Mitä eroa on kasvovedellä ja misellivedellä + arvonta

Kaupallinen yhteistyö / Lh-BeautyKasvovesi vaiko misellivesi?

Kuinka moni teistä tietää mitä eroa on kasvovedellä ja misellivedellä? 

Itse olen töissä huomannut, että moni aikuinen ei ole kuullutkaan misellivedestä saati sitten sitä, mitä eroa niillä on. Ajattelinkin ottaa härkää sarvista.
Tässä postauksessa siis selviää miten tuotteet eroavat toisistaan.   
Kasvoveden tehtävänä on tasapainottaa iho puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi palauttaa ihon luonnollisen pH:n, supistaa ihohuokosia ja sulkee ne. Kasvovesi poistaa myös mahdollisesti puhdistuksesta jääneet meikin rippeet. Itsessään se ei kuitenkaan meikkiä poista vaan siihen tarvitset aina ensin puhdistusaineen.


Misellivesi puolestaan on puhdistusaine, joka sisältää miselliyhdisteitä, jotka imevät itseensä likaa ja rasvaa. Misellivesi on tehokas kasvoveden muodossa oleva puhdistustuote, jota ei huuhdella. 
Lyhyesti sanottuna misellivesi on puhdistusaineen ja kasvoveden sekoitus. Molempia käytetään vanulappujen kanssa eikä huudella pois. 

Nyt olenkin testannut kotimaisen Lacto Line -sarjan tuotteita. 
 Lacto Line, kotimainen ihonhoitosarja    


Lacto Line  on kotimainen ihonhoitosarja ja sarjan tuotteet on kehitelty herkän ja kuivan ihon tarpeita ajatellen. 

Sarjasta löytyy hajusteettomia tuotteita ja tuotteita, jotka ovat miedosti hajustettuja. 
Se minkä itse haluan tuoda esille on tuotteiden hinta-laatu suhteen ja se on todella loistava. 


Lacto Linen tuotteet valmistuvat Ylöjärveläisessä tehtaassa nimeltä Lifehair Oy, mutta tuotteet markkinoidaan Lh-Beautyn nimellä. Yritys on perustettu 1993 ja se on keskittynyt erityisesti juurikin hygienia- ja puhdistustuotteisiin. Tuotteiden kehitys ja valmistus tapahtuvat saman katon alla eli ovat kotimaista käsialaa. 
Heidän valmistavat tuotteet ovat kaikki vegaanisia, raaka-aineet ovat kasviperäisiä / synteettisiä. 

Lh_beautylla on oikeus käyttää kansainvälistä Leaping Bunny merkkiä. Merkki tarkoittaa sitä, ettei tuotteiden valmistuksessa ole käytetty eläinperäisiä raaka-aineita eikä tuotteita ole testattu eläimillä.  

Lacto Line tuotteet

Lacto Line kasvovesi


Lacto Linen kasvovesi on alkoholiton eikä se sisällä hajusteita tai väriaineita. Kasvovesi onkin tarkoitettu herkän ja kuivan ihon pH:n tasapainottamiseen, jotta ehkäistään epäpuhtauksien syntymistä. Kasvovesi sisältää ihoa rauhoittavaa aloe veraa ja allantoiinia eli se on myös hoitava. 

Omalle pintakuivalle iholle tämä on hyvä tuote. Pakko myöntää, että omalla kohdalla kasvoveden käyttö on jäänyt hieman miselliveden jalkoihin. 

Lacto Line Micellar puhdistusvesi
Kolmitehoinen Micellar puhdistusvesi puhdistaa ihon ja meikin samalla kosteuttaen ja raikastaen ihoa. Tämäkin tuote on hajusteeton ja väriaineeton. 
Misellivedellä puhdistat kasvomeikin ja silmämeikin eikä sitä huuhdella pois. 

Misellivesi onkin loistava valinta kesän festareille, mökille, lomamatkoille tai ihan normiarkeen helppokäyttöisyytensä vuoksi. 

Itse käytän misellivettä aina aamupuhdistuksessa, koska vältän veden kanssa plutjaamista. 

Kasvoveden ja miselliveden ero :

- misellivesi puhdistaa ja kosteuttaa ihoa 
-kasvovesi tasapainottaa iho pudistuksen jälkeen. 


Lisää Lh-Beautyn tuotteita löydät heidän kotisvuiltaan lh-beauty.fi ja Instagramista 

ARVONTA


Kuten tuosta otsikosta voi päätellä, luvassa on myös teille ihanat lukijat jotain kivaa eli arvontaa! 

Palkintona on Lacto Linen Alkoholiton kasvovesi ja Micellar puhdistusvesi, jotka esittelin teille tässä postauksessa. Osallistut arvontaan vastaamalla kysymykseen: 

Kumpaa sinä käytät, kasvovettä vai misellivettä?   

Kannattaa olla tarkkana, koska arvontaan voi myös myöhemmin tänään osallistua Facebookissa ja näin tuplaat mahdollisuutesi voittaa palkinto. :) 

Arvonta päättyy 6.6.2019

Onnea kaikille arvontaan! 

Edit: Lacto Linen tuotteet löydät nyt myös Kauneuden tavaratalo -verkkokaupasta


Love

Synttärien huumassa

Toukokuussa meidän perheessä ollaan synttärien huumassa. 

Ensimmäisenä synttäreitään viettää Milo.  Milo täytti eilen jo 6-vuotta. Niin hyvää kuin huonoakin on sattunut näiden vuosien varrella. Onneksi silti kaikista olemme selvinneet, ainakin vielä. 

Muistan vieläkin sen pienen rasavillin, joka sulatti kaikkien sydämet. <3 

Saksanpaimenkoiran, mastiffin ja kelpien sekoitus on oppivainen, kohno, tottelematonkin kun sille päälle sattuu, rakastava, uskollinen, sängynvaltaaja, komenteleva, paimentava, rakastaa omaa ääntään, herkkusuu, joka rakastaa Aura-juustoa ja kurkkua sekä paljon paljon muuta.  
Kiteytettynä kahteen sanaa : HUIPPU TYYPPI! 

koira ja munkki


Toivottavasti saamme pitää hänet luonamme vielä monen monta vuotta, sairauksista huolimatta. <3 

Perjantaina onkin sitten Antin synttärien vuoro ja ensi viikon tiistaina blogi täyttää 6-vuotta! 

ONNEKSI OLKOON KAIKILLE SYNTTÄRISANKAREILLE!! 

LOVE
Kun otat minua kädestä kiinni...

Kun otat minua kädestä kiinni, tiedän ettei minulla ole mitään hätää ja, että olen turvassa. 
Sinä olet tukeni ja turvani tässä ja nyt. <3


Love


Oletko jo kokeillut essencen shine last & go! lakkoja?


Lakat pr-näytteitä 

essencen lakkoja on täällä blogin puolella näkynyt jo melkein blogin alkuajoista lähtien. Tilasin lakkoja Saksasta sen jälkeen, kun ensimmäisen kerran olin lakkaa testannut. Oletko jo kokeillut essencen shine last & go! lakkoja? 

Hinta-laatu suhde on enemmän kuin kohdillaan, sivellin on riittävän iso, lakan koostumus on loistavaa, ei valu kynsinauhoille ja kuivuu suht nopeasti. Mitä sitä sitten enää voisi lakalta vaatia? 

shine last & go! shine last & go! lakat ovat tulleet uudistettuna myyntiin. Pullo on saanut uuden muodon ja nämä uudistetut lakat kuivuvat nopeammin, ovat todella pigmenttisiä ja kiilto näissä on ihan huikea! 
Ja hei, hinta on 1,99!! 

Sain muutaman lakan testiin ja yllä oleva kaksikko pääsi testiin heti! lakkausNude-lakkojen sävyjen kanssa minulla on aina hieman hankaluuksia, koska harva sopii omaan ihosävyyni. Onneksi tämä matchmaker on sellainen. :) Onhan tämä good times myös aika magee, vai mitäs sanot? 


nailsJos et vielä ole kokeillut näitä niin nyt sitten ostoksille. :) Et todellakaan tule katumaan. 


essence nailsMukavaa alkanutta viikkoa sulle! 

LoveJimmy Choo Floral


Suomen kevät


Tuoksu saatu testiin


Jos jostain tuoksusta tulee mieleen kevät ja kesä niin se on Jimmy Choon Floral tuoksu. Tämä ihana vaaleanvihreä pullo huumaa jo värillään saati sitten sisällöllään. 

Floral

Tässä on pullo täynnä ihanaa kevään ja kesän tuulahdusta. Kukkamekko, lierihattu, Suomen kesä ja pari suihkausta Floralia. Täydellinen kesäpäivä. 

kevään uutuus

Floral on naisellinen, raikas ja miellyttävän kevyt. 


 Tuoksunuoteista löytyy kukkasia ja hedelmiä.

Suihkautettuasi Floralia nektariini, sitrus ja bergamotti ottavat ensin vallan. Tämän jälkeen esiin tulee magnolia ja mehukas aprikoosi. Lopuksi myski, vaalea puu ja ambra antavat tuoksulle lämpöä kuin kevätaurinko. Kevään uutuustuoksuja


Olen testaillut muitakin Jimmy Choon tuoksuja tässä vuosien varrella ja mielestäni tämä on niistä kaikista raikkain ja kepein. 
Floral on muuten hyvä valinta myös häätuoksuksi. 


Onko Jimmy Choon tuoksut tuttuja? 


Love