Elie Saab le Parfum Resort Collection 2015

Joskus tuoksu saa sinut aivan häkellyksiin ja kietoo sinut ihanaan tuoksu verhoon mikä saattelee sinut kauan pois arjesta.

pori, meri
Kallo

Joka kerta kun tätä tuoksua käytän, sama tapahtuu. Huomaan nuuhkuttelevani vähän väliä rannetta, koska haluan aistia tämän tuoksun koko ajan.  Tässä on jotain niin erilaista ja juurikin se kiehtoo käyttämään aina uudestaa ja uudestaan. Vastaani ei ole tullut toista samanlaista tuoksua. 

tuoksu, hajuvesi


Tämän mysteerin minulle aiheuttaa Elie Saabin tuoksu Resort Collection. Tuoksu on saanut inspiraationsa saman nimisestä Elie Saab loma-asukokoelmasta.

Kuva on täältä ja linkin takaa löytyy  muitakin kokoelmaan kuuluvia vaatteita

Tuoksun sanotaan kuljettavan sinut välittömästi Välimeren sinisten vesien ja taivaan äärelle aurinkoisena iltapäivänä. 
Ilmankos tämä tuoksu tuntuu niin omalta vaikka onkin niin erilainen kun yleensä tuoksut mitä käytän. 
Rannikolla asuneena, meri sydäntä lähellä <3
Olihan mun pakko mennä ottamaan kuvat myös meren rannalle.

Tuoksu alkaa verhoamaan itseensä ensin ihanan viikunan ja mandariinin tuoksulla. Tämän jälkeen maailman valtaa appelsiininkukka ja jasmiini.Viimeisenä tuoksusta nousee santelipuu ja ambra ja tunnet olevasti ihan jossain muualla...... haaveissa. 
Tuoksu pysyy omalla ihollani viitisen tuntia.

Ei riitä, että itse tuoksu on kertakaikkisen ihana niin on itse pullokin. Se kuinka auringon säteet saavat  kauniin pullon elämään. Värit pullossa vastaavat myös ihan merta ja taivaanrantaa kuten alla olevasta kuvasta huomaa. Kaunis korkki kruunaa kaiken. 

tuoksu, perfum

Näitä kahta seuraavaa kuvaa ottaessa meinasi käydä huonosti.
 Menin takaisin samaan paikkaan, missä aallonharja osuu pulloon, ottamaan pari kuvaa lisää,  Kuinkas ollakkaan tällä kertaa aalto olikin isompi ja aloin valumaa kalliota alas mereen. Toisessa kädessä hajuvesipullo ja toisessa kamera. Levää oli kivien päällä, joten voitte kuvitellä, että kivi oli todella liukas kun se kuivut levä kastui.
 Minä vain valuin ja valuin syvemmälle ja sitten alkoikin iskeä pieni paniikki. Olin vajonnut jo niin alas kalloita, että vettä oli vähän alle olkapäihin. Siinä sitten kamerakäsi kohti taivasta.  Antti oli Milon kanssa kauempana ja aloinkin huutamaan apua! 
Onneks Antti kuulu, päästi pakosta Milon irti ja tuli auttaamaan. Myös toinen mies tuli paikalle ja heidän avulla pääsin takaisin kalliolle. 


Taisi olla auttamaan tulleella miehellä ihmettelemistä kun vedestä nousee käsi,  mikä rutistaa rystyset valkoisena hajuvesipulloa! 

resort collection

Meidän piti mennä käymään vielä Reposaaressa kuvaamassa maisemia ja käydä  samalla kahvilla Marina Merilokissa, siis mikä nimi paikalla :D
Siinäpä ei lähdetty sitten mihinkään muualle kun takaisin mökille. 
Koskaan en ole tuntenut samanlaista kauhun sekaista tunnetta ja toivottavasti ei koskaan enää tarvitsekkaan. 

Antin kanssa ihmeteltiin automalla, kun paikalla oli kauniin ilman johdosta kymmeniä ihmisiä ja ainoastaan YKSI ihminen tuli auttamaan, kun huusin apua, saati edes katsomaan mikä on hätänä.

Varoituksena kaikille ketkä ovat menossa Kalloon, niin älkää menkö liian lähelle vettä.
Iso kiitos vielä kerran tuntemattomalle auttajalle ja Antille <3

Loppu hyvin kaikki hyvin, onneks. Minä, kamera ja tuoksu voivat kaikki hyvin. Sain jopa uuden lempinimenkin: Kallon norppa :)

Sokoksella tämän ihanan 50 ml tuoksun hinta on 64 €

Niin ainutlaatuinen kun onkaan niin tuoksu sai vielä tälläkin tavalla erikoisen aseman ja tuo mieleeni meren ja kotiseuden  aina kun tätä käytän.


Onko teillä sellaisia tuoksuja mitä liittyvät vahvasti johinkin tiettyyn tapahtumaan? Tuoksu lehdistönayte

Compeed, joka rakon helpottaja

Jeeeeee, aurinko paistaa ja lämmittää, ehkä se kesä sieltä vielä tulee. Huomenna on kesäkuun viimeinen päivä ja kuinkas mota kesäistä päivää on ollut tämän päivän lisäksi? Itelle ei tuu mieleen kun yksi. Oma pieni kesäloma pätkä antaa vielä odottaa itsään mutta ei oo kyllä yhtään harmitellu näiden ilmojen kanssa. 

Nyt, kun voi sujauttaa varvastossut, ihanat sandaalit ja uudet korkkarit jalkaan ja näyttiä niin kannattaa tarkistaa, että matkassa on aina mukana rakkolaastarit. Monesti uudet kengät aiheuttavat rakkoja taikka hankaumia, jotka ovat sitten tuhottoman kipeitä. Onneksi silti apuja löytyy myös näihinkin vaivoihin. Laastareita löytyykin useita erilaisia. On kantapaille, varpaille omansa. On isoja  ja pieniä kokoja. Jalkapohjillekkin löytyy omat laastarit. 

Nyt tänä keväänä on tullut Mix-pack-paketti, mikä pitää sillään kolmea eri rakkolaastaria.-kaksi kantapäälaastaria
-kaksipienempää laastaria 
-yksi varpaan ympärille käytettävä laastari.Mix-pack suositushinta on 6,90 €

Compeed -rakkolaastarit on erittäin tehokkaita ja oon niitä käyttänyt ties kuinka kauan. 

 Se imee itseensä kosteuuta ja muodostaa rakolle suojatyynyn. Samalla tyyny lievittää kipua. Auttaa parantamaan rakon nopeasti ja se mikä parasta, pystyt käyttää niitä ihania kenkiä mitkä sen rakon aiheutti :) 

En ollut ennen törmännyt rakonestopuikkoon,Sitä siis käytetään estämään hiertymiä ja rakkoja jaloissa mutta valmiisiin hiertymiin taikka rakkoihin sitä ei saa käyttää. Tarviinkin tutustua tuohon seuraavalla kerralla kun suuntaan apteekkiin. 

Ei kannata unohtaa varsinkaan jos käyttää varvastossuja taikka sandaaleja, jotka paljastavat kantapäät, tätä voidetta. 
Jalkavoide kantapään halkeamille. Minulla ei ole halkeamia, vaan käytänkin tätä aina välillä estämään niiden tulemista. 
Voide ihmeytyy todella hyvin ja tekee kantapäistä pehmet. Jos kuitenkin sinulla on niitä halkeamia niin silloin tätä käytettää kaksi kertaa päivässä. 

Hoitava tehokaksikko tässä voiteessa on urea ja maitohappo, jotka yhdessä auttaa pitämään jalat kauniina. 

En voinut olla käyttämäti tuota meidän äitin kenkää näissä kuvissa, kertakaikkisen ihana kasvualusta :) 

Jos siellä ollaan vilauteltu kesävarpaita? Osa tuotteista saatu lehditönäytteenäLuonnonmukaista hiustenhoitoa

Pääsin tutustumaan itselle ihan uuteen luonnonkosmetiikka sarjaan parin tuotteen kanssa.  Sarjan nimi on Aubrey. 
Aubrey:llä on 45 vuoden kokemus luonnomukaisesta hiustenhoidosta ja mielenkiinnolla lähdin tekemään tuotteiden kanssa lähempää tuttavuutta. 
 Aubreyn hiustenhoito tuotteet ovat sertifioituja. Tästä johtuen pakkauksissa on BDIH-logo. 
Logon saaminen tuotteisiin tarkoittaa sitä, että tuotteet eivät sisällä: parabeeneja, silikonia eivätkä synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntöaineita. 

Testailin shampoota ja hoitoainetta nimeltä Swimmers. 
Swimmers tuotteet ovat tarkoitettu käsitellyille ja ympäristöstä rasittuneille hiuksille, jotain on rasittanut  esim. värjäykset, merivesi, kloori.

Tasapainottava shampoo normalisoi hiusten pH-arvoa. Shampoo poistaa tehokkaasti myös kloori- ja mineraalijäämiä luomuriisiuutteen avulla.  Luomujojobaöljy ja kivinoaproteiini suojaavat ja hoitavat hiusta.

Kvinoa on yksi luonnon täydellisimpiä proteiineja. Se sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja. Kvinoaproteiini kiinteyttää ja ravitsee ihoa ja suojaa hiuksia ulkopuolisilta rasitteilta, kuten kloori ja suolavesi. Suojaa hiusta sävymuutoksilta vahvistaen samalla.

Kvinoaan olen aikaisemmin törmännyt vaan kokkiohjelmissa. Ja joo, oon niihin ihan koukussa :D
Ite en ole sitä valmistanut, ainakaan vielä. Mielenkiintoista oli huomata, että sitä käytetään myös näissä.

Tuoksu tuo heti mieleen marsipaanin mikä johtuu manteliöljystä joka tuoksun lisäksi parantaa hiusten rakennetta. Mukana pitäisi tuoksua myös aprikoosi mutta itse haistan vain sen mantelin. 

Shampoo on ravistelusta huolimatta aikas nestemäistä eli kannattaa olla varovainen, ettei kaikki valu sormien välistä lattialle.
Omat hiukset jäivät pesun jälkeen hieman nitisevän puhtaaksi ja todellakin tarvitsivat hoitoaineen. 

Jos shampoo oli tasapainoittava niin sarjan hoitoaine on taas vahvistava sekä tasapainottaa pH:n


Hoitoaineessa on samoja hoitavia ainesosia mitä löytyy shampoostakin eli luomujojobaöljyä ja kvinoaproteiinia. Muita hoitavia ainesosia on runsaasti piitä sisältää kortetta ja leskenlehteä, jotka molemmat vahvistavat hiusta. B-5 vitamiiniakin hoitoaineesta löytyy, se puolestaan saa kosteuden säilymään hiuksissa kauemmin.

Hoitoaine on taas paljon paksumpaa kuin shampoo ja tuntuu, että pullo tyhjentyy paljon nopemmin kun shampoo. Tässä mantelin tuoksu ei ole niin voimakas ja sen aprikoosinkin erottaa tästä.

Molemmat tuotteet ovat erinomaisia vaaleille ja harmaille hiuksille juurikin siitä syystä, että estävät hiusten värjäytymistä.
Omat hiukset ja lainatut, mullahan on pidennykset, tulivat pehmeiksi ja helposti kammattavaksi.

Shampoon hinta on 17 € ja pullon koko 325ml  ja hoitoaineen 17,70€ ja koko 325ml. Tuotteet ovat myynnissä ainakin Waku-Organics-verkkokaupassa.

Tämän kaksikon johdosta tulen kyllä kokeilemaan  muitakin luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteita.

Se mitä en sitten millään meinannut muistaa oli se, että näitä molempia pitää rasvistaa ennen käyttöä :D

Molemmat tuotteet ovat muuten gluteenittomia ja sopivat  myös vegaaneille.

Onko luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteet tuttuja?
Tehty yhteistyössä Waku-Organics:n kanssaJean Paul Gaultier kesätuoksu arvonta

Tätä vettä nyt vaan tuntuu tulevan jo meilkein ovista ja ikkunoista. Itse olin eilen pyörähtämässä Helsingissä siitä tulossa oma juttu ja kastuin ihan kunnolla. Nyt tuntuukin kurkussa pientä karheutta, olen pärskinyt koko aamun ja muutenkin on hieman kipeähkö olo. Kipeäksi en saisi tulla, koska hommaa olisi täällä blogin puolella ja kotonakin pitäis tehdä suursiivousta ja samalla käydä kaapit läpi ja viskoa kaikki ylimääräinen pois.  Ja juuri kun olen saanut onnelliset synttäriviikon voittajat julkaistettuta niin lisää on tulossa. 

Mutta nyt teille jotain ihanaa piristystä sadepäiviä varten :) 

Kun sain viestin missä kysyttiin, haluaisinko järjestää teille ihanat lukijat,  kesäisen tuoksuarvonan niin enhän mä voinut siitä kieltäytyä. Itse rakastan tuoksuja ylikaiken joten ilman muuta halusin antaa myös teille mahdollisuuden päästä nauttimaan tuoksuista.  Jos vaikka nämä tuoksut toisivat mukaan sen auringon. 

Jos rakastat tuoksuja ja varsinkin kesätuoksuja niin luet juurikin oikeaa postausta tällä hetkellä

Jean Paul Gaultier:n kesätuoksut naiselle miehelle. 

Kesätuoksut kietoutuvat tänä vuonna Intian viidakkoteeman ympärille. 


Voi kuinka tykkään siitä, että tuoteiden ulkomuotoonkin käytetään aikaa. Kaunis ulkonäkö on itselle yksi tärkeä kriteeri. 

Itsellä tuoksuja ei ole, joten en osaa tuoksun kestosta kertoa mitään. Kävin kyllä tuoksuttamassa molemmat tuoksut kaupassa ja tykkäsin todella paljon molemmista. Juurikin kesätuoksuja. 


Ensimmäisenä naisten tuoksu "Classique"

Intian auringonlaskun lämpimät sävyt valtaavat pullon ja pakkauksen ja molempia koristaa pantteri.

Pullossa ja pakkauksessa vaaleanpunaisen taivaan alle heijastuvat keltaiset, punaiset ja violetit intialaiset kuviot. 


Naisten tuoksun kerrotaan olevan raikas versio ikonisesta tuoksusta. Kovan pohdinnan jälkeen itelläni on ollut joskus ammoisina aikoina yksi Jean Paul Gaultierin tuoksu mitä en saa kyllä millään päähäni mikä se oli. 

Ensimmäisenä tuoksuta nousee esiin ruusu, klementiini ja sisilian sitruuna. 
Tämän jälkeen jasmiini ja ylang ylang nostaa päätään ja lopuksi iholle jää tuoksua antamaan vanilja ja myski. 

Tuoksu on eau de toilette 100€ml ja suositushinta tällä on 59,50 €

"Le Male" miesten tuoksu puolestaan huokuu energisyyttä ja pulloa koristaa voimakas tiikeri. Tuoksun kuvataan olevan todellinen energiacoctail. 

Pullossa ja pakkauksessa sinisen taivaan alla hehkuvat keltaisen ja indigonsinisen väriset kuvioinnit.

Miesten tuoksussa vallan ottaa ensin ihanan raikas minttu. Tämän jälkeen saapuu laventeli ja vastaleikatun ruohon tuoksu. Viimeisenä iholle jää vanilja. 

" Le Male" kolahti kunnolla ja voisin hyvin kuvitella tämän olevan Antin tuoksu. Ei  liian voimakas vaan juurikin ihanan raikas ja kesäinen. harmi kun itse en voi osallistua arvontaan :D 

"Le Male" on myös Eau de Toilette mutta pullo on hieman isompi kuin naisten pullossa eli 125 ml. Tämän tuoksun suositushinta on myös 59,50 €

Arvontaan voit osallistua kertomalla ovatko Jean Paul Gaultierin tuoksut sinulle tuttuja ja jos on niin mikä tuoksu on lemppari? 

Palkintoja on kaksi eli nämä molemmat tuoksut.  Kerro myös kumman tuoksun haluaisit voittaa.
 Voit osallistua myös molemien tuoksujen arvontaan. 

Jätä myös s.postiosoite kommenttikenttään taikka lähetä vastauksesi viestillä facebooksivujen kautta. 

EDIT. Julkisena lukijana saat kaksi arpaa! 

Arvonta päättyy 3.7 klo. 23.59

Onnea kaikille arvontaan. Arvonta tehty yhdessä maahantuojan kanssa ja heiltä olen saanut myös kuvat ja tekstin käyttöön

Arvontaviikon voittajat

Tänään olen mennyt pää kolmantena jalkana ympäri huushollia. Meillä on ollut suursiivous ja sitä ei harmi vaan päivässä saa valmiiksi. 
Nyt kuitenkin otin hetken aikaa itselleni ja tulen julkaisemaan synttäriviikon arvontojen voittajat :)  Tuloksia on varmaan odoteltu siellä ruutujen takana jo monta päivää. Eikö se silti mene niin, että hyvää kannattaa odottaa :) 

Pitemmittä puheita ilman sen enempää höpöttämäti tässä tulee voittajat!

Ensimmäisenä arvottiin hopeinen iPhone charm. Tämän pikkuruisen ihanuuden itselleen voitti facen sivuilla osallistunut Petranella. 


Toisena vuorossa oli Kubis Londonin ripsiväri ja ihana huulipuna.Tämän parivaljakon itselleen saa PS.Sitten arvottiinkin tämä kolmikko. Itse oli tyytyväinen lopputulokseen ja meinaa kyllä syksyllä ostaa kuorinnan, jotta saan sitten kesän tomut jaloista pois :D 

Kolme onnellista voittajaa on: Huroosia, Salla N ja anonyymi,joka s.postiosoite alkoi casalaiska.

Vuorossa olikin sitten minun esittely postaus ja kiitos teille kaikille ihanista sanoista vielä kerran <3 Voin sanoa, että hieman pelotti kaikkooko kaikki lukijat tuon jälkeen mutta onneks ei, ootte ihania <3 

Tämän kaksikon itselleen voittaa kikke
Isadoran ihanat meikit itselleen saa Amelia

Pitihän sitä jalkojakin hoitaa ja mikäs niihin olisi paremmat kuin OPIN
tuotteet. 
Vihreän kolmikon saa....Lellu Kellunen


Viimeisenä päivänä vuorossa oli ihania munia, isoja ja pieniä. Vartalolle ja kasvoille kera ihanan bling blingin. Beautyblender vartalolle ja kasvoille. 
Arvonnan voitta on Tiia. 

Onneksi olkoon vielä kaikille voittajille oikein paljon!

Voittajiin olen/otan yhteyttä vielä tänään. 

Mä lähden tästä taas jatkamaan siivoomista ja huomenna suuntanani on Helsinki ja ihanat ihmiset <3 :) 

Juhannusruusukynnet vol 2!


Uskokaa tai älkää mutta nyt on taas haasteen aika. Siis oikein nolottaa kun viimeksi oli puhetta siitä, niskasta kiinniottamisesta ja, että me  Something can go wrong-blogin Heidin kanssa aletaan taas säännöllisesti tekemään näitä haastekynsiä. 
Olemme lyöneet viisaat päämme yhteen ja päädyimme sellaiseen tulokseen, että joka kuun 19.päivä on haastepäivä. Tästä me emme tule luistamaan :D No, minkäs takia sitten juuri tuo 19.pv? No, viime vuonna juurikin samaan aikaan postasimme ensimmäiset haastekynnet nimeltä Juhannusruusu kynnet. Tänään on haastekynsien vuosipäivä <3  

Heidin tekemä ihana kollaasi meidän kynsistä <3 

Näitä haastekynsiä tehdessä on tullut kokeiltua sellaisia tekniikoita, joita pakkosti en muuten olisi tullut testattua. Joskuset ovat aiheuttaneet enemmän taikka vähemmän päänvaivaa :D Lukjoillakin on ollu mahdollisuus vaikuttaa haastekynsiin ja eiköhän sitä ole tarjolla tänäkin vuonna, vai mitä oot Heidi mieltä? 

Aloitus ei näissä haasteissa ollut mikään helppo ainakaan itselle, ruusu piti maalata kynnelle käsin, KÄÄK oli tunne kun aloin sitä tekemään :D Muutaman kerran sen jälkeen olen kaivanut akryylimaalit esille ja maalaillut mutta joo. Siveltimet tälläisessä hommassa on kaikien A ja O ja viimeistään nyt tulin siihen tulokseen, että jos meinaan jatkaa yhtääkään maalaamista kynsille mun on saatava kunnon pieni, kapea kärkinen sivellin. Sivellin on matkalla kotiin, kiitos RiaG

Mikäs sen parempi haaste olisi 1-vuotispäivälle kun tehdä samat Juhannusruusu kynnet, tietysti pienellä tuunauksella eli I pimp my nails :D  Voi herranjestas kun olikin taas vaikeeta :D Ei taas sivellin/siveltimet totellu mua niin kuin oisin halunnu ja käsikin taisi elää omaa tottelemattomaa elämäänsä. Omasta mielestä viimevuoden ruusu onnistui paljon paremmin kuin tämä. Tässä ruusun koko on isompi, tietysti kynsikin on suhteessa hieman pitempi.
 Ruusujen päälle sutasin hieman essencen I <3 magic antamaan pientä blingiä. Lakka on kirkas pohjainen missä on pienen pieniä hopeisia hologlitterihitusia. Keskisormeen taiteilin sitten hieman erilaiset ruusut ja maalasin niihin jopa terälehdetkin. Pohjalakan väri ei ole ihan parhain, mutta minkäs teet kun et voi sitä vaihtaa, joten mentävä on näillä. 
Näissä käytin mukana myös punaista väriä antamassa hieman elävyyttä ruusuihin.Keskimmäisestä ruususta olen ehkä hieman ylpeäkin :)  Tämä oli eka kerta kun tein tälläisiä ruusuja ja nyt sanonkin varoituksen sanan. Ruusuja on ihan varmasti tulossa lisää :D 


Lakkoina oli siis käytössä samat kuin vuosi sittenChina Clazen Liquid Leather ja Kikon 469


Tässä vielä vertailu kynsistäUusille lukijoille tiedoksi,  jos haluaa mennä katsastamaan muita meidän tekemiä haastekynsiä niin ne löytää tunnisteella haaste. 
Kuten aina ennenkin, pitäähän sitä mennä katsastamaan myös Heidin kynnet ja ne pääset kurkkaamaan tästä.

Haluan tämän kappaleen myötä toivottaa kaikille ihanaa juhannusta, pitäkää rakkaanne kuivana ja  lämpimänä <3
Biisivalinta ihan vaan sen takia kun tää alkaa aina soimaan mun päässä kun on puhe ruusuista :D 


Juhannustaikoja

Mä niin toivon, että tänä vuonna olis hieman lämpeämmät ilmat kun viime vuonna juhannuksena. 13 astetta ei oikein paljon lämmitä ja vielä vesisade siihen päälle niin mökkijuhannus on taattu :D 
Samalla kun aloin miettimään mitä kaikkia herkkuja teen juhannukseksi tänä vuonna, jostain ihme syystä mieleen ponnahti juhannustaiat :D Ehkä varmaan sen taikia, jos vaikka taikomalla saisi taattua hyvät ilmat.
 Tajusin, etten ole tainnut eläissäni tehä yhtään juhannustaikaa. Tarvii vielä kyllä varmistaa äipältä onko asia tosiaankin näin. 
Juhannustaiat ovat vanha kansanperinne ja liittyvät yleensä mahdolliseen tulevaan puolisoon ja naimaonneen. Taikojen avulla koitettiin ennustaa tulevaa sulhasta. Nykyään juhannustaijat taitavat olla aika pitkälti menneen talven lumia, ei ainakaan kukaan mun tuttavapiiristä niitä tee taikka sitten ei vaan kerro tekevänsä.

Siitä sainkin sitten idean kerätä muutamia erilaisia juhannustaikoja, jos vaikka joku teistä innostuisi tekemään. 

Tunnetuin ainakin itselle on 7 kukkaa tyynyn alle. Eli ennen nukkumaan menoa juhannusyönä 7 eri niityltä pitää poimia 7 erilaista kukkaa ja sitten vielä ylittää 7 eri aitaa. Tämän jälkeen kukkat laitetaan tyynyn alle ennen nukkumaan menoa. Tulevan sulhasen pitäisi sitten ilmaantua uneen. Joillakin paikkakunnilla kukkien määrä on ollut 9. 
Kaupunki oloissa tämän taian tekeminen saattaa aiheuttaa hieman hankaluuksia. Ei sitä oikein voi mennä kukkapenkeistä nyppimään kukkasia ja loikkia alasti piha-aitojen yli :D 
Yleensä juhannustaiat olisi parempi tehdä alasti, jotta se onnistuu. Mistäköhän sekin on saanut alkunsa? 
Toinen tunnettu taika on missä katsotaan kaivoon, lampen taikka lähteeseen juhannusyönä. Tämäkin pitäisi tehdä mielummin alasti, hmmmm. Veden pinnalta näät tulevan puolisosi.
Tämän voisi helposti tehdä kaupunkialueella mutta jättäisin kuitenkin vaatteet päälle tai helposti saatat sitten viettää yösi putkassa. Kotosalla voisi katsastaa esim. vesiämpäriin tai altaaseen varmuuden vuoksi, vessapyttyyn katsomisen  jättäsin kuitenkin väliin ;) 
Jos tavoittelee hyvää naimaonnea niin sitten vaan kierittelemään juhannusyönä nakuna kasteiselle niitylle, kannattaa myös kuunnella juhannusyöllä käen kukuntaa. Niin monta kertaa kun käki kukuu, niin monta vuotta joutuu sulhoa odottelemaan ja jos se ei kuku lainkaan niin onni potkaisee jo samana vuonna.

Jos sattuu  viettämään juhannusyönsä metsan siimeksessä taikka innostuu muuten vaan lähtemään kävelylle niin kannattaa olla tarkana. Jos näät virvatulen palavan, sen alta löydät aarteen. 
Muutamia saunaankin liittyviä taikoja on olemassa. Kun juhannusaattoyöksi laittaa sitomattoman vihdan tyynyn alle, näkee tulevan puolisonsa yöllä sitovan sen. Taikka kun saunasta tullessaan juoksee juhannusyönä ruisvainion ojia, niin yhdeksännessä ojassa tulee sulho vastaan.

Tulevan sulhon voi nähdä myös jos kello 12 juhannusyönä kiertää saunan kolmesti ja katsoo sitten luukusta sisään. Kannatta varautua sitten jollakin lahjalla tai muuten pahat voimat uhkaavat. 
Saunassa kylpemisen jälkeen kannattaa viskata vihta saunan katolle. Sieltä suunnalta mihin vihdan varsi näyttää sulhanen saapuu. 

Jos taas uni ei ota tullakseen juhannusyönä, kannattaa aloittaa siivous. Makuuhuoneen lattia lakaistaa ilkimullikkana ainoastaan punainen rihma vyötäisillä. Sulhasen haamu tulee tervehtimään. Siis kuka haluaa jonkun haamun moikkamaan? Juu ei kiitos.
Sulhasesta voi uneksia hieman helpommallikin tavalla meinaan laittaa vasemman jalan sukan väärin päin. 

Sinkkujen kannattaa olla tyytyväisiä jos juhannuskokon savu tulee silmille, se pääsee pian naimisiin. 
Juhannussaunan yhteydessä kävellään, yllätys yllätys, alasti takapuoli edellä kohti puupinoa. Siihen halkoon mihin takapuoli osuu voidaan sitten ennustaa millaisen  rakastajan saa. Jos halko on halkaistu mies on toisen naisen eli varattu ja jos taas halko on kokonainen, mies tulee täysin omaksi. 

Se mikä itselle jäi näistä juhannustaioista mieleen oli alastomuus. Minkä ihmeen takia melkein kaikki pitää tehdä ihan ilkimullikkana? Nämä ovat selkeesti pakko olla jonkun miehen keksimiä taikoja :D 

Mites on, meinaatkos tehdä tänä vuonna jonkun taian? Ja jos sulla on joku muu taika tiedossa niin olisi kiva kuulla siitäkin :) 

Sizzle

Se on mun, mun mun :D Vihdoin se on mun. Meinaan ihanan ihana PicturePolishin Sizzle. Huhtikuussa kun kävin tutustumassa Kynsilakkataivaassa niin RiaG nappasin mun nenän edestä viimisen. Olisitte ollu näkemässä mun ilmeen, kun kovan pähkimisen jälkeen nappasin Sizzlen käteeni ja menin kassalle onnellinen hymy kasvoilla maksamaan. Siinä sitten Satu toikaisi mulle, etten kuulemma voinut sitä ostaa kun se oli testeri, siis niin mun tuuria ja vieressä Ria ihasteli omaansa. Arvakkaa tekikö mieli napata se ja juosta karkuun? TEKI :D


Nyt tällä viikolla kävi kuitenkin onni, kun laitoin facen Merkkilakkakirppikiselle ostohalukkuuteni Sizzleä kohtaan ja siitä pari päivää niin lakka oli mulla :)
Ja olihan tämän heti päästävä myös kynsille.


Sunnuntaina ollaan menossa kummipojan 2-vuotis synttäreille niin ajattelin tehdä samalla sinne sopivat kynnet eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Tämä otettu varjossa

 Lakka on muuten aivan mahtava. Nyt ymmärrän PP-lakkojen hypetyksen. Tämähän on itselle ensimmäinen värilakka tältä sarjalta. Mutta ei todellakaan tule olemaan viimeinen, sen voin sanoa.

Tämä otettu suorassa auringossa

Lakan koostumus on todella hyvä, levittyy kuin unelma, melkein kuin itsestään ja juuri oikeaan kohtaan, ei valu kynsinauhoille. Lakassa on mukana hienojakoista glitteriä, sopii mulle erittäin hyvin :D


Nimettömään leimailin parit kukkaset Konadin valkoisella lakalla MoYou Londonin laatasta Pro Collection -06.
Ihan kokonaan en halunut pinkillä mennä vaikka ihana onkin ja valitisn kaveriksi Ginan Whiten.
Pelkkä valkoinenkaan ei iskenyt, eli päälle laitoin kerroksen Picture Polishin Holiday lakkaa.   Tajusin sitten siinä samalla, foliota en ole käyttänyt pitkään aikaan. Käteen tuli ihan kuin vahingossa tämä Mereneidin  mattafolio*. Tämä kruunasikin lakkauksen.

 Kaikki muut kuvat otettu ulkosalla paitsi tämä alin.


Lisäsin vielä nimettömään yhden kiven 


Itse tykkään tästä lakkauksesta todella paljon ja tuo mattafolio antaa mukavan lisämausteen näihin.
Kuviakin tuli otettua enemmän kun piti :D

Tänään on luvattu melkein hellettä eli ihanaa lauantaita kaikille <3
*saatu miitistä