Passionhedelmäposset on tajunnanräjäyttävä jälkiruoka

 Rakastan ruokaa ja varsinkin jälkiruokia. Tein meille uudeksi vuodeksi passionhedelmäposset ja niistä tuli ihan tajunnanräjäyttäviä. Siis miten niin helppo ja muutamasta raaka-aineesta tehty voin olla niin hyvää! 

Posset on muutenkin yksi meen perheen lempparijälkkäreistä muunnneltavuutensa puolesta. Jos et oo vielä kokeillut tehdä näitä niin nyt sun ihan pakko! 


Passionhedelmäposset

                                                                                        



3 passionhedelmiä
3 dl kermaa
60g sokeria
35 ml limemehua


paahdettua valkosuklaata
passionhedelmää
syötäviä kukkia

Kaavi passionhedelmistä liha ja laita se blenderiin tai siivilään. Blenderillä saat helpommin irroitettua siemenet mutta ole varovainen, ettet blendaa liikaa ettei siemenet hajoa. Tämän jälkeen siivilöi passionhedelmämehu ja lisää sekaan limemehu. 

Laita kattilaan kerma ja sokeri. Anna kiehahtaa ja  että sokeri sulaa. Itse keittelin seosta reilun 5 minuuttia, koska miehelläni on maitoproteiiniallergia. 

Ota kattilla pois liedeltä ja lisää passionhelmät sekaan. Jaa samantien annoskippoihin, koska tämä alkaa jähmettymään todella nopeasti. 

Anna jäähtyä huoneenlämmössä 10 minuuttia ja nosta sitten muutamaksi tunniksi tai mieluiten yön yli jääkaappiin. 

Koristele haluamallasi tavalla ja nauti ihanan kermaisesta ja pehmeästä jälkiruuasta, jossa on ihana muikeus.  

Valmistusvideon voit kurkata myös TikTokin puolelta eli TÄsTÄ. 

Ja nappaa muuten tili muutenkin seurantaan jos ruoka tai kosmetiikka kiinnostaa. Välillä sinne tulee kyllä laitettua ihan muutakin :D 

Olisi kiva kuulla mikä on sun lemppari jälkiruoka ja onko posset sulle tuttuja. 



Halauksin,
Marina 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.