Meikkihaaste: värikäs vappu



* merkityt tuotteet saatu

Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi osallistunut kauneusbloggaajien meikkihaasteeseen. Ihmiselle, ketä on todella kriittinen omien meikkikuvien suhteen niin voitte sitten kuvitella nämä kuvaukset. :D Onneksi Antti oli apuna, muuten kuvaisin varmaan vieläkin. :D 
Ja voin sanoa, että hieman jännittää lähteä tähän mukaan, koska haasteessa on mukana ihan huikeita meikkaajia! 






Meikkihaasteen aiheena on mikäs muukaan, kuin vappu! Eli väriä, väriä ja vielä lisää väriä. Tämä oli itselle jo sinällään aikas haastava, koska minä yleenä käytän silmämeikkissä aikas neutraaleja sävyjä eli ruskeaa, nudea, ruskeaa ja nudea. :D 








Meikin sai jokainen toteuttaa haluamallaan tavalla mutta silmämeikissä pitää käyttää keltaista, vihreää ja pinkkiä. 

Suunnitelmissa oli laittaa myös tekoripset mutta tuo YSL:n ripsiväri oli niin mahtava eikä omasta mielestä tarvinnut mitään lisään. 





Käytetyt tuotteet: 

Guerlain L'Or
Maybelline The Eraser eye
L'Oreal Infaillible More than Concealer*
YSL Touche Èclat All-in-one Glow Foundation
it cosmetics Bey Bye Pores puuteri*
Physicians Formula Butter Bronzer 
Dior Rosy Glow poskipuna
L'Oreal La Vie En Glow 
Guerlain Eye-Stay Primer
YSL Ombre solo nro 6
Sleek rio rio paletti City Of God ja Night Fever sävyt 
Guerlain Paradis Exotique paletin vihreä
Maybelline The City Kits Urban light paria sävyä*
Isadora Perfect Contour kajal, tropical Green
Ylärajaus: YSL eyeliner babydoll ja Couture Kajal 1
Ripset: ylhäällä YSL Mascara Volume Effet Faux Cils ja alhaalla YSL Vinyl Couture mascara*
L'Oreal High Contour Brow artist*
Glitterit: NYX glitter primer ja NYX glitter nro 02
Huultenrajaus L'Oreal INFAILIBLE sävyssä Fuchsia Wars*
Huulikiilto Make Up Store sävy fizz


Kuinka hyvältä näyttääkin tuo MUS:n huulikiilto. Olin senkin vallan unohtanut mutta nyt se todellakin tulee käyttöön. Löysin monta muutakin sellaista tuotetta varsinkin luomivärien joukosta, jotka todella tulevat nyt käyttöön. 

Enkä muuten muista milloin viimeksi olen tehnyt koko meikin. Siitä taitaa olla muuten reippaasti yli kuukausi, ai kauheeta!! Ilmankos, tuntui siltä, etten välillä oikein tiennyt mitä tehdä ja millä välineillä. :D Toivottavasti tästä päästään taas normaaliin elämään niin eiköhän ne "taidotkin" sieltä taas löydy. 


Vaikka aluksi ajattelin, että voi kiesus mutta tästä tuli oikeastaan todella kiva meikki. Ja oikeastaan niin kiva, että voisin tehdä tämän uudestaankin. Kyllä se väri sopii aikuisellekkin naiselle vai mitä oot mieltä?









Käy ihmeessä katsomassa muiden meikkihaasteeseen osallistuneiden meikit. 




Osallistu sinäkin somessa tähän haasteeseen ja muista tägätä #vappumeikkihaaste niin löydämme teidät kaikki ihanat osallistujat. <3 

Oikein värikästä vappua ja syödään munkkeja niin, että napa paukkuu :D :D 







Love


Itsetehtyjä herkkuja vapuksi

Vappusuunnitelmat ovat menneet mönkään mutta ei anneta sen lannistaa. Tehdään ihania herkkuja, koristellaan koti ja pysytään kotona ja juhlitaan vappua virtuaalisesti. 

Multa piti tulla parit simareseptit tällä viikolla ulos mutta sairastuin tuossa sunnuntaina ja onneksi selvisin vain mahataudilla ja nyt taas paiskitaan kovasti töitä ja suunnitellaan tulevaa. 

Ajatelin kerätä tähän muutamia herkkuja mitkä sopivat hyvin myös vapputarjottaviksi. Osa on suolaista ja osa taas IHANAN makeaa, vaikka itse sitä vältäkin mutta nyt kyllä pistän ranttaliksi ha herkuttelen oikein olan takaa :D 

Perunasalaatti





Yksi omista perunaherkuista on juurikin itsetehty perunasalaatti. Tällä samalla reseptillä on perunasalaatin tehnyt ja teen sen myös tänään. Jos et ole vielä kokeillut niin nappaa ihmeessä resepti TÄÄLTÄ ja testaa. Voittaa kaupan valmiit perunasalaatit mennen tullen. :D 


Snickers raakakakku






Oletko kokeillut tehdä raakakakkua koskaan? Vaikka voisi kuvitella nimestä, tämä kakku ei ole todellakaan mikään äklön makea. Itse olen tehnyt tämän myös itselleni äitienpäivä kakuksi. Reseptin tähän raakakakkuun löydät TÄÄLTÄ



Vaahtokarkit






Sitten päästään ihaniin makeisiin mistä lapsetkin tykkää eli vaahtokarkkeihin. Näitä voit helposti varioida oman mieltymyksesi mukaan. 
Reseptin näihin herkkuihin löydät TÄÄLTÄ
Kurkkaa muuten samalla Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa -blogista miten tehdään vaahtokarkkivanukas. Sen pääset lukemaan TÄSTÄ




Kaurakeksit





Lopuksi nämä ihanan rapeat ja todella maukkaat kaurakeksi. Näitä on todella mukava tehdä lasten kanssa ja meillä Cia teki aina nämä. Resepti on helppo ja ainekset taitavat löytyä kotoa valmiina. Eli kokeile ihmeessä sinäkin. Reseptin saat TÄÄLTÄ.


Itse ajattelin tehdä vielä gluteenitonta pizzaa ja ehkä jotain grillattaavaa mutta saas nyt nähdä mitä kaikkea sitä vielä keksiikään. :D 


Mitäs herkkuja teidän vappupöydästä löytyy? 

Love


Oman pihan kukkaloistoa

En ole mikään hortonomi pihakukkien kanssa mutta jotenkin olen saanut ne pysymään elossa paljon paremmin kuin mitä viherkasvien. 
Puutarhuria minusta ei kuitenkaan saa vaikka niin haluaisinkin :D Olisi ihan mahtaa palkata puutarhuri, joka tulisi suunnittelemaan meidän et- ja takapihan kokonaan uusiksi. Paitsi pionit ja alppiruusut pitäisi jättää koskematta. Niistä olen meinaan ylpeä. 

Kuvissa näkyvät vaalenpunaiset pionit olen ihan itse istuttanut ja en malta odottaa, koska ne alkavat taas kukkia. 


Ensin takapihan pionit 







Etupihan alppiruusuista taikka pioneista en löytänyt parempia kuvia. Pitääkin kuvata ne kaikessa kukinnassaan nyt tänä vuonna. 




Etupihalla meillä on kolmea erilaista alppiruusua. Kuvassa näkyy kaksi korkeaa versiota, matala versio kukkii ensimmäisenä. 





Takapihan alppiruusut. 





Viimeiseksi kukkanen, joka ei ole meidän pihasta vaan se on Kamakurasta. Kuvasin sen meidän Tokion häämatkalla. 



Näillä kuvilla osallistun myös Makro Tex-haasteeseen. :) 

Ihanaa tiistaita 


Love

Lakkaushaaste: vastavärit



No niin, taas on kuukausi mennyt on taas lakkaushaasteen aika. Tällä kertaa aiheena tai oikeastaan teemana on vastavärit. Lakkauksen toteutuksen kaikki saivat päättää itse. 





 Halusin käyttää näissä kynsissä jotain sellaista koristelutyyliä mitä en ole pitkään aikaan käyttänyt ja yksi sellainen oli water spotted. 

Tässä tiputellaan veden joukkoon lakkaa vähän kuten vesimarmoroinnissa mutta lakan päällee suihkautetaan hiuslakkaa. Lakkaa tekee lakan pintaan reikiä, jotka muodostavat kivan kuvion tai tarkoitus olisi, että kiva kuvio syntyisi. 

No itsellä ei ihan käynyt. Ensin joudun kokeilemaan kahta eri lakkaa, koska aikaisemmin käyttämäni Herbinan letityssuihkeesta ei tullut mitään. 

Sitten eivät kuviotkaan syntyneet niin kuin aiemmin mutta kellon ollessa yhdeksän illalla en alkanut tekemään niitä uudelleen. Laitan tähän parit linkit aikaisempiin lakkauksiin missä water spotted onnistui :)

Opin lakoilla tehdyt kynnet näet TÄÄLTÄ
Ja tämä toinen on meidän lakkaushaasteen viime vuoden maaliskussa olleisiin haastekynsiin, TÄSTÄ  pääset näkemään ne. Lakkaus on yksi mun lemppareista muuten :) 











Lakkoina näissä käytin essien ihanan keltaista summer soul sticea ja sähäkkää violettia nimeltä tangoed in love. Tämä on muuten mattalakka eli se saattaa olla yksi syy miksi se ei toiminut kunnolla hiuslakan kanssa. Värit sopivat mielestäni hyvin myös kevääseen. 



Muut haasteeseen osallistujat ovat tässä: 




Nyt ois teillä mahdollisuus vaikuttaa näihin meidän haasteisiin. Kerro ihmeessä minkä koristelutyylin tai minkä väriä lakkauksia haluaisit nähdä näissä meidän haasteissa? 




Oletko kokeillut water spotted koristelua? 

Aurinkoista maanantaita! 

Love




N.A.E. luonnonkosmetiikkaa hiustenhoitoon

Kaupallinen yhteistyö  N.A.E.:n kanssa


n.a.e.





Minulta on paljon pyydetty juttuja luonnonkosmetiikasta ja niitä on tulossa eli toiveenne on kuultu. Tällä kertaa olisi vuorossa hiustenhoitotuotteita. 
Sain testiin italialaisen N.A.E. luonnonkosmetiikkasarjan hiustenhoitotuotteita. Saamani tuotteet on tarkoitettu kuiville hiuksille. En muista, että olisin aikaisemmin testaillut luonnonkosmetiikan hiustuotteita joten lähdin kyllä innolla testaamaan näitä.


N.A.E.  


N.A.E. eli Naturale Antica Erboristeria on siis italialainen luomulaatuinen luonnonkosmetiikkasarja, josta löytyy tuotteet niin hiusten kuin ihonkin hoitoon. 

Tuotteet sisältävät vähintään 97% luonnollisia ainesosia. Tuotteissa on yhdistetty Italian kaunista luontoa ja kasvilääkinnän osaamista. Tuubit ovat kasvipohjaisia muovituubeja ja ovat täysin kierrätettäviä, mikä on mielestäni todella hyvä. 



Riparazione korjaava hiustenhoitosarja kuiville hiuksille


korjaa hiustenhoitosarja kuiville hiuksille



N.A.E.:n Riparazione hiustenhoitosarja on suunniteltu korjaamaan kuivien hiusten vaurioita. Vaikuttavina raaka-aineina sarjan tuotteissa on italialainen oliivi ja basilika. 
Luomubasilikauute korjaa hiusta ja antaa sille suojaa. Luomuoliiviuute korjaa hiusvaurioita. 


Riparazione shampoo






Riparazione shampoo vahvistaa ja ravitsee hiuksia, sekä ehkäisee haaroittumista. 

Hiukset vaahtoutuivat hyvin ja vaahto on pehmeää ja kyllä niissä vaahdoissa on muuten eroja. 
Shampoosta löytyy pesutehoa, omille hiuksille hieman liikaakin, koska hiuksista tuli natisevan puhtaat. Pakko käyttää hoitoainetta pesun jälkeen.

Tuoksu tässä sekä koko sarjassa on miellyttävän raikas ja yrittinen. Antilla tuli mieleen luumu, kun kysyin häneltä tunnistaako tuoksua. Itse odotin, että basilika olisi tuoksunut voimakkaammin. 




Riparazione hoitoaine




luonnonkosmetiikkaa



Riparazione hoitoaine vahvistaa ja ravitsee kuivia hiuksia. 


Hiuksista tulee helposti kammattavat ja omat ohuet hiukset eivät menneet pitkin päätä vaan hoitoaine antoi niille myös hieman tuuheutta. 
Tykkäsin tästä hoitoaineesta ja shampoon kanssa on todella hyvä yhdistelmä. 



Riparazione hiuksiin jätettävä hoitoaine






Tykkään käyttää paljon hiuksiin jätettäviä hoitoaineita ja tämä jää kyllä itsellä vakituiseen käyttöön.  
Riparazione hiuksiin jätettävä hoitoaine ehkäisee ja selvittää takkuja, hiuksista tulee helpommin kammattavat. Vahvistaa ja ravitsee hiuksia ja omalla kohdalla antaa myös hieman volyymia hiuksille. 
Kuten tavallisenkin hoitoaineen kanssa, tätä ei suihkuteta juuriin vaan keskipituuksiin ja latvoihin. Hoitoaine muuten suojaa latvoja myös haaroittimiselta. 

Itse olen suihkuttanut tätä myös kuiviin hiuksiin ja puristellut kiharoita esiin, kannattaa kokeilla. Tämä tuote on muuten 99% luonnollista alkuperää. 



Riparazione korjaava palashampoo




Nyt päästään sarjan yllättäjään. En ole oikein innokas palashampoon käyttäjä ja pakko myöntää, että ennen tätä, en ole palashampoota kokeillut.  

Tykkäsin tästä enemmän kuin tuosta normaalista shampoosta. Hiuksista tuli puhtaat mutta ei kuitenkaan natisevan puhtaat. Hiukset tuntuivat pehmeiltä myös ilman hoitoainetta. 
Vaahto oli myös miellyttävämpi kuin mitä tuossa toisessa. 

Jos vielä hyviä puolia pitää kertoa niin viehän tälläinen palashampoo paljon vähemmän tilaa mitä normaalit pullot. Tämä pala vastaa kahta yllä olevaa shampoopulloa.


Yhteenveto





Tykkäsin näistä tuotteista. 
Tuotteiden ulkonäkö, koostumukset, tuoksut ja se, että ne tekivät sen mitä lupasivat, saivat minut tykkäämään näistä. 

Osa kuivien hiusten tuotteista ovat saaneet ohuet hiukseni menemään päätä pitkin mutta nämä eivät ja siitä annan myös ison plussan. 
Ainut miinus itselle oli tuon shampoon pesuteho, jos siitä nyt voi miinusta antaa. :) 
Omalla kohdalla  suurin yllättäjä oli tuo palashampoo ja sitä tulen kyllä suosittelemaan lämpimästi. 




 Olisi kiva kuulla miten säilytätte näitä palashampoita? 






Love









Jotain vihreää

Jotain vihreää on tämän viikon Makro Tex-haasteen aiheena. Haaste on käynnissä joka viikko Pieni lintu-blogissa eli osallistu sinäkin ihmeessä mukaan. On kiva nähdä erilaisia toteutuksia samasta aiheesta.  

En halunnut kuvata mitään tuotteita,  esineitä enkä kynsiä vaan ihan jotain muuta. 
Löysin kuitenkin muutaman kuvan, mistä löytyy vihreää ja joka minun mielestäni on kuvissa myös suuressa osassa. Osan kuvista olen ottanut kuvauskeikoilla. 






Moomin Snifkin







siskokset


Olisi kiva kuulla mikä kuvista oli sun lemppari? 


Aurinkoista loppuviikkoa ja toivottavasti luonnossakin alkaa kohta vihertämään kunnolla. :) 

Love



Gluteeniton saaristolaisleipä / limppu

Nyt kun tätä "ylimääräistä" aikaa on niin sitä tulee kokeiltua kaikenlaista. Yksi mitä lähdin eilen kokeilemaan oli leipoa gluteenitonta limppua. 

Meillä pääsiäiseen ja jouluun kuuluu limppu, jossa on ihana makeus. Halusin lähteä kokeilemaan itse gluteenitonta limppua. 

Siitä tulikin niin hyvää, että halusin jakaa sen myös teille. 

Tässä reseptissä käytin olutta mutta sen voi korvata vaikka vedellä. 

Gluteeniton limppu




5 dl tummaa gluteenitonta olutta
 (itse käytin Kukkoa) 
50g hiivaa
1 rkl psylliumia
1 1/2 dl tummaa siirappia
4 dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta 
2 dl tattarijauhoja
1 dl pellavarouhetta
2 tl merisuolaa
2 tl anista
1 tl kuminaa


Pinnan sivelyyn: 
1 osa siirappia 
1 osa vettä






Sekoita yhteen olut, hiiva ja psyllium ja anna turvota noin viisi minuuttia.

Lisää siirappi. 

Yhdistä kuivat aineet ja sekoita joukkoon. 

Vaivaa taikinaa noin viisi minuuttia. Koneella tämä on paljon helpompaa kuin käsin sekoittamalla. 

Laita kulhon päälle elmukelmu ja nosta jääkaappiin kohoamaan muutamaksi tunniksi tai sitten yön yli kuten minä tein. Kohottamalla jääkaapissa yön yli taikinaan tulee paljon enemmän makua. 

Voit tietysti kohtaa myös huoneenlämmössä mutta suosittelen yön yli kohotusta. :) 

Siirrä jääkaapissa kohonnut taikina leipävuokaan tai vuokiin, riippuu minkä kokoisia leipiä teet. Itse käytin vain yhtä leipävuokaa. 

Anna taikinan kohota vielä huoneen lämmössä puolisen tuntia ennen paistoa. 
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. 


Sivele leivän pinta vesi-siirappiseoksella ennen uuniin laittoa ja paiston aikana. Itse sivelin 15 minuutin välein. 
Paista 45-50 minuuttia riipuen vuoan koosta ja uunista eli taikinaa kannattaa kokeilla ennen uunista pois ottamista. 

Anna leivän jäähtyä vuoassa ennen kuin kumoat sen. 





Maku on todella lähellä sitä perinteistä limppua mitä olen tottunut syömään. 

Eli nyt perheen kanssa leipomaan maukasta gluteenitonta limppua!! 

 Olethan muuten muistanut käydä osallistumassa arvontaan. Jos et, siihen pääset TÄSTÄ






Ihania pyhiä <3 

Love