat olleet kynsillä noin viikon päivät. Kärkikulumaa on nähtävissä jonkin verran mutta ei nyt kuitenkaan niin paljon etteikö näillä voisi vielä testiä jatkaa. 


Voin sanoa, että tässä tilanteessa se 10 päivää tuntuu todella pitkälle :D Tälläselle ihmisellä, joka on tottunut vaihtelemaan lakkauksia aikas tiuhaan tahtiin.  Lakan nimi on kyllä tähän todella omiaan: It Never Ends :D 
Mun vaan oli pakko saada näihin kynsiin mukaan muutakin väriä. Mielessä kävi myös leimat, en kuitenkaan halunnut peittää testilakkojen pintaa taikka lisätä mitään niiden päälle. Silloin testi ei olisi ollut rehellinen. Piristysruiskeena näissä toimii Opin The Drummer Is Hot. Minipullo kuuluu vuoden 2013 Halloween Rock Goddess pakettiin. 
Nämä kuvat olen ottanut 11.päivän jälkeen. Kärkikuluma ei ole paljon kasvanut ensimmäisen viikon aikana tulleista kulumista. 


Jos en tietäisi tämän olevan kestolakkaa niin todellakaan en kyllä uskoisi tämän olleen kynsillä reilua kymmentäpäivää. 

Voin kyllä lämpimästi suositella  tätäkin lakkaa varsinkin sellaisille, ketkä haluat saada kauniit, siistit ja pysyvät lakkaukset mutta eivät halua geelilakkoja. Matkolla nämä ovat myös hyvät. Itse tulenkin pidemmillä lomamatkoilla käyttään näitä kestolakkoja, normaalisti niiden käyttö jää kyllä aikas vähäiselle. Mitä ootte mieltä näistä kestolakoista?  Onko kokemuksia? 

En millään malttaisi odottaa huomista, tulossa on meinaan aikas ihana päivä. Kerron sitten paremmin ajallaan ;) 


Infinite Shinen lakat saatu Kauneudenkauppa.fi