Päivänkakkarapellolla

Muutama viikko on taas mennyt, etten ole osallistunut Makro Tex- kuvaushaasteeseen. Rakastan kuvata luonnossa ja tämän viikon aihe oli kuin minulle tehty, eli kukkanen. Päivänkakkaroita on tullut nyt kuvattua eli tässä niistä kuvista muutama olkaapa hyvä. 

daisy's

päivänkakkara

päivänkakkara


päivänkakkara


Terkkuja täältä peittojen alla flussankourista. Olo on kuin tuossa yllä eli aikas nuupahtanut. 

LoveKannattiko ottaa hyppy tuntemattomaan?

Moni teistä on kysellyt mitä minä teen nyt työkseni ja miten on uudet työkuviot lähteneet käyntiin. 
Nyt kun olen uuden työn parissa ollut kolmisen kuukautta, niin on korkea aika kertoa siitä teille. 

Jos vaikka ensin hieman avaisin sitä asiaa enemmän minkä vuoksi otin hypyn tuntemattomaan. 


daisy


Työ alkoi tuntua puulta

Kun sitä 15-vuotta on samassa työssä niin ei se ole mikään ihme, jos jossain vaiheessa alkaa hieman tökkiä. 15-vuoden aikana olen ollut kolmessa eri työpaikassa Porissa ja Tampereella ja opiskellut myös uuden ammattinimikkeen. 

Vuosien varrella olen vaihdellut työpaikasta riippuen toimistotöistä kaivertajan töihin mutta aina mukana on ollut myyjäntyöt. 

Viime vuoden loppupuolella sitä vaan alkoi väsyä pikkuhiljaa enemmän ja enemmän ja mielenkiinto töitä kohtaan alkoi olla nollassa. Aamulla oli todella hankalaa päästä ylös sängystä ja raahauduin töihin. 
Tiskin takana ollessa sitä hymyillään, vaikka mikä olisi, eikä asiakkaalle näytetä pahaa oloa. 
Onko sinulla ollut samanlaisia tuntemuksia?


Huomasin muuttuneeni myös kotona. Räjähtelin ihan olemattomista asioista, itku oli kurkussa vähän väliä eikä kotonakaan mikään pahemmin kiinnostanut. Blogi sai kärsiä myös tilanteesta. 
Oli aika tehdä asian eteen jotain!

Sanoin lähimmäisilleni, että ensi vuoden kesään mennessä olen lähtenyt pois nykyisestä työpaikastani. Joko sitten uuden työn taikka opiskelun vuoksi. Kirjoitin tämän myös kalenteriin ylös. Ja pikkuhiljaa alkoi alitajunta tekemään töitä asian eteen. Kohti uusia tuulia

Tämän vuoden alussa huomasin monesti käyväni mol.fi sivuilla. Olihan siellä paljon eri työpaikkoja mutta mikään ei vain tuntunut omalta. Myyntityö on kuitenkin lähellä sydäntä ja haluan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Kunnes sitten koitti päivä, jolloin laitoin työhakemuksen menemään. Siinä sitten tuli muutamat muuttuja ja nyt sitä sitten ollaan tässä, yrittäjänä. 

Voin sanoa, että pitkään harkitsin tätä, vaikka koko elämäni olen halunnut olla oma, itsenäinen yrittäjä. Kaikki ne puhelut äidille, miehen kanssa keskustelut, asioiden punnitseminen puoleen ja toiseen, plussat ja miinukset jne. Yrittäjäksi lähteminen vaikuttaa myös todella paljon taloudelliseen tilanteeseen. Vasta Antin tultua yhden keskustelun jälkeen halaamaan ja sanoi, että jos sinusta tuntuu siltä niin anna mennä. Siitä tuli vaan niin pirun helpottunut olo eikä itkultakaan säästytty. Minusta tulisi yrittäjä. 

Kun olin sanonut itseni irti, niin huomasin olevan yhtä hymyä. Yksi työkavereistani sanoi ääneni muuttuneet väsyneesti iloiseksi. Muutenkin huomaisin piristyväni ja työ alkoi taas tuntumaan kivalta. 
Työnkuva
Teen töitä kosmetiikan parissa, joten kosmetologikoulutus ei mennyt hukkaan. :) Koulutan henkilökuntaa, teen myyntityötä, markkinointia ja toimistohommia kotitoimistossa. Valokuvauspuoli pitäisi vielä saada polkaistua käyntiin. Jokainen päivä on erilainen ja itselläni on mahdollisuus vaikuttaa työviikkoon ja nautinkin juuri siitä vapaudesta. Muistan sen perjantain, kun pystyin sanomaan: jeee, nyt on perjantai ja viikonloppu alkaa. Kaupan-alalla viikonloppuja ei varsinkaan enää nykypäivinä oikeastaan tunneta. :( 


Vaikka töitä saa paiskia niska limassa ja välissä tuntuu, että miten tässä pärjätään, kun epäonnistumisia tulee. Silloin muistuttelen itseäni siitä, että kaikki ottaa oman aikansa ja lopussa se kiitos seisoo. Eihän sitä Roomaakaan päivässä rakennuttu. 
Ja tämä nykyinen työ on juuri niin minua ja saan tehdä juuri sitä mitä tykkään! 

nuppu

Kannattiko ottaa hyppy tuntemattomaan? No totta hitossa kannatti!

Kerran me täällä vain eletään ja jos en olisi tätä nyt tehnyt, en olisi tehnyt sitä koskaan. Eikä tarvitse myöskään jossitella mitä jos. 
Tupakkalakon (linkistä pääsee postaukseen missä kerron tupakkalakosta )ohella, tämä yrittäjäksi lähteminen on yksi elämäni tärkeimmistä ja parhaista päätöksistä. 

Onko hyppy tuntemattomaan käynyt sinulla mielessä? 


Rentouttavaa sunnuntai-iltaa. <3 

Love
Garmin Fenix 5s + arvonnan voittajat

Noin vuosi sitten esittelin teille tyylikkäimmän aktiivisuusrannekkeen mitä markkinoilla oli. Kyseessähän on Garminin VivoMove ja siitä löydät juttua TÄÄLTÄ

Tänä vuonna Garmin yllätti taas ja lanseerasi Garmin Fènix 5- kellot. Kellomallistoon kuuluu 3 eri mallia ja sain niistä itselleni testiin Fènix 5s, mikä on tehty vartavasten ohuemmille ranteille! 

Garmin Fènix 5sGarmin


Fènix 5s on malliston pienin ja kevyin mutta ominaisuuksilta ihan sama kuin perusmalli Fènix 5. Kellon halkaisija on 42 mm. 

Kellosta löytyy GPS-paikannin, ilmapuntari, kompassi, asentotunnistin, värinäyttö ja mikä parasta, sykkeenmittaus ranteesta! Olen aina kokenut sen sykevyön käytön hankalaksi ja vaivalloiseksi ja siitä syystä se onkin jäänyt kaappiin pölyttymään. Olinkin innoissani, ettei sitä tämän kellon kanssa tarvita, mutta silti halutessa, sykevyön voi myös yhdistää tähän kelloon. GarminKellot sopivat monenlaiseen urheiluun, juoksusta golffiin. Kelloon onkin ladattu valmiiksi aktiiviteettiprofiileita, mm. uinti, pyöräily, juoksu, sisäharjoittelu, laskettelu. Kelloon saa helposti valittua, juuri ne aktiiviteettiprofiilit mitä itse tarvitsee ja poistaa ne millä ei ole käyttöä. Golffarit voivat ladata kelloon esim. golffratoja.   
Kellotaulua pystyy myös muokkaamaan mieluiseksi. Töissä yksinkertaisen tyylikäs ja simppeli, vapaa-ajalla taas sporttisemman kellotaulun. Itse vaihtelen kellotaulua juurikin tilanteen ja vaatteiden mukaan. Pitäähän sitä näyttää hyvältä myös treenatessa. ;) 
Kellotauluja löytyy myös paljon erilaisia Connect IQ storesta, kuten kaikki muutkin ja ihan ilmaiseksi! Alla on neljä erilaista kellotaulua mutta niitä löytyy kymmeniä! Fènix 5s ei ole patteria vaan ladattava akku, mikä on aivan loistava. Akun kesto on huikea! 9 päivää älykellotilassa aktiivisuuden seurannalla ja 24/7 sykkeen mittauksella. GPS-tilassa rannesykemittauksella akku kestää n. 14 tuntia. Yhden kerran on akku päässyt loppumaan kesken treenin mutta se oli oma vika, kun en ollut tarkistanut akun tilaa ennen aloitusta. Kello ja some 


Kellon avulla pysyt myös tarvittaessa koko ajan tilanteen tasalla. 
Fènix 5s ilmoittaa tulevat puhelut, viestit, sähköpostit, instagramin tykkäykset, Facebookin kommentoinnin jne. Nämä toiminnot saa myös pois päältä, jos ei halua, että kello pitää meteliä vähän väliä. Itsellä ei ole päällä kuin puhelut, viestit ja sähköpostit. Sitten, kun haluan olla ihan rauhassa, otan nekin pois päältä.
Ilman kelloa minulta olisi mennyt tärkeä työpuhelu ohi. Olin vahingossa jättänyt puhelimen äänettömälle mutta kello onneksi ilmoitti tulevasta puhelusta. 


Fènix 5s menossa mukana


Olen nyt testannut kelloa lenkillä, pyöräillessä, uinnissa, askelmittarina, jumpassa ja ihan muuten vaan peruskellona.  
Kaverin kanssa tehdään tällä hetkellä 7 kilometrin kävelylenkkejä ja tämä on ollut loistava tsemppaaja parantamaan meidän lenkkiaikaa. Suunnitelmissa on siirtyä jossain vaiheessa hölkkäämään ja omalla kohdalla myös juoksemaan. Musa soimaan kuulokkeisiin ja sitten vaan antaa mennä!  Samoin pyörälenkeillä kellon avulla tulee laitettua itselle aina haastavampia tavotteita. 


Garmin, uinti


Koska kellossa on myös uinnin seuranta, vesitiiveys on 100m. Vaikka mitään kelloa ei suositella saunaan niin testattu on sekin ja kello toimii moitteettomasti. 

Rannekkeen vaihto

Fenix 5s rannekkeen pystyy vaihtamaan itse kotona tosi helposti. Mekanismi on hieman erilainen kuin Vivomovessa. Sitä vaan mietin, että miten tuo muoviosa kestää pitemmän päälle? Rannekkeita vaihtamalla kellon ulkonäkö muuttuu todella paljon. Itseä himottaisi nähdä miltä tämä näyttäisi metallirannekkeen kanssa, koska silloin kellon ulkonäöstä lähtee sporttisuus kokonaan pois. 
Tästä kellosta voisi kirjoittaa romaanin, koko ajan löytyy aina uutta sisältöä ja päivityksiä. 
Nyt, kun häät odottavat ensi vuonna, tavoitteena on pudottaa painoa 9 kg. Se tulee olemaan kova homma tällaiselle ruokaa rakastavalle, joka ei ole koskaan laihduttanut. Onneksi tässä on silti vielä hyvin aikaa se tehdä. 
Tulen kertomaan tilannekatsauksia ja kellon toiminnoista vielä lisää myöhemmissä postauksissa. Yhdistän Garmin Connect Mobile- sovelluksen MyFitnessPal:n. Se helpottaa vielä enemmän tätä tavoitteen seuraamista. 
Connect Mobilesta on tullut nyt betaversio ja tykkään siitä enemmän. Se on mielestäni helppolukuisempi ja hieman selkeämpi kuin alkuperäinen. 

Kun kello ja puhelin on pariliitetty, Garmin Connect Mobileen tiedot latautuvat automaattisesti ja pystyt näin heti tsekkaamaan tietoja, muokata kelloa puhelimen kautta jne. HELPPOA JA KÄTEVÄÄ!

Suunnitelmissa on tehdä pieni video kellosta ja sen käytöstä, koska videon avulla on helpompi kertoa kellon eri toiminnoista, koska niitä meinaan on! Tämä postaus oli vain tälläinen pintaraapaisu.  Garmin


Kompakti, tyylikäs, kestävä, loistava treenikaveri ja tehokas kello urheiluun, seikkailuihin sekä treenaamiseen mutta samalla myös sopiva niin työelämään kuin vapaa-aikaankin. 

Sitten vielä Helein-arvonnan voittajat. Tällä kertaa onni osui yhdelle Facebookissa osallistujalle ja kahdelle täällä blogin puolella. Kiitos kaikille osallistujille. <3


Blogin puolella voittivat:

Anonyymi: En ole kokeillut, kun en ole osannut arvioida mikä tuote olisi oikeasti vaikuttava.Kiinnostaa kovasti.

ja 

 Blinger Shimmer- blogi:Bette Boxin kautta on tutuksi tullut. :)
Facebookin puolella voittaja kommentoi: Suosisko lopultakin arpaonno.


Onnea kaikille voittajille! Otan teihin yhteyttä vielä tämän päivän aikana. :) 

Jos muuten sinulla on antaa vinkkejä miten jenkkakahvoista pääsee eroo niin kerro ihmeessä. 


Aurinkoista tiistaita! 

Love

Kello saatu testiin

Hyväntuoksuinen mies

Siitä onkin jo aika lailla aikaa, kun viimeksi on ollut puhetta miesten tuoksuista. Miesten tuoksut ovat yhtä tärkeitä kuin naistenkin tuoksut. Varmaan kaikki meistä haluaa miehen, joka tuoksuu hyvälle. ja veikkaan, että lähes jokainen meistä on kääntänyt päänsä ja katsonut mistä se ihana tuoksahdus tuli ihmisvilinän keskellä. Muutaman kerran on tehnyt mieli mennä kysymään mieheltä mitä tuoksua hänellä on, mutta en sitten kuitenkaan ole kehdannut. 

Antti pääsi testailemaa kahta miesten tuoksua, jotka muuten sopivat hyvin myös vaikka hääpäivän tuoksuksi. Molemmat ovat raikkaita, maskuliinisia ja juuri sellaisia, jotka saavat pään kääntymään. 

Bvlgari Aqua pour Homme Atlantiqve


Bottlen tonic Bvlgari Aqva pour Homme Atlantiqvea kuvataan olevan kuin tiivistetty meren raikkaus ja sitä tämä ihanuus todellakin on! 
Meren voima ja sen energia on ollut inspiraationa tähän tuoksuun. 

Tuoksu vie sinut merenrannalle, missä raikas merituuli vilvoittaa kasvoja. 

Tuoksu alkaa ripauksella sitruunaa, bergamottia ja veden nuotteja. Sydän tuoksussa energinen meri ottaa vallan ripauksella ihanan kirpakkaa vihreää omenaa. Tuoksun viimeistelee meripihka, vetiver ja patsuli. 


Bvlgari

Suositushinta 30 ml / 63 € 

Tämä tuoksu on miehelle, joka haluaa tuoksultaan energistä raikkautta ja maskuliinista energiaa. 


Porista kotoisin olevana, meri on muutenkin lähellä sydäntä, tämä tuoksu iski yhtä isolla voimalla kuin vaahtopäinen aalto rantakallioon! 


Boss Bottled Tonic


bottled tonic


Boss Bottled Tonic on raikas ja maskuliininen kuten yllä oleva Bvlgarin tuoksu mutta tuoksuna aivan erilainen. Samoja nuotteja löytyy molemmista myös. Tuoksupullo on tietysti mikäs muu kuin klassinen Bott Bottled-pullo ja tuoksu on väriltään sininen, joka kuvastaa raikkautta ja eloisuutta. 

Tuoksu alkaa ihanan raikkailla ja mehukkailla ja hieman kirpeilläkin hedelmillä. Greippiä, appelsiinia ja sitruunaa, höystettynä vihreällä omenalla. 
Sydäntuoksussa mausteet ottavat vallan ja tuovat mukanaan lämpöä. Kanelia, neilikkaa ja kurjenpolvea sekä terävyyttä antavaa inkivääriä. 
Puinen pohjatuoksu tulee klassikosta, vetiver antaa sille arvokkuutta. 

Boss

Suositushinta Eau de Toilette 50 ml / 72 €


Tuoksua voisi kuvailla sanoilla rehellinen, hillitty, tyylikäs, aito, voimakas ja rohkea. Tuoksu miehille, jotka tietävät mitä haluavat. Sulhaselle myös loisto valinta. 

Bottled Tonic on Antin suosikki, on kuulemma hillitympi eikä niin makea kuin Bvlgarin tuoksu. Anttihan on Boss-miehiä. ;) 

Itse tykkäsin enemmän tuosta Bvlgarin Aqva pour Homme Atlantiqvesta. 

Loistavaa alkanutta viikkoa. En malta odottaa, että pääsen viikonloppuna nauttimaan taas raikkaasta meri-ilmasta. <3 

Love
Tuoksut lehdistönäytteitäSunnuntaifiiliksiä ja Helein arvontamuistus!päivänkakkarat


Rentoa sunnuntaita ihanat!Täällä sitä ollaan vain löhöilty sohvalla ja otettu muutenkin aikas rennosti. Suunnitelmissa olisi tehdä hieman blogijuttuja, ottaa muutamat valokuvat, aloittaa parin uuden tuotteen testaaminen ja tietysti tsekata ensi viikon työjuttuja. Työjutuista puheenollen, minun on pitänyt niistä kirjoitella tänne blogin puolelle mutta olen sen ihan unohtanut. Eilen onneksi siitä kyseltiin ja yritän saada sen ulos ensi viikolla. 

 Ihanaa on myös se, että olen saanut Cian kotiin ja päästään yhdessä koko perheen voimin nauttimaan hyvästä ruuasta kaikessa rauhassa. Tai no, ei niin kovin rauhassa, siitä pitää huolen Milo ja Daffy :D 

Mites siellä on sunnuntai sujunut? 

kauneusravintolisä


Muuten jos ET ole vielä osallistunut Helein Strong Collagen arvontaan niin nyt on viime hetket osallistua. Arvonta päättyy meinaan tänään täällä ja facen puolella. 
TÄSTÄ pääset blogin arvontaan ja 
TÄSTÄ Facebookissa olevaan arvontaan. 

Nautitaan ihanasta säästä ja toisistamme <3 

Love


Tamperradan pintxo-viikko

Eilen lähdimme Mökkipirkko-blogin Pirkon kanssa ( hän on myös kaasoni ) tutustumaan muutamiin tämän vuoden Tamperrada pintxoihin. Illalla Pirkko vaihtui omaan rakkaaseen.  Pintxo-viikko alkoi maanantaina ja jatkuu vielä perjantaille klo. 21.00. Lounasravintoloissa tarjoilu on klo. 11-16 ja ravintoloissa klo. 16-21.

Mikä on pintxo?


Pintxo on 2-3 suupalalla syötävä pikkuannos. Pintxo on baskin kieltä ja tarkoittaa tikkua. Pintxot ovat vähän kuin espanjalaiset tapakset mutta mielenkiintoisempia.
Yleisö pääsee maistelemaan 3 € kilpailupintxoja ja muutamissa ravintoloissa tarjolla on kilpailupintxon lisäksi muita pintxoja. Pintxojen kanssa osassa oli saatavilla  on myös kivaan hintaa sopiva juoma.

Aloitimne maistelukierroksemme Frenckell & Pihan pintxolla.Frencelin aukio 2 H.

Vegaani kikhernekroketti, lakritsilla maustettua fenkolia, ja pinaattikeksiä. 

Voi pojat mikä aloitus! Tämä huumasi meidät molemmat ja varsinkin tuo lakritsinmakuinen fenkoli oli ihan huippu.

Seuraavaksi suuntasimme August von Trappeen, Verkatehtaankatu 2.

Possupiilo: taikinoitua ylikypsää possua, aprikoosia ja mojoa.
Tämän kanssa otimme 8cl roseviiniä, hinta 2€. Makupari oli loistava. Viini oli kivan kuiva mutta samalla ihanan raikas. Possu oli hyvää ja tykkäsin mojon pienestä loppupotkusta.


Dining 26 oli melkein naapurissa eli Aleksanterinkatu 26.

Kateenkorvaa, maa-artisokka arancini ja rakuunakreemiä. Odotukset olivat suuret, olinhan käynyt täällä aiemmin. Kateenkorvaa en ollut aikasemmin syönyt ja pakko myöntää hieman kyllä jännitin sitä. Onneksi uskalsin testata sen, koska naminaminami, se oli todella maukas ja kaiken kruunasi tuo rakuunakreemi. Mieli teki nuolla lautanen. :D
Täällä otimme myös pintxon kanssa 6 cl roseeta 2€. Rose oli  tällä kertaa hieman makeampi mutta loistava valinta. 


Ennen Pirkon kotiinlähtöä kävimme vielä New Yorkissa, Hämeenkatu 5:ssä.


Flank steakia, avokadoa, cashewpähkinöitä New Yorkin tapaan.
Lihasta en oikein välittänyt mutta tuo cashewjuttu tuossa alla oli !


Kievari Kahdet kasvot oli matkan varrella meidän treffipaikkaan niin pakkohan oli sisällä käydä.


Lakritsajuuri-machegoa, mansikkaa, unikonsiemeniäja lakritsakastiketta.
Annos oli aika vaatimaton mutta hyvä. Rakastan lakritsaa niin tämä oli ihan omiaan minulle.Antin kanssa treffattiin O'Hara Freehousessa, Hämeenpuisto 17.
Tämä rouhea pintxo piti sisällään mallasleipää, lammasmureketta, munaa ja Guiness-siirappia. Tämä yllätti täysin maukkaudellaan. Ei huono lainkaan!

 Seuraavaksi suuntasimme Henriksiin, Satamakatu 7.
Iberico possunposkea, salsa romescoa ja lehtikaalia. Täällä oli tarjolla myös muitakin pintxoja. Pakko sanoa mutta tämä oli kyllä pettymys. Maku oli ihan ok mutta tästä jäi puuttumaan särmä, mikä nostaisi tämän uudelle tasolle.


Meillä oli vielä sen verran aikaa, että kerkesimme juuri ja juuri Marusekiin, Hämeenkatu 31. 
Ramen: härkää, kananmunaa ja luumutomaattia. Tämä oli kuulemma hyvää. Itse maistoin lientä ja se oli kyllä maukas. 

Heillä oli myös tarjolla muutama muukin ja itse otin jälkkäripintxon, jossa oli ainakin timjamikakkua ja Antti maistoi heidän cevichen. Ceviche oli kuulemma taivaallista ja koko illan paras annos. Omalla kohdalla nousi kaksi ylitse muiden,  Frenckell & Piha ja Dining 26. 
Onneksi on aikaa vielä lauantaille klo. 12.00 miettiä kumpaa äänestää. Palkintonahan on 200€ illallislahjakortti suosituimaan ravintolaan. 

Meinaan rohkaista itseni ja perjantaina otan suunnan kauppahalliin ja Kalaherkut Nygrénin friteerattua osteria kohti. Saas nähdä kuis käy. 

Tämä on kyllä loistava tapa tutustua uusiin ravintoloihin ja uusin makuihin ja raaka-aineisiin. Itse kävin 6 ravintolassa, missä en aikaisemmin ollut käynyt ja muutamaan halua tutustua paremmin. 

Porissa ja Raumalla asuvat huom! Pintxo-viikko on myös siellä samaan aikaan ja te saatte vielä halvemmalla upeita makuelämyksiä eli 2 €! Nyt kannattaa lähteä porukalla liikenteeseen. 

Maukasta loppuviikkoa! 

Love


Kesän ihanimmat tuoksut: Jimmy Choo L'eau ja Bvlgari Rose Goldea

Perjantain helteiden innostamana taas olisi tulossa ihania tuoksua. Tällä kertaa esittelen kaksi tuoksua, joista toinen on lanseerattu viime vuonna mutta ansaitsee tulla esille. Molempia tuoksuja yhdistää ruusupioni, santelipuu ja myski.Jimmy Choo L'eau


tuoksu


Jimmy Choo L'eau tuoksu on suunnattu naisille, ketkä haluavat kääntää päät ja olla huomion keskipisteenä ja tulla muistetuksi. 


Jimmy Choo


L'eau tuoksu on naisellinen, leikkisä, arvoituksellinen ja viettelevä. 
Alkutuoksussa aistit herättää sitruksinen bergamont ihanalla raikkaudellaan, joka yhdistyy hapahkoon hibiskuksen kukkaan. 
Sydäntuoksussa huumaa puolestaan mehukas nektariin, joka yhdistyy ruusuun ja pioniin. 
Tuoksun viimeistelee santelipuu ja myski. tuoksuL'eau on ihana kesäpäivän asuste mutta toimii loistavasti myös talven pimeinä iltoina. 

Bvlgari Rose Goldea


Rose Goldea


Bvlgarin tuoksuihin tutustuin viime vuonna ensimmäisen kerran Omnia Paraiban muodossa.  
Rose Goldea on yhtä ihana kuin Omnia Paraiba, jos ei ehkä ihanampi. Pullo on kummassakin samanlainen. 
Tämä tuoksu on tullut myynti jo viime vuonna mutta on loistava valinta esimerkiksi elokuun iltoihintuoksuRose Goldea voisi kuvailla seuraavilla sanoilla: raikas, hyväilevä, samettinen, kupliva ja lumoava. 

Tuoksu alkaa granaattiomenan, ruusunterälehtien ja myskin yhdistelmällä. Sydäntuoksussa valloilleen pääsee valkoinen jasmiini, ihana pioni, Dasmaskon ruusu ja hedelmäinen persikka.
Kermaisen lopun tuoksulle antaa santelipuu, vanilja ja myski. BvlgariVaikka molemmissa tuoksuissa on paljon samoja tuoksunuotteja, tuoksut ovat kuitenkin ihan erilaiset. L'eau on kevyempi ja ihana päiväkäytössä, kun taas Rose Goldea on vahvempi ja juurikin iltakäyttöön loistava. 

Seuraavaksi onkin sitten tulossa pari loistavaa vinkkiä miesten tuoksuista. 


Rentouttavaa sunnuntai-iltaa <3  Itse ajattelin laittaa kangasnaamion kasvoille, ottaa kirjan ja rentoutua hetken ennen kuin alan valmistella huomista työpäivää varten. Niin ja pari palaa suklaata. ;)  

Love

Tuoksut lehdistönäytteitä