Lakkaushaaste: Pastellinen kevät

                                                                                                                                              osa lakoista saatu 

Sitä ei oikein meinaa uskoa, että kevät on jo näin pitkällä. Ensimmäiset kukat ovat ilmestyneet kukkapenkkiin ja innolla odotan pionien kukintaa. Sinivuokot ovat vallanneet meidän lähimetsän ja muutama sinivuokko on eksynyt meidänkin pihaan. 

Tänä vuonna elämän tilanne on hieman erilainen kuin mitä vuosi sitten. Silloin kalenteri oli tyhjentynyt ja sitä tuskaili miten maksaa laskut. Sitä ei tajunnut mihin kaikkeen tilanne johtaa ja miten se tulee muutamaan elämää. Tänään olen menossa ottamaan korona-rokotteen ja toivon, ettei siitä tule mitään kuumetta yms. koska minulla on keskiviikkona ja torstaina tärkeät yrityskuvaukset. Mutta mennään itse asiaan eli lakkaushaasteeseen. 


Tämän kuun lakkaushaasteen aiheena on pastellinen kevät. Toteutus oli vapaa ja itse päätin lähestyä kukka-aiheella. 


Etu- ja nimettömän kynnen pohjalla on kerros essien ballet slippers lakkaa. Kukkasten keskustassa käytin essien get oasista ja terälehdet tein Atelier Rougen Casual Weekendiä. Halusin kynsiin vielä jotain pientä niin lisäsin muutaman pallon Color Clubin East Austinia. Muut kynnet lakkasin essien you know the espadrillella. Viimeistelin lakkauksen mataksi Aterien Rougen matta topparilla.  

pastelli kynnet

 Tajusin juuri, että olin käyttänyt tuota samaa essien oranssia get oasis lakkaa tämän kuun toisessa haasteessa. Kyseessä oli pääsiäiskynnet ja ne näet tästä

Käy ihmeessä kurkkaamassa muiden haasteeseen osallistuneiden lakkaukset. 

Timantteja kynsillä

Strokes of Color

Nails to photos

Tinkerbel's Nail diary


Mahtavaa tiistaita 


essie
LoveLakkausunelmia: Pääsiäinen

osa lakoista pr-näyteItsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi.


Meidän ei tarvinnut täällä kertaa Lauran kanssa paljon mietteitä haasteen teemaa. Julkaisuaikataulu on pääsiäisenä niin oli oikeastaan ilmiselvää, että se on myös lakkauksen aiheena. 


Lakkauksen tein uusilla essien kevätkokoelman lakoilla, niiden sävyt sopivat mielestäni hyvin pääsiäisen teemaan. essien kevät 2021
Pohjalakkana käytin oranssia you know the espadrille -lakkaa. Eihän pääsiäinen ole mitään ilman pupuja ja pupun lakkasin get oasis -lakalla ja korviin käytin retreat yourself -lakkaa. Samaa lakkaa käytin myös pikkurillissä ja etusormessa. Keskisormen palloihin käytin lakkaa nimeltä cacti on the prize. Mustana lakkana totta kai essien licorice.(tämä lakka itse ostettu) 

 Loputulos ei ollut ihan niin siisti kuin mitä olisin halunnut tuon pupun kohdalla. 


Käy ihmeessä katsomassa millaisella lakkauksella Laura lähti tähän haasteenseen. Lauran kynnet näet TÄSTÄ
Omalla kohdalla pääsiäinen on mennyt töiden ja rentoutumisen merkeissä. 

Tänään ajattelin tehdä hieman pihatöitä, jos vaan ilmat sallii ja lukea kirjaa eli ihan van nauttia olosta.  


Ois kiva kuulla mitä sun pääsiäiseen kuuluu? 


Love