Daisy Love on silkkaa rakkautta


Marc Jacobsin Daisy tuoksuja olen esitellyt täällä blogin puolella muutaman kerran vuosien varrella. Se mikä ensimmäisenä  kiinnitti huomion, olivat itse tuoksupullot tai oikeastaan ne korkit. Daisy pullojen korkit ovat huikean kauniita ja ne on koristeltu upeilla kukkasilla. Jos ulkonäkö on noin kaunis niin mitä ihanaa sitten itse pullo pitää sisällään? 

 Daisy tuoksut ovat helposti lähestyttäviä ja miellyttäviä sekä sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. 

Joskus käy omalla kohdalla niin, että joku tuoksu vain kolahtaa ylitse muiden. Vähän niin kuin rakastuisi ensi silmäyksellä.   

Daisy Love
Daisy Love huumasi minut ensi tuoksahduksesta ja on täysin erilainen mitä aikaisemmin käyttämäni Daisy tuoksut.

Miten sitten kuvailisi tätä erilaista Daisya?

 Daisy Love on tyylikäs, pirskahtavan nuorekas ja samalla niin uskomattoman naisellinen tuoksu sekä nimensä mukaan täynnä rakkautta. Juuri omiaan esimerkiksi häätuoksuksi. 


Suihkautettuasi Daisy Lovea, monivivahteiset lakan tuoksunuotit pääsevät valloilleen.  Tämän jälkeen auringossa auenneet kukkien terälehdet ottavat vallan tuoksusta. Pohjatuoksussa ne sulautuvat yhteen herkkiin ja pehmoisiin ajopuun ja myskin häivähdyksiin. 


Kiteytettynä Daisy Love saa hymyn huulillesi. 
Pulloa katsoessa tulee mieleen kesäiset päivänkakkarapellot. 

Oli todella lähellä, ettei tästä tullut minun häätuoksuani ja kuten tiedätte, tuoksumuistot ovat minulle todella tärkeitä. 
Tämä ihanuus oli yksi vuoden 2018 lemppareista ja sama hurmos näyttää jatkuvan tuoksun suhteen tänäkin vuonna. 


Torstai on toivoa täynnä vaikka päivänkakkapelto taitaa olla hieman liikaa toivottu tähän väliin. Ainahan voi silti haaveilla. :)  


päivänkakkara peltoTuoksu pr-näyte

Love

Mustavalkoista

Tämä haaste on minulle ihan omiaan. Mustavalkoinen on yksi lemppari väriyhdistelmä niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. 

Valokuvauksessa haluan oppia tekemään hyviä mustavalkokuvia. Pitäisi varmaan mennä johonkin kursille, missä opettaisiin ottamaan ja tekemään mustavalkokuvia. Tässä nyt kuitenkin muutama kuva. Yhtä lukuunottamatta kuvat ovat minun ottamia. 


Alla oleva mustavalkoinen juliste on meidän seinällä ja siinä on minun kotikaupunkini. Vaikka olen Tampereella asunut jo kahdeksan vuotta kohta niin olen silti aina porilainen. <3 Olihan tämä pakko heti ostaa. :) 

Näitä upeita julisteita on saatavilla Kauneuden tavaratalosta ja nämä on maalattu ja painettu suomessa. :) Jos innostuit julisteesta niin TÄSTÄ pääset katsomaan julistevalikoiman. Julisteiden lisäksi Kauneuden tavaratalosta löytyy suomessa tehtyjä koruja. Materiaaleina mm. oksidoitu hopea, pitsi ja kierrätyskumi. 
  
Viimeinen kuva on meidän hääpäivä otettu. Paikkana on Porin Kallo, mikä on minulle rakas paikka. Jotkut teistä saattaa muistaa yhden tuoksupostauksen, missä kerroin kuvausten päätteeksi vajonneeni mereen. Tuoksu oli Elie Saab ja sen jutun voit halutessasi käydä lukasemassa täältä. Silloin pelkäsin kuolevani. 

Samassa paikassa otettiin meidän hääkuvat ja voitte sitten jo arvata, että minua varoitettiin monta kertaa olla putoamatta mereen. :D 

Kuvan on ottanyt Tyyliä Metsästämässä- blogin ihana Veera Korhonen. 


Hääkuvat Porin Kallossa


Ihana lämpö valtaa kehon, kun katselen näitä meidän upeita kuvia! <3


Halauksia sinulle! 

Love


Nivea Creme


Nivea on tuttu brändi lähes jokaiselle suomalaiselle ja yhden tuotteen kanssa voidaan puhua jopa kulttituotteesta. Kyseessä on NIVEA Creme. 

Kaikki sai alkunsa jo vuonna 1911. Kiitos tästä kuuluu kemisti tri Isaac Lifschützin kehitti emulsion ja tri Oscar Troplowitzille, joka oivalsi, että vesi-öljy-emulsio olisi täydellinen perusta kosmeettiselle ihovoiteelle. NIVEA nimi sai inspiraationsa voiteen lumenvalkoisesta väristä ja se tulee latinalaisista sanoista nix (lumi) ja nivis (lumen)


Ensimmäinen ihovoide näki valon joulukuussa 1911 ja se oli NIVEA Creme. 

Laadukkaita tuotteita, joihin kaikilla on varaa


Alun alkaen tri Troplowitzin tavoitteena oli kehittää laadukkaita ihonhoitotuotteita, mihin kaikilla olisi varaa. Visio on säilynyt näihin päiviin saakka. NIVEAn hintataso on kaikkien saatavilla eikä laadusta olla tingitty.   


NIVEA Creme


talvi-ihon pelastaja Nivea creme


NIVEA valikoima on laajentunut ja osa tuotteista on myös lopetettu mutta yksi tuote on ja pysyy, nimittäin NIVEA Creme!


NIVEA Creme on aivan loistava tuote eikä ole ihme, että yhä vieläkin se on yksi suomalaisten suosikkituotteista. Jokainen meistä on varmasti jossain vaiheessa elämää kokeillut tätä ainakin kerran. :) 

Se mikä tekee tästä loistavan on sen monipuolisuus. NIVEA Creme sopii niin lapsille kuin aikuisillekin ja se käy moneen eri tarkoitukseen.  

Voide on täyteläinen ja juurikin omiaan kosteuttamaan ihon kuivia kohtia. Oli sitten kyseessä kädet, kasvot, kyynärpäät ja polvet. 
Näin talvisin NIVEA cremeä suositellaan käytettäväksi myös suojaamaan ihoa kylmältä säältä. Öljypohjainen koostumus tekee suojaavan kerroksen iholle. 

Voit tarvittaessa käyttää tätä myös kosteuttava naamiona tai käyttää ihonpuhdistukseen. 

NIVEA Creme sisältää euceritia, pantheolia ja glyseriinia, jotka rauhoittava ja kosteuttavat ihoa. 

Omalla kohdalla tuoksu ei ole ihan lempppari mutta siitä kyllä heti tunnistaa mikä on kyseessä, jos sokkona pitäisi arvata. :) 

NIVEA Creme on Antti lemppari huulivoide ja sitä pitää olla aina saatavilla. Itse olen alkanut käyttää sitä myös yönaamiona huulilla. :) Tuossa kuvassa, Antti on laittanut voidetta hyvin säästeliäästi. Yleensä niissä on nin paljon voidetta, että pussatessa omatkin huulet tulee ihan valkoisiksi. :D Arvatkaas mitä Antti sai joululahjaksi? ;)  Ihan jo tuon kannen vuoksi oli pakko ostaa tämä. Näitä kansia taitaa olla kolme erilaista, jos oikein muistan. 
Hintaa tällä koko perheen monitoimituotteella on huikeat 2,50€!! 

Onko sulla lempparia NIVEA tuotetta? 


Nivea Cremen vanhojen purnukoiden kuvat on nivea.fi  sivuilta. 


Love

Edessä on sata ovea

Vaikka kuinka pelottaa, niin joskus sitä vaan on parempi sulkea yksi ovi ja jatkaa matkaa. 

”Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hiven järkeä. Ovet on tehty avattavaksi, tiet tallattavaksi, elämä elettäväksi. Jos erehdyt, uskalla itkeä, uskalla nauraa, uskalla muuttaa suuntaa. Ei mikään kasva ilman vettä, ei ihminen kypsy kyynelittä. Mutta silti odota parasta, äläkä pelkää pahinta, niin saat mitä ansaitset.”
-tuntematon

Talvista tiistaita <3

Love

Lakkaushaaste: Fishtail

No niin, tästä se taas lähtee meinaan tämän vuoden lakkaushaaste. Tänä vuonna on tulossa  erilaisia haasteita ja koristelutapoja. Osaa niistä en ole edes koskaan ennen kuullutkaan. :D 

Tämän vuoden ensimmäisenä haasteena oli fishtail ja väreinä tummansininen, vaaleansininen, turkoosi ja minttu. Väreistä sai valita 3-4. Hmmmm, mahtoiko kukaan valita kaikkia 4 sävyä. Fishtail koristelua olin aikaisemmin tehnyt pari kertaa ja joku teistä saattaa muistaa myös ne mun ja Heidin haastekynnet. :) Ne löytyy täältäLakoiksi valitsin Dependin 469, essien blossom dandyn ja Gina Tricotin Marinan. Harvoin on mun nimellä mitään juttuja niin olihan pakko ostaa tämä lakka silloin, kun se tuli. :) Näitä oli kiva tehdä, harmi vaan, menin ryssimään kynnet ennen kuvien ottamista. Kello oli eilen yhdentoista aikaan illalla, kun näitä kuvasin niin en todellakaan jaksanut alkaa enää lakkaamaan uudelleen. Tästä syystä lakkaus on hieman suttuinen. 


Käykää ihmeessä kurkaamassa muidenkin haasteeseen osallistuneiden lakkauksia. 
Itse kyllä tykkäsin näistä kynsistä vaikka vähän rutussa ovatkin. 
Oletko muuten kokeillut tehdä fishtail lakkausta? 

Toivottelen oikein rentouttavan leppoista sunnuntaita <3

Love

Kuiva voi olla myös kaunis

Kuiva sanalla on monta eri merkitystä, riippuen siitä minkä asian yhteydessä sitä käytetään. Joskus on huono jos on kuiva, toisinaan taas sen kuuluu olla kuiva tai se on parempi kuivana. Kuiva voi olla myös kaunis. 

Tämän viikon Makro Tex-haasteen aiheena on kuiva
Tässä on minun vastaukseni haasteeseen eli kuiva voi olla myös kaunis. 
Samalla kokeilin hieman erilaisia edittejä. Omat lempparit ovat kaksi viimeistä. 
Jos joku ihmettelee tuota vesileimaa niin se on minun. Teen myös valokuvaustöitä ja olen saanut sivutkin auki. Ne ovat hieman vaiheessa kylläkin ja kuvia lisään sinne koko ajan lisää. Jos haluat käydä katsomassa ne niin osoite on www.mrphoto.fi 

Mistä kuvasta sinä tykkäsit eniten? 

LÖydät minut myös Instagramista www.instagram.com/dioriina
ja 


Ihanaa talvista tiistaita <3

Love

Matka Unelmien Elämään 2019Yhteistyössä Uuden elämän alku

Postauksen nimi on aika mahtipontinen mutta se on ihan totta. Olen tällä viikolla aloittanut nettivalmennuksen nimeltä Matka Unelmien elämään 2019. Parisen vuotta sitten ostin Bikini Heat Challengerin ja olin siihen tosi tyytyväinen. Kun Tuovi laittoi viestiä ja kysyi kiinnostaisiko minua testata Matka Unelmien Elämään 2019 verkkovalmennusta niin, eipä tarvinnut miettiä!  Tämähän tuli kuin tilauksesta, koska olimme kaverini Jonnan kanssa jo puhuneet, että aloittaisimme yhdessä kuntoilun ja muutenkin laittamalla elämämme uuteen uskoon. Olemme avanneet myös tubekanavan nimeltä Marina ja Jonna. :D Eka video on ulkona ja tekisi mieli laitaa pää piiloon. :D :D Mutta joo, kaikkea sitä pitää ihmisen kokeilla, eikös? 


Jos nyt kuitenkin palataan itse asiaan. 
Kyseessä ei ole mikään pikavalmennus vaan tämä valmennus kestää peräti 5 kuukautta. Se mistä itse tykkään on se että, pystyn treenaamaan kotona ja juuri silloin  kun itselle sopii. Päivän treeni kestää noin 20 minuuttia + venytykset eli ihan varmasti siihen löytyy aika. 

Nyt moni varmaan ajattelee, että joko taas se aloittaa kuntoilun. Joo, myönnän sen, että olen muutamaan kertaan aloittanut kuntoilun ja lopettanut sen jonkin ajan päästä, mutta veikkaan etten ole ainoa. Siinä ei vain ole ollut sydän mukana. Vaikka sitä kuinka monta kertaa lopettaisi oli sitten syy mikä tahansa, kuitenkin uudelleen aloittaminen on paljon parempi kuin ei aloita koskaan. 
Matkalla Unelmien Elämään 2019 sisältää seuraavat asiat. 

-Tehokkaat kotitreenit kolmesti viikossa
-Helppoja ruokaohjeita, jotka sopivat koko perheelle.
-Ruokapäiväkirjan analysoinnin valmennuksen aikana.
-Todella kannustavan vertaisryhmän tuen.
-Säännöllisiä harjoitteita herkkuhimojen taltuttamiseen. 

Valmennus kestää 5 kuukautta ihan siitä syystä, että sen aikana ehtii juuttumaan tavoiksi kaikki ne muutokset, jotka jarruttavat hyvinvointia tällä hetkellä. 

Valmennus on alkanut tämän viikon maanantaina mutta hyvin kerkiää lähtemään mukaan tähän. 

Valmennuksen normaalihinta on 159 € mutta koodilla marina2019 saat huikeat 60 € alennusta ja hinnaksi jää 99€

99€ saat siis 5 kuukautta valmennusta ja itsellesi loistavan ja energisen olon, eikä saa unohtaa sitä kokonaisvaltaista lopputulosta. 

Valmennuksen pääset ostamaan TÄÄLTÄ. Vaikka sivuilla lukee, että 7.1. on viimeinen päivä lähteä mukaan, niin tällä koodilla marina2019 pääset lähtemään mukaan vielä tammikuun ajan. 

Itse treenistä en vielä pysty kertomaan, kun eka viikko on vasta takana mutta tulen aika ajoin kertomaan fiiliksiä täällä sekä tietysti tuolla meidän tubekanavan puolella. 

Oletko aloittanut kuntoilun tammikuussa? 


Love
Tammikuu

Vuoden ensimmäisen Makro Tex-haasteen aiheena on tammikuu. 

Viimeistään tammikuussa, koko Suomessa voi fiilistellä talvea. Lunta on tullut ja tulossa lisää, ainakin ennusteiden mukaan. 

Nyt on onneksi ollut myös todella ihania talvisäitä mutta myös niitä talvi myrskyjä. Kävimme Antin ja Milon kanssa viime viikonloppuna Koukkuniemessä ihastelemassa luonnon omaa jäätaidetta ja nämä kuvat sopivat hyvin kuvastamaan tammikuuta. Emmekä muuten olleet ainoita siellä. :D 


Love


33 kysymystä ja vastausta minusta : totuus kuullaan aviomiehen suusta

Täällä sitä ollaan taas. Ja heti alkuun OIKEIN IHANAA ALKANUTTA VUOTTA! 
Omalla kohdalla vuosi alkoi sairastaen mutta nyt onneksi olo on tervehtynyt. Kiitos vielä kerran kaikille paranemisviesteistä, ootte ihania. <3

Monessa blogissa on ollut esillä tämä seuraava haaste ja ajattelin ottaa tästä myös kopin ja esittää haasteen 33 kysymystä ja vastausta minusta: totuus kuullaan aviomiehen suusta. Vastaukset olen kirjoittanut juurikin niillä sanoilla, mitä Antti on vastannut. 


No niin, tästä se lähtee, heti näin vuoden alkuun paljastuksia minusta. 

1. Mitä ajattelit minusta, kun ensi kerran tapasimme? 
-Ei mitään hajua.


2. Nauranko vitseille, joita en oikeasti tajua?
-Et

3. Pidänkö halailusta? 
-No, et.

*nyt on pakko kommentoida että, tämä ei pidä ihan kokonaan paikkaansa. :D 

4. Halusinko pienet vai isot häät? 
-Pienet tai pienehköt

5. Olenko koskaan rikkonut lakia? 
-Oot

6. Millainen on voileipäni? 
- Ruoveden Herkun paprikamajoneesia ja suolakurkkua


7. Millaista musiikkia kuuntelen?
-Ysäriä

8. Mitä pelkään?
-Vaikka mitä esim. kulkea yksin pimeässä ja hämähäkkejä
9. Kestänkö stressiä?  
-Et, maailman ihmisistä kaikista heikoin stressinsietokyky.

10. Oudoin tapani? 
-Mikä niistä? 

11. Mihin työhön et missään nimessä minua laittaisi? 
-Sairaanhoitajaksi

12. Jos saisin viettää päivän jonkun kuuluisan, elävän, kuolleen tai ihan kenen kanssa tahansa, kuka se olisi? 
-Kleopatra

*mistähän toi tuli mieleen? hhmmmm

13. Jos voittaisin lotossa, mitä tekisin rahoilla? 
-Kamerakalusto uusiksi ja lähtisimme maailmanympärys matkalle


Rakastuneina Fujin juurella

14. Mikä väri vastaisi persoonaani ja miksi?
-Vihreä ja mistä minä tiedän. Tai no, siksi, että sulla on vihreät silmät.  

15.Mikä minua ärsyttää eniten muissa ihmisissä? 
-Tekoilu

16. Mikä on suosikkiroskaruokani? 
-Kebab, pizza, hamppari, siivet..... mutta varmaan hamppari

17. Rumin vaatteeni, josta minä pidän, mutta sinä et? 
-Porohaalarit

18. Mikä oli viimeisin tekstiviesti, jonka lähetin sinulle? 
-Et oo varmaan koskaan lähettäny tekstaria, jos someviestit lasketaan niin se koski tulostinta. 

19. Kun olen kipeä, haluanko, että minua hoidetaan? 
-Todellakin! 

20. Kun riitelemme, miten käyttäydyn? 
-Sen kyllä kuulee. 

21. Menemme ravintolaan, mitä tilaan? 
-Jotain kanaa

22. Minkä asian äärellä voisin viettää tuntikausia? 
-Macbook Pro

23. Mikä saa minut todella vihastumaan? 
-Jos asiat eivät mene niin kuin sanot. 

24. Entäs piristymään? 
-loma, matka

25. Millainen olen vaimona? 
-Aivan ihana

26. Kumpi sanoi ensin "rakastan sinua" ja missä se tapahtui? 
-Ei mitään käsitystä

27. Mitä teen heti ensimmäiseksi aamulla? 
-Huudat onko kahvi valmista? 

28. Millaisia vaatteita käytän kotona? 
-Porohaalareita

29. Mitä kotiaskaretta en osaa hoitaa? 
-Olet multitalentti, taidat kaiken paitsi, laatikoiden nostamisen, listojen laittamisen paikoilleen jne.

30. Kumpi määrää kaapin paikan? 
-Sinä tietenkin. Mua ei kaapin paikat vois vähempää kiinnostaa. 

31. Mikä on paras luonteenpiirteeni? 
-Kukkiva huumorintajusi

32. Entä paras piirre ulkoisesti? 
-Sun vihreät, kauniit silmäsi. 

33. Ihanin yhteinen muisto? 
-Häät tietenkin, sehän on ihan ilmiselvä!


Kuva: Veera Korhonen


 Että tälläisiä vastauksia. :D Osaan vastauksista voisin kommentoida ja avata niitä mutta en sitä kuitenkaan tee. Jätän tämän vain tähän. 


Love