Syksyn merkkejä

Piiitkästä aikaa ajattelin osallistua Makro Tex- haasteeseen. Olin alkuviikosta Hotelli Korpilammessa kokouksessa ja koulutuksessa ja tiistaina päivän päätteeksi oli ihana lähteä rentoutumaan metsään. Metsä on meren lisäksi itelle sellainen paikka, missä aivot heitän narikkaan ja vain nautin ihanasta hiljaisuudesta luonnon keskellä. <3 

 Minulla on testissä Huawei P20 Pro puhelin ja sillä on kaikki nämä postauksen kuvat otettu.

Tämän viikon aiheena on syksyn merkkejä ja pakko sanoa, että kyllä aika syksyiseltä ulkona näyttää. Metsässä syksyllä


Metsä on sieniä täynnä syksyisin
Oletko jo sinä käynyt ihastelemassa syksyistä metsää? 

Love


Lakkaushaaste: Disney Inspired

Nyt olisi taas aika lakkaushaasteen. Teille uusille lukijoille tiedoksi, että joka kuun 20. päivä muutamat kynsibloggaajat osallistuvat haasteeseen, missä kaikilla sama aihe, koristelutyyli ja välillä myös lakkauksen päävärit. Haasteeseen voit osallistua myös instan puolelle #kynsivaihtarit ja #lakkaushaaste tägeillä. :) 
Tämän kuun aiheena on Disney ja koristelutyyli on käsinmaalaus. Minähän en ole mikään piirtäjä ja vielä vähemmän maalaaja mutta en antanut sen haitata. Itsensä haastamisesta näissä haasteissahan on kyse. 

Disney nails


Lakat joita käytin olivat essien kesäkokoelmasta ja maalaukset tein akryylimaalilla. essien lakat ovat lemppareitani levittävyyden, koostumuksen ja todella toimivan sudin vuoksi. Niitä tulee töissäkin suositeltua asiakkaille. 

Vaikka syksy tekee tuloaan niin mielestäni tämän kokoelman lakat sopivat myös tähän vuodenaikaan. Nimettömässä käytin ihanan kermanvaaleaa all daisy long lakkaa. Etusormen lakkasin ihanalla pinkillä the fuchsia is bright:lla. Loput kynnet lakkasin making harmony lakalla, joka puolestaan on ihanan tumma, mauven violetti. 

käsinmaalaus ei oikein onnistunut


Koska maalaussivellin ei oikein sovi käteeni niin lähdin toteuttamaan tätä haastetta helpoimman kautta eli Minnin ja Mikin kautta. Frozen kävi mielessäni mutta en kuitenkaan halua ihan vielä ajatella jäätä ja kylmyyttä. :D Tämän maalaukssession jälkeen olen yhä sitä mieltä, että maalaussivellin ei sovi käteeni. HAHAHAAAA. 

Kiva nähdä millaiset ovat muiden toteutukset. Tässä linkit: 

Oikein kivaa torstaita! 

LoveOnnellinen mutta väsynyt rouva

Tervehdys! Täällä sitä ollaan taas pitkästä, pitkästä aikaa. Tässä blogihiljaisuuden aikana olen mennyt naimisiin ja käynyt häämatkalla Japanissa. <3 

Tulen tekemään postauksia meidän häistä ja häämatkasta tässä pitkin syksyä myös tänne sekä tietysti Dioriina menee naimisiin- blogin puolelle. Osa teistä onkin laittanut jo viestiä, että koskas niitä kuvia häistä tulee. :) 
 Nyt alkaakin sitten kuvien läpikäyminen ja niitä tuossa odottaakin useampi sata. 

Hääkuvia odotellessa laitan tähän yhden kuvan, joka otettiin meistä kirkon rappusilla. 
Muut postauksen kuvat ovat häämatkalta. :) 
Japani on kaikkea sitä mitä odotti ja paljon enemmän mitä ei edes osannut odottaa! 


Japanin rautatieasema

katukuvausta

Vilkas risteys


Tyynivaltameri aurinkonlaskun aikaan


Japanin vuoristoaNinja katu

Tokio iltavaloissaNäihin kuviin ja tunnelmiin.
 Ihanaa viikonloppua! <3 <3 

Love