YSL:n kevät look 2015

Näitä on hehkutettu jo monessa paikassa mutta koskaan ei voi hehkuttaa liikaa :) 

YSL on ollut aina lähellä sydäntä. Tykkään heidän tuotteistaan ja jokseenkin koen olevani kauniimpi heidän meikeissään. Tiedän, että kuulostaa ehkä naurettavalta mutta en välitä :)  

Kevään YSL meikkikokoelma on suunniteltu naiselle joka leikki tulella. Ja elää täyttä elämää. Etsii nautintoa ja aistillisuutta. Eikä välitä totutuista normeista...Hän on Yves Saint Laurent -nainen. Ja uusi meikkikokoelma juhlistaa nimenomaan tätä "Belle de Jour"-naista

Näin kerrotaan tämän vuoden kevät kokoelmasta

OIOIiioioioi, katsokaa nyt kuinka ihanan värinen paletti. Värit tuossa paletissa on ihan kuin minua varten tehtyjä :) 

   undefined

Couture Palette ei jää valkoimaan vaan on kausituote. Hei siis huomasitteko tuon rasian!! aawww <3 

Toinen mielenkiintoinen tuote on myös uutuus, mutta tämä jää valikoimiin. Kyseessä on aistillinen
huuliöljy, missä yhdistyy öljyjen hoitavuus ja sävyt.  Tämä tuote on nimeltään Volupté Tint-in-Oil. Sävyjä tästä löytyy 8 erilaista. 
Voin vaan yrittää kuvitella tämän tuoksua. YSL:n huulimeikithän tuoksuu mielestäni todella hyviltä.

Muutamia muitakin tuotteita kokoelmaan kuuluu, nämä kaksi kiinnosti heti alkuunsa ja meinaan mennä katsastamaan molemmat kunhan vaan pääsen kaupoille. En malta odottaa, että pääsen hypistelemään näitä ihanuuksia <3

Valmistun muuten eilen koulusta ja mahtaisko näistä löytyy mulle hyvää valmistujaislahjaa ;)

Kuvat ovat maahantuojan sivulta lainattu 

Perjantai-ilta ja miniarvonta

Nyt kun on perjantai-ilta, minä olen valmistunut koulusta ja teitä lukijoita on tasan 200 niin ajattelin polkaista käyntiin pienen miniarvonan.  Isompi on tulossa ensi kuun puolella, eli olkaa kuulolla ;) 

Kaikkihan on kuullut Invisibobbleista. Jos nyt kuitenkin joku ajattelee et anteeksi mikä, niin tästä pääset lukasemaan mistä on oikein kyse. 

Nythän näistä on tulossa kertakaikkisen ihanat uudet värit


Tuossa kirkkaassa on muuten glitteriä <3 

Palataan kuitenkin vielä näihin talvisiin sävyihin


Eihän nämäkään nyt mitään huonoja värejä oo, eihän? Oma lemppari näistä on harmaa :) 


Arvonnan palkintona olisi paketti Invisibobbleja valitsemallaan värillä. Valitse joku noista neljästä tuossa yllä.
  Arvonta lähtee käyntiin heti ja loppuu sunnuntaina. 

Kerro haluamasi väri komenttikenttään niin olet mukana arvonnassa ja jos onni osuu kohdalle laitan sen väriset Invisibobblet tulemaan postissa. Postitan vain Suomen sisäisessä postissa :) 

Maanantaina suoritan arvonnan.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Postauksen ylin ja alin kuva on Invisibobblen facebooksivuilta 

Dependin Hybrid lakat ja 7 päivän testi

Markkinoille on viimevuoden puolella tullut muutamalta sarjalta lakkoja, mitkä jäljittelee geelilakkauksia näöltään, että kestoltaan
 Sain testiin Dependin vastaavan lakan ja  tämän  luvataan nimensä mukaisesti pysyvän kynsillä 7 päivää.  Näidenkään kanssa ei käytetä uv-uunia vaan näitä varten kehiteltyjä alus- ja päällyslakkoja, jotka värilakan kanssa muodostavat upean kiillon ja usean päivän keston. 
Kyseessä Hyprid lakka eli joka siis levittyy kuin tavallinen kynsilakka, kesto ja kiilto on kuin geelisisarissaan ja lähtee kuitenkin pois normaalilli kynsilakanpoistoaineella.


Haluan lähteä haastamaan lupauksia ja kertoa niistä sitten teille omat kokemukset. Ja sitten vaan tuulta päin!


Aloituspakkaus pitää sisällään seuraavat tuotteet:
Puhdistusaineen, aluslakan, päällyslakan ja sitten vielä viilan ja appelsiinipuutikun.
 Kaikki tuotteet on numeroitu siihen järjestykseen missä niitä käytetään.  Näillähän ei vielä lakkauksia saa tehtyä eli tarvitaan myös värilakka. 

Värilakkoja sain testiin kolme ja ne ovat tässä.

Flickering Star, True Love ja Goth Black
Päätin ottaa heti kaikki kolme testiin. En voi muuta sanoa kun WAU! 


Ensin kynnet puhdistetaan puhditusaineella ja annetaan kuivua 30 sekunttia.
Tämän jälkeen kynsille levitettään kerros 7day Protecting Base- aluslakkaa ja annetaan kuivua taas 30 sekunttia ennen 7day Hybrid Polish -värilakan levitystä.En ottanut kellosta aikaa lakkausta tehdessäni vaan lakkasin kaikki kynnet ja aloitin sitten lakkaamaan seuraa kerrosta. Värilakkaa laitetaan vielä toinen kerros ja annetaan kuivua taas sen 30 sekunttia, jonka jälkeen levitään 7day Hybrid TOP-päällyslakka kaksi kerrosta.

Lakkojen koostumus on todella hyvä. Sivellin ihanan leveä ja lakka levittyy ihan kuin itsestään. Kumpa kaikki Dependin lakat olisit tälläisiä.


Ensimmäisen päällyslakka kerroksen annetaan kuivua 3 minuuttia ja sitten vielä toinen kerros. Tämän jälkeen annetaan kuivua 5 minuuttia ja lakan pintaan voi koskea.


Kiilto on aivan UPEA! Melkein tarvitsisi aurinkolasit päähän kun niin säihkyy.
 Lakka tuntuu myös hieman erilaiselta mitä normaali kynsilakka.

Lakkauksen tein nyt ihan Dependin ohjeiden mukaan, koska testaan pysyvyyttä sen 7 päivän ajan. Ainut nega asia mikä tulee esiin on se  Flickering Star voisi olla peittävämpi.


Eli tässä on lähtötilanne ja palataan asiaan viikon kulttua. Lähtötilanteenseen olen ennemmän kuin tyytyväinen, sen takia näitä kuviakin on näin paljon :D
?????
Tälläinen pieni hehkutus tähän väliin!!


Kuva netistä


Teitä ihania lukijoita on nyt tasan 200, joten eihän tässä auta muuta kun alkaa suunnittelemaan  jonkinlaista arvontaa.

Ei mulla muuta!Haaste: Eläimellistä menoa

Edellisessä haasteessa Heidillä oli valta nyt se on mulla, Wuhuuu! Mutta sitten heti alkoikin jo haasteen osuus, mitä ihmettä mä valitsen?!? Taivas on auki ja on niin paljon kaikkea mistä valita. Monien, aaaah tämä tämä.... äääh ei todellakaan... kohtausten jälkeen päädyin valitsemaan aiheen. 

Haasteena on siis eläimellistä menoa. Eli ainut mikä on pakolinen tässä haasteessa on se, että sen tarvitsee olla eläimellinen. Ihan sama sitten millä tavalla sen tekee ja mitä värejä käyttää. 

Mielessä kävi riikinkukot, tukaanit niihin olisi löytynyt leimaa ja tarroja ja vaikka rakastankin kirahveja, tiikereitä, seeproja ja kaikkia muitakin villieläimiä niin päädyin kuitenkin matelijoihin. Ehkä yksi syy saattaa olla se, että meillähän asustaa kaksi matosta, Rauha ja Vilpertti. Pariin otteeseen hekin ovat päässeet vilahtamaan tänne blogin puolelle.
Kuitenkaan en halunnut mitään perinteistä käärmeen väriä vaan valitsin punaista. 
Samalla pääsisin kokelemaan koko kynnen tarroja, mitkä olin unohtanut jo laatikon pohjalle.Nyt kun näitä katson niin tein ehkä huonon valinnan elukan suhteen. Olisi sittenkin tarvinnut valita joku toinen.Nimettomässä on siis koko kynnen decali. Hieman oli hankaluuksia saada kuva tarttumaan kynteen ja eka yritys menikin ketuiks miks en tehny kettuja toisella kertaa onnistun paremmin.
Muut kynnet lakkasin Golden Rosen 62 Holiday kokoelman  tekstuurilla ja leimasin Konadin mustalla., leimat nappasin MoYoun laatasta Pro collection -03. Käärmeen nahan oon tilannut Cesarsshopista ja nyt ne näyttää olevan siellä puoleen hintaan.

Päätimme heittäytyä taas kerran teidän armoille ja antaa valta teille. Maanantaina meidän molempien sivupalkkiin tulee kysely koskien seuraavaa haastetta. Minun blogissa voi äänestää väriä ja Heidillä koristelutyyliä.
Olkaa meille armollisia :D

Heidistä puheen ollen, mennäämpäs katsomaan kuinka eläimellistä menoa hältä löytyy!

Rauhaa ei nyt kiinnostanut tulla kameran eteen, joten molemmissa kuvissa komeilee Vilpertti


Muistuttelen tässä samalla, että jos joskus on herrännyt kysymyksiä taikka ihmetyksen aiheita koskien koruja tai kelloja niin käy kertomassa tänne. Olen tekemässä postaussarjaa koruista ja kelloista ja vastailen miellelläni mieltä askarruttaviin asioihin. 

Biozell Color Mask, Chili pepper

Mulla on monta vuotta ollut mustat hiukset. Viime kesänä hairahdin laittamaan vaaleita raitoja mutta katselin niitä vain pari kuukautta ja taas oli musta takaisin. Marraskuussa aloin kuitenkin haikailemaan punaisen perään ja meninkin otattamaan raitoja, jostka ne värjättiin punaiseksi.

Joulukuussa menin laitattamaan taas lisää raitoja. Punainen on ihana väri mutta haalistuu tosi nopeasti hiuksista, punaisten hiusten kanssa ei myöskään märillä hiuksilla mennä valkoisten tekstiilien lähelle jos haluaa pitää ne valkoisena. 
Saa nähdä kuinka kauan menee taas kun olen mustapää :) 

Punaisten raitojen ylläpitoon sain testaukseen Biozellin Color Mask-hoitavan sävytteen, Chili PepperNämä tuotteet on tarkoitettu siis värjättyjen hiusten sävyttämiseen ja myös hoitamiseen. Sävytteessä on runsaasti pigmenttiä, joka tarttuu värjätyn hiuksen pintaan. 
Mitä vaaleammat hiukset sen paremmin värit erottuvat.

Nimensä mukaan Color Mask-sävyte toimii myös naamiona. Eli jos haluat hoitaa hiuksia samalla niin pidä silloin naamioita pidemmän aikaa, sävyyn aika ei vaikuta. Vaikutusaika muuten on 3-5 minuuttia. 

Tässä kuva ennen ja jälkeen käytön. 


Kyllä sitä väriä ihan mukavasti tuli lisää ja värjäsi myös hiukan noita tummiakin kohtia.

Tämä on voidemainen ja todella helppo levittää. Ei tarvi pelätä, että valuisi pitkin naamaa. Tässä ei ole ammoniakkia eikä parabeenejä. Tuoksuakaan ei ole, joten sopii myös allergisille. 
Koska tämä ei ole kestoväri niin tämä kestää hiuksissa 6-8 pesua. 


Sävyjä löytyy yhteen kymmen mustasta hopeanvaaleaan, Se mikä on myös mukavaa niin näitä voi sekoitella keskenään ja kehitellä ihan omia värisävyjä taikka sitten jos haluaa ihan vain pienen säväyksen niin silloin kannattaa sekoittaa tätä hoitoaineeseen. 

Nyt alkaa olemaan taas sellainen aika, että mietin mitä mä tälle kuontalolle oikein teen. Toisaalta en haluis palata mustaan vaan pitää tän punaisen, toisaalta taas haluisin ihan jotain muuta mutta mitä?? Siinäpä pulma.

Onkos muuten tälläiset sävytenaamiot tuttuja? Mitä haluaisit tietää korusta tai kelloista?

Minulla on suunnittella tehdä vähän teemaviikon tapaista juttua koruista ja kelloista. 
Kokemusta minulla on ammattini puolesta molemmista jo 13 vuoden ajalta ja yhä vieläkin korut ovat lähellä sydäntäni. Nyt myös lähivuosina kellot ovat tulleet myös mukaan kuviohin. 
Koskaanhan niitä ei voi olla liikaa. 

Onko sinua askarruttanut joku asia koskien koruja tai kelloja?

 Mistä kouruihin tai kelloihin liittyvästä haluaisit kuulla enemmän. 
korusarjat, materiaalit, kivet, hoito, korjaukset yms.


Toiveita ja kysymyksiä voi laittaa joko kommenttiboxiin tai lähettämällä minulle sähköpostia dioriinablogi@gmail.com

Myös blogin facebook -sivuille voi laittaa kysymyksiä. 

Nyt sitten vaan esittämään kysymyksiä ja toiveita rohkeasti :) 
Hoitavat käsineet, korppukäsien pelastaja?

Aikaisemminkin olen kertonut käsieni kuivasta ihosta ja kynsien poikki napsahteluista, olenkin niihin saanut jo hyviä vinkkeä, kiitos niistä <3 Vapaapäivä teen öljykylpyjä :)

 Nyt kokeilen itselleni jotain uutta eli hoitavia käsineitä jotka sain testiin Sunrise Cosmeticsilta
Käsineissä on siis valmiina hoitavat aineet.

Iroha Nature on itselle ainakin ihan uusi sarja ja on mukava testata aina uusia tuttavuuksia. Iroha Nature on espanjalainen tuotesarja. Naamioita löytyy käsien lisäksi myös kasvoille ja jaloille. Tuotteet sisältävät tehokkaita luonnollisia seerumeita. 

Regenerating Glovers eli hoitavat käsineet kuiville käsille ja kynsille. 


Näissä sormikkaissa on mm.persikka-seerumia, joka korjaa ja kosteuttaa ihoa. Hoitavat aineet on uutettu sisempiin hanskoihin.  Persikan tuoksu tulvahtaa ilmaan heti kun paketti on avattu ja kestää koko hoidon ajan.  

Tässä lähtötilanne ja joo kynnet on viilaamati :) 


Ensin pestään ja kuivataan kädet. Sen jälkeen hanskat käsiin ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuutti ja samalla voi ottaa vaikka pienet nokoset.Oli aikas jänskä tunne laittaa kädet hanskoihin, tuntui ihan kun johonkin geeliin olisi kädet laittanut.
 Hanskat ovat ison kokoiset eli mahtuu hyvin myös miehenkin käsiin.


Vaikutusajan jälkeen oteteaan hanskat pois ja hierotaan loppu seerumi ihoon. Seerumia jäi ainakin omalle iholle aika paljon, joten kesti jonkun aikaa, että sen sai imeytymään. Ihan hyvä silti :)
 Käsien iho on ihanan pehmeä, ehkä hieman öljyinen suht pitkän aikaa. Imeytymisen jälkeen käsien iho tuntuu todella hyvälle. Mikään rasva ei ole saanut tälläistä aikaan, ei myöskään kookosöljy.
 Paras aika tälläiselle naamiolle olisi illalla siinä ennen nukkumaan menoa.

Tässä lopputulos
Näiden käyttö on kyllä todella helppoa! Siitä ei pääse mihinkään.
Persikan tuoksu on tässä kyllä aika päälle käyvä ja olen kahden vaiheilla on se liikaa.

Korppukäsien pelastaja tämä kyllä on, ainakin näin hetkellisesti. Saas nähdä miten pitemmän päälle käy. 
Pakkaus sisältää yhden parin hanskoja ja nämä ovat kertakäyttöiset. Hintaa näillä on 4,95€ ja näitä myy  Sunrise Cosmetics ja esim. Sokos.

Sain  samalla myös  muitakin naamioita. Tulen kertomaan niistä myöhemmin, kun olen kerinnyt testaamaan niitä. 

Suklaanaamioon iskin heti silmäni :D 

Linkkien klikkailuista en hyödy mitään.


Rentouttava sunnuntai ja Pulled pork

Näin sunnuntaisin on hyvä  tehdä sellaisia ruokia minkä valmistus kestää ikuisuuden. Varsinkin myös silloin kun on kipeä niin tarvi touhuta keittiössä vaan ruoka tulee niin kuin itsestään. Meillä muhi uunissa tänään Pulled pork eli nyöhtö possu. Pari kertaa aikaisemmin olemme tätä tehneet ja nyt perkules en löytänyt sitten mistään sitä ohjetta. Pakko oli ottaa riski, googleettaa ja tehdä entten tentten menetelmällä valinta. 
Itse tykkään testailla paljon ulkomaalaisia reseptejä ja tarvittaessa hieman muokkailla niitä. Amerrikkalaisilta sivuilta olen esim. löytänyt maailman parhaan perunasalaatin ohjeen. 

Totesin tämän reseptin hyväksi, joten halusin jakaa tämän myös teille. Alkuperäinen löytyy täältä.

Mittoja olen hieman fiksaillut ja mennyt niiden kanssa sinne päin. Ja esim. jos ei tykkää chilistä niin sen voi jättää kokonaan pois samoin esim. valkosipulin. 

Lihaksi kasleria taikka possun lapaa 1,3 kg, meillä on tässä 1 kg lapaa. Liha lämpeämään huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Tässä ohjeessa tehdään possun päälle kastike, joissain ohjeissa tehdään kuivamarinadi. 

1,8 dl ketsuppia
1,8 dl vettä
0,6 dl omena- tai valkoviinietikkaa tai sitruuna mehua
1 tl suolaa
1/4 tl vasta jauhettua pippuria
1 tl sinappijauhoa
1/4 tl kuminaa
1 1/2 rkl Worcestershire kastiketta
1/4 tl chilijauhetta
1 rkl ruskeaa sokeria
1,15 dl silputtua sipulia
1 murskattu valkosipuli

Ainekset kattilaan ja keitellään 20 min. Ohjeessa oli 1 tl chiliä mutta tämä mikä meillä on niin on sitten niin tujua tavaraa, ettei laitettu kun tuo pieni määrä ja silti antoi potkua ihan mukavasti. Sipulin laitoin kokonaan.

Tämän jälkeen kastike kaadetaan lihan päälle ja liha uuniin. 200 astetta ja puoli tuntia, sen jälkeen lasketaan lämpötilaa 125 asteeseen , folio päälle ja annetaan rauhassa muhia vähintään 4 tuntia.  Meillä liha oli 4 ja puoli tuntia.  Mitä kauemman liha saa uunissa olla alhaisessa lämmössä, sen parempaa tulee.Sitten liha nöyhdetään ja me laitoimme vielä lopput BBQ- kastikkeet päälle ja alettiin syömään.


Kokeiltiin pitaleivän kanssa ensi kertaa ja maistui aikas hyvälle. Kaikki muut höysteet voi itse kukin valita halunsa ja tarpeidensa mukaan.

Jäävuorisalaattia, sipulia, paprikaa, coctail kurkkuja, majoneesia ja sinappia
Piti tehdä vielä coleslaw salaattia mutta kaali unohtu kauppaan.
 Ruisleivän kanssa vieläkin paremmalle!


Voin sanoa, että tuoksut on todella herkulliset kun tätä valmistaa eli kannattaa syödä tukeva aamupala jotta jaksaa odottaa tätä herkkua. 
Kannattaa kyllä kokeilla ja vaan possusta tykkää.

Seuraavaksi kokeillaanki sitten tehdä itse sipsejä :)

Ihanaa sunnuntai-iltaa <3
Fifty Shades of Grey by Opi

Fifty Shades of Grey on  eroottisen kolmiosaisen kirjasarjan ensimmäinen osa ja on saanut nyt  myös 6 Opi lakan kokoelman.

 Kirja- sarja jakaa mielipiteitä, itse kuuluin siihen porukkaan, ketä luki kaikki kolme kirjaa perä jälkeen.  Oli vaan saada tietää mitä tuleman piti.
Jos joku ei ole kuullutkaan kirjoista niin kirja kertoo nuoren opiskelijan ja rikkaan liikemiehen suhteesta. Ensimmäistä romaania on käännetty 51 kielelle ja myyty maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa kappaletta.
 En paljasta kuitenkaan kirjoitsa enempää, koska ruudun takana joku teistä saattaa juurinkin lukea näitä kirjoja.

Itse kuulin näistä ekaa kertaa kaveriltani, joka oli ollut meillä kyläilemässä ja lähti takaisin kotikonnuilleen ja oli matkalla asemalle käynyt kirjakaupassa hakemassa matkaluettavaa. Huomasin kaverini päivitykset facessa, että on kohta lukenut puolet ostamastaan kirjasta ja silloin alko mun kellot soimaan. Kyseessä on oltava hyvä kirja, koska se ihminen EI KOSKAAN lue kirjoja :D

 Yleensä luen sarjamurhaaja- ja muitakin murhakirjoja. Agatha Christien kirjat ovat lähellä sydäntä. Rakastan Neiti Marble ja Hercule Poirot kirjoja ja telkkarista on tullut katsottua kaikki jaksot. Rakastan sitä, että niissä juonet eivät ole mitään yksitoikkoisia ja kaikki mitkä luulit olevan niin ei olekkaan. Neiti Etsivätkin on muuten luettu muutamaan kertaan. 

Fifty Shades of Grey on nyt tehty  myös elokuvaversio ja ensi-ilta  Yhdysvalloissa ja Suomessa on 13.2. Leffa mennään siskon kanssa katsomaan ilmanmuuta.
Jos nyt kuitenkin mennään jo niihin lakkoihin mistä ihan alussa oli kyse.
Kauneudenkaupasta sain kokoelman 4 lakkaa ja tässä ne ovat:


Vallan ihania kaikki <3

Kynsissä on kaksi kerrosta lakkaa. 
Ensimmäisenä kynsille pääsi kokoelman tummin lakka.

Dark Side Of The Mood: This brooding, stormy charcoal is dangerously gorgeous Tämän lakan sävy on todella tumman harmaa, joka on hieman sinertävä melkein musta. Ensimmäisen kerroksen jälkeen silti ajattelin, että vaatiiko tämä kolme kerrosta, mutta  kun laitoin suht paksun kerroksen kaksi riitti näihin mun lyhkäsiin. Pitkiin tarvitsee kyllä kolme. 


Seuraavana vuorossa kokoelman toinen hopean sävyinen lakka. 
My Silk Tie: This silky, gleaming silver has got me all tied up


Ainut huonopuoli on, että pinnassa näkyy suht helposti siveltimen vedot eli saa olla tarkkana, että saa siistin lopputuloksen. Itse en oo tyytyväinen tähän omaani. Olis tarvinnut olla paljon tarkempi. 
Toinen hopean sävyinen lakka on shimmerinen sinisillä glittereillä Shine for me. Tämä lakka ei saanut minua syttymään.

Kolmantena kynsille pääsi kokoelman ainut punainen. 
Romantically Involved : I'm in a deep relationship with this luscious creme red
Tämä ei ole mikään perus punainen vaan tässäkin on mukana ripaus harmaata. Tämä on todellakin salaperäisen punainen. I like! 


Viimeisenä mun oma suosikki näistä neljästä.

Cement The Deal : I'd sing anything to get my hands on this stony, cool grey


Ihanan vaalean harmaa. Aikasemmin minulle ei ole ollut yhtään tämän väristä lakkaa. Näiden päälle ei tullut edes mieleen tehdä mitään koristuksia vaan päätin mennä päivän pari ihan vaan ihastellen tämän kaunista vaaleaa harmautta. 


Nyt harmittaa miksi en tilannut Embrace The Gray lakkaa, se on kyllä vielä saatava, Väriltään on astetta tummemman harmaa kuin tämä
 Mulle taitaa nyt kyllä harmaa olla uus musta!

Lakat tulevat näkymään blogissa vielä lähiaikoina uudelleen koristeltuina.Opin saralta elelen jännittäviä aikoja ja tulen kertoilemaan niistä myöhemmin tässä keväällä :) 
Onko Fifty Shade of Grey kokoelma tuttu? Entäs kirjat? 


Linkkien klikkailuista en hyödy mitään.