Musiikki, elämänsuola

Musiikki on kuulut elämääni ihan pienestä pitäen. Taatan kanssa soitettiin urkuja yhdessä, taata soitti ensin ja minä sitten korvakuulolla perästä. Musiikkiluokatkin tuli käytyä ja siellähän sitä musiikkia oli joka lähtöön. 

Musiikki yhdistää ihmisiä, musiikki saa aikaan erilaisia tunteita. Iloa, surua, haikeutta, rakkautta, intohimoa. Musiikki tuo mukanaan muistoja

Tällä hetkellä meillä ei kotona ole muita soittimia kuin pleikkarin Rock bändin kamat :D Singstar on kyllä kovassa käytössä. Kuvat on kuitenkin otettu tämän vuoden kesäkuussa Kaisaniemessä Queenin keikalta. 

Keikasta olen kirjoitellut myös täällä  Kaikki kuvat on kuvattu Olympus PEN kutosella. Queen

Muiden haasteeseen osallistuneiden kuvia pääset katsomaan tästä

Nautitaas musiikista myös tänään eli volyymit kaakkoon! 

Love

Clarisin Volume -syysmeikki 2016

Syyskuun viimeistä viikkoa viedään ja lokakuu ottaa vallan viikonloppuna. Puiden lehdet leikkivät ihanilla syksyn väreillä ja niin tekee myös Clarinsin tämän syksyn meikkikokoelmakin. Kokoelman pääpaino on tummassa ja intensiivisessä silmämeikissä ja tässä postauksessa esittelenkin teille kolme ihanaa luomiväripalettia ja uuden ripsivärin. 

4-Colour Eyeshadow Palette
Tämän syksyn uutuussävyt  luomiväripaleteissa ovat ihan kuin minua varten tehty. 
Ruskeita sävyjä, nude sävyjä ja luumun sävyjä. Intensiivisemmän ja voimakkaamman sävyn saamiseksi luomivärejä voi käyttää myös kosteana. Luomivärit sisältävät karnaubavahaa ja maissitärkkelystä, joiden ansiosta luomivärit levittyvät tasaisesti luomille. 

Rasiat tuttuja kullanvärisiä 


Jokaisessa paletissa on 4 sävyä, jotka sointuvat kauniisti toisiinsa ja joista pystyy loihtimaan useita erilaisia silmämeikkejä. 


Brown 03


Rosewood 02
Nude 01


Suositushinta 52,20€


Eikö olekkin ihania sävyjä ja ainakin itse tulen käyttämään näitä ympäri vuoden :) 

Mascara Supra Volume
Tämä ripsiväri yllätti minut täysin.
 Ripsivärin luvataan antavan ripsille tuuheutta ja näyttävyyttä välittömästi ja sen tämä todellakin tekee. Ripsivärin koostumus on juurikin oikeanlainen omaan makuuni ja sen sisältämät karnauba- ja akaasiankukkavaha antaa ripsivärille pitkäkestoisuutta ja saavat ripset näyttämään tuuheammilta. Mukana on myös pantenolia, joka puolestaan vahvistaa ja hoitaa ripsiä. Eikä siinä vielä kaikki. 
Ripsivärissä on myös Booster volume-yhdiste, joka sisältämät aineet tuuheuttavat ripsiä pitkäaikaisessa käytössä. 
Hiilenmusta ja merensininen pigmentti antavat ripsivärille intensiivisen sävyn. 
Harja kapenee kärkeenpäin ja tämän ansiosta, ripsiväriä on helppo levittää myös niihin lyhyimpiinkin ripsiin ilman, että silmäkulmat ovat ihan ripsivärissä. 

Suositushinta 29,80€
Aikamoinen ero ennen ja jälkeen kuvilla, eikö olekkin? 
Luomilla on nudepaletin luomiväriä ja rajauksena on tumminta sävyä. Kuten näkyy, näillä voi tehdä myös ihanan kevyitä silmämeikkejä. 
Vaikka syksy ei ole lempi vuodenaikani säiden suhteen mutta kosmetiikan suhteen kyllä! :) Maanantaisin on ihana haaveilla kaikesta ihanasta mitä uusi viikko tuo tullessaan <3 

Love

Clarinsin tuotteet lehdistönäytteitä
MBT-jalkine, paljon enemmän kuin pelkkä kenkä

Kuinka moni meistä oikeasti miettii millaisissa asennoissa vartalomme on päivän aikana. Pakko myöntää, itse en paljon ole siihen kiinnittänyt huomiota. Tajusin juuri, että istun  nytkin ihan lysyssä tässä sohvalla, pakko nousta istumaan selkä suorassa. Sitä vaan niin helposti lysähtää kasaan. 

Edellisessä työpaikassa tein myös kaiverruksia, myyntityön ohella ja, kun työasennot eivät ole täysin ergonomisia niin vuosien saatossa jossain vaiheessa alkaa kroppa hajoamaan. Niin kävi myös minulle. 
Selkä otti ja petti. Bussiin nouseminen oli yhtä tuskaa, tai sitten sieltä pois tuleminen, jalat saattoi lähteä yhtäkkiä alta. 

 Nukkumaan en pystynyt kunnolla silloin en kärsinyt uniongelmista, istuminen oli kauheeta saatikka sitten seisominen. 


Minulla todettiin loppujen lopuksi olevan vasemmalle kääntyvä kierteinen skolioosi. Fysioterapeutin, jumpan, kipulääkkeiden ja relaxantien avulla sain selän taas toimimaan. Mutta eihän se kuitenkaan vaivaa parantanut lopullisesti eli vieläkin, jos olen vähääkään huonossa asennossa liian kauan niin selkä alkaa antamaan merkkejä. 
Kukkapenkit minun pitää perata useammassa erässä, kantaminen pitkiä matkoja ei onnistu, vasen jalka alkaa puutumaan, jos istun väärässä asennossa ja pitkään paikallaan seisominen ottaa selän päälle aikaslailla. 
Ryhtikään ei ole hyvä eli sekin on yksi syy selkävaivoihin, olkapäät kääntyy itsestään liian eteen ja sitten koko kroppa vajoaa lysyyn. 
Korkkareilla sitä vetää itsensä hyvään ryhtiin ihan itsestään mutta en minä jaksa korkkareita koko ajan pitää. 
Seisomatyö vielä tähän päälle niin avot, kengillä on tosi iso merkitys itselle jokapäiväisessä elämässä. 

Tuon koukuttavan PokemonGo:n innoittamana olemme miehen kanssa lähdetty oikein urakalla tekemään kävelylenkkejä. Pelatessa ei huomaakaan kuinka pitkiä matkoja sitä oikein tuleekaan käveltyä. 
Ekalla viikolla tuli käveltyä melkein 60 kilometriä ja se oli tällaiselle sohvaperunalle aikamoinen saavutus. Eipä ollut sitten mikään ihme, kun viikon jälkeen alkoi oikea nilkka huutamaan hoosiannaa. Siinä sitä sitten nilkutettiin muutama päivä. 

Selkälihakset ja vatsalihakset olivat pääseet taas sohvaperuna-aikana rapakuntoon ja se on myös yksi syy tuohon selän oikutteluun. Onneksi olen saanut liikunnasta taas uudelleen kiinni ja selkäkin kiittää. 

 Sain blogin kautta mahdollisuuden päästä testaamaan MBT-jalkineita, jotka auttavat myös parantamaan ryhtiä. 

MBT- jalkineet  ovat Sveitsiläinen keksintö ja lanseerattiin markkinoille 1996 ja Suomessa näitä on ollut myynnissä vuodesta 2006 lopusta lähtien. 

Mikä tekee näistä MBT- jalkineista sitten niin erilaisen kuin muut kengät? 

Nämä MBT:t ovat juurikin omiaan Milon lenkityksillä. 


MBT on maailman ensimmäinen epävakaa fysiologinen jalkine. 
Kenkiä on käytetty alaraajojen nivelten tuki- ja liikuntaelin vaivojen ennaltaehkäisyssä, kuntoutuksessa ja hoidossa jo 18 vuoden ajan. 
Kenkiä on tutkittu niin euroopassa kuin yhdysvaltalaisissa yliopistoissa ja tutkimuksissa on huomattu jalkineiden vähentävän lonkka- ja polvinivelten kuormittumista. MBT:t lisäävät vartalon ja alaraajojen tukivien lihasten aktiivisuutta, kehittävät tasapainoa ja vartalon asentohallintaa. Juurikin sitä mitä tarvitsen, koska samalla kun asentohallinta paranee niin paranee myös ryhtikin. 

MBT jalkine on Euroopassa hyväksytty ainoana fysiologisena jalkineena luokan 1 lääkinnälliseksi välineeksi. Lääkinnällinen apuvälinen on direktiivin mukaan väline, jota voidaan käyttää joko yksinään tai yhdistettynä, ja jota valmistajan mukaan on tarkoitus käyttää ihimisillä seuraaviin käyttötarkoituksiin: sairauden ehkäiseminen, hallitsiminen, hoito tai lievitys, joka ei kuitenkaan lääketieteellisesti, immunologisesti tai aineenvaihdunnallisesti varsinaisesti paranna tai hoida sairautta tai vaivaa, mutta joka voi auttaa tavoitteessa parantaa tai hoitaa sairautta. Näin kerrotaan MBT:n sivuilla näistä kengistä. 
Kantapäässä ja kärjissä on heijastimet, joka on mielestäni loistava lisä. Niitä tarvitaan ainakin täällä Suomen pimeissä illoissa. 


Olen testaillut kenkiä nyt kesän ja syksyn aikana eri tilanteissa. 

Ensimmäisen kerran kengät tuntuivat suoraan sanottuna hieman omituisilta. 
Pohja ei ole taasainen vaan se on hieman kuin kiilapohja mutta ei kuitenkaan. Sen johdosta kenkien kanssa voi melkeinpä keinua. 

Se mitä ryhdistä puhuttiin niin kenkien kanssa ryhti menee automaattisesti kuntoon, ihan kuin joku olisi kiinnitänyt hiuksiin narun ja siitä nostanut ylöspäin. Samalla lailla kuin itsellä korkkareiden kanssa. Vatsakin menee sisään kuin itsestään :) 

Mitä enemmän tuli kenkiä käytettyä sitä paremmin huomasin niiden hyödyn. Jonkun aikaa meni totutellessa näihin lenkkareiden jälkeen mutta nyt kun niihin on tottunut ei siihen keinumiseen edes kiinnitä huomiota. Pitkien matkojen käveleminen on paljon helpompaa näiden kanssa ja selkäkin kiittää siitä, kun ryhti on hyvä. 

Malleja löytyy juoksulenkkareista sandaaleihin, sandaalimalli olisi itselle hyvä työkenkänä. Jälleenmyyjät löydät tästä

Lämpimästi voin suositella näitä. Kannattaa käydä testaamassa varsinkin, jos sinulla on ongelmia selän, lonkkien, nilkkojen. polvien tai yleensä ryhdin kanssa. :) 

Mites teillä, onko ryhdissä korjaamissa? 
Oletko kokeillut MBT:n jalkineita? 


LoveJalkineet saatu testiin blogiin

Viikolla tapahtunutta

 Loppuviikko on ollut yhtä haipakkaa mutta ihanaa sellaista. Torstaina olin niin oman mukavuusalueen ulkopuolella kuin vain voi olla. Olin meinaan mallina muotinäytöksessä ja arvatkaas olinko ihan jännityksestä kankeana :D Onneksi kuitenkin ihanien ihmisten ympäröimänä sitä rentoutui :) 
Kuvia ja juttua tulee heti, kun vain kerkeän käydä kuvat läpi. Itse en kovin montaa kuvaa kerinnyt ottamaan mutta onneksi saimme tilaisuudessa olleelta kuvaajalta kuvia. 


vesipisara


BHC on ollut parin päivän tauolla kipeän jalan takia. Harmittaa sitten niin paljon, koska juuri, kun olin saanut kunnon traivin päälle niin sitten käy näin. Kokeilen tänään jos saisin jo treenin tehtyä. Viivästymisestä johtuen treeniarvonta siirtyy myös ensi viikolle. 

Eilen oli ensimmäisen kerran TODELLA kylmä ilma! Jos olisi ollut aamu niin se nyt ei olisi niin paljon yllättänyt mutta päivällä!  Kun kävin Milon kanssa lenkillä, niin hanskoilla olisi ollut kyllä tarvetta. Sieltä se talvi tekee tuloaan eikä sitä voi peruuttaa. Kylmä tulee pelkästä ajattelusta :D 

Tämän takia halusinkin palata hetkeksi kesän lämpöön valokuvin. Näissä kuvissa kaikissa on kyllä sadepisaroita, koska vettähän tuli koko kesän. 


iltaaurinko


Työpäivä odottaa ja odotan jo nyt, että pääsen kotiin. Jotta saan jalkaani mummun tekemät lämmimät ja pehmeät villasukat. Kodin valaisee kynttilän liekit, pöydällä lasillinen punaviintä ja sohvalla odottaa rakkaan lämmin sydän <3 

Aurinkoa ja rakkautta <3Love


Pure Clay -savinaamiot

Kuten tuossa aiemmin lupailin, että naamiota tullaan näkemään täällä blogin puolella enemmänkin syksyn aikana, tässä olisi kolme ihanaa uutuutta L'Oréalilta. 

Rakastan naamioita ja savinaamioita vielä eritoten ja blogia pitempään lukeneet sen  tietävätkin, niistä olen hehkutellut useampaan otteeseen. Voi kuinka onnessani olinkaan, kun L'Oréalilta on tullut markkinoille savinaamiota kolmin kappalein. Kaikki naamiot sopivat kaikille ihotyypeille, joka on tosi hyvä juttu mielestäni, koska kuivassa ihossa voi olla epäpuhtauksia, sekaiholla kuivia paikkoja ja kaikkihan me haluamme kauniin ja heleän ihon. 

Nykyäänhän trenidinä on niin sanottu multimasking eli siinä laitetaan eri naamiota iholle aina ihon tarpeen mukaan. Esimerkiksi, kun couperosa oikein hehkuu poskilla, laitan herkän ihon rauhoittavaa naamiota ja muualle kasvoille sitten taas esim. kosteuttavaa naamiota. 

Kaikissa näissä kolmessa naamiossa on sama käyttötapa. Naamiota levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen huudellaa lämpimällä vedellä. 

Kaikissa kolmessa naamiossa on kolmea eri savityyppiä: kaoliinia, montmorilloniittia ja rhassoulia. Näiden kolmen saven lisäksi kaikissa kolmessa naamioissa on vielä vaikuttava ainesosa. L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask
Puhdistavassa ja mattapinnan antavassa savinaamiossa on mukana eukalyptusta, jolla on puhdistava ominaisuus. Eukalyptus myös tuoksu antaa naamiolle ihanan raikkaan tuoksun. Naamio syväpuhdistaa ihoa ja poistaa epäpuhtauksia ja iholla olevaa ylimääräistä rasvaa. Koostumus on ihanan pehmeä ja voidemainen.  Annetaan vaikuttaa iholla 5-10 minuuttia. 


L'Oreal Paris Pure Clay Glow Mask

Heleyttävässä ja epäpuhtauksia poistavassa savinaamiossa on mukana hiiltä, jolla on magneettista ominaisuutta. Myös tämä naamio on syväpuhdistava mutta ei kuivata kuitenkaan ihoa.  Tässäkin koostumus on ihanan pehmeä ja voidemainen. Koostumus on paksuin näistä kolmesta. Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla 5-10 min, kunnes naamio alkaa näyttämään harmaalta. 
L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask
Kuorivassa savinaamiossa on mukana punalevää, joka kirkastaa ihoa. Säännöllisen käytön jälkeen tämän luvataan häivyttävän jonkin verran myös ihohuokosia. Naamiossa on mukana pienen pieniä rakeita. Naamioita suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa. Itsellä ei niin paljoa epäpuhtauksia ihossa ole, käytän näitä aina tarvittaessa. Muutamat mustapäät ottavat vallan aina välillä nenänpielistä. 
Vaikka voisi luulla, että savinaamiot kuivattavat ihoa, tämä kolmikko ei sitä kuitenkaan tee. 

Oma lemppari näistä kolmesta on Glow Mask, koskaan ei ole iholla liikaa heleyttä ja tämän koostumus on ihanaa. 


Suositushinnat naamiolle ovat 9,90 € . 

Tykkäätkö savinaamioista? Onko sinulla joku lemppari? 

Riemukasta keskiviikkoa <3 

Love

Naamiot lehdistönäytteitä

Jotain värikästä

Makro Tex- haasteen aiheena tällä kertaa oli jotain värikästä. Aikaa ei ollut lähteä merta pidemmäs kalaan vaan oli pysyttävä pihapiirissä. Samoja kuvia en kuitenkaan halunnut laittaa mitä oli viime viikkoisessa haasteessa. Töistä kotiin tullessani äkkäsin nuo sunnuntaina istuttamani kukkaset. Niissä löytyy väriä :) 


Tuttuun tapaan muiden haasteeseen osallistuneiden kuvia pääset katsomaan tästä. 

Värikästä loppuviikkoa <3 


Love

Haastekynnet: syksy

Haastekynsien tämän kertainen aihe on syksy. Muita sääntöjä meillä ei ole eli kumpikin sai vapaat kädet toteuttaa aiheesta oman näkemyksensä. 

Itsellä alkoi tulla, jos jonkinmoisia ideoita, osa oli kyllä aikas hullujakin :D 
Halusin kynsille ruskeaa, oranssia, punaista ripauksella keltaista. Leimalaatoista ei löytynyt MITÄÄN lähellekkään syksyä, eikä mikään ihme tälläiselle kesäihmiselle. Milv:t ja decalitkin sain myös unohtaa. Eipä siinä sitten ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa sivellin pieneen käteen ja alkaa maalaamaan. Se olikin helpommin sanottu kuin tehty :D Joten vain nimetön sai maalauksen. 

LumeneValinnan vaikeuden takia tein muihin kynsiin liukuvärjäykset. Zoyan lakoista löysin kolme IHANAA syksyn sävyä. Tummin on nimeltään India, keskimmäinen on tadaa Autumn ja oranssi Dhara. Dhara on PixieDust eli hiekkalakka. Kaikissa kolmessa lakassa on ihanaa shimmeriä mukana. 
Nimettömän pohjalla on Lumenen Terälehtiä. Itse lehden maalasin akryylimaaleilla tai koitin maalata. En vaan saa sivellintä tottelemaan niin kuin haluan ja siitä johtuen lehtiä ei kannata kovin tarkkaan katsella :D 
syksykynnet


Millaisethan kynnet Heidi on saanut aikaiseksi? Jos olet yhtä kiinnostunut kuin minäkin niin klikkaa itsesi Something Can Go Wrong -blogiin tästä


Haasteisiin otetaan aiheita vastaan eli auttakaa meitä! :D 

Mukavaa maanantaita <3 

Love

Osa lakoista saatu 

Punajuuri-vuohenjuustopaistos ja avokadokeitto

 Olen aloittanut kuntoilun niin ruokailutottumuksiin on myös tullut muutosta. Ennen sitä tuli syötyä oikeastaan vain silloin, kun oli kova nälkä taikka sitten vaan ihan sen takia, jos ruoka tuoksui ja näytti herkulliselta. Suklaata ja muita makeita unohtamatta. 

Nyt olen koittanut syödä 5 kertaa päivässä: aamupala, lounas, välipala, illallinen ja iltapala. 

Aamupalan kanssa mennään vielä vain kahvilla, näkkärillä ja lasillisella juotavaa savea. Tiedän, että aamuisin pitäisi syödä hyvin ja se on ollut suunnitelmissa monta kertaa, mutta aamulla sitä on vaan painanut sitä torkkua muutaman kerran ja sitten onkin taas ollut kauhea kiire ja tohina ennen töihin lähtöä. Ei siinä mitään kunnon aamiaisia kerkeä tekemään. 
Sunnuntait onkin sitten ihan eri juttu, silloin ei ole kiire mihinkään vaan istutaan porukalla syömään miehen tekemiä maukkaita uppomunia ja kaikkea muutakin. 

En ole vielä tehnyt mitään sen ihmeellisempää ruokavaliota vaan koittanut keventää ja keskittyä juurikin tuohon säännöllisyyteen. Säännöstelyn jälkeen ei ole tehnyt makeaa mieli vaan suklaapatukka on matkannut kassissani jo monen monta päivää. :) 

Vihannesten ja kasvisten määrää olen lisännyt ja onneksi niistäkin saa tehtyä monen monta maukasta ateriaa. Varsinkin, nyt kun syön päivässä kaksi ateriaa niin sitä joutuu oikein miettimään mitä joka päivä tekisi. Muutamia uusia reseptejä olen testannut ja ajattelin jakaa parit reseptit myös teille.  Molemmissa ruuissa on myös ihanat värit! 

Punajuuri-vuohenjuustopaistos
Tämän todella maukkaan reseptin löysin Kulinaari- blogista, kuten monen muunkin. Suosittelen lämpimästi tutustumaan Kulinaarin blogiin. :) 

Arkisin rakastan tehdä helppoja ja nopeita ruokia ja tämä sopii kyllä siihen kategoriaan vallan mainiosti. 

Itse puolitin reseptin, koska meillä minä olen ainut ketä syö punajuurta ja puolikkaasta määrästä riittää minulle muutamaan ateriaan. 

800g punajuuria
1 pieni sipuli
2 rkl kasviöljyä
0,5ti suolaa
mustapippuria myllystä
1 tl kuivattua rakuunaa
3 rkl hunajaa tai siirappia
n.200g vuohenjuustoa

Rakastan aurajuustoa niin lisäsin sitä myös hieman paistokseen mukaan. 

Laita punajuuret kattilaan runsaaseen veteen ja keitä kypsiksi. Tällä välin laitoin uunin lämpenemään 200 asteeseen ja valmistelin muut ainekset valmiiksi. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä. 

Jos käytössä on vuohenjuustoa missä on kuoret, ota ne pois. Se mitä itse käytin, ei ollut kuoria. Leikkaa juusto pieniksi paloiksi, itse musersin myös aurajuustoa mukaan. 

Pilko sipuli ja lisää joukkoon öljy ja mausteet, käytin hunajaa tässä. 

Kun punajuuret ovat kypsyneet, huuhdo ne kylmällä vedellä ja raaputa kuori pois.
 Raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi. 
Muista suojata työtaso hyvin, koska punajuurihan värjää kaiken. 

Yhdistä aineet keskenään ja kaada uunivuokaan. Paista uunin alaosassa noin puoli tuntia. 

Tämä vei kielen mennessään.
 Paistosta voi käyttää  lihan lisukkeena tai nauttia sellaisenaan. Raikkaan salaatin kanssa tämä on oivallinen lounas.  Avokadokeitto pähkinöillä


Tämä toinen resepti on sitten todella helppo valmistaa eikä siihen tule edes montaa ainesosaa. 
Resepti on kahdelle hengelle ja alkuperäinen resepti löytyy täältä. 
Vinkin tästä keitosta sain BHC- valmennuksesta. Olihan sitäkin kokeiltava. 

2 avokadoa
puolikas lime
200 g kookosmaitoa

päälle:

puolikas chilipaprika 
0,26 g suolaa
25 g suolapähkinöitä
15g korianteria

Puolita avokadot ja lusikoi ne kattilaan. Nakkaa kivet roskiin. 

Raasta limen kuori, purista mehu ja lisää ne kookosmaidon kanssa kattilaan. 
Kuumenna seosta keskilämmöllä niin kauan kunnes se kuumenee. 
Soseuta seos sauvasekoittimella soseeksi, tehosekoitinkin käy. 

Koristele keitto silputulla chilillä, pähkinöillä ja korianterilla. Itsellä ei korianteria löytynyt niin laitoin yrttiselleriä.

 Ja muista lisätä myös tuo suola. Itseltä se jäi ensin laittamatta ja mietein miksi tämä ei maistu oikein miltään :D Suola kuitenkin nosti maut esille.  
Chiliä voi mielestäni jokainen laittaa oman maun mukaan. Kuinka helppo ja nopea oli tämäkin ruoka. :) 

Syödäänkö teillä säännöllisesti vai silloin kun tekee mieli? 

Toiveikasta torstaita <3 

Love