Via Minnet korvakorujen voittajat

Kuten otsikossakin lukee nyt julkaistaan upeinden Via Minnet nahkaisten korvakorujen voittajat. Kädentaidon messuilla tapasin ihanan Minnan ja sainkin arpoa molemmat korvikset eli kaksi onnellista voittajaa saa itselleen haluamansa korvakorut. Kiitos kaikille osallistujille, teitä oli huikea määrä! 

Pienemmät ja yksinkertaisimmat mustat sulkakorvakorut itselleen voitti.....


anonyymi nimimerkillä MINTTU! Nämä isommat tuplasulalliset korvakorut voitti itselleen....MSES!

Oikein paljon onnea molemmille voittajille! 

Laittelen voittajille huomenna viestiä niin saadaan nämä upeat korut eteenpäin :) 

KÄÄÄK, torstaina on jo joulukuu! Mihin tämä vuosi on mennyt? Niin paljon on ollut suunnitelmia mutta niin vähän niitä olen saanut toteutettua. Onneksi ensi vuosi alkaa ja sitten on taas aikaa toteuttaa suunnitelmia :) 

Kivaa alkanutta viikkoa!!

Love

p.s. jos nyt ei osunut onni kohdalle, tulossa on vielä parit arvonnat ;) 


pHformula pinnoitushoito ja mesohoito eli mikroneulaus

Jokainen meistä varmaan haluaa kauniin ihon. Jonkin verran ihon kuntoon vaikuttaa myös  perityt geenit. Itselläni ei ole ollut finnejä taikka muuten rasvaista ihoa vaan nuorempana ihoni oli kaunis ja olin siitä ylpeä. Nyt taas mitä vanhemmaksi tulen niin sitä tärkeämmäksi myös ihonhoito on tullut. Ihoni on pintakuiva ja talvisin iho kääntyy enemmin sinne kuivan puolelle. Poskilla on myös couperosaa, luonnon omaa poskipunaa :)
  Kuivassa ihossahan näkyy myös juonteet paljon selkeämmin, kun taas ihossa minkä kosteustasapaino on hyvä.

kasvohoito
Tässä kuva pinnoitushoidon jälkeen

Blogin kautta olen saanut ihan huikean mahdollisuuden päästä kokeilemaan pHformula pinnoitushoitoja. Moni teistä on saattanutkin hoidoista lukea muiden blogeista mutta tässä vielä pieni kertaus mikä se pinnoitushoito oikein on.

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja ja se perustuu ihon aktivoimiseen. Kyseessä ei ole kuorinta vaan ihon pinnoitus. Itsekkin luulin ensin, että kyseessä on kuorinta, kun kuulin happohoidoista.
Se ero mikä pHformula pinnoitushoidolla on kuorintahoitoihin on se, että pinnoitus hoidot aloittovat ihosolujen uudistamis- ja korjaantumisprosessin, kun taas kuorintahoidot poistavat ihosolukkoa.
Hoitomuodon tavoitteena on ihosolujen uudistaminen ja uusien solujen mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen.

Ensimmäisen kerran suuntasin Espooseen maahantuojan tiloihin ihanan Veeran käsittelyyn. Kotona olin aloittanut ensin aktiiviseerumin käytön, joka valmistelee ihon pinnoitushoitoja varten.
Ennenkuin pinnoitushoitoja lähdetään tekemään, iholle tehdään AINA ensin S.P.Complex herkkyystesti. Tällä testillä määritellään ihon sen hetkinen kunto, reaktio ja tuntoherkkyys. Samalla se avaa ihon kuljeuskanavia ja kuorii kevyesti ihon pintaa ja näin valmistelee ihoa itse pinnoitushoitoa varten. Muina kertoina hoidot tehtiin täällä Tampereella ja tekijänä oli todella ammattitaitoinen Kristina Kengurumimmeiltä.

Pinnoitushoitoja on viisi erilaista.

M.E.L.A tasoittaa ihon sävyä ja napakoittaa eli on juurikin omiaan pigmentoivalle ja kirjavan sävyiselle iholle. Tämä on happopinnoitusnaamio ja vaikutusaikaa säätelemällä pystyy säätämään hoidon voimakkuutta.

C.R rauhoittaa ja palauttaa ihon toimintaa. Tämä pinnoitushoito on omiaan herkälle, punoittavalle iholle. Hoito vahvistaa ihon toimintakykyä ja hillitsee ihon ärsytysreagtioita. Hoito sopii hyvin myös rocasceaan eli ruusufinniin taipuvaiselle iholle.


A.C.N.E puhdistaa ja hillitsee tulehdusta. Täydellinen hoito akneen taipuvaiselle iholle. Hoito puhdistaa, normalisoi ihon toimintaa ja ehkäisee sekä samalla hillitsee ihossa olevia tulehduksia. Tuloksia on kuulemma saatu aikaan myös kystisen aknen hoidossa.

V.I.T.A.C. kirkastaa ja raikastaa ihoa. Tämä pinnoitushoito sopii lähes jokaiselle ihotyypille. C-vitamiinipinnoitus on nopea ja tehokas.

A.G.E. silottaa ja tasoittaa ihoa. Tämä hoito on aikuiselle, ikääntyvälle iholle. Silottaa olemassa olevia ikääntymisen merkkejä sekä aktivoi ihon toimintaa ja uudistumista. A.G.E hoidossa voidaan ihon pinnalle laittaa useampi pinnoitus samalla hoitokerralla tai sitten keskittyä paikallisesti.

Itselleni tehtiin A.G.E sekä M.E.L.A hoitoja. Iho puhdistetaan ja puhdistus viimeistellään desinfioivalla alkoholiliuoksella, tuoksu on tässä aikas voimakas. Tämän jälkeen iholle tehdään tuo yllä mainitsemani herkkyystesti. Tämän herkkyystestin aikana sinulta kysytään tuntemuksia 1-10. Itsellä luku oli yleensä siinä 5 hujakoilla. Tämä hoitohan ei ole mikään perus kasvohoito, missä nautitaan ihanan rentouttavasta hieronnosta, ihanilta tuoksuvista tuotteista.Herkkyystestin jälkeen siirrytäänkin sitten itse pinnoitushoitoon. Happo levitetään isolla "topsilla" iholle. Kristina kyseli tuntemuksia koko ajan juurikin tuon asteikon avulla. Jos tuntemukset eivät olleet suuria laitettiin toinen pinnoitus. Välillä laitettiin vain tiettyyn kohtaan kahteen kertaan ja välillä mentiin vain yhdellä. Muutaman kerran tuntemukset olin 8 mutta aikas pian se nipistely kuitenkin rauhoittui.
M.E.L.A pinnoitushoidossa tätä sivelyä et tehty, koska siinä hoitomuotona on naamio.

Itse yllätyin siitä, miltä iho näytti hoidon jälkeen. Luulin, että iho punoittaa ihan kunnolla mutta väärässä olin. Kukaan ei uskonut, kun kerroin että olin juuri tulossa happohoidosta! Katsokaa tuota ensimmäistä kuvaa, jos ette usko :D

Hoidon jälkeen iho suojata todella hyvin ja omalla kohdalla iho vaati myös kosteutusta. Iho kinnasi illalla aina hoidon jälkeen ihan kunnolla ja oikeilla kotihoito tuotteet ovatkin tässä vaiheessa todella tärkeät. Saunaan ei saa mennä samana päivänä eikä myöskään mitään hikijumppaa.
Samoin iho pitää suojata auringolta myös talvella hyvin.

Muutaman päivän jälkeen hoidosta, ihossa oli pientä hilseilyä nenänpielissä ja poskipäillä. Kuorinnalla ja kosteutuksella hilseilyn sai loppumaan. Iho näytti todella hyvältä hoitojen jälkeen ja myös tuntui kimmoisammalta.

 pHformula kokemuksista voit lukea esim.  Fantazya-blogissa, missä Janet sai upeita tuloksia akneen.

Minulle tehtiin pinnoitushoitojen yhteydessä myös mesohoitoja eli mikroneulausta. Riippuen pinnoitushoidosta, neulaus tehtiin joko ennen pinnoitushoitoa taikka sen jälkeen.Mikroneulaus saa ihon oman kollageenin teho toimintaan ja näillä ollen parantaa ihoa huomattavasti. 
Mikroneulauksessa ihon pintaa rullataan pienellä rullalla missä on pienen pieniä "neuloja", neulojen koot ovat 0,25 mm ja 0,55 mm. Isompiakin neuloja on olemassa, mutta niitä käyttävät lääkärit. Neulat tekevät ihoon satoja pienen pieniä reikiä, josta sitten vaikuttavat aineet imeytyvät paremmin ihoon. Reiät ovat auki noin 15 minuuttia, jonka jälkeen ne pikkuhiljaa sulkeutuvat. 


kuva saatu maahantuojalta

Kuvasarjassa havainnollistetaan, että kun neulalla tehdään iholle ”mikrohaava”, ja iho lähtee parantamaan itseään, se rakentaa uuden, joustavan ja ”nuorekkaan” tyvikalvon, eli sellaisen jota nuorilla ihmisillä on luonnostaan, kun taas ikääntyvällä iholla se on jäykkä, joustamaton, suora ja ohut.

Mikroneulaus tuntui aikas jänskältä. Kaulalla se kutitti niin, että kylmäväreet menivät pitkin kroppaa, kun taas esim. silmänympärysiholla se niin sanotusti nipisteli enemmän kuin otsalla. 
Neulauksen jälkeen ihoni punoitti hieman enemmän kuin normaalisti pHformula hoidon jälkeen mutta hyvin äkkiä se kyllä hävisi. Kun Kristina pelotteli punaisuudesta niin kuvittelin näyttäväni tomaatilta :D Neulauksen jälkeen ihon punoitti hieman enemmän kuin pelkän pinnoitushoidon jälkeen. 
Parhaimman tuloksen saa kun hoitoja otettaan 6 sarjoissa kahden viikon välein. Vaikutus kestää puolesta vuodesta jopa vuoteen! Omalla kohdalla emme pystyneet tekemään säännöllisin väliajoin hoitoja.


Tässä lähikuva tuosta rullasta mitä minulla käytettiin


Monet on varmasti nähneet mainoksia, kotiin ostettavista mikroneulausrullista. Itsekkin olin joskus harkinnut sitä ostavani mutta onneksi en kuitenkaan sitä tilannut enkä suosittelen kenellekään.
Kasvot ja neulat, olivat ne sitten kuinka pieniä tahansa, on hyvä jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Vaarana siinä on, että sitä ihoa tulee rullattua liian tylsillä neuloilla taikka liian kovalla voimalla. Silloin onkin sitten lopputulos kaikkea muuta kuin sitä mitä on hakemassa. Kannattaa muistaa, että nuo neulat eivät pysy terävinä. Oikein puistattaa ajatella, mitä tylsä terä saa aikaan ihossa.

Couperosa selvästi vaaleni hoitojen edetessä ja jos olisimme pystyneet tekemään hoidot säännöllisesti vaikutus olisi ollut vieläkin parempi. Ihon sävy oli muutenkin kirkkaampi ja tasaisempi hoitojen jälkeen. Juonteissakin huomasin muutosta lähtötilanteeseen. Harmitaa, kun osa kuvista on kadonnut silloin, kun vaihdoin koneen tähän MAC:n

Kotihoito on näidenkin hoitojen yhteydessä todella tärkeää ja oma kosmetologisi valitsee sinulle ne oikeat tuotteet.

Kengurumimmeiltä saat näiden pinnoitus- ja mesohoitojen lisäksi ihanat, hemmottelevat Guinot kasvo-ja vartalohoidot, ripsipidennyksen, kestopigmentoinnit, rakennekynnet. Muutamasta Guinotin tuotteesta on tulossa juttua. Niihin tutustuin näiden hoitojen aikana ja kuuluvat lemppareihin tällä hetkellä :)


Iso kiitos pHformulalle,  Kengurumimmeille ja varsinkin Kristinalle näistä hoidoista <3
 Kengurumimmit löydät muuten Hämeenkatu 24 ja kaupunkihan on tietysti Tampere :)


Love


Jalokiviä kynsillä Isadoran tapaannailpolish


Isadora tuo juhlakauteen jalokiviä kynsille.  Holographic glitter nails-kokoelma pitää sisällään 9 toinen toistaan upeampaa sävyä ja voitte vain kuvitella, kuinka tohkeissani olen tästä kokoelmasta. Glitteri ja varsinkin hologramglitteri on U-P-E-A-A!! olen meinaan varsinainen glitteriharakka :D 

Isadoran lakoissa on iso, leveä suti, jolla lakan saa hyvin levitettyä kynnelle. Kaikkissa lakoissa on mukana ihania eri kokoisia hologramglittereitä, jotka valon kohdatessa alkavat tanssimaan kynsillä <3 


Snow Crystals lakka on hyvin vaalea ja kuvastaa mielestäni lunta. 


isadoraSparkling Champagne on hempeän vaaleanpunainen ehkä hieman roosaan taittava. 
Pink Diamons on sävyltään selkeästi pinkkipohjainen. 

Glamour Gold, no nimikin sen jo kertoo, että kultaa olisi tarjolla tästä pullosta. 

Silver stars tuo ihanaa hopean kimalletta glitterien joukkoon. Red rocks on oiva valinta jouluaaton punaiseksi lakaksi. 
Wine divine on tumma violetti. 
Midnight sky näyttää ihan samalta kuin katselisi tummaa yötaivasta kirkkaan pakkasyönä. 
Space Jewels on upea tumman sininen lakka. 


Kaikkia lakkoja voit käyttää yksistään taikka sitten lakata tavallisen värilakan päälle. Pigmenttiä näissä ei ole niin paljon, että peittäisivät kahdella kerroksella. Tikuissa on kaksi kerrosta lakkaa. 

Jos joku näistä sävyistä ihastutti niin lakat ovat tulleet tässä kuussa myyntiin mutta ovat kaikki kausisävyjä eli eivät kuulu pysyvään valikoimaan. 

Vinkkinä vielä glitterilakkojen käyttäjille. Vaikka glitterilakat ovat ihania käyttää niin ne ovat myös pirun hankalia poistaa. Jos et halua istua foliot sormissa sohvalla niin suosittelen silloin laittamaan glitterilakkojen alle  Isadoran Peel Off- lakkaa. 
Olenkin kirjoitellut peel offista muuten jo vuonna 2013. Linkistä pääset postaukseen, jossa olen testaillut sitä. Tälläkin hetkellä laatikossa on pari pulloa Peel Offia. 
Halusin tottakai, heti testata näitä ja vaikean valinnan jälkeen päädyin tälläiseen lopputulokseen. Glitterilakkojen lisäksi hiekkalakat ovat lähellä sydäntä ja halusinkin yhdistää nämä kaksi tähän lakkaukseen. Toinen lakka on myös Isadoran Sugar crush kokoelman Chameleon Crush. Lakat ovat itsessään jo niin näyttäviä, ettei muuta koristelua tarvita. Glitterilakoilla saat helposti ja nopeasti itsellesi näyttävät ja juhlavat kynnet vaikka pikkujouluihin. :) 

Tästä kokoelmasta kynsille pääsi ensimmäisenä Pink Diamond ja kynsillä lakkaa on kolme kerrosta ja silti vielä hieman kuultaa kynnen kärki läpi. Varsinkin pitkille kynsille kannattaa laittaa melko samanvärinen värilakka alle niin ei tarvitse silloin kovin montaa kerrosta laittaa, että peittää tarpeeksi. 
Kynsilakka glittereillä vai ilman? 


Love

Kausikokoelman lakat saatu 

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri
joulukalenteriJo perinteeksi muodostunut kauneusbloggaajien joulukalenteri aukeaa kolmatta kertaa 1.12. 
On ihana olla mukana tälläkin kertaa ja tämän vuotisen luukun jaan taidokkaan Charming Nailsin kanssa. Hieman alkaa poskia kuumottamaan, kun jo ajattelenkin meidän luukkua, joka muuten on 12.12! 

Tässä vielä näet kaikki osallistujat ja tänä vuonna meitä osallistujia on enemmän kuin viime vuonna eli tuplaluukkuja on enemmän :) 


Tampereen Kädentaidon messut + Via Minnet arvontamuistus

Viikko on mennyt taas vauhdilla ja viikonloppu on ovelle. Ihana talvinen maisema on muuttunut kamalaksi vesikeliksi ja kävelytiet ovat pääkalloliukkaat. Huonoja kelejä voi mennä Tampereella pakoon Kädentaidon- messuille, joiden ovat avautuvat tänään Tampereen messukeskuksessa. Messut ovat auki 18.-20.11.2016 pe 10-18 la 9-17 ja su 10-17. Samalla lipulla pääsee myös Keräily-messuille. Hallit on täynnä toinen toistaan ihanampia käsitöitä ja joululahjavinkkejä löytyy ihan varmasti! 

Näytteilleasettajat näet täältä ja yksi varma osasto, missä itse piipahdan on Via Minnet A 145. Uutuuksia  kuulemma mukana messuilla ja itseäni  kiinnostaa  mitä kaikkea muuta ihanaa he ovat nahkasta tehneet  kuin koruja. 

nahkakorut


Jos et vielä ole käynyt osallistumassa heidän korvakoruarvontaan niin käy ihmeessä! Arvontaan pääset osallistumaan tästä

Ihanaa viikonloppua ja nähdään messuilla! 

Love

Komero-ruokakassi : helppoa ja vaivatonta ruokaa kotona


Kuinka moni teistä on huomannut Prisman hyllyllä ruskeat pussit, jossa on sisällä ruoka-aineksia? Kyseessä on Komero-ruokakassit ja päätimme miehen kanssa ostaa yhden testiin.  Testiin lähti maa-artisokkakeitto. 


ruokakassi

Komero-ruokakassi pitää sisällään Henrik Alénin reseptin ja tarvittavat raaka-aineet 2- hengen ateriaan. 
Kaikki ainekset on mitattu valmiiksi ja resepti  todella selkeästi kirjoitettu. 

Sellainenkin kokki, joka ei ole ihan varma omista taidoistaan keittiössä, onnistuu varmasti tämän kanssa. Jos vain osaa käyttää hellaa, tietää mikä on suola, pippuri ja mistä saa vettä. 
Ne ovat aineksia mitä pussi ei sisällä. 
Tämän pussin hinta oli 5,95€

Oli kiva lukea heidän sivuiltaan, että he panostavat muutamaan asiaan miettiessään ruokakassin sisältöä, eivätkä vain nakkaa pusseja kaupan hyllylle. 

Kannustavat pientuottajia. Kaikki Komero-ruokakassien liha-ja kalatuotteet tulevat Kuopion toimipisteen lähiympäristöstä. 

Ruokahävikki eli ylimääräistä jätettä ei tule, kun ainekset on mitoitettu valmiiksi kahdelle. 
Oikein hävettää myöntää, että meillä sitä ruokahävikkiä kyllä tulee jonkin verran ja itsekin pitäisi pääsemään siitä eroon. 

Laatu,  Komeron kaikki reseptit on kaikki Henri Alénin ja tuotteet valitaan huolella sekä pakataan käsin. 
Vaikka se sipuli, olikin mennyt huonoksi niin annettakoon se anteeksi, tällä kertaa :) 


Henri Alén

Keitto maistui maa-artisokalle, kuten sen kuuluikin ja koostumus oli ihanan samettista. 
Jos ei ole valkosipulin ystävä niin se kannattaa jättää pois, miehen mielestä se maistui tässä vahvasti. Omasta mielestä siinä oli juurikin sopiva määrä :) Makuasioistahan ei voi kiistellä. ;) 

Ainut miinus oli, että salottisipuli oli mätä. Onneksi meillä on niitä aina kaapissa, joten emme joutuneet tekemään keittoa ilman sipulia. 


Cian muutettua pois ja nyt kun olemme jääneet kaksin, tulemme ihan varmasti testaamaan muitakin Komero-ruokakasseja. 

Täältä näet muuten myyntipaikat. Ihan jokapuolella Suomea ei näytä näitä olevan myynnissä ainakaan vielä. 
Pääkaupungissa asuvat voivat muuten tilata oman Komero-ruokapussin kotiovelle. Siellä näyttää olevan tarjouskin, missä voi kuukauden kokeilla kuljetusta ilman kuljetusmaksuja. 

Lisää Komero-ruokakassista voit lukea tästä

Vaivatonta shoppailua, ei ruoka-aineiden mittaamista, helppoa, nopeaa ja maukasta!

Love

by EMKA täyttää vuoden!

Täälläkin muutaman kerran esillä ollut By EMKA vaateliike Tampereen keskustassa juhlii ensi viikolla synttäreitä. Liike on ollut Tuomiokirkon kadulla nyt kohta vuoden ja siitä syystä liikkeessä on synttärihulinaa 16.-19.11.
By Emkasta voit lukea lisää täältä. 

Itse arvostan asiakaspalvelua, olenhan itsekkin palvelualalla töissä. Niinsanotuissa kivijalkakaupossa saat yksilöllistä palvelua ja By Emka on niistä yksi. Katri ottaa sinut byEmkassa vastaan aina hymyssä suin ja hänen ammattitaitonsa on ihan huippua! Jos tarvitset stailausta niin suuntaa Katrin palveltavaksi. Itse olen ihan onneton vaateiden suhteen ja katsokaa kuinka hyvännäköiseltä näytän tässä asussa, joka muuten on InWearin. Kun vaatteet istuvat hyvin tunnet olosi myös kauniiksi. 

Kengät Ted Bakerin / laukku Part Two

Synttäreillä 16-19.11 ohjelmassa on mm. arvontoja, jokaiselle päivälle huippupalkintoja ja lauantaina on pääpalkintoarvonta, jossa palkintona on 200€ lahjakortti! Pakko mennä osallistumaan :D 

Keskiviikkona klo 12.00 eteenpäin on InWearin ja Part Two:n edustajat paikanpäällä. Silloin, kun olin muotinäytöksessä mallina, esittelin myös molempien brändien vaatteita. Esimerkiksi alla oleva upea neuletakki on InWearin. 

neuletakki INWEAR/ raitapaita SECOND FEMALE/ farkut MOSMOSH/ karvakaulus BOOMERANG/hattu INWEAR /kello CLUSE Kuvaaja: Karri Harju /

Liikkeessä on myös synttäritarjouksia esim. kaikki takit -30% ja muut tuotteet -20%. 
Itsellä onkin muuten hakusessa uusi talvitakki, ehkä löydän sen By Emkasta. 

Ei muuta, kun nähdään  By Emkassa, osoitteessa Tuomikirkonkatu 15. Itse olen menossa ainakin heti keskiviikkona iltapäivällä eli nappaa hihasta, jos olet samaan aikaan shoppailemassa :) 

Mukavaa uutta viikkoa! 

Love


Via Minnetin hurmaavat nahkakorut + arvonta

Pitempään blogia lukeneet tietävät, että korut kuuluvat omalla kohdalla vahvasti jokapäiväiseen elämään. Vaihtelen koruja mielialan, tilaisuuden ja vaatteiden mukaan, samalla tavalla kuin valitsen tuoksujakin. 

Mansen blogikirpiksellä näin ensi kertaa Via Minnetin korvakorut livenä. Ensimmäisen kerran näin nämä upeat korut Tyyliä metsästämässä-blogin Veeran instagram tilillä. Kuva oli otettu Porin Jazzeilla ja kuinka sattuikin, etten sitten tänä vuonna ollut menossa Jazzailemaan. 
Onneksi Via Minnet tuli  myös Tampereelle ja pääsin itsekin hypistelemään näitä koruja.  Iloksen sain Minnalta kutsun heidän showroomille ja pääsin lähemmin tutustumaan itse yrittäjään Minna Muhoseen ja hänen upeisiin koruihin. 

On aivan mahtavaa, kun Suomessa lähdetään rohkeasti tekemään omista unelmista totta ja lopputuloksena saadaan upeaa suomalaista desingia ja uusia työpaikkoja <3 Minnan kanssa juteltua tuli itselle sellainen fiilis, että ensi vuonna lähdetään kohti unelmia. 


basic sarjan korvikset
Via Minnet korut valmistetaan erittäin laadukkaista nahoista. Laatu on Minnalle kaikki kaikessa ja sen pitää olla parasta! Korusarjoja on basic, kukka ja sulka. Sulka-korut on minun henkilökohtainen lemppari ja aina, kun korvikset ovat olleet käytössä niin ihastuksia ovat saaneet. Eikä ole ihme!

 Sulkakoruja löytyy korvakoruina, kaulakoruina kuin solkenakin. Korvakoruja löytyy myös kolmena eri kokoisena ja malleja on melkein kymmen erilaista. 

Omat lempparit on nämä alla olevat. Vaikka korvakorut ovat isot niin painoa niissä ei oikeastaan mitään, ovathan ne nahkaa. Mustanahka on nautaa, hopean värinen on poroa ja vaalea on italialaista vuohta. Nämä korut sopivat niin arki- kuin juhlakäyttöön ja värejä ja malleja löytyy vaikka kuinka monta. Tällä hetkellä heillä on verkkokauppa missä nämä upeat korut on myynnissä ja sieltä löydät koko malliston. Showroom on auki keskiviikoisin ja torstaisin 12-18 eli silloin voi paikanpäälle mennä hypistelemään koruja ja tekemään ostoksia. Osoite on Merimiehenkatu 30.

Korut ovat tosi kevyitä, joten silikoniset taustat ovat pakolliset. Ilman näitä taustoja, korvakorut tipahtavat tosi helposti. Taustat tulevat totta kai korvakorujen mukana. Jotta en ihan yksin tässä ilakoi näistä upeista koruista niin sain arvottavaksi myös teille korvakorut. 
Arvontaan osallistuminen on helppoa, kerro kummat korvakorut haluaisit itsellesi. 

Nämä pienemmät yhdellä sulalla olevat korvakorut
 vai hieman isommat 2 sulalla olevat korvakorut, jossa on naudan ja poron nahkaa. 

Voittaja saa valitsemansa korut itselleen. 

Arvonta on voimassa 24.11 klo. 18.00 asti. 
Onnea kaikille arvontaan! 


EDIT: ARVOTTANA ON MOLEMMAT KORVAKORUT ELI ILMOITA OSALLISTUTKO MOLEMPIEN VAI JOMMAN KUMMAN KORVAKORUN ARVONTAAN. 


EDIT: anonyymit, jättäkää nimimerkki tai sähköpostiosoite, jotta voiton osuessa kohdalle, saan voittajaan yhteyden. 
Oikein ihanaa sunnuntaita <3 


Yhteistyössä Via Minnetin kanssa

Love


Lahjavinkkejä miehelle, joka haluaa tulla huomatuksi

Vielä huomenna kerkiää käydä hakemassa isänpäivälahjat. Eli jos vielä pähkäilet mitä ostaa lahjaksi niin tässä olisi kaksi hyvää loistavaa vinkkiä. Itse rakastan tuoksuja ja mielelläni niitä annan lahjaksi myös muille. Jos isänpäivälahjat on jo hankittu, tuleehan se joulukin aikas pian :) Tuoksu on myös loistava joululahja. 

Sillon, kun tapasin mieheni, hän ei pahemmin tuoksuja käyttänyt. Kaapista löytyi yksi tuoksu ja sitä hän laittoi ainoastaan, kun lähti juhliin tai treffeille. Näiden vuosien saatossa olen saanut tehtyä käännytystyötä ja nyt miehenikin käyttää tuoksuja melkein päivittäin.
Välillä löydän itseni ihan miehessä kiinni ja huomaan nuuhkivani hänen ihoaan ihan huomaamatta. Tekeehän joku muukin näin? :D 

Bvlgari Man Black Colognemiesten tuoksu

Itse tutustuin kesällä ensimmäisen kerran Bvlgarin tuoksuihin Ominia Paraiban kanssa.  Kirjoittelinkin Ominia Paraibasta täällä.Nyt saimme testiin myös Bvlgarin miesten tuoksun. Tuoksu on lanseerattu kesällä 2016. 
Pullo on tyylikäs, simppeli ja miehinen. Hopeinen kiiltävä korkki, musta mattapintainen pullo, jossa on hieman kaarevuutta. Tuoksu on tosi mielenkiintoinen. Se on raikas mutta mutta samalla kuitenkin selkeästi maskuliininen itämaisella twistillä. 
Alkutuoksusta löytyy sitruunaa, vihreitä lehtiä ja rommia. Sydäntuoksusta voi aistia tuberoosaa ja appelsiinin kukkaa. Pohjatuoksussa vallan ottaa santelipuu, myski, benzoin ja meripihka. 
Tuoksu on omintakeinen ja erilainen. Raikkaudesta johtuen juurikin omiaan päiväkäyttöön talvisin mutta kesällä toimii erinomaisesti myös illalla.


Suositushinta EdT 30ml / 63 €, EdT 60 ml/ 81 €  


Jimmy Choo Man Intense
Jimmy Choon naisten tuoksut ovat tuttuja ennestään ja nyt oli kiva päästä tutustumaan myös miesten tuoksuun. Man Intense on lanseerattu elokuussa ja tämän kerrotaan olevan lämpimämpi ja intensiivisempi jatke menestyneelle Jimmy Choo Man tuoksulle. Pitääpäs käydä tuoksuttamassa myös tuota Man tuoksua. 

Jos Bvlgari Man Black Cologne oli raikas ja sopiva päiväkäyttöön tämä taas on omasta mielestäni selkeästi iltakäyttöön sopiva. 

Tuoksupullo on saanut inspiraationsa taskumatista. Pullo on myös hieman kaareva kuten taskumattikin.  Mustanharmaa savulasi ja kohokuvioinen nahalla päällystetty korkki viimeistelevät tyylikkään pullon.


Alkutuoksussa on laventelia, melonia ja mandariinia. Sydäntuoksusta löytyy mustaa pippuria, pelargoniaa ja pujoa. Pohjatuoksussa on lisää laventelia patsulia ja tonkapapua. 


miesten tuoksu


Suositushinta EdT 50 ml / 59 € 


  Molemmat tuoksut ovat loistavia, meidän molempien lemppariksi nousu Jimmy Choon Man Intense. Molemmat tuoksut ovat juurikin tehty miehelle, kuka haluaa tulla huomatuksi. 

Tunnelmallista lauantai-iltaa <3 

Love