Gluteenittomat ja maidottomat veriletut

Viime viikolla kaupassa käydessämme yritimme etsiä gluteenittomia verilettuja mutta ainakaan Prisman valikoimista emme löytäneet. Ja jos ei jotain löydä, kokeille tehdä itse ja me teimme. 

Gluteenittomat veriletut






5 dl naudan verta
5 dl vissyä
2 dl tattarijauhoa
1 kananmuna
suola
valkopippuri


Veri kannattaa ottaa hyvissä ajoin sulamaan. Me otimme sen edellisiltana jääkaappiin sulamaan. 

Sekoita veri, vissy ja tattarijauhot ja anna levätä puolisen tuntia. 







Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi.

Paista letut. Antti paistoi letut valurautapannulla. 
















Vissyn sijasta voit käyttää maitoa tai vettä. 

Naudan verta on myynnissä 5 dl pulloissa ja löydät ne kaupan pakastealtaasta. 

Minähän verilettuja en syö mutta maku Antin mielestä vastasi aika hyvin valmis verilettujen makua. 

Tästä tulee aika iso määrä ja laitoimmekin loput veriletut pakkaseen. 







Olihan sitä Milollekin pakko antaa pari lettua, kun hän siinä niin anovasti katseli kuola valuen. :) 







Love




-

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.