Garmin Vivosmart 3 + ARVONTA


Näin tammikuussa monet aloittavat kuntoilun, laihdutuksen, tekevät muutoksia ruokailutottumuksiin tai muuten vaan haluavat keventää ja parantaa oloa. Täällä yksi sellainen. Itsellä on tavoitteena saada muutama kilo tai siis totta puhuen noin kymmenkiloa pois elokuun loppuun mennessä. Eläissäni en ole koskaan laihduttanut, joten mikään helppo matka ei ole edessä. Luotan kuitenkin siihen, että kiloja lähtee, kun vain niiden eteen tekee jotain. 

Jos olet harkinnut aktiivisuusrannekkeen ostamisti, niin tässä tulee hyvä vinkki.  



Vivosmart 3


Itse olen aikaisemmin testaillut Garminin Fenix 5s ja Vivomove aktiivisuusrannekkeita. voit lukea TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ. Molemmat näistä ovat rannekellon näköisiä. Vivosmart 3  puolestaa näyttää enemmän siltä perinteisemmältä aktiivisuusrannekkeelta mutta sisältö onkin sitten ihan omaa luokkaansa. 


Olen niitä ihmisiä, ketkä eivät viihdy kuntosalilla vaan käy yleensä lenkillä itsekseen tai jumppaa kotona. Kuitenkin sitä kaipaa sellaista persuksille potkijaa välillä ja onhan sitä kiva seurata myös oman kunnon kehitystä. Treenikaverina Vivosmart 3 on kiva. Saat muokattua näytöllä näkyvät toiminnot Garmin Connectin avulla. Ranneke ilmoittaa myös tulevista puheluista, sähköposteista, WhatsApp-viesteistä sekä somekanavien tapahtumia, jos niin haluat. Vaikka treenaat niin silti ei mene tärkeät yhteydenotot ohitse.  Garmin Connectin avulla muokkaat ranneketta omiin tarpeisiisi helposti ja nopeasti. 
Omassa rannekkeessa on kellon lisäksi askelmittari, sykemittari, stressitason seuranta, matkamittari, sää, viestit ja kalorit. 

vivosmart 3


Monien perustoimintojen lisäksi tässä on myös erikoistoimintoja. Yksi aivan huikea toiminto on VO2Maz- ominaisuus. VO2Max arvio maksimaalisen hapenottokyvyn, jonka avulla ranneke pystyy arvioimaan käyttäjän fyysisen iän. 
Move IQ puolestaan tunnistaa automaattisesti liikkeet, jotka vastaavat tuttuja kaavoja, kuten kävely, pyöräily ja juoksu. 

Kaikkihan tietävät, että mitä lähemmäs hääpäivää mennään, sitä enemmän morsiamen stressitaso nousee päivä päivältä. Itse kyllä stressaan ihan muutenkin asioita liikaa. :D Vivosmart 3 seuraa käyttäjän stressitasoa vuorokauden ympäri ja havaitsee, milloin se on korkeimmillaan ja milloin taas palautuminen on käynnissä. Statistiikkaa seurattua stressaan unissakin. :D Stressin pukatessa päälle, kannattaa rannekkeesta avata hengitysharjoitustoiminto ja rentoutua. 


vivosmart


Rannekkeen ulkonäkö on myös tärkeä. Jos et halua näyttää kaikille pitäväsi ranneketta tai on esim. juhlat tulossa niin ei hätää. Ranneke sulautuu mukavasti myös korujen sekaan. Silikoninen materiaali istuu ranteeseen hyvin eikä tunnu kylmältä. Rannekkeen paksuus on muuten 4mm. Jos kuitenkin pidät ranneketta 24/7 ja hikoilet paljon niin silloin kannattaa ottaa ranneke pois ja kuivata iho, kuten myös aina pesun jälkeen. Silikonihan ei hengitä ja jos ihon ja rannekkeen väliin jää kosteutta jonkin ajan päästä iho saattaa ärsyyntyä. Rannekkeen värejä on kolme: musta, violetti ja sininen. 




Tämä on siitä kiva, verrattuna noihin kahteen aikaisemmin testaamaani rannekkeeseen, että tämä on sirompi. Tämä on minulla kädessä melkeinpä se 24/7. Ohuen rannekkeen ja istuvuuden vuoksi, tätä ei edes huomaa. Tai no, paitsi silloin, kun se komentaa liikkeelle tai tulee ilmoitus viestistä.  



Miksi valita Vivosmart3? 


Tässä vielä listattuna muutama hyvä syy, miksi Vivosmart 3 on hyvä valinta.
  
-Garminin ohuin rannekesykemittari, paksuus 4mm.

-Stressitason seuranta ympäri vuorokauden. 

-Hengitysharjoitustoiminto, jonka avulla rentoudut. 

-Huomaamaton näyttö. Näytön valot ovat päällä silloin kun niitä tarvitset. Napauttamalla taulua tai nostamalla käden ylös.

-Elevate-rannesykemittari mittaa sykettä 24/7. Et tarvitse erillistä sykevyötä. 

-Täysin vesitiivis, eli voit huoletta mennä uimaan ja suihkuun. Saunassakin olen ranneketta pitänyt vaikka mitään kelloa ei saunaan suositellakkaan.

-Garmin Connect -sovelluksen avulla pystyt puhelimen kautta muokkaamaan rannekkeen omien tarpeittesi mukaan helposti. 

-Rannekkeen tiedot synkronoit suoraan sovellukseen ja siellä pystyt myös seuraamaan kattavasti terveys- ja kuntoilutietojasi ja asettaa omia tavotteita. 

-Täyteen ladattu akku kestää jopa 5 päivää.




Olitpa sitten aktiiviurheilija, laihduttaja, tai harrasteurheilija, Vivosmart 3 avulla pystyt seuraamaan edistystäsi todella helposti ja se saa myös sinut tekemään parempia tuloksia.

Tässä oli nyt lyhykäisyydessään tietoja Vivosmart 3 aktiivisuusrannekkeesta. 
Suositushinta 149€ 



Sain aivan mahtavan tilaisuuden arpoa myös teidän lukijoiden kesken mustan Vivosmart 3 aktiivisuusrannekkeen!
 Eikö oo mahtavaa! Itse oon ihan täpinöissäni täällä! 




Arvontaan osallistut vastaamalla seuraavaan kysymykseen : 
Minkä uuden toiminnon haluaisit aktiivisuusrannekeeseen? 


Ja eihän näin mahtavaa arvontaa voi pitää vain täällä vaan huomenna voit osallistua  myös Facebookissa ja Instagramissa, jos haluat lisäarpoja. Linkeistä pääset osallistumaan arvontoihin.  

Arvonta on voimassa 14.2. asti kaikissa kanavissa. 

Oikein paljon onnea arvontaan ja mene ihmeessä huomenna hakemaan myös ne lisäarvat muilta somekanavilta. ;) 

Love

Rannekkeet saatu blogiin

Keskeneräinen

Tämän viikon Makrotex -haasteen aihe on keskeneräinen. Tällä kertaa aihe tuotti hieman ongelmia. Ei sillä, etteikö meillä olisi ollut mitään keskeneräistä vaan sillä, kun niitä on niin paljon ettei tiedä mistä valita :D 

Pohdinnan jälkeen päädyin kuitenkin ottamaan kuvat ostamistani kauniista tulppaaneista joiden puhkeaminen on vielä keskeneräinen. Tulppaanit tuovat mukanaan ihanan kevään odotuksen ja toiveen auringosta. Tulpaaninuppujen saattelemana, toivotan teille kaikille ihanille lukijoille aivan mahtavaa tiistaita. <3 

tulips

tulppaani

tulppaani

P.s. Tuosta ylhäällä olevasta linkistä pääset muuten katsomaan muiden ottamia keskeneräisiä kuvia. :) 


Love

Maanatai





Maanantai on uuden alku. 
Maanantai aloittaa arjen ihanan viikonlopun jälkeen. 
Maanantaisin on hyvä aloittaa aina joku uusi juttu esim. kuntoilun, detox-kuurin, laihduksen tai elämäntapamuutosen. Itsellä tuntuu helpolta aloittaa maanantaisin. Sitä lupaa itselleen, että aloitan sitten ensiviikolla. Maanantaisin monesti menee kaikki myös päin peetä.
 Viime viikko oli kyllä täynnä melkein vain maanantai-päiviä. Myöhästelin tapaamisista, kiitos VR- ja muu julkinenliikenne. Googlemaps päätti, että tarvitsen lisäliikuntaa ja teetätti sellaisen ylimääräisen kilometrin lenkin.  Onneksi kerkesin paikalle ajoissa eikä tarvinnut juosta paitsi lähtiessä ratikkaan. Hukkasin tavaroita, sairastelen ja siitä johtuen pari työkeikkaa jäi välistä.  Tuli mieleen Päiväni murmelina- leffa. :D Huokasin helpotuksesta eilen, kunnes tajusin, että tänään on TAAS maanantai! 



Tämä maanantai-aamu alkoi hyvin. Kiirettä piti ja meinasin myöhästyä bussista. Tässä juuri Onnibussissa silmät sikkurassa tätä kirjoittelen. Viiden tunnin yöunien jälkeen tuntuu siltä, kuin silmäpussit makaisivat tuossa poskien päällä.  Saas nähdä mitä kaikkea tämä maanantai tuo tullessaan. 



Oikein ihanaa Maanantaita! <3 

Love 


Postauksen kuvat PixaBay



Näillä tuotteilla saat huulesi ihanan pehmeiksi





Viime postauksessa kerroin teille Elizabeth Ardenin ihanan kosteuttavista ja hoitavista Ceramide kapseleista kasvoille ja silmänympäryksille. Tänään ajattelin vinkata teille loistavista huulituotteista ja varsinkin niistä kosteuttavista tuotteista. Huulia on hyvä myös välillä kuoria ja sen taidan tehdäkin. Omat huuleni ovat tällä hetkellä päässeet hieman rohtumaan ja ne inhottavat ihoriekaleet saa helposti irti juurikin kuorinnalla. 

Huulituotteiden kanssa olen sekakäyttäjä. En ole minkään tietyn sarjan lumoissa vaan lemppareita on monta niin selektiivisen kosmetiikan kuin markettipuoleltakin. Tykkään myös kokeilla aina kaikkia uusia ja mielenkiintoisia juttuja. Aina välillä testaamista tuotteista löytyy helmiä. 

TÄSTÄ pääset muuten lukemaan postauksen viime vuodelta, jos kerron tuotteista joiden avulla saat huulet pusu kuntoon. Viime vuoden loppupuolella pääsin tutustamaan vielä pariin uuteen hoitotuotteeseen ja esittelen ne nyt tässä.  


lip balm


Oikein kuiville ja ahavoituneille huulille avuksi kannattaa ottaa Polaarin Lapland sarjan huulivoide. Vaikuttavina aineina on mm. vadelmaa, puolukkaa, karhunvatukkaa ja ruusujuurta. Koostumus on aika paksua mutta levittyy huulille hyvin ja on tuoksuton eikä jätä tahmeaa pintaa. Jos tuntuu ettei tuubista tule mitään, niin silloin kannattaa lämmitellä ensin sitä tuubia eikä yrittää väkisin pusertaa sitä ulos sieltä. Tämä on todella riittoisaa eli pieni määrä riittää. Tuubi on kätevä niin matkoilla kuin kotonakin. 




Eight Hour Lip Duo 


Elizabeth Arden


 Elizabeth Ardenin setissä on huulikuorinta ja huulivoide. Eight Hour Lip Scrub huulikuorinta poistaa kuolleen solukon hellästi huulien iholta.  Eight Hour Lip Protectant kosteuttaa huulia. Tämä hoitava, suojaava ja kosteuttava voide sisältää mm. E-vitamiinia. Mukana on vielä suojakerroin 15, mikä on loistava.  


huulikuorinta ja voide


Huulista tulee ihanan pehmeät ja kuorinnan jälkeen huulipunakin näyttää aina paremmalta. :) Koostumukset ovat molemmissa täyteläiset ja jo kuorinnan jälkeen huulien iho tuntuu pehmeältä ja hoidetulta. Molemmat ovat riittoisia eli näissäkin pieni määrä riittää. 
Ainut mistä itse en tykkää on pakkaus. En tarkoita ulkonäköä vaan sitä, että nämä ovat purnukoissa. Itselläni kun on pitkät kynnet niin tuotteiden käyttö on hieman hankalaa reissun päällä. Kotona taas asia on ihan eri.

Oletko kokeillut huulinaamiota?

Nyt en tarkoita sellaista naamiota, missä levität puolen tuubia huulille vaan ihan huulille tarkoitettuja naamioita. Kangasnaamiot ovat suuressa suosiossa ja tässä huulille omansa. Tai koostumus tässä on samanlainen kuin silmänympärysihon patcheissä. 

Kocostar Lip Mask 




Ensinnäkin tämä pakkaus on ihana! Mitkä huulet!  Tämä on sellainen pakkaus mitä ei todellakaan raaski heittää roskiin kun naamiot on käytetty. En ainakaan minä. Huulet kätkevät sisäänsä 20 naamiota. 
  Nämä kosteuttavat ja huulia pehmentävät huulia. Mukana pakkauksessa on spaatteli, jolla saa hygieenisesti nostettua naamion rasiasta. Kannattaa tarkistaa, ettei vahingossa tule otettua kahta naamiota kerrallaan. Itsellä kävi juuri viimeksi niin, että oli sitten tuplanaamiot huulilla. 
 Naamio on niin iso, että samalla tulee hoidetuksi myös huulien ympärysihokin, siitä plussaa myös. Naamion annetaan vaikuttaa 10 minuuttia rentoutuen, jotta naamio ei lähde valumaan leukaan. Tuoksu on miellyttävän miedon minttuinen. Naamion voi tehdä kyllä voiteestakin mutta tämä on vain paljon kätevämpi. 

lip mask

Monesti sitä kuulee, että huulivoiteisiin voi jäädä koukkuun. Itse sanon siihen, että PAH! Omalla kohdalla ei riippuvuutta ole tullut eikä ne huulet kuivu, vaikka välillä saattaa mennä viikkokin jopa kaksi ilman huulivoidetta. Yksi syy tietysti saattaa olla siinä, että monesti huulipunat ovat myös hoitavia. Mutta oli miten oli, niitä huulia kannattaa myös helliä ja hoitaa. <3 
Naamion löydät täältä






Käytätkö sinä säännöllisesti huulille kuorintoja ja naamioita? 

Niin ja tänään on muuten perjantaita, JEE! Ihanaa viikonloppua <3 



Osa tuotteista pr-näytteitä


Love

Ihanat Elizabeth Ardenin ihonhoitokapselit





Aikuinen iho kaipaa ja tarvitsee ihan erilaisia tuotteita mitä parikymppisen iho. Painovoima tekee myös tehtäväänsä koko ajan. 
Elizabeth Arden on monelle meistä tuttu ihanasta Red Door- tuoksustaan. Tuoksu kuuluu myös omiin lemppareihin. Nyt ei kuitenkaan puhuta tuoksuista vaan tällä kertaa ihonhoito kapseleista joita olen päässyt testaamaan. 

 Elizabeth Arden mullisti ihonhoitoa vuonna 1990, kehittämällä ensimmäisenä kapselimuodossa saatavilla olevan keramidituotteen. Kapselit sisälsivät biotieteen avulla valmistettua ihon keramidikoostumusta matkivaa koostumusta ja se oli ensimmäinen kapselimuodossa saatavilla oleva keramidituote. 

Viime vuoden alussa myyntiin on tullut kapseleiden uusi sukupolvi:

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum.





Kapseleiden koostumus on ihotautilääkäreiden testaama ja se edistää ihon suojakerroksen korjautumista, tehostaa kosteutusta ihon pintakerroksessa ja ehkäisee juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. 

Mikä tekee kapseleista sitten paremman?


Tuttujen ainesosien suuremmat pitoisuuden ja uudet ainesosat antavat iholle välttämättömiä luonnollisesti ihossa esiintyviä lipidejä ja tukevat ihon luonnollista uusiutumisprosessia. 
Kapselit ehkäisevät juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. 
Tukevat ihon luontaista kollageenia ja auttavat ihoa näyttämään kiinteämmältä. 
Parantavat ihon sävyä ja kirkkautta. 
Muokkaavat ihon rakennetta ja antavat iholle elinvoimaa. 
Auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojaavaa kosteuskerrosta ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. 

Miten keramidin väheneminen vaikuttaa ihoon? 

Keramidit edustavat noin 40–50 % marraskeden tärkeistä lipideistä ja niiden on todettu olevan tärkeä ainesosa ihon lipidisuojakerroksen toiminnan ylläpidossa. Keramiditaso laskee nopeasti iän myötä kuten moni muukin asia. Noin 30-vuotiaalla ihon keramideista noin 40% on kadonnut. Noin 40-vuottiallaa luku on jo noin 60%! Tämä saa aikaan sen, että iho näyttää kuivalta ja elottomalta ja voi saada aikaan ryppyjä, kimmoisuuden menetystä ja epätasaisuuksia. 

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serumin kapselit ovat biohajoavia, niissä ei ole säilöntäaineita eikä hajusteita. 

Suositushinta Advanced Ceramide Capsules 90 kpl 129 €
 Advanced Ceramide Capsules 60 kpl 101 € 
 Advanced Ceramide Capsules 30 kpl 53 €


Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum







Elokuussa markkinoille tuli myös silmänympärysiholle omat kapselit, Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum. 
Iho on paljon paljon ohuempi silmien ympärillä kuin mitä muualla kasvoissa, joten ikääntymisen merkit näkyvät silmänympärysiholla paljon herkemmin ja myös ensimmäisenä juuri silmänympärysiholla. 

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum auttaa säilyttämään, kosteuttamaan ja vahvistamaan herkkää silmänympärysihoa ja saa sen näyttämään kirkkaammalta, kiinteämmältä ja nuoremmalta. Kapselit auttavat vähentämään myös turvotusta ja auttaa tukemaan ihon omaa kollageenia.
Myös nämä kapselit ovat biohajoavia, hajusteettomia eikä sisällä säilöntäaineita. Kapselit sisältävä tiivistetyn annoksen ihanaa kosteuttavaa seerumia, johon on lisätty aiempaa paljon kehittyneempi keramiditegnologia. 

Suositushinta 60 kapselia 71 €


Molempia kapseleita olen nyt testaillut ja huomannut sen, että talvella nämä ovat ihanan kosteuttavia omalle iholleni. Ihoni on pintakuiva ja varsinkin näin talvella se oikein huutaa välillä kosteutta. Käytänkin näitä kuuriluontoisesti aina silloin, kun iho tarvitsee lisäbuustia. Kuten tiedämme, kuivassa ihossa myös ne ikääntymisen merkit näkyvät paljon selvemmin. 
Tietysti parhaimman lopputuloksen saa, kun tuotteita käyttää säännöllisesti. Omalla kohdalla se ei aina oikein toimi, koska testattavia tuotteita on aina jonossa. Osa tuotteista, kuten nämä, jäävät silti käyttööni testaamisen jälkeen.



kapselit




Kapseleiden käyttö on helppoa: pari pyöräytystä, kapseli on auki ja voit puristaa seerumin kädelle. 
Molemmissa kapseleissa on tuotetta todella runsaasti esim. silmänympärysihon kapseleista on aina riittänyt myös Antille. :) Vielä, kun saisin sen käyttämään säännöllisesti muitakin ihonhoitotuotteita.   
Kasvoille tarkoitetusta kapselista taas riittää todella hyvin myös kaulalle ja dekolteelle. Kaulaa ja dekolteen aluetta ei saa unohtaa, kun puhutaan ihonhoidosta. 

Koostumuksesta tulee ensin mieleen ihoöljy mutta tuotteet imeytyvät ainakin omaan ihoon ihan hujahtaen ja jättäen ihanan tunteen iholle. Olen käyttänyt kapseleita myös yönaamion alla. Aamulla iho on näyttänyt kirkkaammalta ja hyvinvoivalta. 
Se mikä omasta näissä on loistavaa myös se, että nämä on helppo ottaa matkalle mukaan. Eivät vielä paljon tilaa ja et myöskään kanna mukanasi mitään ylimääräistä. Niin eikä saa unohtaa sitä biohajoavuutta. 


Nämä ihanat kapselit löydät mm. Stockmannilta ja Kickseistä

Love




Pyörähdys häämessuilla

Viime viikonloppuna tuli käytyä elämäni ensimmäisillä häämessuilla ja eikä messut todellakaan jää tähän yhteen. :D Lauantaina edessä olisi Love me do-messut. 
Mennään naimisiin- messuilla tapasin myös muita hääbloggaajia blogimiitin muodossa. Oli tosi kiva kuulla muiden häistä ja suunnitelmista. Hieman kauhulla kuuntelin muita bloggaajia, sillä monella oli aikas pitkällä valmistelut ja meillä taas ihan vielä alkuvaiheissa. Alkaa paniikki kohta iskeä, häihin ei ole kuin alle 8 kuukautta aikaa!! KÄÄÄK! 

Tässä teille muutamia kuvia messuista. Oli ihana huomata muotinäytöksessä, ettei sitä aina tarvitse pukeutua valkoiseen hääpukuun vaan se voi olla vaikka musta. 
 Lisää kuvia ja messujuttua niin ja tietysti niitä hääjuttuja löytää TÄÄLTÄ. Linkki menee Meidän häät-sivustolle Dioriina menee naimisiin- blogiin, jota kirjoittelen siellä. :) 




Sofia Öster on uusi Kultajousen valmistaman Princess-korusarjan mallikasvo. Sofia on tullut tutuksi Huippumalli haussa-ohjelmasta. 










Love

Talvipäivä Näsijärvellä

Tänään oli ihana ulkoilusää vaikka sitä aurinkoa ei tänään näkynytkään. Olin nähnyt kuvia ns. jäähypenkistä Näsijärven rannalla ja me Antin kanssa suuntasimme kameroidemme kanssa myös sinne. Harmi vain, niitä upeita jääpuikkoja ei enää montaa penkillä ollut mutta maisemat olivat kyllä upeat. Kesällä on kyllä pakko käydä katsastamassa paikka uudestaan. 

Tässä muutama kuva tältä päivältä.  



Näsijärvi


Näsijärvi

tampere


Jokaiseen päivään pitää kuulua myös hieman rakkautta. 

hearts


Nyt täytyy lähteä pakkamaan kamoja huomista varten. Olen menossa mummulaan yökylään ja tiistaina on työpäivä Porissa. 
Onko sulla suunnitelmia ensi viikolle? 
Oikein kivaa alkavaa viikkoa! 

Vuoden ensimmäinen Bette Box

Vuosi takaperin sitä odotti innolla ihka ensimmäistä Bette Boxia. Konseptihan ei ollut uusi vaan silloinen Livbox vaihtoi nimensä Bette Boxiin. Boxi oli todella mahtava ja sen sisällön pääset näkemään TÄSTÄ. Nyt oikeastaan yhtä innokkaasti odotan mitä tämän vuoden ensimmäinen Bette Box pitää sisällään ja onko yhtä mahtava kuin edeltäjänsä. Eli lähdetääs avaamaan boxi. 

Ensimmäisenä mikä silmiini osui oli HAMMASTAHNA! 




Voin sanoa, että heti siinä vaiheessa into laski aika lailla. Tämä Pepsodent Long Active White Fresh-hammastahna auttaa poistamaan tummentumia. Jos tahna olisi ollut edes normaalin kokoinen niin se olisi tasoittanut hieman tätä mutta ei, tahnan koko huikeat 16ml! 


Ibero Ripsiharja ja -kampa


Ibero

No joo, omalla kohdalla ei ripsikammalla ole monesti ollut tarvetta ja kun säilytän siveltimiäni purnukoissa niin kaksipäiset eivät oikein toimi niissä. Ripsipidennyksiä käyttävät saavat tästä ehkä isomman hyödyn. Plaah tuote boxissa. 
Ovh n. 5,90 €, boxissa täysikoko. 

Lumene Nordic Seduction huulikiilto


huulikiilto


Tämä hoitava ja kosteuttava huulikiilto on väritön eli ihan ok käyttää vaikka kauppareissulla. Vielä huulille en ole tätä testannut mutta kädelle testatessa sai sellaisen vaikutuksen, että hiukset jää kiiltoon kiinni, sen verran oli tahmainen. 
Ovh n.17,90 € / 4,5 ml, boxissa oli täysikokoinen. 

Simple Eye Make-Up Remover silmämeikinpoistolaput


laput

Nämä lupaavat puhdistaa silmämeikin hellävaraisesti. 
ovh. n. 3,95 € / 30 kpl, boxissa täysikokoinen.
Tälläiset puhdistusliinat ovat tosi käteviä matkoilla ja varsinkin telttareissuilla, missä veden saanti on vaikeaa. 

Lierac Hydragenist seerumi




Intensiivisesti kosteuttava seerumi kaikille ihotyypeille. Tästä olen kirjoitellut aikasemmin vuonna 2016. Jutun pääset lukemaan TÄSTÄ
Tämä seerumi on todella ihanan kosteuttava ja suosittelen lämpimästi kaikkien kokeilemaan tätä. Ovh n.52 € / 30 ml, boxissa 8 ml

Tässä oli boxin sisältö. Ai niin oli mukana muuten vielä 3 pussia teetä Twiningsilta. 

twinings

Mitäs olitte mieltä sisällöstä? 
Nyt on kyllä pakko sanoa suoraan, että oli kyllä aika paska. Koskaan en ole näin boxista sanonut mutta nyt vain oli pakko. Odotukset olivat tosi suuret, pettymys johtuu suurimaksi osaksi siitä mutta olihan tää aika huono. 
Se, että olen vuoden tilannut Bette Boxia sain kiitokseksi Back to the Rootsin Exfoliating Shampoo. 

shampoo


Tästä kiitos, tuote on loistava. Itse olen saanut tämän Tampere tutuksi- päivänä, jonka järkkäsin bloggaajille. Tästä ja sarjan parista muustakin tuotteesta on tulossa juttua myöhemmin. Tämä oli boxin PARAS tuote! 

Huomenna suuntaan Mennään naimisiin- messuille ja siellä julkaistaan Mennään naimisiin -lehti. En malttaisi millään odottaa, että saan lehden käteeni. Siinä on meinaan minun kaksi artikkelia kuvieni kera! 

Ihanaa viikonloppua ja nappaa hihasta, jos olet tulossa huomenna Mennään naimisiin- messuille ja näet mut siellä. :) 

Love