Klassikkoja kasvoillaYhteistyössä Instrumentariumin kanssa
Huhtikuun alussa minä ja ihana ystäväni Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa-blogin Tiina, suuntasimme Suvilahteen ja siellä pidettäviin Bloggers' Inspiration Day-päiville.
Nämä päivät ovat kyllä loistavia siitä, että siellä tapaa aina ihania kollegoja, tuttavia, kavereita ja tutustuu myös samalla uusin ihmisiin. Niin ja saa myös vinkkejä kaikista ihanista tuotteista, kuten esimerkiksi näistä Instrun Heritage kehys- ja aurinkolasibrändistä. 


Spectacles of time

Heritage on italialainen brändi, joka edustaa ajatonta tyylikkyyttä ainutlaatuisilla yksityiskohdilla ja aidolla käsityöllä.
Päivillä pääsimme tutustumaan Spectacles of time- mallistoon. Mallisto on saanut inspiraationsa menneiltä vuosikymmeniltä. Malliston kehykset ja aurinkolasien kuviot jäljittelevät luonnon elementtejä ja ne ovat valmistettu kiiltävästä asetaatista.

Pitihän sitä sitten itsensä kuvauttaa lasien kanssa ja kiitos kuvasta kuuluu valokuvaaja Sanni Riihimäelle.
Itse tykkään niin paljon 1940- luvun pilotti laseista mutta ne ei vain omasta mielestä sovi kasvoilleni. Silti, joka ikinen kerta niitä kokeilen, jos vastaan niitä tulee :) Tästä pääset katsastamaan mitä muita vuosikymmeniä on mallistossa mukana.
Tässä vielä Instrun pisteeltä kuvattu video, tuttujakin siellä näkyy vilahtavan :) 
                     

"Klassikkokehykset eivät vanhene koskaan, vaikka niiden syntymästä on jo iäisyys"

Love

Visakoivu ihastuttaa rannekellossa

Arkikello, juhlakello, treenikello, kello.

Aarni Wood


Rannekellot kuuluvat nykypäivänä jo asusteisiin ja itselläni muutama kello löytyy. Tykkään vaihdella kelloja samalla tavalla kuin tuoksujakin eli mielialan, muiden vaatteiden ja menojen mukaan.  Pari vuotta sitten tykkäsin vielä aika pienistä kelloista mutta nyt ne ovat muuttuneet suht isotauluisiksi.  


visakoivu


Nykypäivänä kellojakin tehdään ja monista eri materiaaleista ja itselle todella mielenkiintoinen materiaali on puu ja kun sen yhdistää vielä rannekelloon niin lopputulos on aika huikea.

Aarni XO-visakoivu, puinen rannekello


puinen rannekelloTämä upea visakoivusta tehty rannekello on yksinkertaisen tyylikäs eikä se tarvitse mitään muuta näyttääkseen hyvältä. Mikä onkaan parempi materiaali suomalaiselle kuin suomalainen visakoivu! Kaikki näissä kelloissa käytetyt visakoivut ovat Fiskarilla kasvaneet ja jokaisessa kellossa on oma yksilöllinen, uniikki kuviointi ja värisävy.Kellotaulu on keltakullanvärinen ja indeksit eli nuo viivat mitkä vastaavat numeroita, ovat myös kullan väriset. 
Yksinkertainen mutta tyylikäs kellotaulu, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.
Tykkään todella paljon tuosta pienestä twististä eli miten osoitinsiirtonuppi on aseteltu hieman yläviistoon. Yleensä nuppi on keskellä. 

visakoivu


Vaikka kellotaulu on suht iso, halkaisija 43 mm, tämä ei kuitenkaan tunnu isolta.Vaikka oma ranteeni on 16,5 cm, iso kellotaulu istuu todella hyvin. Saattaa toisaalta olla myös se, että olen näin isoihin tauluihin jo tottunut. :) 
Kellossa on sveitsiläinen Ronda koneisto. Lasi on kestävä mineraalilasi. Kellossa on roiskevesi suoja eli käsienpesun kestää mutta ei suihkua eikä uimista. 

Yllätyin siitä, kuinka ihanan kevyt tämä kello on. Jotenkin luulin, että olisi painavampi, onhan kyseessä puu. 
Mutta omasta mielestä tämän kellon paras juttu on se, miltä visakoivu tuntuukaan ihoa vasten. Puu on lämmin ja sileä. Mieleeni tulee ihanan pehmeä vauvan iho.Tämä visakoivuinen Aarni Wood XO-kello on loistava valinta lahjaksi esimerkiksi valmistuvalle tai ihan itselle, silloin, kun haluaa kantaa ranteessaan jotain muuta kuin tavallista rannekelloa.
Aarni Wood on kolmen suomalaisen nuoren miehen yritys. Mallistosta löytyy myös kelloja, joissa materiaalina on käytetty mm. tammea tai pihlajaa. Koko malliston pääset katsomaan tästä.

Tampereella näitä Aarni Woodin rannekelloja jälleenmyy ainakin Suomen Kultapörssi.

Mukanasi on aina pieni palanen suomalaista luontoa, kun ranteessasi on tämä kello. <3
 LoveKello saatu testiin

Kesäillan juomia


bubbles


Kesä, se ihana tekosyy nauttia hyviä drinkkejä perjantai-iltana. Eilisessä Sodastream postauksessa lupailinkin teille kertoa tänään parit juomareseptit. Kaikki eivät halua omiin juomiinsa alkoholia ja siitä syystä samasta juomasta on tässä myös alkoholiton versio. Alkoholittomia drinkkejä voi nauttia hyvällä omalla tunnolla keskellä päivää loikoillessa aurinkotuolissa :) 


Kupliva kookos


rommi, drinkki, coctail


Nimensä perusteella drinkki on jokaisen kookosta rakastavan oiva valinta. Tässä ensimmäisessä versiossa on mukana alkoholia ja sen antaa ihana Malibu. Malibu on Karibialaista vaaleaa rommia, höystettynä kookosella <3 
Malibu on siitä ihana rommi, että sitä voi nauttia ihan vaikka vain jäillä. 

4 cl Malibua
2-3 mansikkaa
kuplavettä
jäitä

Viipaloi mansikat ja laita ne lasiin. Lisää jäät, Malibu ja lopuksi makusi mukaan kuplavettä. Mansikat antavat juomalle kivan pienen, hennon maun. Antti ei ole mikään kookoksen ystävä mutta tämä oli kuulemma ihan ok :D 


rum, cocktail, sand, summer

Kupliva kookos-moktail 


PuhdistamoMoktailissa on Malibu korvattu kookosvedellä. 

2-3 mansikkaa
kuplavettä
kookosvettä 
jäitä

Viipaloi mansikat ja laita ne lasiin. Lisää loput aineet ja sekoita. Helppoa kuin mikä. Kookosvesi on makeaa eli se kannattaa muistaa ja maistaa välillä juomaa. Saas nähdä millaisia juomia vielä tänä kesänä kehitellään. 

Ihanaa viikonloppua ja oothan muuten muistanut osallistua Sodastream-arvontaan? Jos et, niin TÄSTÄ pääset :) 

Love