Water spotted kokeilu Opin Hawaii-lakoilla

Pahoittelut heti näin tähän alkuun tästä blogi hiljaisuudesta. On ollut hieman kiirusta meinaan
viime viikon loppu puoli meni miittihommissa tai siis sen järjestelyissä ja lähdinkin perjantaina suoraan töistä Jyväskylään. 
Instan puolalla onkin ollut kuvia meidän #jyväskylä miitistä. Tulen tekemään siitä oman juttunsa, meinaan meidän miitti oli hieman erilainen :)

Tutkaillaan tällä kertaa hieman lähemmin OPI:n Hawaii kevätkokelman kahta lakkaa

That Hula-Rious,  My Gecko Does Tricks, Just Lanai-Ing Around, The Colors Making Waves, Lost My Bikini In Molokini ja Aloha From Opi

Is Mai Tai Crooked?, Hello Hawaii Ya?, Go With The Lava Flow, Suzi Shops & Island Hops, Do You Take Lei Away? ja Pineappels Have Peelings Too!

Kokoelmaan kuuluu yhteensä 12 lakkaa. On cremea, shimmeriä ja glitteriä.  Itse tykkäsin kokelmasta ja sieltä nousi esille pari aivan ihanaa helmeä, Muutamasta lakasta olin itse hieman kiikun kaakun mieltä tikuttamisen jälkeen. Saas nähdä muuttuuko mieli kun olen saanut ne myös kynsille. 

Pääväriksi kynsille pääsi lakka joka ylläti täysin. Sininen väri ei ole omaan makuun yleensä mikään halutuimpia, mutta nyt on, ainakin tämän lakan kanssa. Lakka on kertakaikkisen huikea This colors making waves.



Tämä on sinisenvihreä shimmeri ja uskokaa tai älkää, tässä on pikkuruistavaaleanpunaista glitteriä. Vaaleanpunaisen huomaa vasta jos oikein tarkkaan katsoo.  Lakka on paljon kauniimpi mitä odotin. Puuttui vaan auringonvalo, jotta tästä olisi saanut  kaiken irti.  Kynsissä on kaksi hieman paksuahkoa kerrosta lakkaa.



Torstai-illalla siinä 23.00 jälkeen oli vielä kynnet lakkaamatta eikä ollut mitään visioo mistään. Halusin koristella kynnet mutta ilman mitään monimutkaisia tekniikoita. Yhtäkkiä välähti, tadaa, water spotted -tekniikkaa en ole ennen kokeillut eli sillä mentiin. 
Pohjalakaksi valitsin Thats Hula-rious!, joka on puolestaan mintun vihreä creme. Lakkaa on kaksi kerrosta ja koostumus tässäkin on taattua OPI laatua.




Vettä lasiin kolmisen tippaa lakkaa pinnalle ja tekemään kuviota. 
Ensin kokeilin kuvion saantia vedenpinnalle hiuslakan kanssa mutta se ei ainakaan itsellä toiminut. Seuravaaksi otin käteen Herbinan letitys- ja rakennesuihkeen *  ja sehän toimi paremmin kun hyvin.



 Tämän tekniikan kanssa kannattaa suojata myös sormet samalla tavalla kun marmoroinnissa. Itse käytin HK Girl CTRL-ALT-DEL Latex Barrieria* Kuvaa tästä vaiheesta ei valitettavasti ole mutta tästä on tulossa myös oma juttunsa kun olen testaillut tuotetta vielä hieman enemmän.
Sormet kippoon, veden pinta puhdistetaan ylimääräisestä lakasta ja valmista! Helppoa kun heinän teko.


Itse olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja kyllä näillä kehtaisi lähteä Jyväskylään. :)

Onko tälläinen koristeu tuttua?

 
* merkityt tuotteet on saatu

17 kommenttia :

  1. Ihanat kynnet, toi TCMW on vaan sairaan upea lakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti <3 se kyllä on! Mä en meinaan sinisistä niin paljon välitä mutta tästä en luovu millään :D

      Poista
  2. No kehtasi todellakin! Oli kyllä hienot kynnet <3

    VastaaPoista
  3. Upea lakka! Hmm sää sait tuon water spottedin näyttään helpolta ku heinän teko.. Pitääpä testata onko tosiaan näin helppua. :D Nätit kynnet siis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja todellakin yllätyin kuinka helppo oli. Kannattaa ilman muuta testata :)
      Ja toi lakka <3

      Poista
  4. Aivan mahtavat ja ihania sävyjä! Taidot eivät riitä koristeluun, ihasteluun kyllä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiia <3 ja opetan tän sulle kun tuun :) <3 huomaat kuinka helppoa tää on vaikka näyttää vaikeelta.

      Poista
  5. Kauniit!:)'eipä itselle tulisi mieleen tehdä water spotted kynsiä kun tarvitsee nopeat simppelit kynnet. Mulla ei nimittäin onnistunut viimeksi kovin hyvin:( tosin Se saattoi johtua käyttämästäni hiuslakasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Hiuslakalla en saanu minäkään onnistuu. Voi olla silti ehkä lakastakin kiinni. En oo kokeillu muulla kun tällä :D

      Poista
  6. Onpa kyllä hyvännäköinen lakkaus ja tuo metallin sininen on tosi raikkaan näköinen.

    VastaaPoista
  7. Hulahula on huippu lakka ! kauniit kynnet <3

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.