Sweater Weather Tag

Monissa blogeissa on tässä lähiaikoina ollut taas liikkeellä ihania haasteita. Nyt myös minut on haastettu. Tämä haaste oli niin ihana, että tähän oli vastattava niin pian kuin mahdollista. Kiitos Satulinnablogin Tuijalle tästä <3 <3 

Mikä on lempituoksukynttiläsi?

Rakastan tuoksuja ylikaiken, joten tuoksukynttilöitä poltellaan meillä aikas lailla. Ikean tuoksukynttilöistä tykkään, ovat myös aikas edukkaita mutta tällä hetkellä ihanin tuoksukynttilä on Tallinnasta ostettu JOIK:n Créme brûlée. Se on ihana! 

Kahvi, tee vai kaakao?

Kahvi ilman muuta! Aamut ei lähde käyntiin ilman kahvikupposta. Nyt kuitenkin olen alkanut opettelemaan juomaan myös teetä. Pukka lakritsiteet on vieneet sydämeni täysin :D Yritin muistella milloin viimeksi olen juonut kaakaota ja se taisi olla viime talvena :0Muutatko meikkirutiinejasi vuodenajan vaihtuessa? 

Kesällä käytin paljon BB- ja CC-voiteita mutta syksyn tullessa olen vaihtanut ne meikkivoiteisiin. Niistä onkin tulossa juttua tässä lähiaikoina. Huulikiillon- punan sävy on myös vaihtunut tummempaan. Mikä on lempijouluruokasi? 

Äidin tekemä imellytty perunalaatikko! Se on maailman parasta ja kukaan ei tee parempaa, en edes minä :D Perunalaattikkoa voisin syödä laattikko tolkulla, hieman rosollia viereen ei muuta. Parina vuonna olen tehnyt bataattilaatikkoa ja se on noussut yhdeksi lemppariksi myös kuten porkkana- ja lanttulaatikkokin. 
Ei ole joulua ilman äidin perunalaatikkoa, piste! :) Hatut vai kaulahuivit?

Rakastan hattuja ja haluasin niitä käyttää mutta jotenkin musta tuntuu eivät ne sovi mulle :D Pipoja tulee kylmällä ilmalla käytettyä. 
Kaulahuiveja tulee käytettyä joka päivä eli vastaus on ilman muuta kaulahuivit. Talvea varten täytyykin ostaa uusi paksumpi kaulahuivi. 

Mikä on eniten käytetty villapaitasi? 

Kääk, ei ole mullakaan yhtään villapaitaa, Tuija, ollaan samiksia:D Pitäisi varmaan korjata tilanne eli vinkkejä ihanista villapaidoista otetaan vastaan. Paras syksyinen kynsilakka?

Tälläiselle lakkafriikille tämä on todella vaikea kysymys. :D Niitä on vain niin monia. Syksyllä tulee eniten lakkattua ruskean sävyillä mutta myös vihreillä, sinisillä, mustilla, violeteilla, punaisilla, pinkeillä, oransseilla jne :D 


Syksyn lempihajuvetesi? 

Toinen todella hankala kysymys heti perään :D Tuoksuja rakastavana en vaan pysty sanomaan sitä yhtä tuoksua. Sen voin kertoa, että tänä syksynä on tullut toinen toistaan ihanempia mutta myös erilaisia tuoksua ja niistä omat lempparit pääsevät tänne blogiin. 

Tummat huulet vai kunnon kissarajaukset? 

 Tähän on helppo vastata. Tummat huulet ilman muuta, koska en osaa tehdä kunnollisia kissarajauksia :D 
Futispelit vai lehtikasaan hyppiminen?

Lehtikasat täältä tullaan :D Vaikka joka syksy kiroan lehtien haravointia mutta mikäs sen parempaa kuin kellattaa isoon lehtikasaan. 


Pillifarkut vai legginsit? 

Farkkuihmisenä vastaukseni on pillifarkut vaikka leggereitakin kaapista löytyy. 


Nilkkurit vai UGGit?

Nilkkurit, todellakin. Omaan silmään UGGit on hiemän kököt. 

Paras tv-ohjelma tänä syksynä? 

Masterchef Australia, X-factor UK, Talent USA ja Vain Elämää. Millainen syyssää tämänhetikisessä auinpaikassasi vallitsee? 


Eilen paistoi aurinko mutta tänään ollaan taas palattu normaaliin tilaan eli harmaata, tuulista ja lämpötila +5,4Mikä on parasta syksyssä?

Luonnon ihana ruska ja se, että syksyllä pääsee nauttimaan tunnelmallisesta kynttilänvalosta villasukat jalassa <3 


Laitan tämän ihanan haasteen eteenpäin seuraaville  blogeille <3 : Ihanan rentoa sunnuntaita kaikille <3 


Love


Sinäkö se olet?

Olen arponut uudelleen Bikini Hiit Challengerin voittajan, edellisen voittajan toivomuksesta. Toivotan hänelle ihanaa syksyn jatkoa <3 

Uusi voittaja on Katja kommentilla : 

Kyllä muutosta kaipaisi! 3 raskautta 5,5 vuodessa on jättänyt jälkensä. Peilistä ei katso enää se nainen joka olin vartaloltani ennen lapsia. Miehelle kelpaan mutta itselleni en. Kun pienin on vasta 5kk on salille hankala lähteä joten kotitreeni olis enemmän kuin hyvä juttu.

Laitatko Katja minulle viestiä niin pääset  treenaamaan :) 


Love


Mitä jäi messuista käteen + arvonnan voittaja

Terveisiä täältä sairastuvalta. Tämän postauksen piti tulla ulos jo sunnuntai-iltana mutta messuilta kotiin tultuani olin niin pirun väsynyt, etten jaksanut avata konetta. Maanantaina herätessä olinkin sitten jo kipeä. Kroppa taisi antaa periksi tälle taudille loppujen lopuksi vaikka kuinka yritin pyristellä vastaan. Mies on vieläkin kipeänä ja on sairastanut jo reilun viikon. Muutamia kuvia laitan tähän messuilta, en jaksa kaikkia käydä vielä läpi. 
Nyt voin sanoa, että kaikkeni annoin. I Love Me-messut on takana ja siltä kyllä kropassakin tuntuu. Perjantai aamulla lähdin kotoa puoli seitsemän aikaa suuntana Helsinki. Suunnitelmissa oli mennä parin bloggaajakolleegan kanssa samalla junalla mutta olin sitten pitkittänyt lipun ostoa ja hinta olikin tuplaantunut päivässä. Tiesin, että rahaa saa kulumaan messuilla ihan kivasti, joten tarkan euron vartijana lähdinkin Pohjolan liikenteen bussilla ja matka maksoi 5€, ei paha! Helsingin keskustasta otin junan ja olin 4 minuutissa Pasilassa. Halusin olla heti kympiltä paikalla ostamassa Real Techniquesin timanttisienen. Virven blogissa on juttua tästä ja postauksen luettuani tämä oli pakko saada testiin. Perjantaina keskityin kauneuspuolelle ja sunnuntaina oli vuorossa  terveys- ja muoti puoli. 

Olin suunnitelut, että tänä vuonna kierrän järjestyksessä osastot, HAH, toisin kävi :D Jäin suustani kiinni ihanien ihmisten kanssa ja iltapäivällä alkoi tulemaan jo pieni paniikki miten kerkeän  käymään kaikissa niissä missä olin suunnitellut. Se päätön karkaaminen johti siihen, etten loppu peleissä niitä osastoja en  löytänyt mutta onneksi sunnuntaina pystyisin korjaamaan tilanteen. 
Jukka Rintalan puku


Perjantaina olin kotona kahdeksan aikoihin illalla ja suunnitelmissa oli laittaa villasukat jalkaan, kynttilät palamaan, ottaa lasin punaviinia kera juustojen ja katsoa perheen kesken Vain Elämää. Kaikki tämä ihanan rento ja rauhallinen suunnitelma muuttui pieneen kauhuun. Jääkaapin ovi jäi käteen! Jääkaappi ei muutenkaan tuntunut viileältä ja olikin kiirus saada maitotuotteet ja lihat äkkiä ulos viileeseen. 
 Onneksi mies sai tehtyä oveen patentin, jotta ovi pysyy paikoillaan joten kuten mutta oven eteen on pakko laittaa tuoli. Tuli sitten pikkasen tyyriimpi messuviikonloppu, hahahhahaa.... ei kyllä sais nauraa mutta en halua itkeäkkään


Jos jotain positiivistä ajattelee niin ONNEKS ei ollut kesä ja 25 asteen helteet :) 

savinaamio
Sunnuntaina suunnattiin messuille kaverin ja hänen poikaystävänsä kanssa. Perillä oltiin kahdentoista aikoihin ja messuilta lähdettiin kotiin kuuden aikoihin. 
Jotenkin se aika menee messuilla ihan siivillä. Loppuvaiheessa menin taas kuin päätön kana, jotta kerkesin tekemään kaikki ostokset ennen messujen loppua. Pakko myöntää osa suunnitelluista ostoksista jäi tekemättä. Matkalla kotiin huomasin instaa selatessani, että monta mielenkiintoista osastoa jäi väliin. Ei voi olla totta!! Ensi vuonna lähdetään sitten kaikkina kolmena päivänä, jotta ihan varmasti kerkeän,  käymään kaikki läpi :D 

Tuotteista mitä messuilta kotiin toin, tulee kuvia ja juttua myöhemmissä postauksissa. Suunnitelmissa oli kyllä kuvata kaikki tähän mutta tässä kunnossa en sitä jaksa tehdä. Kävimme katsomassa myös muotinäytöksen, josta kunnia kuuluu Teri Niitille. Näytös oli kyllä aikas huikea. Toivon, että edes osa kuvista olisi onnistunut paremmin kun tämä seuraava. 
Parasta antia oli kyllä ne kaikki IHANAT ihmiset, mitä messuilla tapasin. Osa oli tuttuja ja osa taas uusi tuttavuuksia. Oli myös ihana tavata kasvokkain yhteistyökumppaneita, kenen kanssa oli aiemmin vain sähköpostia kirjoitellut. Oli myös ihanaa tutustua ihan uusiin brändeihin ja tuotteisiin ja solmia samalla uusia yhteistyökuvioita. 
Tämän vuoden messut olivat kertakaikkisen loistavat! Jopa paremmat kuin viime vuonna. 
Kiitos I Love Me-messuporukat ja messukeskus, että sain messuille bloggaajapassin <3 Minulle tarjottiin myös uutta ja jännitävää mahdollisuutta ja olihan minun pakko lähteä siihen mukaan. Tulette kuulemaan siitä sitten lähemmin lisää ja näkemäänkin, hih..  


Bikini Hiit Challenger arvonnan voittaja on nyt selvillä. Voittajahan saa itselleen 3 viikon nettivalmennuksen. 

Voittaja on anonyymi seuraavalla kommentilla: 

Hienoihin tuloksiin olet jo nyt päässyt! Onnea! Kyllä vaan voisin kotona treenata, koska en halua olla jumpissa tai muualla katseiden alla. Ne kuuluisat liikkatuntitraumat, you see...


Onnea voittajalle! Laitan sinulle viestiä vielä tämän päivän aikana :) 

En voi kuin suositella BHC treeniä. Rahani eivät menneet hukkaan ostaessani tämän ja myös vartaloni kiittää :) 

Nyt laitan koneen kiinni, laitan viltin korville, haen kuumaa mehua ja alan katsomaan Masterchefiä :)LoveVinkkejä I Love Me - messuille

Huomenna otan heti aamulla suunnan Helsinkiin ja messukeskukseen. Silloin nimittäin pärähtää käyntiin tämän vuoden I Love Me-messut! Messuhallit täyttyvät taas kerran kauneudesta, terveydestä, luonnonkosmetiikasta ja muodista kolmeksi päiväksi. Ennen olen käynyt messuilla sunnuntaisin mutta totesin viime vuonna, ettei yksi päivä riitä mihinkään :D Niin paljon messuilla on nähtävää ja koettavaa, että mahtaako kaksikaan päivää riittää? 
Tammikuussa muistelin viime vuoden messuja ja sen pääset lukaisemaan tästä.Tänä vuonna Cia ei raaski jättää Daffya hoitoon mutta enköhän minä hälle jotain tuliasia messuilta löydä ;) 


Messun nettisivuilta löydät kaikki näytteileasettaja mutta ajattelin teille vinkata muutamasta osastosta missä kannattaa käydä. Kannattaa muutenkin kurkata messujen sivut. Sieltä löydät messutarjoukset ja siellä voit suunnitella myös oman messupäivän etukäteen. Tykkään myös sivujen selkeydestä. 


-Argital 7g55 täältä löytyy ihanat Dell'Eco tuotteet mistä olen kirjoitellut. Heiltä saa myös sitä ihanaa juotavaa savea. Heidän kuorinta on yksi mun lemppareista vieläkin. Siitäkin olen kirjoitellut täällä

-Avonin osastolla 6e148 kannattaa ilman muuta mennä käymään. Heillä jaetaan joka päivä klo 12 ja 16 50 ensimmäiselle yllätyskosmetiikkatuote. Avonin tuotteita on täällä blogin puolella näkynyt aina välillä, viimeksi halloween kynsissä. 

-Biozell 6n109 löytyy monelle tutut hiustuotteet 


-bm International Oy 7d59 täältähän löytyy mm loistavat OPI:n lakat ja käsien hoitotuotteet. Niistä olen monen monta kertaa kirjoitellut myös täällä blogin puolella. Ja olen muuten käynyt OPI:n manikyyrikoulutuksenkin :) 


-Boho Green Revolution 7h50 itseä kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja varsinkin vielä, kun se kotimaista. 


-Bona Valere 6g68 Virolaista luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet on käsityönä tehty. Heiltä löytyy esim. tämä ihana viilentävä jalkavoi. Jalkavoista löytyy lisää täältä

-Cailap Oy 6c121 Cailap on monelle tuttu sarja, heiltä löytyy mm koruja, siveltimiä, hiustarvikkeita . Heiltä on nyt tullut uusi sivellinsarja, Looks by cailap. Muutama uutuus sivellin on testissä ja ne vaikuttavat todella hyville. 


-Coruu 3a31, heiltä löytyy näyttävät silikoonikorut ja ovat muuten kotimaisia. Korut ovat ihanan kevyitä. Instan puolella on Coruun korviksia näkynytkin ja tulossa on juttua tänne bloginkin puolelle. 


-Depend Cosmetic Oy 6c81. Tältä osastolta löytyy mm Dependin lakat ja irtoripset. Dependin ripsiliima on todella hyvää, suositellen. 


-Dermalogica & Skincode 6e131 varsinkin Skincoden tuotteet kiinnostavat itseäni todella paljon. Dermalogican tuotteista haluan tietää enemmän. 


-Four Sigmatic 6n69 täällä on esillä loistavat sieniteet ja kahvi. Näistä tuotteista kirjoittelin täällä. Kannattaa ilman muuta tutustua näihin. -Jane Iderale 6e130 näistä tuotteista olen lukenut paljon paljon kehuja mutta itsellä ei ole omaa kokemusta eli nyt viimeistään pitää kyllä mennä tutustumaan tuotteisiin. 


-Kardashian Beauty,Elf, Tweezerman 6d91 Jos sinulla vielä ei ole Tweezermanin pinsettejä niin älä lähde messuilta ilman niitä. Sen jälkeen, kun itse niitä kokeilin, en ole muita käyttänyt. Täältä voit lukea pinseteistä lisää. 


-MBT Footwear 3d20 itse meinaan mennä testaamaan niitä sandaaleja. Lisää näistä kengistä olenkin kirjoitellut täällä. 


-NBI Nordic Beauty Import Oy 6a109 tältä osastolta löydät mm beautyblenderit, Make Up- eraserliinat ja invisibobblet.


-NYX 6d121 veikkaan, että tällä osastolla taitaa olla aikas kuhina koko messujen :) 


-Remington 6e111 esillä on uutuus ProLux kihartimet, fööni ja suoristusrauta. 


-Salog Mereneid 6e99 tällä osastolla on myynnissä rakennekynsitarvikkeita mutta ainakin aikaisempinä vuosina myös Attituden kynsilakat. Nähin lakkoihin kannattaa tutustua, hinta-laatusuhde on meinaan todella loistava. Näitä lakkoja on täällä bloginkin puolella ollut esillä aina välillä. 


-Skechers / Jusutraining 3d25 näistä lenkkareista ja purkkareista hehkuttelin täällä ja menkää ihmeessä testaamaan nämä itsekkin! -Via Minnet Oy 6m140 osastolla on esillä ihania, kotimaisia, muodikkaita nahkaisia koruja. He lanseeravat myös uuden korusarjan messuilla. Näistä on tulossa juttua enemmänkin tänne blogin puolelle :) 


- Waku Oy 7e51 täältä löytyy ihanat Kivvi tuoteet. Niistä on ollut blogissa myös juttua muutaman eri tuotteen osalta. Osastolta saa messujen ajan mm. kasvivärikäsittelyjä. Tuosta värjäyksestä haluan mennä kuulemaan kyllä lisää. 


-Procare Oy 6b111, osastolla on todella monta mielenkiintoista brändiä. Batiste-kuivashampoot, Elegant Touch -kynsitarvikkeet, Eylure-irtoripset, EcoTools- ja Real Tehniques -meikkisiveltimet ja se timanttisieni!  

Lierac-ihonhoitotuotteet ja Phyto-hiustenhoitotuotteet löytyvät myös osastolta.

-Silk of Morocco 7d31 kuituripsiväri kiinnostaa itseä ja pääsen myös meikkiin osastalla, hieman hemmottelua messujen keskellä <3 

EDIT: -Helein 6p111 tämä oli vahingossa jäänyt listasta pois. Osastolta löydät uudet Helein kauneusravintolisät. Itsellä on juuri testi meneillään anti-age tuotteen kanssa ja tulen kertomaan siitä myöhemmin enemmän. 

Tässä oli vain pieni pintaraapaisu niistä paikoista missä tulen itse käymään messujen aikana. Jos näet minut niin tule ihmeessä vetäisemään hihasta, olisi ihana nähdä teitä lukijoita ihan kasvotustenkin <3 Olen tulossa myös sunnuntaina messuilemaan. 

Kuulisin mieluusti onko sinulla joku sellainen osasto mitä en voi missään nimessä jättää väliin? 
Jalkaan kannattaa muuten laittaa mukavat kengät jalkaan. Käteistä kannattaa myös varata. Monelle käy kyllä korttikin mutta linjat on tukossa aina välillä, käteisellä hoituu helpommin. 

Messut ovat auki perjantaina 10-19, lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-18 


NÄHDÄÄN MESSUILLA!

Love

Haaste: halloween kynnet

Taas on kynsihaasteen aika ja aiheena Halloween. Ensin suunnitelmissa oli kunnon verta tirskuvat kynnet mutta päädyin kuitenkin hieman toisenlaisiin kynsiin. Koitan keritä tekemään sellaisetkin vielä ennen 5.11. Työt rajoitti myös koristeluita. Asiakkaat eivät olisi varmaan kovin hyvällä katselleet haavoilla olevia kynsiä :D Lakoiksi valitsin tällä kertaa Avonin lakat, josta löytyikin halloween teemaan sopivat sävyt. Rakastan MILV:jä niiden helppouden vuoksi. Näillä saa nopeasti tosi näyttävät koristukset ja aiheita löytyy satoja. 

Halusin mukaan hieman blingiä niin laitoin etusormen toiselle sivulle oransseja pikkukiviä. Keskisormeen maalasin tai yritin maalata mustalla akryylimaalilla hautaristejä.
Oranssi lakka on Gel Shine kokoelmasta. Etusormen musta on puolestaan on Magic effect kokoelman mattalakka.  Nimettömässä MILV:n alla on China Glazen SnowEi ole enää kuin muutama päivä I Love Me-messuille. Tänään koitan saada oman listan valmiiksi osastoista missä ainakin tulen käymään ja tulen laittaamaan myös loistavia vinkkejä teille paikoista missä kannattaa käydä. Sitä ennen mennään kuitenkin kurkkaamaan millaiset kynnet Heidi on tehnyt. Ne pääset näkemään tästä. Meinaatko tehdä Halloween kynnet?
Mukavaa keskiviikkoa <3

Love


Keittiössä

Pieni kurkistus keittiööni Makro Tex-haasteen muodossa. Valitettavasti en ole kerinnyt kuvaamaan keittiötä ja hävettää myöntää, että tällä hetkellä se on vähän sekaisin eli senkin takia jätän kuvaamisen väliin. 
Suurin piirtein samoihin aikoihin viime vuonna oli sama aihe eli laitan linkin siihen postaukseen. Kovin paljon ei keittiössä ole muutosta tullut viime vuodesta. 
Tästä  pääset tutustumaan minun keittiööni. 
Pieni Lintu-blogista pääset katsomaan muiden keittiöhin. 

Nyt pitää mennä ottamaan kuvat huomisista haastekynsistä ja lähteä vielä illaksi töihin. 

Ihanaa tiistaita <3 

Love

Sileäkarvainen kettuterrierin pentu nimeltä Daffy

Perjantaina kävimme hakemassa Cialle pienen karvaisen vauvan. Ciahan muutti omaan kotiin elokuussa ja niistä tunnelmista kirjoittelinkin täällä

Yksinäisyys alkoi kuitenkin neitiä hieman painaa ja haave omasta koirasta kasvoi päivä päivältä enemmän ja enemmän. Cia on koko lapsuutensa kasvanut koirien parissa ja kokemusta hänellä on niin isoista kuin pienistäkin koirista. Eli oikeastaan osasin odottaakin tätä. Sitten yksi päivä Cia ilmoitti, että nyt hän on löytänyt sen oman pennut. Cia oli tutustunut ennen päätöstä netissä rotuun ja, kun kävimme Daffya katsomassa niin se oli menoa. Sitten alkoikin tuskaiset neljä viikkoa, jotta Daffy oli tarpeeksi vanha. Voin kertoa, että Cian koti näytti jo valmiiksi siltä, kun siellä olisi ollut koira :D Daffy on sileäkarvainen kettuterrieri tyttö ja ikää löytyy 8 viikkoa. Itselle tuli yllätyksenä kuinka pinei Daffy onkaan. Jotenkin olin luullut kettuterrierien olevan isompia. 
Jännitimme miten Milo ottaa uuden pennun vastaan ja miten Daffy ottaa Milon vastaan. Kettuterrierithän ovat sellaisia, ketkä ei kuulemma helposti tule toimeen muiden koirien kanssa. Onneksi ensi tapaaminen meni todella hyvin ja ainakin näin kahden päivän jälkeen. Milo tietysti yrittää paimentaa Daffya :D Tänään sitä jo juostiin yhdessä pallon perässä. Kuvia Daffysta tulee näkymään täällä blogin puolella vielä monen monta kertaa ja neidin kuulumisia tulen myös kertoilemaan. Pikku diivan alkeita alkaa näkymään :D Taitaa tietää, että on sydänten murskaaja <3 
 Nyt kutsuu työt taas, joten on pakko lopettaa tällä erää. 


sileäkarvainen


Mukavaa maanantaita <3 

Love

Roosa nauha- kynnet Lumenen lakoilla

Roosa nauha- päivää vietetään perjantaina 14.10. Kaikki varmaan meistä on kuullut Roosa nauhasta. Roosa nauha-kampanjalla tuetaan taistelua rintasyöpää vastaan. Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä tällä hetkellä ja siihen sairastuu vuosittain yli 5000 naista. Omassa lähipiirissäni ei ole rintasyöpää sairastunutta naista mutta sitä ei koskaan tiedä vaikka joku päivä se osuisi omalle kohdalle. Tämän vuoksi meidän jokaisen kannattaa osallistua Roosa nauha-kampanjaan. Erilaisia tapoja osallistua kampanjaan  on monia ja niistä enemmän voit lukea täältä Linkki menee Roosa nauhan- virallisille sivuille. Itse olen jo useampana vuonna osallistunut kampanjaan  ostamalla silkkisen Roosa nauhan. Niitä myydään esim. Prisman, Sokoksen ja Citymarketin kassoilla. Siitä se on niin kätevä laittaa hihnalle muiden ostosten kanssa ja ottaa osaa hyvän ja TÄRKEÄN asian puolesta. 
Tänäkin vuonna sen ostin mutta olen sen kerinnyt hukkaamaan ja sen takia minulla ei ole siitä kuvaa.
Huomenna ostan uuden ja kerrankin ei harmita yhtään ostaa hukatun tavaran tilalle uutta. <3 Tämän vuoden Roosa nauhan on muuten suunnitellut Michael Monroe. Koko nauhan myyntihinta lahjoitetaan rintasyövän tutkimukselle. 

viinimarja, party collection


Lumenelta tulee tämän kuun lopussa Party Collection kynsilakkakokoelma, joka pitää sisällään kuusi marjaisaa ja juhlavaa sävyä. Halusin käyttää yhtä niistä tämän vuoden Roosa nauha lakkaukseen. En halunnut tehdä täysin roosan sävyisiä kynsiä, joten lakka nimeltä viinimarja oli juurikin omiaan tähän. Lakka on upean tumman viininpunainen ja levittyy todella hyvin. Lakka vaatii kaksi kerrosta kunnon peittävyyteen ainakin pitkillä kynsillä. 
Lakoissa ei ole formaldehydin luovuttajia, tolueenia tai ftalaatteja. Jos tähän lakkaan ihastuit niin kannattaa olla tarkkana ja seurata milloin kokoelma tulee myyntii, lakat ovat myynnissä rajoitetun ajan. 

Mukana lakkauksessa on myös vuoden 2014 ostamani Lumenen Roosa nauha kynsilakka, joka on aivan täydellinen. Melkein samat rekvisiitat oli kuvissa tänä vuonna kuin mitä oli 2014 :) 


Nämä ovat vuodelta 2014 ja yläpuolella olevasta linkistä pääsee itse postaukseenNimettömässä on pohjalla Pionimeri niminen Lumenen lakka ja päälle laitoin Milv siirtokuvan. Kuva olisi tullut paremmin esille, jos pohjalla olisi ollut valkoinen lakka. 


Pidetään tisukoistamme huolta ja tuetaan Roosa nauha-kampanjaa yhdessä <3 

Love

Viinimarja lakka saatu testiin Lokakuu

Viime viikkoinen Makro Tex-haaste jäi väliin kiireiden vuoksi. Viikolla oli muutamat tapahtumat ja viikonloppuna meillä oli täällä Tampereelle Mansen blogikirppis. Juttua on tulossa näistä myöhemmin. Mennään nyt kuitenkin tämän viikon aiheeseen eli lokakuu ottaa vallan tämän kertaisissa kuvissa. Kuvat olen ottanut eilen.Assistenttikin on pitkästä aikaa mukana kuvissa <3 


Kuten aina ennekin, muiden haasteeseen osallistuneiden kuvia pääset katsomaan tästä.

Aurinkoista tiistaita <3

Love