Tuoksutorstai: Escada Summer Festival, vuoden 2021 kesän kausituoksu


Tuoksu lehdistönäyte


Summer Festival


 Käsi ylös kuinka moni on odottanut Escadan kesän kausituoksua! Täällä ainakin käsi nousee ylös heti. Escadan kesätuoksuja olen aina odottanut joka vuosi innolla jo melkein 30 vuoden ajan. Escadan tuoksut olivat myös mun pikkusiskoni lemppareita. Ihania tuoksumuistoja tulee näistä tuoksuista mieleen. <3  

Escadan kesä tuoksuu aina makealle ja sillä on tunnusomainen tuoksuvivahde jonka kyllä tunnistaa  helposti, jos joku on siihen pukeutunut. 


Escada Summer Festival


Escadan kausituoksu 2021Tämän vuoden kesän kausituoksu on nimeltään Summer Festival ja festivaaleja tässä kaipaa meistä jokainen tai ainakin suurin osa. 

Tämän vuotinen tuoksu on saanut inspiraationsa Kalifornian lämmöstä, jossa on joka vuosi järjestetty valtava musiikki- ja taide festivaali. Toivottavasti voivat järjestää se myös tänäkin vuonna. 

Pullossa on myös tuttu liukuvärjäys ja pullon muoto on myös tuttu sama mihin olemme tottuneet näiden vuosien aikana. Summer Festival


Tuoksu alkaa viileällä jääpaloilla ja kirsikan kukilla. 

Sydäntuoksussa huumaa jasmiininkukka ja vihreä mandariini. 

Pohjatuoksun santelipuu antaa tuoksulle pehmeyttä ja ihanaa lämpöä. 


Tuoksua voisi kuvailla sanoilla raikas, kukkainen ja makea totta kai. 


Omalla iholla vihreä mandariini nousee todella vahvasti esiin ja se antaa tuoksulle kivaa sitrusmaisuutta. 


Summer Festival on kaikkea sitä mitä kesätuoksulta voi odottaa ja ilman muuta tuttua Escadaa! Tuoksu tuo mieleen ainakin itselle siskoni ja kaverit, ilon, lämmön, yhdessäolon ja kesän! Tässä on jotain todella tuttua mutta en saa päähäni mitä. 


Escadan vuoden 2021 kesätuoksu huumaaMoni voi kuvitella, että Escadan kesätuoksut ovat vain nuorisolle mutta paskat!  Escadan kesätuoksut sopivat kaiken ikäislle ja tuovat meille "aikuisille" juurikin niitä ihania tuoksumuistoja sieltä nuoruudesta ja ainakin minä huumaannun näistä joka vuosi aina uudelleen. Eli jos vähääkään olet miettinyt tätä niin anna mennä, nämä ovat meille kaikille ihanille ihmisille, ketkä haluavat huumaantua kesästä, ilosta ja tykkäävät makeista tuoksuista!! 


Vaikka tuttuun Escadan tapaan tuoksu on makea mutta ei se ole kuitenkaan mikään äklön makea. Tuoksu on täydellinen kesäpäiviin ja niihin festari-iltoihin mutta mikään ei estä suihkuttelemasta sitä jo nyt iholle niinkuin minä teen. Täällä meinaan fiilistellään kesää ja sen tuomaa lämpöä :D 

En malta odottaa ensi vuoden versiota, koska silloin vietetään 30-vuotis juhlaa. Toivottavasti he julkaisevat niitä ihan ensimmäisiä tuoksuja uudelleen!

Löytyykös sieltä ruutujen takaa muita Escada- tyttöjä? 


LoveLakkaushaaste: Lankamaalaus

 

lakat saatu

Nyt ollaan sellaisen asian edessä mitä en ole koskaan kokeillut. Kyseessä on siis lankamaalaustekniikka. Juurikin tästä syystä nämä haasteet ovat huippuja, että tulet kokeilemaan sellaisia tekniikoita mitä et ehkä yksinäsi kokeilisi. 


lankamaalaus kynnet
Itse lankamaalaustekniikka on itsessään yllättävän helppo mutta lopputulos jää aina yllätykseksi. Etkä tarvitse muuta kuin lankaa ja muutaman eri värisen lakan. 

Itse valitsin tällä kertaa ihan uudet Atelier Rougen lakkakokoelman lakkoja. Aikaisemmin Atelier Rougen lakkojen suti oli litteä mutta nyt näissä uusissa on sellainen pyöreähkö eli "normaali" suti josta itse tykkään todella paljon. 

Lakkasin kynnet ensin Off-Duty lakalla. Lankamaalaukseen käytin tummansinistä Almost Denim -lakkaa, murrettua lilaa nimeltä Casual Weekend -lakkaa ja vaaleanharmaata lakkaa nimeltä Slippery Satin. 

Se täytyy muistaa näitä tehdessä, että lakan pinta täytyy olla vielä kostea ja lakkaa täytyy laittaa siihen langan päälle reilusti. 


Atelier RougeTykkään näistä kuvioista todella paljon ja mieleeni tulee perhosen siipi ja sulka. Ehkä treenaamalla saisi kaikkiin kynsiin tehtyä suht samanlaisen kuvion. 


Tuttuun tapaan käy kurkkaamassa myös muiden haasteeseen osallistuneiden lakkaus alla olevista linkeistä. 


Timantteja kynsillä

Stokes of Color


Oletko sinä kokeillut lankamaalausta? 
Kivaa viikonloppua! 


Love


Estée Lauderin Advanced Night Repair hemmottelee aikuista ihoa

tuote pr-näyteaikuisen ihon seerumi


Mitä enemmän ikää tulee niin se tulee näkymään myös ihossa. Oikeilla tuotteilla ikääntymisen merkkejä pystyy jonkin verran hidastamaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että myös itse ihon kunto, ihotyyppi ja geeniperimä vaikuttavat. 

Omalla kohdalla, kun ikää on päälle 45 vuotta niin tuntuu, että joka aamu sitä löytää uuden juonteen tai rypyn alun ja todellakin ainakin omalla kohdalla se aiheuttaa kriisiä! :D En silti kuitenkaan haluaisi, että 45 vuotiaana ihoni näyttäisi siltä miltä se näytti 20 vuotta sitten, se ei vaan ole luonnollista. Mutta, kuten sanoin onneksi ikääntymisen merkkejä pystyy oikeilla tuotteilla hidastamaan ja yksi tälläisen täsmätuote on Estée Lauderin Advanced Night Repair. 


Estée Lauder Advanced Night Repair 


estee laurelAdvanced Night Repair- seerumi kosteuttaa, uudistaa ja sen luvataan myös auttamaan korjaamaan ikääntymisen merkkejä. 

Ihon kosteuttaminen on yksi tärkeä asia ihonhoidossa ja mehän tiedämme, että mitä kuivempi iho, sen enemmän juonteet ja rypyt siitä erottuvat. 

Advanced Night Repair sisältääkin runsaasti tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa.  Advanced Night Repair -seerumi sisältää hyaluronihapon lisäksi pantentoidun ChronoluxTM Power Signal -teknologian, joka auttaa tukemaan ihon omaa luonnollista kollageenin tuotantoa ja auttaa ihoa korjaamaan päivän aikana kokemien haittatekijöiden vaurioita.

Se mikä itselle tuli yllätyksenä niin tätä seerumia voit käyttää myös aamuisin ja koska seerumin antioksidantit antavat iholle suojaa myös UV-säteilyltä, laitteiden sisäiseltä valolta, saasteilta ja mikropölyltä jopa 8-tunnin ajan. Älä kuitenkaan unohda aurinkosuojaa, koska tässä ei ole suojakertoimia. 

Yöllä taas iho on vastaanottavaisempi kaikille tehoaineille niin illalla käytettynä seerumi auttaa ihoa sen omassa korjausprosessissa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.  


Sain tämän tuotteen testiin jo viime vuoden puolella mutta joitakin tuotteita haluan testata pidempiä aikoja  ja varsinkin tälläisiä selektiivisiä tuotteita. Testailin välillä muitakin tuotteita ja palasin testaamaan tätä uudestaan. Tein tämän ihan vertailun vuoksi, jotta pystyin huomaamaan tuotteen tehon ja vaikutuksen. Yleensä testaan ihonhoitotuotteita vähintään sen pari viikkoa, koska haluan olla varma siitä, mitä teille suosittelen.  

Mulla on pintakuiva iho ja aina pakkasilla pesun jälkeen iho on kinnannut ja se on huutanut kosteutusta mutta ei tämän seerumin kanssa. Olen saanut myös kehuja ihoni heleydestä ja se tuntuu kyllä todella hyvälle varsinkin kun kriiseilen sen kanssa.  Itse huomasin myös ihon napakkuuden. 

Tämän kerrotaan pienentävän myös ihohuoksia mutta siihen en osaa ottaa kantaa. 

Tämä seerumi on kyllä yksi parhaimmista testaamistani seerumeista, en voi muuta sanoa ja lämpimästi suosittelen. 

Advanced Night Repairin tuoksu yllätti. Odotin sellaista tuoksua, josta huokuu ”luxus” mutta mielestäni tässä tuoksu tehokkuus ja sellainen hieman ehkä lääkkeellinen tuoksu, jos niin nyt voi sanoa. Tuoksu ei kuitenkaan ole mikään yliampuva eikä jää leijumaan iholle. Parhaimmat tulokset saat säännöllisellä käytöllä eli levitä tippa aamuin illoin iholle puhdistuksen jälkeen ennen voidetta. 


korjaava seerumi aikuiselle iholleEli jos ihosi kaipaa kosteutusta, heleyttä, kiinteytystä, hemmottelua ja siinä on jo ikääntymisen merkkejä niin silloin valintasi on tämä! 


Love

Tuoksutorstai: Angel by Mugler


Tuoksu pr-näyte

 Sitä ollaan taas tuoksutorstain parissa. Ennen kuin aletaan tutustumaan tämän vuoden uutuuksiin niin käydään vielä muutama tuoksu viime vuodelta läpi. Tällä kertaa kyseessä onkin todellinen klassikkotuoksu nimeltä Angel.
Muglerin tuoksu nimeltä Angel
Angel by Mugler

Tämä Thierry Muglerin klassikko Angel on julkaistu jo vuonna 1992 ja se tuli viime vuoden lopulla takaisin Suomen markkinoille. Angel on myös ihka ensimmäinen Muglerin tuoksuista ylipäätään ja ensimmäinen gourmand-tuoksuryhmän tuoksu. Gourmand tuoksuissa käytään niin sanottuja syötäviä tuoksunuotteja kuten suklaa, hattara, karamelli, toffee ja niin edelleen. 

Mugler tuoksu nimeltä Angel on klassikkoEn muista milloin eteeni olisi tullut näin mielenkiintoinen tuoksu. Tätä tuoksua on mielestäni vaikea kuvailla ihan jo erikoisuutensa vuoksi. Tuoksunuottien mukaan voisi ajatella, että tämä on todella makea mutta ei ole ainakaan omalla kohdalla. Totta puhuen en oikein itsekään tiedä mitä mieltä olen tästä tuoksusta. Mutta siitä voin olla varma, että tämä todellakin jakaa mielipiteitä. 

Toinen ihmettelyn aihe on tuoksunuottien määrä, millään muulla tuoksulla en ole näiden vuosien aikana nähnyt vastaavaa. Tuoksu alkaa hattaralla, kookoksella, jasminilla, meloonilla, bergamotilla, mandariinilla, ananaksella, appelsiinilla ja mustalla viinimarjalla. 

Sydän tuoksusta löytyy punaisia marjoja, jasmiinia, aprikoosia, persikkaa, orkideaa, muskottia, ruusua, kieloa, kuminaa, hunajaa, karhunvatukkaa ja luumua. 

Tuoksun viimeistelee vanilja, tonkapapu, amber, myski, santelipuu, suklaa, patsuli ja toffee.


Kuten näette nuotteja löytyy vaikka muille jakaa. Mutta yhdessä, uskokaa tai älkää nämä kaikki muodostavat mielenkiintoisen itämaisen kokonaisuuden. Ripaus raikkautta, makeutta, pehmeyttä ja yllätyksellisyyttä. 

Tätä tuoksua on vain pakko käydä tuoksuttamassa ihan itse.
Tuoksu on sen verran vahva, että mielestäni parhaiten toimii iltakäytössä. 


Onko tämä Angel tuoksu sinulle tuttu? 


Love


Lakkausunelmia: Vesimarmorointia


Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi. 


Vesimarmorointi... miksi meidän Laura, piti valita tämä aiheeksi :D  Jo pelkkä sana vesimarmorointi aiheuttaa puistatuksia ja tietoisuuden siitä, että kaikki menee ihan päin puuta. 


Mutta mitä elämä olisi ilman haasteita? Aika yksitoikkoista. 


Meillä ei ollut muita sääntöjä paitsi, että marmorointi pitää olla KAHDESSA kynnessä ja ainakin omalla kohdalla yhteenkin saaminen on haastavaa. Onnistumiseen vaikuttaa kaikki mahdollinen ja muutama mahdottomuuskin. 


Eihän tästä marmoroinnista mitään tullut. Vaihdoin lakkoja vaikka kuinka monta kertaa, veden lämpötilaa kokeilin vaihtaa myös mutta sekään ei auttanut. Lopputulos on nyt sitten tämä. 


Valkoinen Essencen Wild White Way on kaikissa kynsissä alla ja "marmoroinnissa" käytin Kikon lakkoja numerot 634, 635 ja 306. Näin aikas mageet marmorikuviot Lauran instassa eli tiedossa taitaa olla todella mageet lakkaukset. KÄy ihmeessä katsomassa Lauran vesimarmoroinnit täältä


Meillä sunnuntai menee vauhdikkaasti, meinaan siskon lapset, yhteensä 5, ovat meillä viikonlopun vietossa. :) Eli vilskettä piisaa ja Milolla paimennettavaa :D 

 Mites teillä? 

Love