Merrell, loisto valinta Suomen talven vaihteleviin säihin

Vaikka kevät tekee tuloaan niin kyllä ainakin täällä meillä päin liukasta on vieläkin paikka paikoin. Suomen talvi on muuttunut todella paljon vuosien saatossa. Lämpötila vaihtelee muutaman asteen plussasta nopeasti parinkymmen asteen pakkasiin. Ei ole kovin kauaa siitä, kun yhtenä viikkona tuli taivaalta alas vettä, räntää, lunta ja rakeita. Unohtamatta jäätävää tihkua. Monta kertaa kävelytiet ovat olleet luistinratoja. 







Itse olen vähintään kerran talvessa vetänyt lipat. Onneksi olen säästynyt pahimmilta loukkaantumisilta. Pari tuttua on katkonut luitaan ja kaatumisista on jäänyt ihan pysyvätkin vammat. 

Arctic Grip by Vibram


Tänä talvena olen säästynyt kaatumisilta ja kiitos siitä kuuluu kyllä ihan näille Merrellin Aurora 6 ice + WTPF talvikengille. 
Merrell on yksi maailman johtavimmista ulkoilukenkä merkeistä. He tekevät yhteistyötä esim. Goretexin ja Vibramin kanssa. 


Merrell


Suurin ero mikä erottaa nämä tavallisista talvikengistä on Arctic Grip-pohja.  
Kaikki tiedämme kuinka liukasta on, kun sen ihanan peilikirkkaan jään päällä on vielä vettä. Tämä pohja on juuri luotu kulkemaan niitä polkuja. 




Olen testaillut näitä kenkiä Milon kanssa lenkkeillessä lumessa, asfaltilla, hiekalla, jäällä, peilijäällä, peilijäällä jonka päällä on vettä, loskakeleillä, vesisateessa ja missähän vielä.....ai niin ja sisällä. Kertaakaan ei ole ollut jalat märät enkä ole kaatunut. Kuivalla jäällä on ollut hieman luistoa mutta juurikin silloin, kun jään pinnalla on ollut vettä, kenkien pohjaan olisi ihan kuin ilmaantunut nastat. Oikein nastojen kanssa sisällä liikkuminen on hieman hankalaa saatikka sitten ajaa autoa niiden kanssa. Näillä ei sitä ongelmaa ole. 





Loistavan pohjan ja vedenpitävyyden lisäksi jalat pysyvät lämpimänä kovillakin pakkasilla. Nilkkurimalli ja karvareunus estää lumen pääsyä kengän sisään metsässä liikkuessa. Malleja löytyy erilaisia ja niitä pääset kurkkaamaan tästä. (jostain syystä, sivu pomppaa brittisivuille mutta mallit on ainakin nähtävissä sieltä.)






Nämä on vaan loistavat kengät, ei siitä mihinkään pääse. Tehty kuin kulkemaan Suomen jäisiä talven katuja. 

Näillä kuvilla osallistun samalla tämän viikon Makro Tex-haasteeseen, joka aiheena on musta. 

Ihanan tuulista tiistaita 

Love



Kengät saatu testiin 


Huulet pusukuntoon!

Koska olet viimeksi hoitanut huuliesi ihoa? Itse käytän huulivoidetta melko säännöllisesti mutta kuorintaa tulee kyllä käytettyä liian harvoin vaikka siihenkin on olemassa ihan omat tuotteet ja voihan sen kuorinnan tehdä itsekkin.  

Huulten ihosta huolehtiminen kuuluu ihonhoitoon siinä missä sy-voiteet silmänympärysiholle. 

Huulituotteita löytyy markkinoilta vaikka kuinka paljon ja lisää uutuuksia tulee kokoajan.

Jos huulten iho on hyvin hoidettu, huulipunat levittyvät paremmin ja tasaisemmin. Ne myös näyttävät paljon kauniimmilta hoidetuissa huulissa. 
Ajattelinkin vinkata teille muutamista omista lemppareista. 
Huulien hoidon on hyvä aloittaa kuorinnalla ja siitä sitten jatkaa muilla tuotteilla. 

Lush Sugar Plum Fairy

Lushin Lip scrubit ovat omia lemppareita huulikuorinnoissa. Ensinnäkin näiden tuoksut on ihan syötävän hyviä! Tämä Sugar Plum Fairy kuorinta on viime vuoden joulunaikaan saamani ja kun se on kausimaku, niin tällä hetkellä tätä ei ole saatavilla. Kävin kurkkamaassa valikoimaa ja huomasin, että toinen toistaan ihanampia uutuuksia on tullut myyntiin. Miltäs kuulostaa Mint Julips, hunaja, popcorn ja suklaa? Mahdanko voida vastustaa noita? :D 
Olen myös aikaisemmin kirjoitellut näistä kuorinnoista ja sen pääset lukemaan tästä.
Sokerikuorintaa on siitä mukava käyttää kun tätä ei tarvitse huuhdella pois vaan tämä sulaa huulille. Yllätyin siitä, että tässä on mukana appelsiiniöljyä eikä luumua. 

Lip scrub


YVES SAINT LAURENT TOP SECRETS LIP PERFECTOR

YSL on yksi selektiivisen puolen lempibrändejä ja tuotteet ovat kuuluneet elämääni jo reilut parikymmentä vuotta! ai kauheeta miltä tuo kuulostaa, olenko mä jo noin vanha :D :D 
Itse Top Secret - ihonhoitosarja on suunniteltu täyttämään kiireisen naisen kauneustarpeet pohjustuksesta puhdistukseen saakka. Itse ainakin välillä menen tukkaputkella. Hyvä, kun nukkua kerkiää joten kuten. 
Lip Perfecter 3-in-1 on ihana tuote, joka tuo luxusta naisten arkeen jo ihan pelkällä ulkonäöllään. Rakastan YSL:n tyylikkäitä pakkauksia ja tuotteiden tuoksua, mistä tunnistaa brändin vaikka et näkisi sitä lainkaan. 
Tätä tuotetta voi käyttää kolmella eri tavalla. Huulipunan pohjustus tuotteena antamaan kirkautta ja pysyvyyttä, yksin käytettynä korostamaan huulien omaa sävyä tai sitten yönaamiona ja aamulla sinua odottaa ihanan pehmeät ja hoidetut huulet. 




SENSAI LIP BASE

 Lip Base on sellainen tuote, joka pitäisi löytyä jokaisen aikuisen naisen meikkipussista. Itse löysin tämän ihan vanhingossa laivalta viime vuonna, kun olin ostamassa ihan jotain muuta. 
Lip Base on huulipunan pohjustustuote, joka hoitaa ja kosteuttaa huulia. Tuote jättää myös huulten iholle erittäin ohuen läpikuultavan kalvon, joka sitoo huuliin kosteutta ja heijastaa valoa. 
Lip Base pitää sisällään Defocus powderia, joka puolestaan tasoittaa huulten pintaa ja täyttää huultenympärysryppyjä ja näin ollen estää huulipunan karkailun.  Eikö naiset olekin loistavaa?!! Tässä on myös SPF 15 suojakerroin. 

GLAMGLOW Wet Lip Balm Treatment

GlamGlow on monelle ainakin kauneusblogeja lukevalle tuttu ihanista naamioistaan. Itsekkin olen niiden suuri fanittaja ja naamioista voi lukea lisää täältätäältä ja täältä. Ei taida olla vaikea huomata, että rakastan naamioita :D 
Heiltä on tullut valikoimiin myös huulituotteita ja olenkin saanut niistä yhden testiin.
Testaamani tuote on kosteuttava ja pehmentävä huulivoide. Koostumus on täynnä kosteuttavia raaka-aineita: manteliöljyä, tamanuöljyä & babassuöljyä, murumuruvoita ja sheavoita. 

wet lip balm

Voiteen koostumuksessa on alussa pienen pieniä rakeita jotka sitten sulavat huulille ja samalla hieman kuorivat huulia ja huulista tulee pehmeät. 

Ainut huono puoli tässä on tuo pakkaus. Siis itse pakkaus on kiva, pallon muotoinen mutta omalla kohdalla, kun ei pitkien kynsien kanssa voi oikein voidetta ottaa kaivamalla vaan spaatteli olisi oltava aina mukana. Tästä syystä tätä tuleekin käytettyä vain kotioloissa. 


Muita loistavia huulituotteita ovat esimerkiksi nämä seuraavat tuotteet.
 ACO:n Stay Soft Lips, lupaa huulille kosteutusta 24h. Hyvä valinta silloin kuin haluaa huulille hieman kiiltoa. 

Lumenen Lip Perfector Balmissa on hento persikkainen sävy ripauksella pinkkä ja se sopii kaikille ihosävyille. Samalla, kun sen hieman sävyttää huulia, se myös kosteuttaa ja hoitaa huulien ihoa. Tätä sipaisen huulille monesti kauppaan lähtiessä. Helppoa, nopeaa, hoitavaa ja kivaa sävyä yhdestä tuubista. 



Babylips huulirasvoja löytyy sävyllä ja ilman. Nämä sopivat kaikenikäisille ja makuja  on myös vaikka kuinka monta ja uusia tulee vähän väliä. 

Hurraw!voiteista olen kirjoitellut täällä. Siis aivan loistavia! Näitä on tullut ostettua useampia varalle :D Jos,et ole vielä kokeillut näitä niin tee se nyt. Nämä ovat olleet myös lasten suosikkeja juurikin tuoksujensa vuoksi. 

EOS, nämä ihanat pallerot, ovat vieneet kyllä mukanaan. Maku ja tuoksut ovat ihania ja Palleroita meiltä löytyy melkein joka huoneesta, työpaikalta, mökiltä ja tietysti myös laukusta. Cia ihastui näihin myös ja jotenkin minusta tuntuu, että muutamat pallerot ovat salaperäisesti kadonneet teille tuntemattomille :D 

Tässä oli nyt muutamia hyväksi todettuja huulituotteita ja vinkkaa ihmeessä kommenttikenttään, jos sinun lemppari puuttui tästä. 

Hyvin hoidetuilla huulilla punat levittyvät helpommin,  näyttävät kauniimmilta ja pysyvät paremmin.
 Ja hei, pussaaminenkin tuntuu paljon, paljon ihanammalta pehmeillä huulilla <3 


 Miten sinä hoidat huuliasi? 

Love

Osa tuotteista saatu blogiin

Saisiko olla lounaaksi hyönteisiä?

Tiistaina lähdin aamutuimaan kohti Helsinkiä hieman mietteliäänä. Toisaalta olin innoissani, toisaalta taas hieman jänskätti. Tiistainen lounas piti meinaan sisällään hyönteisiä. 

Hyönteisiä ja Coca-Colaa




Pääsin siis kokemaan ihan jotain uutta ja ainutlaatuista tiistaina. Ensimmäistä kertaa länsimaissa tarjoiltiin gourmet-tason hyönteisruokaa, missä käytetään Coca-Colaa.

 Reseptit on laatinut hyönteiskokki Topi Karenius, joka on yksi harvoista länsimaalaisista hyönteisiin erikoistuneista kokeista. Hyönteiset ovat kovassa nousussa oleva ruokatrendi länsimaissa tällä hetkellä. Luulin, että amerikkalaiset olisivat aallon harjalla tämän suhteen mutta siellä hyönteisiä on käytetty yleisesti lisäravinteissa. 

  Resepteissä on käytetty Coca-Colaa mausteena sekä myös raaka-aineena. 
Pakko myöntää, että hieman puistatuksia ja niskakarvat nousi pystyyn, kun näimme ne hyönteiset:)  

Coca-Cola ja hyönteiset täydentävät toisiaan



Ruuanvalmistus ja Coca-Cola ovat jo aikoja kuuluneet yhteen. Mausteisen arominsa ansiosta, Coca-Cola on loisto valinta tulisten ruokien kanssa nautittavaksi. Eikä saa unohtaa kunnon grilliruokia taikka tomaattisia välimerenruokia. Umamin maut täydentyvät Coca-Colalla. Eikä muuten itselle ole tullut mieleen, että Colan hiilihapot vaimentavat tulisuutta. Tulisuutta vaimentamaan olen tunkenut vaalea leipää suuhun. Nyt tiedän mitä ostan kaappiin, kun tiedossa on tulista ruokaa ;) 

Ribsien marinadiin meillä on käytetty Coca-Colaa mutta muihin ei olla. Täytyykin seuraavaksi kokeilla sitä leipään, salaatinkastikkeisiin taikka keittoihin. 




Coke and Insects-hyönteismenu


Alussa hieman puistatti mutta päätin, että kerran, kun tänne ollaan tultu niin pakkohan sitä on myös ruokia maistaa! Voitte kuvitella mikä kuhina kävi pöydässä, kun ruuat tuotiin esille. Salamat välähtelivät joka puolella, katsoit minne päin tahansa niin joka puolella oli kännyköitä joilla kuvattiin videoita tai otettiin still-kuvia. Itse tein ihan sitä samaa sekä kameralla, että kännykällä :D 


Cola Crickets Nacho Platter


hyönteisruokaa


Kotisirkkoja meksikkolaisittain, Coca-Colalla marinoituna oli ensimmäinen annos, minkä hain eteeni. Coca-Cola tuo kuulemma kotisirkkojen pähkinäisen, hieman rusinaisen maun esille. 


cricket

Yllätyin todella siitä kuinka maukas kotisirkka oli. Rapsakka ja kivan suolainen. Näitä tulikin rouskuteltua useampia :D 




Bees n´Cherry Cheese


Seuraavaksi oli vuorossa salaattia, missä pääraaka-aineena oli mehiläisentoukat




Salaatti piti toukkien lisäksi sisällään halloumia, romainesalaattia, viinisuolaheinää, pinjansiemeniä ja kirsikoita. Itse otin lisukkeeksi vielä jauhomatoja. Jotenkin odotin mehiläisentoukkien olevan kivan rapsakoita mutta jouduin pettymään. Koostumus oli sellainen pehmeä ja maku oli ihan ok. Tuli mieleen sellainen vettynyt popcorni. 

Jauhomadot puolestaan olivat kivan rapsakoita ja niitä oli kiva rouskutella. Eipä tullut itselle teininä mieleen, että minä ja lemmikkisammakkoni tulemme jossain vaiheessa syömään samaa ruokaa, HAHAHAAAAA!



Jauhomatoja oli käytetty myös keväisissä jauhisrullissa. Niitä en itse maistanut, kun vatsa oli täynnä jo sirkkoja, Cokista ja jauhomatoja :D 


Bugs n´Beet Coke-smoothie

Tässä smoothiessa hyönteisiä oli käytetty jauheena ja koristeena. Coca-Cola antoi smoothieen soodamaista kuohkeutta.  


Coca-Colan ja sirkkajauheen lisäksi smoothiessa oli käytetty punajuurta, kiiviä, banaania, omenaa ja kaurajogurttia. Punajuuri on yksi lempparijuures ja täytyy itsekkin kokeilla joskus tehdä siitä smoothieta.

Koristeen kohdalla alkoikin sitten tökkiä. Tämä sirkka oli PALJON isompi kuin ne rapsakat kotisirkat. Silmät killittivät minua niin, että alkoi etoa. Rohkaisin itseäni ja puraisin peräpäästä palaisen. 
Onneksi pöydässä oli Cokista, koska ilman sitä, en olisi saatu nieltyä alas suupaa. 
 Nytkin, kun vain ajattelen asiaa niin vatsassa muljahti :D 





Topi Karenius oli ottanut pari lemmikkiäänkin mukaan tilaisuuteen ja tässä niistä yksi,torakka, jonka nimi oli muistaakseni Hector. 




Miksi sitten syödä hyönteisiä?

Itse pähkäilin samaa asiaa. Miksi hyönteisiä? No esimerkiksi siksi, että hyönteisissä on proteiinia, vitamiineja, kuituja, hyviä rasvahappoja ja minetaaleja. Siksi, että hyönteiset ovat ekologinen vaihtoehto. Hyönteiset vaativat paljon vähemmän tilaa ja luonnonvaroja kuin lihatuotanto. Niitä voi syöttää sellaisilla rehujen osilla mitä ei muille eläimille anneta ja unohtamatta elintarviketeollisuuden ruokajätteitä. Ne kelpaavat myös näille pikku ötököille ravinnoksi. Suomessa on jo useampia tiloja missä hyönteisiä kasvatetaan. Vielä niitä ei kuitenkaan saa Suomessa kasvattaa ja myydä elintarvikkeina. Yksityiskäyttö onkin sitten asia erikseen. 


Nostan itselleni hattua, että uskalsin syödä ötököitä. Aikaisemmin ei ole tullut pieneen mieleenkään, että heitänpäs suuhuni parit kotisirkat. Sirkkoja olen vain tottunut kuvaamaan ja kuuntelemaan siristystä. Tästä lähin taidan katsoa sirkkoja hieman erilaisella katseella :D 




Kiitos Topi Karenius, Rianno ja Coca-Cola Finland tästä ihan super mahtavasta kokemuksesta! 

Love


Kevään merkkejä luonnossa

Kerrankin lomailin oikeaan aikaan. Viime viikolla, kun vietimme talvilomaa miehen kanssa, saimme nauttia joka päivä ihanasta auringosta.

 Tämän viikkoisen Makro Tex-haasteen aihe on todella osuva, eli kevään merkit. Kaikki kuvat olen kuvannut viime sunnuntaina. Oi mikä ihana auringonpaiste ja jossain kohtaa luontoa olisi voinut luulla jo, että on kesä :) 














Kun luonnossa ei vielä hyönteiset pörrää niin olen menossa tänään niitä maistelemaan. Saas katsoa kuis mun käy, uskallanko maistaa vai jääkö lautaselle :D HUI, hieman jänskättää :D  


Instagramin puolella selviää päivällä mitäs hyönteisiä on tarjolla. Jos et vielä ole seuraajana niin minut löydät sieltä @dioriina.

Blogin facebook-sivuilla on muuten arvottavana korvakorut ja siihen arvontaan pääset tästä.

Toivottavasti tästä tiistaista tulisi yhtä kaunis ja aurinkoinen.Ihanaa päivää <3 


Love


25-vuotta Escadan kesätuoksujen huumassa

25- vuotta on tullut täyteen siitä, kun ensimmäinen Escadan kausituoksu lanseerattiin. Itse odotan joka vuosi aina kun kuuta nousevaa uutta kesätuoksua. Jokainen tuoksu on omanlaisensa mutta kuitenkin tunnettavissa Escadan kesätuoksuksi. Escada tuoksujen kanssa olemme kulkeneet käsikädessä parisen kymmentä vuotta. 
Aurinkoisena tammikuisena päivänä suuntasin Sveska Klubbeniin juhlimaan Escadaa. Samalla pääsin tutustumaan muihinkin ihaniin kevään uutuuksiin mutta Escada ja uusin tuoksu Fiesta Carioca olivat juhlinnan kohde. 








Fiesta Carioca


Escada




On kai ihan turhaa sanoa, että Escada teki sen taas! Jos viime vuoden tuoksu, Aqua del Sol  ( linkistä pääset lukemaan viime vuoden tuoksusta ) oli kesäinen niin voi pojat, niin on tämäkin.
 Ulkona on satanut lunta likemmäs kymmenen senttiä, mies kolaa pihaa, itse istun villasukat jalassa ja kuuntelen tuulen viimaa. Sitten suihkautan ilmaan Fiesta Cariocaa ja suljen silmät. 

Ihana, lämmittävä aurinko koskettaa ihoa.
 Ilmassa samaan aikaan hieman suolaista ja makeaa. 
Merivesi osuu kevyesti rantakiviin ja siitä kuuluu ihana liplatus. 
 Varpaat työntyvät lämpimään hiekkaan. 
Taustalla kuuluu laimeaa surinaa, mehiläinen on keräämässä mettä kukkasista. 
Vielä kauempaa kuuluu ääni: voi luoja, mistä tätä lunta oikein tulee?! 
Avaan silmät ja tajuan samalla olevani keskellä Suomen talvea.




Lumoavan kukkais-hedelmäisen tuoksun alkunuoteissa sinut tempaa mukaansa Brasilian passionhedelmä ja ihanat eurooppalaiset vadelmat. Sydäntuoksu vie sinut lähemmäs  lämpöä appelsiininkukan ja passionkukan sydämen avulla. Pohjatuoksussa on aistillisuutta setripuun ja viettelevyyttä myskin muodossa. 
Pullo täynnä ihanaa, aurinkoista kesähuumaa <3 

Onneksi nyt, kun ulos katsoo niin aurinko paistaa ja kevät näyttää laittavan todellakin talvelle kampoihin. Käynpä suihkauttamassa Fiesta Cariocaa ja lähden ulos nauttimaan keväästä. 

Mites teillä, innostaako Escadan ihanan makeat ja herkulliset kesätuoksut? 




Rentouttavaa ja aurinkoista sunnuntaita

Love

tuoksu saatu 





Meidän olohuoneen uusi ilme saatiin aikaan Esmeralda-matolla

 Aurinko, linnun laulu, sulavan lumen ääni ja se alkavan kevään tuoksu saa minut hurmioon. Joka kevät omalla kohdalla alkaa pesänrakennus tai oikeastaan pesänmuutos. Omalla kohdalla se tarkoittaa uutta mattoa ja tyynyjä, vaaleampia verhoja, viherkasveja ja kukkasia maljakossa. Mikään sisustaja en ole ja tästä syystä olisi kiva päästä joskus sisustuskurssille, josta saisi vinkkejä oman kodin sisustamiseen. 







Ruskea on meillä vahvasti esillä olohuoneessa, seinistä löytyy ruskeaa, arkku ja piironki on ruskeat ja samoin ruskeaa löytyy myös koirista :D  
Tämä olohuoneen lautaseinä on oma lemppari kaikista meidän seinistä ja siitä en luovu vaikka mikä olisi :D Kun seinillä on tummia sävyjä, raikkautta ja vaaleutta on saatava aina keväisin sitten tekstiileillä. 




Matolla saa paljon uutta ilmettä ja vanhat huonekalutkin näyttävät ihan erilaisilta. Sohvan uusiminen on edessä sitten, kun Daffy on jonkin verran kasvanut ja sen pentu innokkuus hieman tuosta laantuu. 
Design from Scandinavian verkkokauppa on täynnä toinen toistaan upeampia mattoja. Meillä maton tärkein valintakriteeri on maton käytännöllisyys. Koiran kanssa, kun ei ihan kaikki matot toimi kovinkaan hyvin. Käytännöllisyyden jälkeen tuleekin sitten se ulkonäkökysymys.




Esmeralda villamatto nousi esiin yksinkertaisen tyylikkyytensä, ajattomuutensa ja käytännöllisyytensä vuoksi. Ensinnäkin matto paranee vuosi vuodelta ja maton pinta on käsitelty likaa hylkiväksi. Maton pohjassa on myös liukumaton EVAPOLYTEX. Voin kertoa, että tuon EVAPOLYTEXin ansiosta matto ei todellakaan mene rullalle  kovimmassakaan vauhdissa. Meillä Milo ja Daffy vetää välillä meinaan tuhatta ja sataa ympäri huushollia. Koiraperheen matto valinnaksi täysi kymppi! 
 Esmeralda-matto on myös loistava valinta lapsiperheeseen. 
Chenille-kantilla kantatut reunat ovat piste iin päälle. 




Valitsin meille tämän harmaan maton ja matosta löytyy harmaan lisäksi valkoinen, musta, beige, ruskea. Maton väri luonnossa on sinertävän harmaa, hieman tummempi mitä verkkokaupan kuvassa. 




Design from Scandinavia verkkokauppa on kunnianosoitus suomalaiselle suunnittelulle, elämäntavalle ja valmistukselle. Tuotteet ovat tarkoin valittuja ja verkkokaupan ansioista jokainen saa palan pohjoista sinne missä ikinä asuukaan. 
Verkkokaupasta löydät mattojen lisäksi huonekaluja, sisustustuotteita ja erilaisia kodintekstiilejä.



Ihastuin näihin ihaniin mustavalkoisiin Lennolin Dolce Vita koristetyynyihin. Mustavalkoiset koristetyynyt on suunnitellut Jukka Rintala ja kuosi on Suomi 100 v. juhlakuosi. Ajattelin ensin nämä olohuoneeseen mutta siirsin ne kuitenkin makkariin, löytyyhän sieltäkin mustaa, valkoista ja harmaata. Tyynyjen materiaali on silkkiviskoosi, joka viimeistelee tuon ihanan pitsikuvion. 





Samalla innostuin tekemään meillä myös lukunurkkauksen ikkunan eteen. Kun vain jossain vaiheessa kerkeisi lukemaan. Lepakkotuolin kannoin kuvaushuoneesta ja taljan kosmehuoneesta. Harmaa, valkoinen, ruskea ja ripaus mustaa ovat meidän olohuoneen sävyt tämän kevään ja kesän. 






Postaus on tehty yhteistyössä Desing from Scandinavia verkkokaupan kanssa ja iloiksen sain jakaa teille alennuskoodin verkkokauppaan. Koodilla Dior15 saat 15% alennuksen ostoskorin tuotteista ja pienen palan pohjoista kotiisi <3 
Koodi on voimassa 25.3. asti. Koodin käytöstä en hyödy mitenkään 



Ihanaa torstai-iltaa 

Love