Kaundeusbloggaajien joulukalenteri 2021 luukku 6
 Tänään avataan Kauneusbloggaajien joulukalenterin kuudes luukku. Tämän vuoden upean bannerin on meille loihtinut HannaMaria

Eilen aukesi luukku Maria Glow -blogissa ja huomenna Nena Sofia'sin blogissa. Tänä vuonna teimme myös linktreen eli pääset helposti kurkkaamaan kaikkien luukkujen sisällöt samasta paikasta. 


On ihan mahtavaa olla taas tänäkin vuonna mukana tässä joulukalenterissa mutta tänä vuonna minulla ei ollut hajuakaan mitä luukku tulisi pitämään sisällään. Aikasemmin olen aina jo heti tiennyt mitä haluan tehdä ja olenkin tehnyt joululakkauksen mutta nyt omat kynnet ja käsien iho ovat kokeneet kovia desinfiointiaineiden vuoksi. 


Omalla kohdalla ei ole vielä kovin jouluinen olo enkä muutenkaan ole siitä joulusta vielä kovin innostunut. Menetin mummuni koronalle ja tulevana lauantaina meillä on siunaustilaisuus. Se on henkisesti raskas ja tajusin juuri, ettei minulla ole enää isovanhempia. Muut voivat mennä mummulaan, minä en. Onneksi silti on ne kaikki ihanat muistot olemassa. <3

Eilen vielä mietein mitä mä teen tämän luukun suhteen. Pyörittelin jouluista meikkiäkin mielessä sekä samoin tuoksua mutta päädyin kuitenkin tekemään lakkauksen, mitä sitä hyviä perinteitä rikkomaan. Tein lakkauksen, joka sopii myös ei niin perinteiseksi joululakkaukseksi mutta myös näin itsenäisyyspäivään. 

 

essieLakkauksen pääsävyksi valitsin sinisen ja lakoiksi valitsin tällä kertaa essien lakkoja. Lakat ovat ballerina slippers, love at frost sight ja all the wave.  Varsinkin tuo love at frost sight on juurikin omiaan käytettäväksi, kun mittari näyttää -18 astetta. 


All the wave päätyi nimettömään ja keskisormeen. Muut kynnet lakkasin ensin kahdella kerroksella ballerina slippersillä ja sitten lakkasin päälle vielä kerroksen love at frost sightia. 

Nimettömään ja keskisormeen maalasin käsin lumihiutaleita. Alunperin suunnittelin laittaa decalit mutta päädyin sitten kuitenkin maalaamaan ne käsin. En ymmärrämiksi, mähän olen tuossa maalauksessa todella haka. :D :D Mutta ainahan sitä pitää hieman itseään haastaa. Nää näyttää kaukaa katottuna tosi hyviltä!! Kokeile ihmeessä. ;) 

Löysin myös tuolta kätköistäni glitterin tyyppistä hitylaista ja päätin sitä sitten vielä töpötellä tuohon keskisormeen. 

Meillä itsenäisyyspäivää vietetään odotellassa koronatestin tuloksia eli sekin vielä. Mutta...


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille. 


blue winter nails

 

Jokainen lumihiutale, joka pysähtyy kasvoillemme, on suukko poisnukkuneelta  läheiseltä. <3 


Love