Kohti uutta vuotta 2014

HELLO!

Heti tähän alkuun pahoittelut siitä , kun lupasin laittaa tänne uuden vuoden kynsistä kuvat. Kynnet on vasta ihan alkuvaiheessa, oottelen et peel off ja aqua base kuivuu :) Joten kuvat tulee vasta huomenna :(
Haluan kiittää ja kumartaa teille ihanaiset lukijani <3 

koska ilman teidän ihania sanoja en pakosti olis jaksanu tätä jatkaa. Mietein todella pitkään sitä, että onko musta tähän. Itestä tuntuu, että tarvis olla ehkä hieman luovempi kirjotusten suhteen eli koitan tehdä siinä parannusta ensi vuonna. 

Facebook sivuillakin on jo kivasti päälle 50 tykkääjää WUHUUU , blovinissakin on jo kymmenkunta seuraaja Kiitos myös teille kaikille <3 

Kiitokset myös yhteistyökumppaneille <3 

OIKEIN IHANAA UUTTA VUOTTA JA MUISTAKAA HALATA LÄHIMMIÄSIÄ MYÖS ENSI VUONNAKIN  <3 


Pretty-lakkoja Keskiseltä

Tuli taas kerran käytyä Tuurissa ja olihan siinä samalla pakko yrittää mennä bongaamaan Vesaa. No, eihän sitä tälläkään kertaa näkyny, mutta pari uutta tuttavuutta läks matkaan. Vinkin näistä Pretty-lakoista sain facen kynsikoristelut ryhmäläiseltä ja kiitokset siitä. En olis meinaan näitä muuten löytäny saatikka tajunnu ettiä, koska ei oo muitten lakkojen vieressä. Yhtään W7-lakka  en nyt ostanu, ei tullu niistä jäljellä olevista pakko saada tunnetta. 

Saatavilla olevat värit ei vaan oikeen iskeny, joten en ostanu ku kaksi. Muut värit oli enimmäkseen sinistä ja vihreetä. Metalli sävyissä se tuttu hopea ja kulta ja mustan harmaa. Pimeässä hohtavat lakat oli taas neonvärisiä. Siellä oli myös säärikarvalakat, vaikkei mulla niitä itellä vielä ole, mut ne värit Yäk! Glitterilakoissa oli erivärisiä sydämenmuotoisia glittereitä, ei ollu nekään mun juttu tai sitten oli vaan väärä päivä mulla :) 

Ne mitkä sitten  päädyin ostamaan on Leather Look:n Pink ja Gel Effect:n PurpleNää ei kyllä saanu mua hyppimään ilosta. Nimet tulee suoraan lakkojen väreistä ainakin näissä.

 Haju näissä on aivan KAUHEE!  En tykänny myöskään levittyvyydestä, ja siitä, että sitä lakkaa on heti oikea määrä siinä sudissa. 

Gel Effect jättää kynsille geelin näköisen pinnan.. Kuten kuvista näkyy ei oo mikään tasainen jälki näissä.Lakkaa on kaikissa kynsissä kaksi kerrosta. 

Väri on todella ihana. 

Lakkasin ensin normaalisti tuolla Pinkillä ja sitten kun tarkistin pahvista lakan nimeen niin ups, siinähän oli käyttöohje. Siinä sanottiin, että lakkaa yksi kerros, anna kuivua 2 minuuttia ja lakkaa sitten toinen kerros. Kuivuessaan muodostaan tuon nahantapaisen pinnan. 
No, minä sitten otin keskarista lakat veke ja tein siihen ohjeen mukaan. Toisen kerroksen levitys oli tuskaa. Sen olisi pitäny saada yhdellä vedolla tehtyä, jotta pinnasta olisi tullut tasainen, nyt se on tollainen klippinen. Tavallisella lakkaus tavalla pinta on tasainen ja kuitenkin lopputulos on samanvärinen.


Tällä tulen lakkailemaan toistekkin


 Unohdan nuo ohjeet ja jatkossa lakkaan normaalisti. Muuten tykkäsin tästä lakasta kyllä, ilmankos kun siinä on shimmeriä mukana ja kuitenkin mattapinta :)

Onko teillä jollakin toisenlaisia kokemuksia näistä lakoista?

Nyt mä lähen tekemään viime hetken suunnittelut uudenvuoden kynsiä varten :) Jotain romanttista niihin haluan sen kuniaksi  kun meillä on vuosipäivä 1.1 <3

Huomenna näkyy sitten lopputulos


Säätila siirtyi kynsiin

Kuinka paljon tuota vettä tuolta taivaalta oikeen tulee! Yhtä harmaata on aamusta iltaa ja pimeys iskee ja lujaa ainakin muhun.  Nyttenkin taas sataa rännän ja veden sekoitusta.Mulle tulee ainakin sellanen ei kiinnosta/ ei jaksa/ ei viitti olo tästä harmaudesta.

 En ees muista millon viimeks oon nähny auringon paistavan päivällä, joku ilta taivaan rannalla näkyi hieman punertavaa väriä ja se anto mulle inspiraation näihin lakkauksiin.

Samalla pääsin kokeilemaan Essencen Cracking topparia, minkä tilasin kosmetik4less.de sivuilta. Eikä ollu  meinaan hinnalla pilattu :) Tein kimppatilauksen niin saatiin postikulut jaettua. 
Muut lakat mitä käytin oli

Attitude-Vivid Skies ja Color Club - Miss Bliss

Yleensa oon tykänny noita Attituden lakoista, mutta tää aiheutti kyllä pettymyksen. Lakkaa mulla on näissä kynsissä 3 kerrosta ja sekään ei riitä kunnon lopputulokseen. Levitettävyys oli todella huonoa.Siveltimen vedot näkyy kunnolla. 

Mutta,

Miss Bliss, ah, mikä ihanuus. Yllätyn aina kuinka kaunis se onkaan!! Lakkaa laitoin vain yhden kerroksen näihin ja sekin holottaa <3

Keskisormen töpöttely ei oikeen vielä onnistunu halutulla tavalla, se mistä tykkäsin oli toi reuna joka näyttää ihan pitsiltä. Töppöttelyt tein meikkisienellä, seuraavalla kerralla kokeilen pesusientä, jos sillä sais kivemman lopputuloksen. Essenceen oli myös tyytyväinen ja ensi vuonna lähtee tilausta menemään ja testailen muitakin heidän lakkojaan. 

Pahoittelut kuvien laadusta. Reissun päällä näitten otosten ottaminen ei oo ihan niin helppoo ku kotona.
Attituden lakkoja saa tilattua Mereneidin sivuilta ja Color Clubeja saa ainakin Cesarsshop.fi:tä tilattua.
  (Linkit ovat vaan teitä varten lukijat, en hyödy niistä mitään)

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille

Muiden blogien arvontaa

Better Nail Day- blogi täyttää 2 vuotta ja sen kunniaksi Sissi on laittanut todella upean arvonnan pystyyn. Palkintoja on kolme erilaista ja todella upeita kaikki!Pääset osallistumaan arvontaan klikkaamalla kuvaa :) 


Christmas Nails with a litle blig and snow

Nyt olis sitte munkin vuoro esitellä mun joulukynnet. Samalla pääsin testaamaan kahta uutta lakkaa Opi:n I Snow You love Me:ta ja  China Glazen Just BE-Claws:a .  Niistä lakoista tässä ensin ja sen jälkeen mun tämän joulun lakkaukset.

OPI, I Snow You Love ME

Saatu kauneudenkauppa.fi ja on nyt tarjouksessa 14,50€ 


Olen lukenut tästä muiden blogeista ja facen kynsikoristelut ryhmässä ja kun sain esittää toiveen mitä haluaisin ottaa testattavaksi niin ilman muuta tämä oli toinen niistä. Rakastuin tähän heti! En yhtään ihmettele jos tätä ollaan hehkutettu. 
Kirkaassa pohjalakassa on hologlittereitä ja eikä ole mitään pikkusia. Nämä ovat kuin pieniä kiviä, mutta matalia sellasia, joten mulla ainakin koristelut saa ihan uuden ulottovuuden. Ainut huono puoli on se, että näitä joutuu hieman kalastelemaan tuolta pullosta, joten mitään pikalakkauksia tällä ei pysty tekemään. Kaikki on silti sen arvoista. Tämä kuuluu Mariah Carey Holiday 2013 kokoelmaan
 China Glaze,  Just BE-Claws


Tilattu cesarsshop.fi

Mulla ei ollu oikeen kunnon joulun punaista lakkaa, päädyin tilaamaan tämä. Kuuluu Happy HoliGlaxe kokoelmaan samoin kun There's Snow on like You. Levittyy kuin unelma, peittää kivasti jo yhdellä kerroksella, mutta kahdella kerroksella pääsee vasta vauhtiin. Shimmeriäkin löytyy riittävästi. Joten en pettynyt valintaani tämänkään suhteen.

Kuvattavana hieman hankala tapaus.

Sitten itse lakkauksiin. 
Toivoin niin  valkeaa joulua (kuten varmaan kaikki!) ja kun sitä ei sitten satanu vaan vettä!  ni laitoin sitten hieman sitä kynsille ja senhän hoiti kaikkien rakastama riisipuurolakka eli CG There's Snow One like you 
En halunut tehä mitään perinteisiä joulukynsiä, joten tälläsiä tällä kertaa :)Lakkoina siis  I Snow You Love ME, Just BE-Claws, There's snow on like you ja nimettömissä alla Peel off Base


Nämä tarvi laittaa yksitellen kynsille ja ite käytin dottintoolia apuna, mutta voi käyttää vaikka hammastikkua tai muuta vastaavaa jos ei dotteria oo .Toivotan teille kaikille OIKEIN IHANAA ja RAUHALLISTA 
<3 JOULUA <3 Linkkien klikkailuista en hyödy mitään, olen laittunut ne ihan vaan teitä varten. Nestemäistä hiekkaa toisin sanoen Liquid sand by OPI


Yhteistyön johdosta sain kauneudenkauppa.fi kautta paketin, jonka sisältöön kuului myös tälläinen pikkupaketti kauneutta. 
Mariah carey, Holiday 2013 kokoelmaan kuuluva paketti pitää sisällään
 3 minipulloa, joiden koko on  3,75 ml. Näitä on saatavissa myös normaalikokoisinakin.
 Pullot ovat nimeltään:
Silent Stars Go By- Baby Please Come Home-Make Him Mine ja kaikki ovat siis liquid sand:ja.

Lakat ovat ihanan metallisen shimmerisiä ja mukana on myös isompia  glittereitä. 


Opin tekstuurilakkoja mulla ei vielä ole joten mielenkiinnolla kokeilin näitä, mähän tykkään tekstuurilakoista esim. joidenkin mielestä kamalasta riisipuurosta :D

Näitten kanssa päätin  tehdä normilakkaukset, ilman mitään muuta koristeita. Tai no, yhteen kynteen päätin lisätä jotain ylimääräistä. ( olisi kannattanut jättää laittamatta ) Toisaalta nää ei tarvi kyllä mitään vaan on kauniita itsessään.

Nimettömissä on yksi kerros lakkaa , muissa on kaksi kerrosta. 


Silent Stars Go By


Tämä on väriltään hempeän vaaleanpunertava, jos niin vois tätä kuvailla. Väriä on hankala kuvailla koska,  aina kun näitä katsoo eri valoissa niin värisävy muuttuu.

Tähtitarrat on Ceasarshopista tilauttu


Baby Please Come Home


Tämä on väriltään vaalean violetti, laventeli mulle tulee tästä mieleen.

Lumiukko leimattu Konadin valkoisella lakalla laatasta BM-318Make Him Mine


Tämä on väriltään roosahtava ja todella lähellä Silent Stars go by:ta mielestäni.

Tässä näkyy hyvin tuota peittävyyttä 


Koitin todellakin miettiä jotain negatiivista sanottaa näistä, mutta turhaan.... tai oikeastaan ehkä yksi...nämä  olivat  melkein samanvärisiä ja ite tykkään hieman räväkämmistä sävyistä, mutta voihan näillä hempeillä aina välillä :)

Levitettävyys oli mielestäni hyvä. Jos haluaa hempeää sävyä niin sen saa aikaan yhdellä kerroksellä, joka peittää myös kivasti kynnen, mutta täydelliseen peittävyyteen tarvitaan 2 kerrosta.

Oma lemppari näistä oli Baby Please Come Home.


Jos ihastuit lakkoihin niin tästä pääset tilaamaan oman setin, jonka hinta on 19,90€. sivuilta löytyy myös normaalikokoiset pullot ja ne on muuten nyt tarjouksessakin 14,50€.

 Ja jos samalla ootte tilaamassa Pure 18K White gold and Sliver topparin, niin muistakaa laittaa koodiksi dioriina. Sillä saa ilmaisen OPI:n lakan ja se tarjous on voimassa vuodenloppuun.
Linkkien klikkauksista, tai tuotteiden tilauksista en hyödy millään tavalla, olen laittanut ne vaan teitä varten.

Mikä muuten  näistä on teidän lemppari vai onko mikään?

Facebook sivut ovat saaneet jo 50 tykkääjää ja kun lukijamäärä täällä blogissa saavuttaa sen 50 niin luvassa arvontaa! Jos lukijamäärä täyttyy vielä tämän vuoden aikana laitan vielä pienen yllätyspalkinnon mukaan :)


Ihanaa joulun odotusta kaikille, ei oo enää montaa päivää odotettavana. 


Heissan kaikki!

Mun piti tehä tänään uus postaus Opin lakoista, MUTTA, Milo oli pureskellut laturinpiuhan hajalle  :( ja A:n pöytäkoneesta hajos tänään näyttö! Mitähän vielä hajoo??? Toivottavasti saan uuden laturin kotiin mahdollisimman pian ja  ennen joulua.... 

Ihanaa joulun odotusta kaikille ja muistakaa olla kilttejä kun tontut on liikkeellä :D 
Palailen mahdollsimman pian

P.S kohta saan uusia Kikon Sugar Matteja kotiin ja niistä toivottavasti ennemmän heti joulun jälkeen ja tulossa olis myös testi Revlonin itseliimautuvista irtoripsistä....

Ps.s. Tuli mieleen vielä yks kysymys. Mitä ootte mieltä siitä kun nää postaukset tulee nykyään aina aikas myöhään eli oisko parempi, että ajastaisin nämä tulemaan jo päivällä ? Lomalla on tietysti taas eri asia kun sillon on aikaa päivisinkin....

Hologlitteriä ja pantteri

 Heissan!

Se olis sitte viikko vielä jouluun. Ihan vielä en viittinyt tehä joulukynsiä vaan aattelin kokeilla nyt noita kynsitarroja, mitkä sain joulukuun livboxista.  Olin myös kuolannut Isadoran hologlitterilakkoja ja olihan mun pakko  YKS ottaa kokeiluun  samalla kun ostin toisen Peel off basen jemmaan, tekämäni testi siitä löytyy täältä. 


Valitsemani lakka oli nimeltään Jet setter


Tässä on 2 kerrosta lakkaa

Kaikissa muissa on Peel off base alla paitsi tuossa keskisormessa missä on se tarra.  Peukalossa ja etusormessa on aluksi kerros W7, Golden Sands ja 2 kerros glitteriä. Nimettömässä ja pikkurillissä on 3 kerrosta glitteriä.Nämä lakkaukset olivat olleet kolmisen päivää kynsillä ennenkuin nämä kuvat on otettu, siitä johtuu esim. tuon tarran pienoinen repsotus. 

Kokokynnen tarrat ovat Envy wraps bling merkkiset

Tarran kanssa saa olla todella tarkkana kiinnityksessä, ettei käy niin kuin mulla, yhteen kohtaan tuli vekki, joka otti aina kiinni joka paikkaan. 
Näillä saa kyllä nopeesti koristeltua kynnet mikä sinänsä on tosi hyvä homma, varsinkin sillon jos tarvii äkkii saada jotain säpinää kynsille. Mua nää ei silti oikeen vielä saanu pomppimaan ilosta, MUTTA kokeilen kyllä vielä uudemman kerran ennenkun hylkään kokonaan. Lähti samalla lailla irti kun Peel off basekin :D

Noi holot <3

Ootteko jo ihan joulutunnellimmissa kynsien kanssa? 


OPIa, ylellisyyttä ja jalometalleja

Kuten varmaan jokuset ovat ehkä huomanneet, että olen aloittanut yhteistyön kauneudenkauppa.fi kanssa ja sain  testailupaketin tällä viikolla. Sisältö näkyy alla.

Oli pakko laittaa toi tonttu kuvaan :)
Kaikki lakat kuuluvat Mariah Carey Holiday 2013 kokoelmaan.  Ajattelin, että teen näistä lakoista omat postaukset kuten myös noista voiteista kun muuten kuvia tulis aivan  tuhoton määrä yhteen postauskseen :)

 Ensimmäisenä esittelen teille:

Pure 18K White Gold & Silver Top Coat

Kotelon pinta on ihan nahkaistumen näköinen, harmi kun en saanut sitä kunolla kuvattua

Kun tätä lakkaa katsookin niin tästä  huokuu ylellisyys, aaaah, sitähän se on. Jokaiselle suotakoon edes hieman ylellisyyttä aina välillä :)


Toivottavasti tää kuva antaa oikeutta tälle lakalle.

Rasia on näyttävä, saati sitten pullo, joka on upean värinen taikka se itse sisältö! Kirkkaalla pohjalla on  Ihania erikokoisia hiutaleita valkokultaa ja hopeaa. Mun korutkin on enimmäkseen  valkokultaa ja hopeaa, niin nyt saan koristella samoilla materiaaleilla  myös kynnetkin <3Aattelin lakata kynnet eri väreillä, jotta näkyy hyvin miten tämä ihanuus näyttää myös vaaleimpien lakkojen kanssa. Värilakkoja on kaksi kerrosta ja Purea on yksi kerros, sillä saa jo kivan määrän hiutaleita.  Iso plussa on se, ettei  niitä tarvi kaivella sieltä pullosta vaan niitä tulee kuin itsestään. Levitttävyys on taattua Opin laatua.

Värilakat järjetysessä pikkurillistä lähtien: Kikon 374, Kikon laser 433, W7:n Pink Crome, Nfu Oh:n 06 ja peukussa Kiko 374


Tässä lähikuvaa hiutaleista

Hiutaleet on niin ohuita ettei niitä edes tunne kynttä koskettaessa.

Tykkään, tykkään , tykkään 

Mun mielestä tää toimii sekä tummien, että vaaleidenkin lakkojen kanssa.
 Mitä te ootte mieltä, tumma vai vaalee ?

Onko teillä jollakin muuten se keltakultainen versio tästä, The Man whit a golden gun?  Siitä taisi tulla mun himotuslakka :D


Jos sulla ei vielä ole tätä ihanuutta ja oot harkinnu ostoa niin nyt se kannattaa, koska
loppuvuoden ajan kauneudenkauppa.fi antaa jokaiselle Pure 18K White Gold & Silver Top Coat lakan tilaajalle lahjaksi yhen Opi:n kynsilakan edellisistä kokoelmista.  Lahjakynsilakan saa laittamalla koodin dioriina. (Itse en tilauksista tai linkkien klikkailuista mitään hyödy, ne ovat ainoastaan teitä varten)

Ootan, että parannun tästä kamalasta flunssasta eroon ni pääsen tuoksuttelemaan noita voiteita ja tekemään niistä kanssa postausta.... ja noista lakoista kanssa :)