Tuoksutorstai: Impact Intense -tuoksu miehille

 

Tuoksu lehdistönäyte

Sisältää mainoslinkkejä*


Tommy Hilfiger


Tämän viikon tuoksutorstaissa tutustutaan Tommy Hilfigerin miesten tuoksuun nimeltä Impact Intense


*Impact Intense -tuoksu on suunniteltu kunnianhimoisille, omia unelmiaan tavoitteleville moderneille miehille. Toisin sanoen melkeinpä kaikille. :) 

Itselle miesten tuoksut ovat yhtä tärkeitä kuten naistenkin tuoksut. Kuka ei haluaisi vierelleen hyvältä tuoksuvaa miestä? 


Impact Intense EdP


Miesten tuoksu

*Impact Intense -tuoksua kuvailisin sanoilla maskuliininen, metsäinen ja lämpöinen, koska siinä tulee itsellä todella vahvasti esiin puun tuoksunuotit. 


Tuoksu alkaa raikkaudella ja sen antavat bergamot ja punainen omena. 

Sydäntuoksussa kastanja, amber ja kardemumma antavat tasapainoa ja hyppysellisen kivaa mausteisuutta tuoksulle. 

Tuoksun viimeistelee Akigalawood -patsuliuute ja santelipuu. 


Tämä tuoksu on kyllä intensiivinen ja todella miehekäs. Itse kun rakastan kävellä metsässä niin tämän tuoksun puiset nuotit vievät sinut kyllä sinne. 


Tommy Hilfiger miesten tuoksu


Tuoksun vahvuudesta johtuen itse en suosittelisi tätä päiväkäyttöön, paitsi jos tekee etätöitä kotona, vaan enemmän juurikin iltakäyttöön. Loistava valinta esim. romanttiselle illalliselle kotona. 


*Impact Intense:stä on aikaisemmin tullut myös hieman kevyempi versio nimeltä Impact, joka on EdT. Sitä en ole päässyt tuoksuttamaan itse mutta samoja tuoksunuotteja löytyy molemmista. 


Tuoksusta on muuten myös 100 ml pullo, jonka korkki sisältää 4 ml matkakokoisen tuoksupullon. 


Love


Lakkaushaaste: Maniswap


maniswapNäin ne kuukaudet lipuu eteenpäin ja nyt ollaan jo tämän vuoden kolmannen lakkaushaasteen edessä, justhan oli vasta se eka. 
 Maaliskuun teemana meillä on maniswap eli tehdään uudestaan jonkun toisen tekemä lakkaus.

 Tällä kertaa jokaisen haasteen osallistujan lakkaus on yllätys, koska jokaisella on eri lakkaustekniikka tai mistä sen tietää. Oiskin muuten aika jänskä, jos me kaikki oltais valittu sama koristelu tai värit. 

 Osallistujien kanssa tehtiin ”rinki” ja näin saatiin jokaiselle oma tili, mistä sai valita haluamansa lakkauksen. Lakkaus piti toteuttaa mahdollisimman samannäköisenä kuin mitä alkuperäinen on. 

Oman valinnan tein Dianan instatililtä. Diana osallistuu tällä hetkellä haasteeseen vain Instagarmin kautta. 
Diana on ennen kirjoittanut blogia nimeltä Dile Nails eikä sitä koskaan tiedä vaikka hän vielä innostuisti uudestaan bloggaamaan. Onhan blogi kuitenkin vielä "hengissä".

Mulla oli muutama vaihtoehto mistä tekisin lakkaukseb mutta päädyin kuitenkin alla olevaan. Kuva on Dianan instasta lainattu. 
Päädyin tähän siitä syystä, etten muista milloin olen käyttänyt folioita kynsillä. Toinen syy oli myös se, että kiireisen viikon jälkeen ( kynnet lakkasin eilen ja kello on nyt 22.56 kun tätä eilen kirjoitin) helppo koristelutyyli oli ihan omiaan. 
Saattaa olla, että jossain vaiheessa, että on mun pakko kokeilla ainakin yhtä lakkausta minkä näin Dianan blogin puolella. Olisin sen tehnyt, jos mulla ois vaan ollut aikaa enemmän. hopean värinen lakkaHopean värisen pohjalakan löysin OPI:n lakoista ja se on nimeltään Turn On The Haute Light. Käyttämäni foliot ovat puolestaan Ciaten. Turkoosia minulla ei ollut mutta mielestäni tämä vihreä ajaa hyvin asian. 

Foliot ovat siitä kivoja ettei lopputuloksesta ole varmuutta paitsi, että ne näyttää aina hyvältä. Täytyisi todellakin käyttää niitä useammin. 


foliokoristelu
Itse odotan innolla muiden Maniswappeja ja käy ihmeessä sinäkin katsomassa ne. Alla ovat kaikki haasteeseen osallistuneet ja nimeä klikkaamalla pääset suoraan lakkauspostaukseen. 

Dilenais (insta)


Omasta mielestäni pääsin aikas lähelle alkuperäistä, vai mitäs ootte mieltä?
Love


Tuoksutorstai: Kookoksen huumaa Vol 1

 

Tuotteet saatu

kookokselta tuoksuvia tuotteitaKookos on sellainen joka jakaa mielipiteet puolesta tai vastaan, oli sitten kyseessä tuoksu tai maku. Itse RAKASTAN kookosta niin tuoksuna tuotteissa kuin ruuissakin. Markkinoilla on toinen toistaan ihanempia kookoksen tuoksuisia tuotteita ja ajattelin listata teille niistä omia lemppareita. Olen jakanut nämä ihanat kookostuotteet pariin eri postaukseen, koska en halunnut teille mitään kookosähkyä yhdellä kertaa. 

Lee Stafford CoCo LoCo  

 

Näissä Lee Staffordin Coco Loco viimeistelytuotteissa on ihanan raikas kookoksen tuoksu. Kuivashampoo sopii myös tummille hiuksille, koska ei jätä sitä inhottavaa valkoista väriä tummiin hiuksiin. Hiuslakka puolestaan antaa hyvän pidon eikä tee hiuksista koppuraisia. Hiuslakka sisältää muuten kosteuttavia silkkiproteiineja. eco denta Minty Coconut suuvesi ja coconut hammastahna
eco dentan Coconut hammastahna ehkäisee hammaskiveä ja plakkia ja samalla voit nauttia ihanasta kookoksen ja mintun sekoituksesta. Maku ei kuitenkaan ole mikään pistävä vaan miellyttävän mieto. 
Suuvesi on luomusuuvesi eikä se sisällä alkoholia tai fluoria. Makuna ihana raikas kookos-minttu ja tämä on loistava päivittäiseen käyttöön. 


treaclemoon My Coconut Island suihkusaippuamy coconut island


Tämä suihkusaippua sisältää 100% kookosuutetta ja pakko sanoa, että yllätyin tuoksusta.  Itselle tuli mieleen tästä paahdettu sokeri  häivähdyksellä kookosta vaikka nimestä päätellen voisi luulla kookoksen tuoksua olevan enemmänkin. 
Tätä My Coconut Island suihkugeeli voi muuten käyttää myös kylpyvaahtona, voi että, kun olisikin amme! 
Tiesitkö muuten, että nämä treaclemoon -tuotteiden pullot on valmistettu 35% merestä kerätystä muovista? 


Elvital Extraordonary Oil
hiusöljy kuiville ja normaaleille hiuksille


Hiusöljyjen suhteen olen todella huono käyttäjä. Totta puhuen, muutaman huonon kokemuksen jälkeen, olin jättänyt niiden käytön kokonaan, lukuunottamatta paria luottotuotetta joista toinen on tämä. 
Tämä Elvitalin Extraordinary Oil toimii loistavasti omissa hennoissa hiuksissa. Hiustenhoitoöljy ravitsee pakkasesta kärvistyneitä hiuksia antaen samalla kauniin kiillon. Kookosen tuoksu ei tässäkään ole mikään yliampuva vaan hienostunut. 


Löytyikö näistä sulle tuttuja tuotteita ja mites on, iskeekö kookos? 

Kivaa torstaita 

LoveNaistenpäivän ihana YSL- arvonta

 


ysl arvontaArvonnan tuotteet saatu

Tuntuu, että nykyään joka päivä on jonkun tietyn asian päivä, kuten nyt tänään on naistenpäivä. Onhan se kiva, että tälläisiä päiviä on kalenteriin merkitty ja niitä juhlistetaan mutta mielestäni joka päivä kuuluisi olla naistenpäivä, äitienpäivä, isänpäivä, ystävänpäivä jne. 

Jokainen meistä on arvokas jokaikinen päivä <3  


Ajattelin nyt kuitenkin näin naistenpäivän kunniaksi laittaa teille IHANAN Yves Saint Laurent:n arvonnan pystyyn Instagramin puolella. 


Kauemmin blogia lukeneet tietävätkin, että YSL:n tuotteet ovat selektiiviseltä puolelta lemppareita ja yhteistä taivalta meillä on takana reippaasti päälle 20 vuotta! 


Arvonta sisältää seuraavat tuotteet: 


huikea YSL arvonta nyt instagramissaThe Slim Sheer Matte punan sävyssä Orange Provocant

Rouge Voluptè Shine sävyssä Rouge Studio

Touche Éclat valokynä sävyssä 2

ja 

Black Opium EdP 50ml tuoksuKäy ihmeessä sinäkin osallistumassa instan puolella tähän ihanaan arvontaan. Osallistumaan pääset TÄSTÄ.


Ihanaa naistenpäivää ja uutta viikkoa! 


LoveLakkausunelmia: Marmorikynnet

 osa lakoista saatu*


lakkaushaaste saa kokeilemaan kaikkea uutta

Itsensä haastaminen saa sinut kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita. Aina ne ei mene niin kuin on alunperin suunnitellut mutta mitä sitten! Niistä voi kuitenkin aina oppia ja juurikin siitä syystä päätimme Timantteja kynsillä -blogin Lauran kanssa lyödä kyntemme yhteen ja lähteä tekemään myös yhteistä haastetta nimeltä Lakkausunelmia Lakkaushaasteen lisäksi.


Tällä kertaa meillä on aiheena marmorointi ja siis se perinteinen marmorikuvio.


Mun on monta kertaa pitänyt kokeilla tehdä marmorikynnet mutta aina se on vaan jäänyt siihen miettimisen asteelle. Nyt onneksi oli vähän niinkuin pakko tehdä ne ja onneksi oli!

Tiesin heti, että haluan testata saamaani Atiler Rougen Chemise Blanche nimistä valkoista lakkaa ja tehdä marmorikuvion valkoiselle pohjalle. Luottovalkoiseni on jo vuosia ollut essencen Wild White Ways, joka on myös ollut vahvasti esillä täällä blogin puolella.


marmorikynnetMuut kynnet lakkasin essien expressie second hand, first love lakalla, joka on ihana roosa, sellainen vanhanaikainen roosan sävy. Nämä expressie lakat ovat kuin tehty sellaiselle, kenellä ei ole aikaa odottaa lakkojen kuivumista, koska kuivuvat parissa minuutissa. Koostumus on myös tuttua laadukasta essietä.

Marmorikuvioon käytin kolmea eri lakkaa. Atelier Rougen valkoista Chemise Blancea ja Champs Elysèes vaalean harmaata lakkaa sekä OPI:n Dark side of the mood tumman harmaata. Elmukelmua käyttäen tein marmoripohjan valkoiselle pohjalle. Dark side of the mood lakalla tein myös nuo marmoriin kuuluvat "viivat". Lisäsin kynsille vielä hieman ruusunkullan väristä lakkaa antamaan sen pienen pisteen i:n päälle. ZOYA:n Autumn toimi tässä erinomaisesti. Muihin kynsiin lisäsin vielä ruusukullan väriset pyöreät niitit.
Tämä Atelier Rougen Chemise Blancea on koostumukseltaan paksumpi kuin mitä sarjan muut testaamani lakat ja näin ensi kosketuksella täytyy sanoa, että ei huono! Peittää todella hyvin jo melkein yhdellä kerroksella.


Käy muuten kurkkaamassa myös millaiset marmorit Laura sai loihdittua kynsille ja ne näet TÄSTÄ


Itse tykästyin kyllä näihin kynsiin todella paljon ja mun on kyllä pakko testata myös muita tapoja tehdä tätä marmorikuviota. Samalla testailen myös muita värejä. Jos haluatte nähdä marmorit jollain tietyn värisellä pohjalla niin kommentoi ihmeessä tuohon alle niin testataan. 

Love


Aloita aamusi inkiväärishotilla

Inkivääri, tuo monikäyttöinen juuri.  
Inkivääri on monipuolinen mauste ruuanlaitossa, se sopii niin suolaisiin kuin makeisiinkin ruokiin eikä saa unohtaa sitä, että se tekee hyvää myös terveydelle. 
Käytäthän sinäkin ikivääriä päivittäin?


Inkiväärin terveysvaikutukset

Inkiväärillä on useita eri terveysvaikutuksia ja alle olen listannut niistä muutamia. 

-auttaa tukemaan vastustuskykyä
-auttaa vähentämään tulehduksia
-ehkäisee pahoinvointia
-edistää ruuansulatusta 
-helpottaa ripulia ja ummetusta 
-raikastaa hengitystä
-auttaa painonhallintaan 

 
Inkiväärin kanssa kannattaa olla silti varovainen ruuanlaitossa, koska mausteena se on aikas töpäkkää eli pienellä määrällä on hyvä aloittaa ja sitten lisätä lisää.  

Loistava tapa aloittaa aamu on ottaa shottilasillinen inkiväärijuomaa. 

Olet varmaan nähnyt inkiväärishottia myytävän kaupanhyllyllä ja mielestäni vielä suht kovaan hintaan. Tästä syystä teenkin sitä itse. 

Inkiväärishotti on todella helppo tehdä ja erilaisia reseptejä löytyy useita. Tämän reseptin olen saanut ihanalta Business woman -blogin Pialta ja tällä samalla reseptillä olen tehnyt aina.  

Tämä inkiväärishotin valmistaminen ottaa hieman aikaa mutta se on sen arvoista. 


Inkiväärishotti


terveysvaikutteinen inkivääri1 litra vettä
200 g inkivääriä
1/2 dl hunajaa
2 sitruunan mehu

- Raasta inkivääri kuorineen kattilaan ja lisää vesi.  
Anna liota vähintään kaksi tunti. Mitä kauemman annat inkivääriraasteen liota, sitä parempi.  

-Lisää seos kattilassa liedelle ja lämmitä seos 60 asteiseksi. ÄLÄ päästä seosta kiehumaan, koska silloin inkiväärin ravintoaineet katoavat. 

-Ota seos liedeltä ja anna sen jäähtyä kymmenisen minuuttia.

-Siivilöi inkivääriraaste nesteestä ja lisää nesteen joukkoon hunaja ja sitruunanmehu.


nauti tätä terveysjuomaa joka aamu
-Laita neste pulloon tai sellaiseen astiaan, mistä sinun on helppo aina kaataa sitä shottilasiin. 

- Voit ottaa ensimmäisen shotin vaikka heti ja muista nauttia lasillinen kerran päivässä

 
Säilyttää inkiväärishotti jääkaapissa ja se säilyy siellä hyvänä noin parisen viikkoa.  

Kuuluuko inkiväärishotti sun aamurutiineihin?


Love