Haaste: Joonaksen valinta

Kaksi viikkoa on taas hurahtanut vauhdilla joten taas olisi haasteen aika. 
Tällä kertaa Heidin toinen puolisko, Joonas sai ohjat käteensä ja hän sai valita meille netistä lakkaukset ja ne meidän sitten tulisi tehdä.

Jännityksellä odotin kuvan linkkiä, koska sieltähän saattoi tulla ihan mitä vaan. Vaikka ensin sain sen vaikutelman, että eihän tämä vaikee oo niin ei kuitenkaan kaikki menny niin kun Srömsöössä. Ja koskaan enää en niin ajattele. Tämä viikko ei todellakaan oo ollu mulle lakkauksien kanssa suotuisa ja niinhän se jatkui tämänkin kanssa. Sain tahia ja uusia lakkauksia monta kertaa ennekun sain jotain sellaista aikaiseksi, joista pystyin ottamaan kuvia.


Eli tässä kuva, minkä Joonas valitsi meille tehtäväksi. 


Colorful zebra nail art by DancingGinger
Kuva on täältä

Olihan näissäkin haastetta taas kerrakseen.

Kannattaa istua ennen kun katsoo alaspäin.

 Tekisi mieli vajota maan alle. Kun ei onnistu niin ei vaan onnistu.


Päätin tehdä oman versioni liukuvärjäys tekniikaalla.

Kuvattu ilta-auringossa
Seuraavat kuvat onkin sitten varjossa otettu. Jotenkin saan vaan sotkettua noi värit. Kokeilin kuivalla sienellä ja kokeilin kostealla sienellä.

Keltainen lakka on Opin I Just Can't Cope-acabana

Nuo pikkuset muhkurat on sienestä. En uskaltanut alkaa niitä hiplaamaan, koska oisin joutunut tekemään nää sitten jo tuhannen kerran. 


Oranssina Rimmelin 2311
Raidat tein mustalla koristelulakalla.

Kärjissä Essien Fashion playground

En ollut ennen fimoja kokeillu ja jokseenkin koin ne hieman epäkäytännöllisiksi. Tarvii varmaan kokeilla ne vielä uudemman kerran ennen kun teilaan ne kokonaan.Ja kuten aina ennenkin Heidin tekemät kynnet pääset katsomaan tästä

Seuraavaan haasteeseen pääsette tekin vaikuttamaan. Ensi maanantaina meidän molempien blogeissa alkaa äänestys koskien seuraavaa haastetta.
Taas vaan pinkkiä ja pinkkiä

Nyt vasta tätä kirjoteltaessa tajusin, kuinka paljon oon lakannu nyt vähän ajan sisällä pinkin eri sävyillä. Ja taas sitä tulee! Tämän jälkee piilotan kyllä kaikki vähänkin pinkiltä näyttävät lakat. 

Näihin päädyin nyt ihan sen takia kun näyttivät kesäisiltä, en halunnut mitään yliampuvaa kun menin haastatteluun, kuitenkin hieman sitä blingiä pitää olla ;) 

Samalla pääsin lakkaamaan kahdella uutukaisella. Toisen toi siskoni Tuurin matkaltaan mikä oli summan mutikalla valittu  ja toisen ostin miittikirpikseltä, ja onneks ostin. Pyörittelin sitä käsissä useampaan otteeseen ja meinasin jo antaa sen mennä omia menojaan mutta kuitenkin mua siinä jokin nakutti. 


Onneksi kerkesin ottamaan tästä kuvan ennen kun ukkonen runteli kaikki ruusut 


Lakkasin näitä puol yhdenaikaan edellisyönä ja suunnitelmissa oli kyllä laittaa parit vinyylit kehiin. Onneks kuitenkin en alkanu enää niitten kanssa tahimaan kun muutenkin ton lakan kuivumisen kanssa oon saanu tahia kun meillä on sellainen ihanan trooppinen ilmasto täällä kotosalla. Eipä tarvi Thaimaahan havitella. 

Näillä sitten lähdettiin ja harjottelupaikka, JEEE! Nyt on syksyn hyvä tulla!
Keskisormet lakkasin Essien lakalla Madison Ave-hue lakalla. Kyllä vaan suomisudit on puhdasta rakkautta. Tämä levittyy sitten niin hyvin ja kauniisti. Ja mukana on höyhenen kevyt shimmer. Mistä olisinkaan jäänyt paitsi jos en tätä olisi itselleni ostanut
Nimettömät taasen saivat hieman ennemmän shimmeriä ja Blingiä. Alla on Isadoran Peel Off base ja päällä Color Clubin glitteripläjäys nimeltä Candy Cane.  Tämä on kertakaikkisen U-P-E-ALoput kynnet lakkasin sitten uutukaisella Essencen lakalla Free Hugs. Näissäkin on iso kunnon suti. Pikkurilliin ehkä inan liian leveä. Peittää todella hyvin eikä hintakaan ole paha 2,95€.
Iso kiitos kuuluu myös HK Girliä (saatu Cesarsshopista), joka toimii kun unelma ja kruunasi lakkaukset!

Kuvattu varjossa

Tässä vielä kaikki pullot rivissäHuomenna tuleekin haastelakkaus ajastettuna, koska minä olen matkalla Neste Oil Rallyihin!! JEE, perjantaina näätte sitten millä kynsillä sinne mettään lähdin :D Koitan saada sen linkin Heidin kynsiin toimimaan mahdollisimman nopeasti.


Banneria koitan saada kanssa muutettua, tuo on nyt aikas venahtanut kuva.

Näillä ruusuilla haluain toivottaa ihanaa keskiviikkoa kaikille <3

Lévres Schintillantes by Chanel

Kolmantena selektiivisen kosmetiinkan huulikiilloista esittelen Chanelin kiillon. Chanel logo ainakin  taitaa olla lähes kaikille tuttu, koska sitähän näkyy laukuissa, koruissa, kynsissä yms.


 Pähkäilin tämän ja Diorin kiillon välillä ja päädyin kokeilemaan tätä,, ihan senkin takia kuinka paljon olen kuullut ja lukenut Chanelin kosmetiikan ihanuudesta ja toimivuudesta.
Aikaisempaa kokemusta minulla ei ole mistään Chanelin kosmetiikasta. Lévres SchintillantesKoteloa minulla ei valitettavasti ole enää tallella mutta Chanellin pakkaukset ovat tyylikkään mustat valkoisella tekstillä.

Itse hylsy on tyylikäs, yksinkertainen ilman mitään ylimääräistä. Musta ja kulta on aina niin tsik. 

Oman kiiltoni sävy on 174. Tässä on mukana shimmeriä, mutta näitä löytyy kyllä ilmankin.Väri näyttää hylsyssä aika voimakkaalta, mutta yllätti kun huulille sain levitettyä. Tämähän on kuultosävy eli antaa huulille sävyvivahteen ennemmin kun peittää ne itse sävyyn ja omat huulet kuultaa läpi. 
Kiitoa ja loistetta tästäkään ei puutu.  Oikein ultra kiiltävä. Paljon ihanan pieniä kimaltelevia hiukkasia levittyy huulille todella helposti.


Kuva otettu varjossa

Applikaattori tässä on perinteisen totutun huulikiillon tapainen.  Eli päästä hieman vinon mallinen. Applikaattori toimii hyvin tässä, kiilto levittyy mukavasti, koska applikaattori ei ole mikään veltto. Yhdellä levityskerralla ainakin itse sain tarpeeksi kiiltoa huulille mutta mikään ei estä kerrostamasta tätä jos oikeen haluaa säihkettä. Auksi tässä saattaa olla hieman sellaista tahmean tuntuista pintaa. 

Tuoksua taikka makua tässä ei ole, eli tämä sopii sellaiselle ketä niitä ei voi sietää.

Sävyjä kiillosta löytyy kolmisenkymmentä, ihan läpikuultavasta intensiivisiin sävyihin eli valinnanvaraa kyllä löytyy ja paljon. 

Kuva saatu maahantuojalta


Ostin tämän omani laivalta ja jotenkin tuntuu, että myyjä antoi minulle väärän sävyn kun kotona tämä ei kyllä vastannut sitä mitä olin ostavinani, taikka sitten muistin väärin. Ihana tämäkin silti on!

Kuva saatu maahantuojalta. 
Yksinään käytettynä kosteuttaa samalla huulia ja huulipunan päällä käytettynä antaa punalle kunnolla kiilto ja/tai shimmeriä.


Ylellisyyttää arjen keskellä 


Suositushinta 35,10 € 

Tämä sai kyllä mielenkiintoni heräämään Chanelin kosmetiikan suhteen. 
Onko teille Chanelin tuotteet tuttuja? 
Kuvausrekvisiittä lukuunottamatta isoa kukkasta on saatu 

Helteen sulattamat aivot

Vaikka kuinka rakastan lämmintä ilmaa niin lakkauksien kannalta saisi jo hieman hiipua. Vaikka olenkin kynnet lakannu aina iltaisin niin toisaalta helle sulattaa aivot ja mitään ei tunnu syntyvän. 
Eli valitettavasti nytkin tulee taas aikas pelkistetyt lakkaukset. Olen käyttänyt näissä kahta "uutta" lakkaa. 
Toinen on Livboxista saatu ja toisen olen ostanut, mahtoko olla keskäkuussa. 
Koralli neon lakka on Maybellinen Coral Heat. Nimi sopii hyvin tämänhetken ilmastoon. Tämän levittäminen oli kyllä aika tuskaa etten sanoisi mutta väri sitäkin kauniimpi. ja kultainen lakka on siis boxista saatu Dermosilin kultainen summer glow. 
Tämä lakka taas toimi yllätävän hyvin. 
Lakkaa on molemmissa kaksi kerrosta. Päätin sitten vielä lisätä parit mustat niitit keskisormeen. 

 Seuraavat kuvat on varjossa otettu
Iskeekö neon lakat teihin vai onko niitä jo ollut ihan liika näkyvillä?

 Nyt tarvii mennä laittamaan kynnet kuntoon huomista haastattelua varten ja muutenkin laittaa kaikki aamua varten valmiiks, ettei tarvi sitten enempää hikoilla kun pakko on :D.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Ja lämmintä taitaa piisata vielä ennemmänkin loppuviikosta, huh huh.

p.s Tällä viikolla on taas haasteen aika, ja sehän paljastuu torstaina klo 12.00.

Hiuksiin jätettävä hoitoaine, ihana pelastus


Sain blogin kautta testiin amerikkalaisen  Rock Your Hair sarjan hoittiksen. Sarjan kehittäjä on Michael O'Rourke.


 Leave-In Conditioner
Hiuksiin jätettävä hoitoaine

Pullon väristä tykkään ja varsinkin tuosta Bling sydämestä 

Tämä hoitoaine sisältää soija-, vehnä- ja kauraproteiineja, jotka vahvistavat ja hoitavat hiuksia. 

Hiuksiin jätettävä hoitoaine on ainakin mulle pelastus varsinkin mökkireissulla, kun saunassa ei oo suihkua vaan vatiin tehdään ite pesuvesi. Silti rakastan sitä ihanan hieman alkeellista touhua mutta varsinkin näillä pitkillä hiuksilla sitä huuhtelutouhua ei vaan jaksa kahteen kertaan suorittaa. Silloin on vaan niin helppoa ottaa pullo käteen ja suihkautella hoittis hiuksiin. Ihanan helppoa ja nopeaa.

 Tuote lupaa kosteuttaa tehokkaasti, lisätä kiiltoa, säilyttää hiusväriä ja ravita kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. 

Pullon koko on 213ml 


Olen suihkuttanut tätä pyyhekuiviin hiuksiin koko matkalta ja sen jälkeen harjannut hiukset läpi.
 Jos tuuheutta haluaa niin silloin kannattaa suihkutella myös juuriin tätä.

Ja nyt näillä helteillä kun olen joutunt pitämään hiuksia kiinni koko ajan, ne on menny aikas solmuun. Oon suihkuttanu myös kuiviin hiuksiin ja toimii niinkin eli takut on auennu suht helposti.

Tämä on painoton ja sopii kaikille hiustyypeille. Pois huuhdeltavaa hoitoainetta en tällä kuitenkaan kokonaan korvaisi vaan tämä on hyvä aputuote hiustenhoidossa. 


INCI:Water, Amodimethicone, Cetrimonium Ch'oride, DisodlumEDTA, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Oat Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Rice Protein, Panthenol, Polysorbate 20, Trideceth-12, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Fragnance, *Citronellol*Butylphenyl Methylpropional, *Linalool,*Limonene

Tuoksu tässä on myös hyvä, sellainen makeahko mutta ei kuitenkaan liian imelä. 

Tämän ovh on 25,50 €

Hiuksiin jätettävä vai poishuudelta hoitoaine, kumpi iskee enemmän?Ensi viikolla on tulossa parikin arvontaa jotka liittyvät hiuksiin. 

Vanilla sorbet kera Sheer Tints kukkasin

Olihan mukin pakko käydä hakemassa Seppälästä yksVanilla sorbetti ja onneks! Tää on kyllä kiva. Tykkään siitä kun noi glitterit on neon väreissä.  Ensin olin sitä mieltä, että en kyllä tykkää tän tapaisista lakoista lainkaan. Kuitenkin mitä enemmän näitä kattelin, sitä enemmän halusin saada ittellenikin ainakin yhden tämäntapaisen. 

 Lakan pohjaväri on valkoinen ja tässä on erikokoisia glittereistä, isoja hex glittereitä ja pieniä pyöreitä. 

Varjossa otettu kuva

En kuitenkaan halunnut koko lakkausta taas tehdä yhdellä lakalla niin testata A:lta saamani Opin Sheer Tints mini lakkoja :) 

Helle tekee tepposia

Pohjalle laitoin kaksi kerrosta China Glazen Snow lakkaa lakka saatu kauneusbloggaajien miitistä, josta on tulossa myöhemmin postaus.  

Keskisormeen tein myös leimat MoYoun laatasta  Suki -01 ja Don't Violet Me Down sekä I'm never Amberrassed lakoilla koristelin. Nimettämään kokeilin  Be Magentale with Me ja I Can Teal You Like Me lakkoja. Sheer Tintsit esittelen sitten ihan omassa postauksessa pienimuotoisen tuton kera.
Mutta sen voin jo näin ensi testaamisen jälkeen todeta, että JES, tykkään noista tintseistä ja paljon!!


Varjossa otettu
Meinaan kokeilla tätä sorbettia kyllä vielä valkoisen lakan päälle jos siten näyttäisi vielä paremmalta. 

En tiedä olenko ainoa mutta näin helteellä lakat ei oikein toimi kunnolla. Kuvistakin huomaa, ettei jälki ole aivan täydellistä.  Mutta Nautitaan lämmöstä niin kauan kun sitä riittää ja tehdään vaikka sitten ihan yksinkertaisia lakkauksia.

Ootan muuten lakkalähetystä Tuurista, sisko on ollut siellä käymässä ja diilaa parit essensen lakat mulle. Instaan tulee niistä tänään kuvaa.

IHANAA viikonloppua kaikille ja niille ketkä haluavat hiuksille jotain kivaa niin olkaa kuulolla nyt viikonloppuna ;) Miittipostaus taitaa kuitenkin jäädä ens viikkoon kun kuvia tuli otettua niin tuhottamasti etten ole kerinnyt käymään niitä kaikkia vielä edes läpi.Fashion playground

Tämä Essien lakka on mun toinen sillä suomi sudilla ja kyllä sen eron todellakin huomaan. Ensimmäisen tilasin Ebaysta ja se suti oli sellainen ohut luiro. Tämä on aivan eri luokkaa. 

Tämän lakkauksen olen tehnyt jo viime kuussa ja kaikeen kiireen keskellä on jäänyt kokonaan unholaan. Koristuksetkin tein mutta valittetavasti ne kuvat olivat epätarkat joten nyt vaan tulee ihan peruslakkaukset ilman mitään ylimääräistä. 

Ja tällä helteellä en ole kyllä kauheesti jaksanutkaan tehdä paljon mitään. Olen vaan nauttinut siitä täysin rinnoin. 

Fashion PlaygroundMintun vihreä lakka missä hitunen shimmeriä mukana. 


Lakka levittyy hyvin ja peittää kahdella kerroksella. 


Nyt olis kyllä tarvetta sormibotoxille
Loppuun vielä tälläinen kukka kuva. Näitä kukkasia kasvaa siellä meen äitin mökillä. Nää on niin hauskan näkösiä :D


Tämä ei jää tällä lakalla viimeiseksi kerraksi, enköhän käyttöä tälle vielä keksi. Tulipa tästä tylsä postaus, HÖH! 

Lip Lover by Lancome

Nyt olisi vuorossa toinen niistä neljästä selektiivisen sarjan kiilloista.
Vuorossa tällä kertaa on Lancomen kiilto. Lancomen tuotteista mulla on aikasempaa kokemusta ripsiväreistä ja kiilloista. Alunperin mun ei pitänyt tästä kiillosta tätä tehdä, mutta olin hukannut sen ensimmäisen kiillon. Joten ei tässä auttanu muu kun lähteä ostoksille. Onneks oli se vanha mennyt hukkaan. Mun ihana ystävä on Sokoksella töissä niin hän auttoi sävyn valinnassa. Lip Lover on kuin asuste, joka sopii joka tilanteeseen ja tyyliin. 
Lip Lover kaunistaa jokaista hymyä monipuolisilla sävyillään.
 Lip Lover tuo huulille "je ne sais quoi" :ta - sitä jotakin, joka suorastaan kutsuu suutelemaan...
Rakkautta huulillesi. Näillä sanoilla Lancome itse kertoo tästä kiillosta. 

Lip Lover
Rakkautta huulillesi


Lisää kuvateksti
Kokonaan hopean värinen paketti mustalla tekstillä on mielestäni tyylikäs . 
Ja kun sen avaa sisältä paljastuu...Tyylikkään hopean värinen hylsy, jossa on "ikkuna" mistä näkyy kiillon sävy.
Hylsy on ylellisen yksinkertainen ja kaunis. Kunnon panostusta myös tuotteen ulkonäköön ja se on piste i:n päälle ainakin omasta mielestä. 

353 Rose Gracieuse

Lip Lover- huulikiillossa on väriä, kiiltoa ja hoitavuutta eli tämä on enemmän kun pelkkä kiilto. 
Väri sisältää runsaasti huulipunapigmenttejä josta kiillot saavat sävynsä. Kiillon salaisuus on erittäin kiiltävä, ei tahmea, ravitse öljy. 
Tämä ei tunnu eikä ole tahmeaa. Kokeilin jääkö hiukseni siihen kiinni ja ei jäänyt. 
 Mukana tässä on myös kolmanneksen koostumuksesta
muodostavia pehmentäviä ja kosteuttavia aineosia. Tuoteen kosteuttavan vaikutuksen luvataan kestävän huulilla 8 tuntia. 


Hylsyn saa auki nappia painamalla. Kiva pieni ykistyiskohta. 


Tässä napin painalluksen jälkeen

Tässäkään kiillossa ei ole ihan tavallisen huulikiillon tapaista applikaattoria.


 Tämä applikaattori näyttää nuolelta. Kärki on kapea millä saa hyvin levitettyä kiiltoa huultenrajoille. Kuvissa en ole käyttänyt rajausta juurikin siksi, että testasin miten tällä pystyy huulet rajaamaan. Ja kyllähän se niin toimi kuten luvattiinkin. 
Tämä myös joustaa tarpeeksi hyvin eli ei ole liian tönkkö mutta ei myöskän liian veltto. 

Tämä levittyy huulille hyvin ja kuvassa on vain yksi kerros kiiltoa. Sitähän voi lisätä mielin määrin mutta ainakin omasta mielestä tämä yksikin kerros kiiltää tarpeeksi. 

Kuva otettu auringon valossa
Kiillon lisäksi tässä on  pysyvyyttä! Tämä seuraava kuva sen näyttää. 

Harmi vaan kun aurinko ei enää paistanut kuvaa otettaessa
Kiilto on ollut huulilla reippaasti reilun tunnin kun oltiin Milon kanssa lenkillä, joo täytyyhän sitä lenkillekkin kiiltoa laittaa. Sitten siihen päälle iso kunnon lasillinen vettä pitkin siemauksin. Vielä kaiken kruunasi ISO kunnon suudelma! Ja vielä on kiiltoa jäljellä.
Yllätyin todella kuinka paljon pigmettiä tässä todella on. 

Kiillon sävyjä on Suomessa myynnissä 18 ja 
ne on jaettu kahteen väriperheeseen.

Kuvat saaatu maahantuojalta

BasicChic- sävyt sisältävät vaaleanpunaisesta beigestä-ruusupuuhun ja tämän teemana on vaaleanpunainen. 
Sävyt ovat tyylikkäitä.

CreativeChic-sävyt taas tuovat rohkeaa särmää ja siinä on korallin, vadelman ja syvän purppuran sävyjä. Tämä oma kiiltoni kuuluu tähän. 

Se on mielestäni tosi kiva, että molemmissa väriperheissä on myös oma tuoksunsa.
 Basic Chic-sävyissä on hennon romanttinen tuoksu, jossa ruusun terälehtien raikkaus yhdistyy vaniljaan ja vadelmaan.
Creative Chic lumoava tuoksu puolestaan koostuu ylenpalttisesta ruususta sekä iiriksen ja orvokin sävyistä. Ihme kun tämä tuoksuikin niin tutulta kun tänä kesänä olen testaillut juurikin ruusun ja iiriksen tuoksuisia tuotteita.

Tyylikkään kaunis 

Ovh tällä kiillolla on 26,00 €

Lip Lover:a  myyvät ainakin Sokos ja Stockmann

Iso kiitos vielä ystävälle, kun minulle tätä suosittelit. Sävykin on juuri oikea <3
Ja minä puolestani suosittelen tätä kaikille ketkä haluaa pysyvää kiiltoa värin kera.
Tämä kiilto on todella hyvä pigmenttinsä ja kiiltonsa ansiosta.

Rakkautta huulillesi 

Kuvausrekvisiittana olevat kivet, helmi- ja satiininauhat on saatu