Haaste: Lukijoiden valinta vol 2

No niin nyt olisi vuorossa lukijoiden valinta vol 2 ja äänestyksen voitti minttuinen fishtail. Otimme kuitenkin Heidin kanssa hieman valtaa itsellemme ja päätimme ottaa mukaan toiseksi tulleen värin, koska fishtail mintun värillä olisi aika yksi värinen :D Niimpä toiseksi väriksi tuli mustavalkoinen ja tämä sopii enenmmän kun hyvin tähän. Minttu on kuitenkin kynsissä se pääväri.  Saimme itse myös vapaasti päättää kuinka monessa kynnessä fish tail koristelu on.

Muuten olisin tehnyt kaikkiin kynsiin tämän koristelun mutta sitten se minttu ei olisi ollut enään päävärinä joten päädyin kahteen kynteen. Tykkään todella näistä haasteista, koska näissä tulee aina kokeiltua sellaisia koristelutyylejä mitä ei ole tullut jostain syystä kokeiltua, kuten nyt tämä fish tail. Kuvia olen kyllä nähnyt mutta ilman googlea en olisi tästäkään selvinnyt kunnialla :D 

Lakoiksi valitsin China Glazelta valkoisen Snow ja mustan Liquid Leatherin. Päävärin kunnian sai tällä kertaa Kikon 389. 
Yllätyin siitä kuinka helppo tämä on tehdä.  Tasaisuuden kanssa saa olla kyllä tarkempi. Meinasin ensin tehdä teippien kanssa mutta unohdin sen ja vetelin vapaalla kädellä. Itse tykkään tuosta keskisormesta ennemmän. Tein ihan tahallanin noista erilaiset. Kuinkas moneen kynteen Heidi päätti kalan pyrstöt tehdä? Se nähdään tästä.

Uusille lukijoille tiedoksi eli kaikki meidän haasteet löytyvät tunnisteella. Meille saa muuten laittaa myös toiveita millaisia haasteita haluaisitte tulevaisuudessa nähdä. 

Ootteko muuten kokeilleet fishtail koristeluja?

16 kommenttia :

 1. Tosi hyvin oot onnistunut ekaksi kerraksi! Hyvä kun lukulistalla katoin, että onpa tutun näköiset kynnet :D Silti sen verran erilaiset, että omat erottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoin kans ensin, etä tehtiinkö ihan samanlaiset :D

   Poista
 2. En ole kokeillut :) molemmat teitte niin hienot että tekee mieli kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Miekään en oo kokeillu ja kivat kynnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tää oli kyllä aikas kiva koristelu, eli tuun varmaan tekemään toistekkin.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti :) Tykkään näistä itekkin vaikka muuten en ole kalan ystavä :D

   Poista
 5. Wautsi! Molemmat ootte onnistunu hyvin. :)

  VastaaPoista
 6. Oi, tosi hyvin onnistuneet fishtailit! <3 Tää on kyllä kinkkinen tekniikka, kerran on tullut toteutettua mutta aika tappelun takana se oli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena. Tasaisuuden kanssa oli kyllä hankalaa, mutta ihan ok lopputulos tässä mielestäni on :) Tarvii kokeilla kyllä uudelleen eri väreillä :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.