Synttäriviikon loppuhuipentuma BodyBlenderin ja L'Orealin BB-voiteen kanssa

Viikko ollaan yhdessä juhlittu ja nyt viimeistä päivää viedään. ja jos totta puhutaan huokasen helpotuksesta nyt kun tämä viikko on ohi :D  Siis ihan vaan sen takia, koska mulla on mennyt kaikki illat tällä viikolla näitä postauksia tehdessä. Jos en oo kirjoittanu postausta, niin sitte oon ottanu kuvia taikka viime tipassa, kuten eilen, testannu tuotteita.

Nostan TODELLA paljon hattua niille bloggaajille, ketkä postaavat aina joka päivä, joka ikinen viikko. Mun on pakko myötää, etten siihen pysty, ainakaan niin kauan kun töissä käyn. Ei vaan kertakaikkisesti jaksa kroppa, pää ja perhe.
Onhan mullakin päiviä kun virtaa riittää niin saatan luonnoksia tehdä useampia mutta valmiiksi asti yhdellä kertaa ei tule kun yksi taikka kaksi postausta.

 Eilinen päivä oli ihanan aurinkoinen, lämmin, WUHUU ja pihalla tuli oltua ja kukkapenkkejä laittettu uuteen uskoon sen minkä kykeni.  Itsellä vaan toi oikea käsi äkkäilee kyynärpään kohdasta ja puuduttaa välillä sormet, joten sen kanssa ei oikein ole kunnolla mitään pystynyt tekemään. Maanantaina oon menossa lääkäriin jos sitten sais ongelmaan hieman selvyyttää. 
Tällä viikolla ollaan hemmotelut melkein kokonaan päästä varpaisiin. Tänään onkin sitten vuorossa se vartalo osuus.  
Monet teistä jos ei kaikki ole tietoisia mikä on Beautyblender mutta oletteko tutustuneen jo Bodyblenderiin?


 En ollut minäkään ennen tätä.
 Tämä  Beautublenderin isosisko on  tarkoitettu nimensä mukaan vartalolle. Tämä on tarkoitettu vartavasten itseruskettavien levitykseen ilman, että omat kädet ruskettuu siinä samalla.Tämä ei ole niin pyöreän  munan muotoinen kuin edeltäjänsä vaan paljon litteämpi.  Koko on tietysti myös paljon isompi, koska on vartalolle tarkoitettu
Pinta tässä on ihanan pehmeä, melkein kuin samenttinen. En malta odottaa kuinka paljon tämä kasvaa kostutettuna. 


Ero kostutetun ja kuivan välillä on valtava!

Itsellä on ehkä hieman kauhun sekaisia aatoksia itseruskettavista. Olen nähnyt unia,  missä onnesta kankeana levittelen itseruskettavaa ja kun menen katsomaan peilin eteen niin jaloissa näkyy selkeästi sormien vedot :D
Noista painajaisista johtuen en ole,  kun varmaan kerran elämässäni kokeillut itseruskettavia, hävettää ihan myöntään tämä mutta arkajalka olen. Olen sitten enemmin käristänyt itseäni auringossa ja sen kyllä valittettavasi näkee ihosta :(

 Cia taas on vannoutunut itseruskettavien käyttäjä jo varmaan vuoden päivät. Tossa suhteessa ei ole kyllä äidin tyttö :)

Cian piti ens alkuun ottaa  tämä testiajoon mutta hän oli juuri pari päivää aikaisemmin laittanut itseruskettavat iholle, joten homma jäi mulle. No kun en ole niitä käyttänyt ja enkä ollut laittanut sitä kauppalappuun lahopää, kun olen niin ilman kauppalappua en muista :D se sitten jäi sinne kaupan hyllylle. Pienellä paniikilla komppaan kaikki kaapit ja mistään ei löydy aivaten ainotta itseruskettaavaa. Kirjoitin tätä eilen illlalla yhdeksän aikaa illalla. Miten mä nyt pystyn testaamaan BodyBlenderin??

Sitten kuin kirkkaalta taivaalta muistin, että olin saanut testiin L'Orealin Sublime Bronze Summer Legs BB-voiteen, joka on tarkoitettu säärille. Voin sanoa, että aikas moinen huokauksen ääni kuului meikäläisestä.


Tämä on siis tarkoitettu säärille tasoittamaan ihon sävyä ja häivyttämään epätasaisuuksia. Aineen luvataan myös kosteuttavan ja pehmentävän ihoa koko päivän. Tähän en pysty tällä hetkellä vastaamaan mitään, koska ensi kertaa tätä kokeilen.
Erona itseruskettavaan on se, että tämä pestään normaalisti iholta pois illalla, kuten muutkin BB-voiteet. Tässä ei siis ole yhtään itseruskettavia ainesosia.

BodyBlenderiä käytettään samalla tavalla kun BeautyBlenderiä eli sieni kostutetaan  ja puristetaan ylimääräinen vesi pois. Sieni kuivataan vielä pyyhkeeseen kevyesti painellen.  Vesi saa sienen turpoamaan ja takamaan sen, ettei sieni ime itseensä käytettävää ainette. Ja sitten ei muuta kun hommiin.


Voiteen tuoksu tuo mieleen ihan vartalovoiteen, jota haluaa tuoksutella koko ajan.
Voidetta levitettään puhtaalle säärien iholle ja annetaan kuivua ennen vaatteiden laittoa.

Tämän sienen kanssa huomasin sen, että jos voide ei ollut kunnolla kerinnyt kuivumaan ennen seuraavaa levitystä niin voide lähti "liikkeelle" johtuen varmaankin sienen kosteudesta.


BodyBlender sopii myös lateksi allergikolle mikä on todella hyvä asia.

Kuivattuaan voide ei tahraa vaatteita kesäkuumallakaan. Luvataan olevan hikoilun kestävä.  Tummuutta voi lisätä kerrostamalla voidetta. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei voide sisällä UV-suojaa.

Kuvasssa on yksi suht reilu kerros.  Omasta mielestä väriä tulee ihan mukavasti, tykkään :)

Ai kauheeta mitkä painaumat nilkoissa näkyy :D Miks Antti EI voinut sanoa mitään! No voisko toisaalta sitä mieheltä odottaa, ei.
Kuvaus assistentille ei muuten  laittettu sääriin BB-voidetta, oli ihan omasta takaa tarpeeksi tummat sääret :D

Muista pestä BodyBleder aina käytön jälkeen. Sienestä kannattaa isommat vedet kuivat pyyhkeeseen ja jättää sitten pöydälle kuivumaan. Missään nimessä sitä ei saa laittaa mihinkään suljettuun kippoon taikka rasiaan. Pitemmän käyttöajan sienellä saat käyttämällä puhdistukseen BlenderCleanseria. nestemäisenä taikka kiinteänä.

 BB-voiteen suositushinta on 15,90€ ja BodyBlenderin hinta Pretty.fi on 29,90 €

Varmaan arvaattekin mitä seuraavaksi on luvassa? Oikein, eihän synttäriviikkoa voi lopettaa ilman arvontaa vai voisko sittenki? ääää en ole niin julma ihminen.


Palkinto pitää sisällään nämä ihanuuden.  BodyBlenderin ja pinkin Beautyblenderin jonka mukana on aivan ihana bling.ring. Nyt on tarjolla kunnon Blingiä isolla B!


Kuka voisi vastustaa tälläistä kaunotarta? Mä oon ainakin ihan myytyy.
 Kivissä on ihania pinkin eri sävyjä. Tämä saa kunnia paikan ainakin mun kosmehuoneesta.


Tämä ihanan pehmeä kaksikko voi olla sinun ja siihen riittää vain vastaus seuraavaan kysymykseen.

Mitä itseruskettavaa suosittelisit tälläisen arkajalan kokeilevan?

Arvontaan voivat osallistua kaikki, mutta kerro myös, jos olet blogin julkinen lukija niin saat toisen arvan. 
Uudet lukijat ovat erittäin tervetulleita, mutta toivon teidän myös jäävän lukijaksi, kun arvonta on loppunut. Se olisi muuten epäreilua muita arvontaan osallistuneita kohtaan.

Facebookin puolella voi myös osallistua tähän arvontaan  ja saada itselleen yhden arvan lisää :)

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 13.6 kello 23,59.
postitus Suomen sisällä

Onnea kaikille arvontaan!

Jalkahoito kotona Opin tuotteilla ja ehkä myös sunkin kotona ?


Aikaisemmin tällä viikolla esittelin teille Salvequickin kuorintasukat+, minkä avulla jaloista kuoriutuu kuollut ihosolukko pois. Joku saattoi ajatella, yäk, tuollaisia en käytä koskaan, niin nyt seuraavaksi on vuorossa sitten hieman hellempää kuorintaa kera jalkahoidon.

Tykkään tehdä jalkahoitoja mutta pakko myöntää, teen sellaista kunnollista hoitoa ihan liian harvoin. Raspaan kyllä saunassa jalat ja voitelen aina pesun jälkeen, mutta oikein sellainen kunnollinen jalkahoito jää vuoden aikana todella vähiin.
Aika vähän sitä oikeastaan ainakin itsellä, mietittyä jalkoja. Kuitenkin niiden päällä tulee seisoittua melkein koko päivän tungettuna kenkiin ja sukkiin. Onneksi nyt on tarjennu heittää sukat mäkeen, kun on ollu ihanan lämmintä ja taitaa tästäkin päivästä tulla lämmin ja aurinkoinen. 

Nyt kun jalat pääsevät eroon sukista sekä umpinaisista kengistä, on hyvä tehdä kotona pitkän kaavan kautta jalkahoito. Tällä hetkellä mun jalat huutaa hoosiannaa, joten hemmottelu on ansaittua niille. 

Ensin kerätään tarvittavat tuoteet valmiiksi, jotta ei tarvitse sitten märin jaloin loikkia ympäri huushollia tuotteiden ja välineiden  perässä. 

Kuten näkyy aina pitää mukana olla hiemn Bling Blingiä :D 

Jos käytät viilaa kynsien lyhentämiseen niin tee se nyt ensin ennen kylpyä. Sopiva viila varpaan kynsien lyhentämiseen on sellainen missä on  180 grit karheus. Sitten jos kynsissä on esim. uria niin OPI:n flex  100/180 grit:n viilalla voi tasoittaa kynnen pinnan.

Tulen tekemään näistä OPI:n viiloista oman postauksen kuvien kera ja kerron samalla ennemmän niiden käytöstäkin.

 Jos oli kynsissä on  kynsilakkaa niin ne kannattaa poistaa ennen kylvetystä.

Ensin laitetaan vatiin lämmintä vettä ja sekaan jalkakylpysuolaa tai muuta pesuainetta.Veden sekaan voi myös  laittaa vaikka apilan kukkia tai ruusun terälehtiä, jos haluaa oikein ihanan kukkaiskylvyn. Mulla niitä ei ollu , joten joudun tyytymään ihan tavalliseen kylpyyn.Jalat laitetaan kylpyyn ja otetaan vaikka kahvikupponen, hyvä lehti tai kirja käteen ja nautiskellaan olosta sellainen kymmenisen minuuttia.
Liottamisen jälkeen jalat raspattaan
Jos sinulla on kantapäissä halkeimia niin raspaa silloin vain toiseen suuntaan. Edestakainen raspaaminen tekee vain hallaa. Raspia kannattaa aina välillä huuhdella vedessä jotta ironnut iho lähtee raspista irti. 
Kylvyn jälkeen painellaan iho kuivaksi. Tämän jälkeen leikataan kynnet tarvittaessa.

Sitten siistitään kynsinauhat. Kynsinauhoja työnnetää joko appelsiinipuutikulla tai kynsinauhatyöntimellä. Tarvittaessa voi käyttää myös kynsinauhavettä, varsinkin silloin jos kuollutta solukkoa on todella paljon kynnen pinnalla.  Liian raju tai väkisin työntäminen tekee vain hallaa. On ihan normaalia, jos ei kaikkia sitä kuolluttasoulukkoa saa heti ensimmäisellä kerralla pois. Seuraavalla kerralla on sitten taas helpompi.

Tämän jälkeen jaloille levitettään OPI:n  Manicure/Pedicure scrub.


 Samaa kuorintaa käytetään myös käsille. Käsille olenkin tätä käyttänyt monen monta kertaa ja lopputulos on ollut ihanan pehmeä ja samaa tämä tekee kyllä myös jaloille.

Kuorivana ainesosana tässä on luonnolliset sokerikristallit. Tämä kuorii hellavaraisesti kuoleet ihosolut ja samalla ilmaan leviää ihana tuoksu. Ananas tuoksuu huomattavasti voimakkaammi kuin itse kurkku.  Hierotaan ihoon pyörin liikkein ja sitten jalat huuhdellaan kylpyvedessä.Kuorintoja löytyy eri tuoksuisia ja hinta näillä on Kauneudenkaupassa 25 €.
Tämä on riittoisa eli kannattaa ottaa vähän kerralla niin ei mene tuotetta hukkaan.

Jalat kuivataan ja sitten onkin vuorossa ainakin itselle uusi ja mielenkiintoinen tuote.
OPI:n Manicure/Pedicure mask. Ei ole tullut pieneen mieleenkään tehdä jaloille naamiota. Tämä naamio sopii myös käsille. En ole vielä käsille kokeillut mutta tulen ilman muuta sen tekemään.

Naamio on savipohjainen ja sisältää OPI:n patentoimaa ainesosayhdistelmää  Avocado Lipid Complex.  Yhdiste kosteuttaa ihoa pintaa syvemmältä. Tuota samaa yhdistelmää on esim. OPIN High Intesity Cream:ssa ja Oil ti Go kynsinauhaöljyssä.

Cucumber naamio kosteuttaa ja pehmentää ihoa ja vaikuttavina aineina on shea voi ja kurkku ja ananas. Koostumus tässä on IHANAN pehmeä levitettäessä
ja tuoksussa sekoittuu ihanasti yhteen kurkku, ananas ja savi.

Tämä on aika jankkia suoraan tuubista puristettuna mutta ihanan pehmeeksi muuttuu levitettäessä
Naamio levitetään jalkapöydille ja jalkapohjiin, kynnet jätetään paljaiksi. Jos naamion tehoa haluaa tehostaa ja minähän haluan, laitetaan jalkoihin muovipussit ja villasukat jalkaan. Annetaan vaikuttaa 5 minuuttia.

Vaikutusajan jälkeen jalat huuhdellaan lämpimällä vedellä ja kuivataan hyvin. Naamion jälkeen jalat tuntuu pehmeiltä tuon kosteuttavuutensa takai. Kävellessäkin huomaa, että jotain on jaloille tullut  Naamion hinta Kauneudenkaupassa  on 25€. Näitä löytyy myös eri tuoksuissa.
tehtyä :)Sitten onkin vuorossa lakkaus jos haluaa ja ilman muuta ainakin mun hoidetut kesävarpaat tarvitsevat väriä! Pähkein muutaman värin välillä mutta päädyin kuitenkin ihanan vihreään  OPIN My Gecko Does Tricks, joka kuuluu tämän kesän Hawaii kokoelmaan. Olenkin esittellyt lakan aiemmin täällä

Kyllä ihmisen varpaat voi olla aika hurjaa katseltavaa :D 

Mun on melkein pakko käyttää aina lakatessa varpaankynsiä näitä varpaan erottelijoita, kun mun pikkuvarpaat muuten osuu naapurivarpaaseen ja runttaa lakat. Itse en päällyslakkaa varpaisiin laita kotona ollessa, eri asia sitten kun reissuun lähtee. Nopeuttaakseni kuivumista tiputin, parit tipat OPI:n Drip Dry:ta joka kynnelle ja viiden minuutin päästä ei enää tarvinnut varoa lakkojen runttaamista.

Pakkauksessa on mukana myös tuo pipetti 

Viimeinen silaus, joka kruunaa hoidon on jalkojen rasvaus. Tietysti olisi parempi jos vaikka toinen puolisko tämä osuuden hoitaisi niin ite sais vaan nauttia mutta  joudun ite hommiin. Antti kyllä hieroo mun jalkoja, mutta ei muuten oo tainnu koskaan rasvaa niihin levittää. hmmmmm taitaa tulla muutos tuohon hommaan :D 

Jalkavoiteita mulla on melkein saman verran kun käsirasvoja, kumpaakaan ilman en voisi elää.
Pääsin tutustumaan myös toiseen itselle uuteen tuotteeseen  OPI:n Pedicure- sarjan Smooth viimeistelyvoiteeseen.Voide sisältää AHA-happoa ja aikaisemmin mainitsemaani Avocado Lipid Complex-yhdistettä. Tuotteen luvataan hoitavan kovettumia ja suojaavan ihoa kuin "silkkihanska". Kuulostaa erittäin lupaavalta :)
Tuoksu tässä voiteessa on ihana, tästä aistii ainakin omenan, sitruunan, appelsiinin. Tässä koko ajan samalla nuuskuttelen käsiäni kun tätä kirjoitan :D
Voide imeyty omiin kinttuihin ihan hujauksessa ja jalat tuntuu ihanan pehmeiltä.
 Tämän voiteen normaali hinta kauneudenkaupassa on 39 € mutta tällä hetkellä se näyttää olevan loppu.

Jos rakastat tuoksuja kuten minä niin OPI:n tuotteet on sinulle tehtyjä. Harmittaa niin paljon kun en pääse jakamaan näitä tuoksuja teidän kanssa. Jos sulla on kysyttävää jostain OPI:n tuotteesta, laita viestiä tulemaan tai haluat järjestää OPIPartyt niin autan siinäkin asiassa :)

Jos haluat hemmotella itseäsi tai rakastasi jalkahoidolla käyttäen OPI:n tuotteita niin nyt siihen on mahdollisuus.
 
Arvontaan osallistuminen vaatii vastaamista yhteen kysymykseen:
Onko OPI:n tuotteet tuttuja ja en nyt tarkoita lakkoja ? :)

Ai niin se palkinto olis varmaan kiva tietää.


Eli arvonnan voittaja saa Manicure/Pedicure mask ja scrub tuotteet.

Pakkohan sitä nyt on lakkakin on oltava paketissa mukana, joten lisäsin tämän vielä mukaan samaan pakettiin :)

 My Gecko Does Tricks


Arvontaan voivat osallistua kaikki, mutta kerro myös jos olet blogin julkinen lukia niin saat toisen arvan. 
Uudet lukijat ovat erittäin tervetulleita, mutta toivon teidän myös jäävän lukijaksi, kun arvonta on loppunut. Se olisi muuten epäreilua muita arvontaan osallistuneita kohtaan.

Facebookin puolella voi myös osallistua tähän arvontaan  ja saada itselleen yhden arvan lisää :)

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 12.6 kello 23,59.
postitus Suomen sisällä

Onnea kaikille arvontaan!

Jos muuten teillä on kiinnostusta niin voisin tehdä myös käsihoidosta postauksen ja kuvata siihen eri vaiheita. Tähän en niitä viitsinyt kun enköhän mä oo täällä taas jalkoja näyttelly ihan tarpeeks :D
Kuorinnat, naamiot ja voide saatu blogia varten kaundeudenkauppa.fi:stä

Synttärihuuma jatkuu Isadoran kanssa

Synttärihulinat sen kun jatkuu vaan. Eilen höpöttelin enimmäkseen vain itsestäni, niin nyt sitten taas jotain muuta. 

Tutustaan Isadoran tämän kevään muutamaan uutuuteen.

Luomiväreistä eniten käytän turvallisia nudesävyjä. Monen monta vuotta olen käytänyt kullan ja ruskean eri sävyjä ja käytän niitä kyllä yhä vieläkin. tapoihini kangistunut  Välillä kokeilen muitakin värejä, mutta jotenkin ne ei vaan oikein tunnu siltä omalta itseltä.
Ihastelen aina muiden bloggaajien meikkejä ja rohkeutta käyttää värejä. Vaikka kuinka ensin päätän, että tänään laitan vaikka vihreää luomiväriä niin kosmehuoneesta tulen nakupaletti kädessä, se siitä vihreästä :D 

Aina sanotaan, että vihreisiin silmiin sopii lila silmämeikki yhtä hyvin kuin nenä päähän. Se taitaa kyllä riippua tekijästä. Itsestä meinaan tuntuu,että näytän siltä kun olisin saanut turpaani. 
Viime vuonna Ilonnan pikkareiden aikaan sain yöpaikan ihanalta Mizz Annielta. Siinä on kyllä ihminen, kuka osaa meikata. Itsensä ja toisen ihmisen <3 Aina kun nään Mizz Annien niin ihastelen hänen silmämeikkiään, hän saa silmänsä loistamaan kun taivaan tähdet.  Samalla kertaa kun olin yökylässä niin Miss Annie meikkaisi minut ja joo, käytti meikissä juurikin sitä pelkäämääni violettia. Lopputulos oli kyllä kaikkea muuta kuin turpiinsa saanut. Vai mitä ootte mieltä? 


Älkää välittäkö mun hiusista vaikka ne on hieman räjähtäneet :D 
Eli itse olen käyttänyt ihan väärän värisiä violetteja ja taidoissakin on hieman pieni SUURi ero meidän välillä. 
Tämän takia palataankin taas siihen turvalliseen nudeen.
Valitsin nuden ihan senkin takia, koska nudesävyt sopivat useammalle lukijalle kuin esim. violetti.
 Kyllä vain joku teistä voittaa samanlaisen itselleen :)

 Kyseessä on Eye Shadow Quartet Muddy Nudes.Näissä paleteissa kohtaa uudistettu muotoilu ja koostumus.
Paletissa on  neljä matta sävyä ja kaikki ovat lämpimiä.  Melkein kaikki nudet mitä mulla on ovat aika pitkälti shimmerisiä niin nämä tuli kyllä ennemmän kuin tarpeeseen. Näissä on ihanan pehmeä koostumus, todella jänskän tuntuinen,  melkein voisi sanoa silkkinen. Olen aivan myyty tähän. Pigmenttiä löytyy ja kestää kyllä hyvin omilla luomilla koko päivän. Paletteja löytyy kahdeksan erilaista, osa mattoja ja osa helmiäisiä

 Tämän hinta Pretty.fi :ssä näyttää olevan 16,90 €.

Ilman ripsiväriä en voisi elää. Olen kokeillut ripsien pidennöksiä, mutta vaikka ne ovat ihanat, helpot, aina on silmät päässä kun herää, en vaan jotenkin osaa elää niiden kanssa. Meinaan kuitenkin jossain vaiheessa antaa niille yhden mahdollisuuden. Ripsareita olen testanut ja testaan edelleen löytääkseni sen ripsareiden graalin maljan.
Isadoralta sain testiin  Volume lash Styler ripsivärin.


Näin tästä kerrotaan: 

IsaDoran uuden Volume Lash Styler -ripsivärin erityismuotoiltu harja käsittelee ripset juuresta latvaan ja taivuttaa niitä ulos- ja ylöspäin - tuloksena viuhkamaisesti levittyvät, tuuheat ripset. Eripituiset harjakset erottelevat ripset tarkasti sisänurkasta ulkonurkkaan. Teräväkärkisten harjasten ja runsaasti maskaramassaa varastoivan harjan ansiosta yksi harjanveto tuo ripsiin sekä runsasta tuuheutta että tarkkaa erottelua. Kermainen, tuuheuttava koostumus myös pidentää ripsiä. Ripsiväri kestää kosteutta. Harja on muovinen ja täynnä pieniä piikkejä tiheään ja omaan makuun ehkä hieman veltto.  Ei oma lemppari harjoista.
Minun tämän hetkisille ripsille, tämä ei ole paras mahdollinen ripsiväri koostumukseltaan. Tai sitten vaan johtuu siitä, etten osaa levittää tätä kunnolla :D Tykkään itse käyttää hieman kuivempia koostumuksia. Pysyvyys tässä on kyllä todella hyvä. Eikä ollut kuitenkaan hakala poistaa.
Hintaa tällä on 19,90 € ja esim. Sokos ja Pretty.fi


Mutta tämä tuleva uutukainen taas puolestaan vaikuttaa ainakin harjan puolesta mun ripsarilta.
IsaDoran Grand Volume Lash Styler pidentää, erottelee ja tuuheuttaa ripset äärimmilleen. Kermainen, ripsiä kosteuttava koostumus tuntuu ripsillä kevyeltä, ja väriä on helppo kerrostaa ripsiin. Koostumus on säänkestävä eikä tahraa, ja tuote on hajusteeton ja silmälääkärien testaama.


Saatavilla vasta elokuussa

Tämän kesän kynsilakat ovat kyllä aikas herkullisen värisiä. Eikä Isadoran lakat niille muille häviä.


Shell Pink

Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta eikä ole päällyslakkaa päällä.
Ja sitten näiden koostumus. Pelkää rakkautta ensi siveltimen kosketuksalla. Ei valu eikä liru pitkin kynsinauhoja ja lakka melkein levittyy itsestään. Siihen tietysti auttaa iso leveä sivellin. Sen kanssa saa yhdellä vedolla melkein koko kynnen lakatua. Pikkurillin kanssa täytyy olla vaan varovainen kun on siinä ja siinä meneekö yli.
Lakat kuivuvat myös aikas nopsaa mikä on myös tosi iso plussa.Jos joku on miettynyt näiden testaamista niin ilman muuta kannattaa testata. Mun tarvii mennä kyllä katsastamaan tästä ne kaksi muutakin sävyä minttu ja turkoosi. Hintaa näillä lakoilla on 6,20 €

Lupasin eilisessä postauksessa julkaista silmämeikki kuvan vielä tämän kuun aikana ja tässä se sitten tulee. KÄÄÄK

Vieläkään en ole yhtään tyytyväinen kuvaan mutta lupaus oli lupaus.
Siis kuva on aivan kamala mutta pakko oli nopeaan napata kuva ennenkun bussi lähti töihin. Kuinka helppoa onkaan ottaa kynsistä kuvia verrattuna silmämeikkiin :D  Enköhän silti joku päivä vielä opi.Silmameikki on tehty äskoisellä paletilla ja ripsivärillä. 

Tällä meikillä ollaan oltu tällä viikolla töissä parina päivänä. Tykkään itse tämän luonnollisuudesta, Aina ei tarvitse olla vahvaa meikkiä, sitäkin silti tulee käytettyä töissäkin välillä. Päätin olla hieman räväkällä päällä :D  ja vaihdoin musta rajauksen, mitä yleensä käytän, turkoosiin tuomaan väriä. Kynänä käytin Isadoran Atlantic kynää. Ostin muuten myös violein kynän mutta sitä en oo vielä kokeillu.

Tällä nudepaletilla on helppo tehdä aamusti suht nopea meikki jos aikaa ei ole paljoa. Mulla yleensä ei ole kun olen aikas kova torkuttaja.

Kuten jo tuolla ylempänä kerroin tämän päivän arvonnassa olisi tälläinen setti


Palkinto pitää sisällään kaikki esittelemäni tuotteet, paitsi Atlantic kynää.

Oletko tutta ja turvallinen vai rohkea ja räväkkä?  vastamaalla kysymykseen osallistut arvontaan.

Arvontaan voivat osallistua kaikki, mutta kerro myös jos olet blogin julkinen lukia niin saat toisen arvan. 
Uudet lukijat ovat erittäin tervetulleita, mutta toivon teidän myös jäävän lukijaksi, kun arvonta on loppunut. Se olisi muuten epäreilua muita arvontaan osallistuneita kohtaan.

Facebookin puolella voi myös osallistua tähän arvontaan  ja saada itselleen yhden arvan lisää :)

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 11.6 kello 23,59.
postitus Suomen sisällä

Onnea kaikille arvontaan!

Marina tässä moi!

Tänään on tasan kaksi vuotta siitä kun ensimmäisen kerran blogiin kirjoitin. Miten tämä aika voi mennäkin näin nopeasti. Silti ei meinaa millään mennä jakeluun, että kolmen viikon päästä on juhannus.

Sain postaustoiveita esittelypostauksesta, koska teistä  olisi kiva tietää millainen ihminen täällä koneen takana on. Mnulla on  monesti ollutkin aikomuksena tehdä esittelypostaus mutta luulin, ettei siitä olla kiinnostuneita.Vaikeeta oli miettiä mitä haluisitte musta tietää :) 

Moikka kaikille ja mun nimi on Marina. 
Täällä ruudun takana touhuilee siis nelikymppinen naisenalku, joka on tällä helkellä elämänsä
kamalimmassa ikäkriisissä :D Yksi syy siihen on se , kun olen tajunnut mun pikku tyttösen täyttävän ensi vuonna 18 vuotta.


Jollain kämäsellä luurilla otettu kuva joskus muinoin :D 


Suurin syy on kyllä vaan se itse numero mikä näyttää omaan silmaan aikas pahalta :D Se kuitenkin helpottaa tietää, etten ole tämän asian kanssa yksin .

Tuntuu, että joka aamu peilistä näkyy uusi ryppy, juonne joka on ollut ihossa valmiisi, on syventynyt jne. Tiedän myös sen, että kriiseily on turhaa, olen vain tälläinen ainainen stressaaja kaikissa asioissa. Vanhuus ei vaan tule yksi.

Vaikka olen asiakaspalvelualala töissä, olen silti todella ujo. Inhoan  eniten maailmassa esiintymistä, jos joudun olemaan se oma itseni siinä esim.
Koulussa taas rakastin esiintyä sketseissä, kun  sain esittää esittää jotain muuta kun itseäni. Yksi suosikki rooleista oli kun tehtiin Ritari Ässästä oma versio ja minä oli pääosassa ihan vaan hiusteni takia :D

Mutta esitelmänpito sai mut melkein paskomaan housuihini ja saa vieläkin.
Sydän hakkaa, kädet hikoilee, koko kroppaan nousee tuskahiki päälle ja sitten se ihana puna nousee ylöspäin ja peittää koko naaman.

Muistan kun monta kertaa olisin halunnut vastata koulussa opettajan kysymyksiin, en vaan uskaltanut viitata, koska pelkäsin, että jos kuitenkin vastaan väärin mulle nauretaan. 
Tuosta olen hieman rohkaistunut, mutta arka ja ujo olen edelleen. Sitten taas kun minut lähemmin oppii tuntemaan niin jokuset sanoo, ettei saa suun vuoroa kun kälätän koko ajan :D 

Perheeseeni kuuluu itseni lisäksi avopuoliso, kaunis tyttäreni Cia, karvakakara Milo ja kaksi kuningaspythonia.
Vielä viikko sitten Cialla oli vielä kaksi rottaa, mutta Antin allergian takia jouduttiin luopumaan niistä.

Kosmetiikka on kuulunut elämääni iät ja ajat. Ensimmäiset kunnon meikit kasvoillani oli muistaakseni silloin kun olin kahdeksan, harrastin kilpatanssia ja sehän kuului asiaan silloin. Nykyään sen ikäisillä tanssijoilla ei ole edes kunnon kilpapukuja päällä, saati sitten meikkiä.

Meikäläinen tuossa valko-keltaisessa vakiopuvussa tanssimassa valssia :) 

Sehän oli ainakin silloin kun itse tanssein kilpailujen yksi kohokohdista kun sain oikein kunnolla tälläytyä :) Yhä vieläkin tanssi on mulle erittäin rakas ja nautin siitä suunnattomasti.
Kukkamekko, järvenranta, lavatanssi ja ihana kesäilta rakkaan kanssa <3 Ah

Kuvan ottanut Antti Pälkäneellä

 Kynsiä  pureskelin seiskaluokalle asti ja sitten vaan yksi kaunis päivä päätin, että nyt loppu! Sen jälkeen onkin sitten kynnet oleet pitkät. 
Kynsilakkojen kanssa oloin touhuumaan samoihin aikoihin,  enkä silloinkaan ollut mikään yhden värin tytsy :D.
Olihan mun kosmetologiksi itseni luettava, kun kerta kosmetiikkaa rakastan. Hoitolassa en kuitenkaan töissä ole ollut, se ei vaan jotenkin ollut mua. Kaikki työssäharjoittelut olin Porin Sokoksen kosmepuolella.  Loppujen lopuksi päädynkin jalometallialalle ja siellä ollaan vieläkin. Meri ja vesi yleensä, on todella lähellä sydäntä, Porissa on olen koko lapsuuden ja varhaisaikuisuuden asunut. Tampereella olen nyt asustellut kuutisen vuotta ja täältä en kyllä muuttaisi pois. Niin sanoin silti kun asuin Porissakin :D  
Kuinka helppoa se olikaan viettää kaikki ihanat kesät upeissa Yyterin maisemissa ja kahlata meressä. Siellä tuli Kimi Räikkösestäkin napattua parit kuvat yks kesä :D

Aikas hulppee oli paatti, taustalla Yyterin yhtä hulppee ranta
 Kuvat taitaa olla vuodelta 2007/2008Ruoka on toinen mikä on lähellä sydäntä. Onneksi Anttikin rakastaa ruokaa ja sen laittamista, koska perheen kesken on ihana suunnitella ja kokeilla ja testailla uusia ruokia. Kunhan saisi Cian vielä innostumaan rohkeasti maistamaan uusia ruokia. Kuuluu vaan juu ei, en tykkää ilman, että on edes nähnyt joitakin ruokia  esim. valkosipulietanat :D vaikka itse asiassa ne on todella hyviä. 
Antin kanssa kun olemme kahdestaan, pidämme kolmen ruokalajin kynttiläillallisen. Ruoka + romantiikka = <3 silkkaa rakkautta <3

Me ollaan tälläsia  höpsöjä romantikkoja aina välillä . Kuva otettu Yyterissä 

Ison haave, joka minulla on ollut jo vuosia,  on päästä Safarille oman kameran kanssa kuvaamaan villieläimiä. Sen haaveen tulen toteuttamaan vaikka sitten 75 vuotiaana mummuna.
Valokuvaaminen on muutenkin yksi harrastus meillä koko perheellä.


Molemmat kuvat on Cia kuvannut joskus 10-11 vuotiaana.


 Blogia aloitin siis kirjoittamaan kun olin jäänyt työttömäksi 12 vuoden työputken jälkeen  melkein kuin salaman iskusta. Siitä johtuen olin silloin vähän niinkuin tuuliajolla. Istuin kotona sisällä, vaikka olimme muutama kuukausi ennen mun työttömyyttä, ostaneet omakotitaloon, kesä, uusi piha ja kaikki, mutta ei vaan kiinnostanut.  Blogi on ollut yhtenä  henkireikänä minulla vaikeina aikoina kun tuntui, että kaikki kaatuu päälle. 
Nyt kun ajatelen niin en tajua miksi en ollut aiemmin aloittanut blogin pitämistä, ehkä sitten vaan ei ollut sen aika vielä silloin. Tällä hetkellä blogi on minulle samalla vähän kuin päiväkirja, saan kirjattua ylös kaikkia ihania juttuja, kuvia ja kokemuksia ja palata muistelemaan niitä aina kun haluan.
Silti hävettää noi ihan ekat postaukset sitten niin pirusti :D Niistä kuitenkin huomaa kaiken sen kehityksen mitä on tässä tämän parin vuoden aikana tullut. Haluan  kehittyä vielä paljon, paljon enemmän ja tulla paremmaksi kirjoittajaksi, valokuvaajaksi, meikkaajaksi ja lakkaajaksi. 
Olen varmaan satoja kuvia ottanut silmämeikkeistä ja niin tuhottaman itsekriittisenä, mikään niistä ei ole ollut mukanas julkaisukelpoinen. Lupaan teille, että toukokuun loppuun mennessä täällä on kuvat silmämeikistä :D 

 Ensimmäsiä blogeja mitä aloitin lukemaan oli Virven Ostolakossa ja Saara Sarvaksen blogi. Saaran blogi ei vaan enää päivity mutta sitä voi käydä silt lukemassa ja suosittelen kaikille. Siellä on vaikka mitä ihania  vinkkejä, tutoa jne. Virveen olenkin päässyt jo tutustumaan ja oli kiva huomata, että hän on ihan samanlainen kuin antaa itsestään ymmärtääkin :) 

Tälläinen on pintaraapaisu minusta. Jottei kuitenkaan koko postaus olisi vaan höpötystä meikäläisestä joten eikös laiteta synttäreiden kunniaksi pieni arvonta pystyyn.

Blogia pitempään lukeneet tietävät mun tykkäävan huulituotteista. Olenkin tänä vuonna ihastunut Clarinssin huulituotteisiin ja halusin jakaa yhden myös teidän kanssa.

Instant Light Natural Lip PerfectorTämä on itsellekin uusi tuote, joten kerron siitä tässä samalla hieman enemmän.
Kyseessä ei ole mikään perinteinen huulikiilto taikka huulivoide.
Tämä antaa huulille luonnollista kiiltoa ja juuri sellaisen kevyen sävyn. Samalla kun antaa kiiltoa, huulet saavat myös kosteutta ja suojaa. Ja todellakin me tarvitsemme huulien hoitoa myös kesällä vaikka monet pitääkin voiteiden käyttöä vain talvisin.


Se mistä itse pidin paljon on tämä tuubi ja aplikaattori. Aplikaattori on pehmeä ja mulle tulee tästä mieleen se karvainen mikrofoni :D
Tämän  kanssa tätä on hyvä levittää myös ilman peiliä ja sujauttaa takaisin taskuun.
Vaikuttavina ainesosina tässä on mangoa ja sheavoita, jotka ravitsevat ja pehmentävät huulia.
Sävyt näissä ovat kevyitä ja ihanan hempeitä ja näitä löytyy 6 eri sävyssä. Laivalla sain ihanaa palvelua miespuoliselta myyjältä ja toivonkin, että hän olisi taas paikanpäällä kun Tallinnaan lähdetään seuraavaksi. Hän sanoi tämän olevan turvallisin sävy näistä kuudesta ja sopii useammalle. Itselle lähti samainen sävy mukaan.Kuten näkyy tämä Rose shimmer sävyttää huulia hyvin hyvin hempeästi.  Tämä tumtuu huulillla ihanan pehmeältä ja tuoksuu toffeiselta karkilta.

Pakko oli ottaa yksi kuva ilta-auringossa

Tykkäsin tästä todella paljon itse ja meinaan kyllä mennä katsastamaan vielä ne muutkin sävyt näistä. Tämä korvaa mulla kyllä aika pitkälti päiväkäytössä huulirasvan.

Kahden vuoden kunniaksi halusin antaa myös toisen palkinnon arvontaan.

.Toisena tuotteena arvonnassa on yks mun lemppari  huulirasvamerkin eli Hurraw!:n huulivoide.
Facebookin puolella kyselinkin hieman mielipidettä asiasta ja  Lime sai eniten ääniä, joten kävin sitten sellaisen hakemassa samaan pakettiin. Hurraw! voiteista olen kertonut jo aikaisemmin täällä


Itselläni tätä ei vielä ole vaikka rakastan limejä. Oli kyllä jo kädessä matkalla kassalle mutta sitten kuitenkin jätin sen vielä sinne kauppaan. Päätin, että ensin yksi huulivoide käytettävä loppuun ennenkun ostan tämän :D


Arvontaan voit osallistua jättämällä sähköpostiosoitteesi taikka jonkun muun kommentin.Tämä arvonta on tarkoitettu nyt vain julkisille lukijoille, koska heille kuuluu ISO KIITOS tästä kahdesta vuodesta. Kiitos myös ihanista kommenteista, niitä on ollut mukava lukea. 

Kuva täältä

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 10.6 kello 23.59
postitus Suomen sisällä

Onnea kaikelle arvontaan
 pidetään huulet pehmeinä  Pus!


Salvequick Exfoliating Socks eli kuorintasukat

Nyt toivottasti se lämmin ilmamassa alkaa valumaan myös tänne kylmään ja harmaaseen pohjolaan. Lämmin sää tuo myös mukanaan paljaat jalat. Sen vuoksi onkin aika kääntää katseet sinne alas jalkoihin. Miltäs teidän jalat näyttää? Mun näyttää siltä, että jotain on tehtävä ja pian!

Tänä vuonna olen paljon fiksumpi kun viime vuonna.
 Silloinhan meikäläinen veti keskellä kesää rehvakkaasti Holika Holikan kuorintasukat jalkaan. Siinä sitten tallustelin nahkakretut lennellen pitkin kyliä, koska en kertakaikkiaan voinut pitää umpinaisia kenkiä 27 asteen helteessä :D 

Nyt kun huomasin, että Salvequickille oli tullut vastaavanlaiset sukat myyntiin niin kysäisin saisinko sellaiset blogiin testiin, koska kiinnosti testata eroaako ne paljon Holika Holikan sukista. 

kuorintasukat


Itsellä kovettumaa löytyy isovarpaiden ja päkiän ulkoreunasta ja yksi osa syy niihin on olleet vääränlaiset kengät. Kun iho joutuu koetukselle ja kokemaan hankaavaa liikettä, iho puolustautuu kehittämällä siihen kohtaan vahvempää ihoa eli kovettumaa.
Ennen testiä en pahemmin raspaillut jalkoja vaan annoin olla ja elää omaa elämäänsä.

Tutustutaan ensin näihin Salvequickin sukkiin.

Varoituksen sana tulevista kuvista niissä näkyy sitten paljaita jalkoja :) Sukat ovat yhtä kokoa ja menee 43 numeroiseen jalkaan asti eli sopii hyvin myös miehille. Sukan päällä on muovi ja sen sisällä harsomainen kangassa ja se itse vaikuttava aine mikä saa kuorinnan aikaan. Tuoksu näissä on vähän kuin desinfiointiaineessa.

Ensin pestään jalat normaalisti ja kuivataan hyvin, myös varpaanvälit. Sitten vain sujahdetaan jalat edellä sukkiin. Aine tuntuu ensin kylmältä mutta itse en kokenut sitä mitenkään pahana. Sama tunne oikeastaan kun laitat ihan litimärät kengät jalkaan.

 Pakkauksessa on mukana muutama teippi, jolla sukat kiinnitetään. Teippailun jälkeen oli ainakin itselläni pakko laittaa villasukat jalkaan, koska pelkäsin sukkien lähtevän jaloista irti, teipeistä huolimatta. Tämän jälkeen sitten vaan odotellaan puolitoista tuntia, jotta aina saa vaikuttaa kunnolla. jalkoja ei kannata nostaa kauhean ylös ettei vaikuttava aine valu kaikki vain kantapäihin.
Käytin oman puolitoista tuntisen tehokkaasti sohvalla loikoillen :D

Vaikutusajan jälkeen, jalat huudellaan, kuivataan ja sitten vain odotellaan nahan luonnin alkua.

Kesti kaksi päivää kun tulokset alkoivat näkymään esimmäisenä pikkuvarpaan välissä. Siitä se sitten pikku hiljaa voimistui ja voimistui.

Näin kuorintasukat toimivat
Tässä ennen sanunaa ja saunan jälkeen. 

Se mikä on todella tärkeää niin niitä nahka krettuja EI saa nyppiä taikka repiä irti vaikka kuinka tekisi mieli ja voin kertoo teki kyllä vaikka kuinka pirusti! :D Näiden nahkojen kanssa on sama kuin rakkojenkin eli nahan tarvitsee antaa itsestään lähteä irtoaa ja se tekee sen kun uusi iho sen alla on siihen valmis.
Sukat ovat oiva tapa krettujen keräilyyn jos ei halua niitä leijailevan pitkin lattioita. Pidin sukkia myös öisin, koska ilman niitä sänkykin olisi ollut täynnä näitä.


Kuorintaa kesti itsellä yhteensä reilu viikon. Viimeisen iho kuoriutui jalkapöydän päältä ja oikeasta jalasta enemmän kun vasemmasta.


Kuorintasukat on tarkoitetut ihmisille, ketkä haluavat saada hyviä tuloksia helpolla ja suht nopeasti, ilman sen suurempaa vaivannäköä.
Säännöllisellä n. 4 kuukauden välein käytettynä jalkojen luvataan pysyvän hyvässä kunnossa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikilla on eri tyyppiset jalat kaikkien ei tarvitse kuoria edes 4 kuukauden välein. 


Muutama asia kannattaa ottaa huomioon ennen sukkien käyttöön ottoa: 

Herkkäihoiselle näitä ei suositella eikä sellaisille jaloille missä on syviä halkeumia kantapäissä, koska sukat sisältävät maitohappoa ja AHA-happoja. 
Sukkia ei myöskään suositella raskaanaoleville taikka jos imettää.
 Diabeetikon kannattaa tiedustella lääkäriltä ennen kuin laittaa sukat jalkaan.  

Mitä eroa sitten huomasin Holika Holikan ja näiden välillä?

Itse tykkäsin enemmän Holika Holikan sukista sen takia, että ne sai hyvin solmittua kiinni eikä tullut sellaista tunnetta, että saattaisivat tippua jalasta. Käytin kyllä myös niiden kanssa villasukkia,
en voi elämää ilman niitä niiden kanssa olisi ihan hyvin voinut kävellä pelkästäänkin.

Salvequickin sukat taas olivat kuorintateholtaan tehokkaammat ja kuorinta sujui nopeammin.

Kumpa saisi yhdistettyä toisesta sukat ja toisesta kuorinta-aineen niin sukat  olisivat täydelliset!

Salvequick kuorintasukkien hinta näyttää ostopaikasta riippuen olla 20-25 €. Jos oikein muistan niin Prismassa tais olla näillä hintaa 24,95 €

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuva.

Ekassa kuvassa näyttää ihan eri pari jaloilta :D 

Lopputulokseen olen tyytyväinen vaikka isommat kovettumat eivät lähteneetkään. Jalkapohjista tuli pehmeät ja nyt jatkankin sitten kuorintaa hieman kevyemmillä tuotteilla. Kuorintasukat tulevat olemaan kyllä joka vuotinen toimenpide kaksi kertaa vuodessa.

 Jos sinun jalkasi näyttää tällä hetkellä siltä, että ne  tarvitsevat  kiireesti apuja,  niin nyt sitä olisi tarjolla.


 Synttäriviikon jatkuessa totuttuun tapaan, myös kolme teistä pääsee testailemaan näitä kuorinta sukkia.
Pääset osallistumaan kertomalla oman vinkkisi  jalkojen ihon hoitoon ja jättämällä sähköpostiosoitteen.

Arvontaan voivat osallistua kaikki, mutta kerro myös,jos olet blogin julkinen lukija niin saat toisen arvan <3 
Uudet lukijat ovat erittäin tervetulleita, mutta toivon teidän myös jäävän lukijaksi, kun arvonta on loppunut. Se olisi muuten epäreilua muita arvontaan osallistuneita kohtaan.

Facebookin puolella voi myös osallistua tähän arvontaan  ja saada itselleen yhden arvan lisää :)


Arvonta alkaa nyt ja päättyy 9.6 kello 23.59
postitus Suomen sisällä
Onnea kaikille arvontaan ja hoidetaan jalat kuntoon.