Elie Saab le Parfum Resort Collection 2015

Joskus tuoksu saa sinut aivan häkellyksiin ja kietoo sinut ihanaan tuoksu verhoon mikä saattelee sinut kauan pois arjesta.

pori, meri
Kallo

Joka kerta kun tätä tuoksua käytän, sama tapahtuu. Huomaan nuuhkuttelevani vähän väliä rannetta, koska haluan aistia tämän tuoksun koko ajan.  Tässä on jotain niin erilaista ja juurikin se kiehtoo käyttämään aina uudestaa ja uudestaan. Vastaani ei ole tullut toista samanlaista tuoksua. 

tuoksu, hajuvesi


Tämän mysteerin minulle aiheuttaa Elie Saabin tuoksu Resort Collection. Tuoksu on saanut inspiraationsa saman nimisestä Elie Saab loma-asukokoelmasta.

Kuva on täältä ja linkin takaa löytyy  muitakin kokoelmaan kuuluvia vaatteita

Tuoksun sanotaan kuljettavan sinut välittömästi Välimeren sinisten vesien ja taivaan äärelle aurinkoisena iltapäivänä. 
Ilmankos tämä tuoksu tuntuu niin omalta vaikka onkin niin erilainen kun yleensä tuoksut mitä käytän. 
Rannikolla asuneena, meri sydäntä lähellä <3
Olihan mun pakko mennä ottamaan kuvat myös meren rannalle.

Tuoksu alkaa verhoamaan itseensä ensin ihanan viikunan ja mandariinin tuoksulla. Tämän jälkeen maailman valtaa appelsiininkukka ja jasmiini.Viimeisenä tuoksusta nousee santelipuu ja ambra ja tunnet olevasti ihan jossain muualla...... haaveissa. 
Tuoksu pysyy omalla ihollani viitisen tuntia.

Ei riitä, että itse tuoksu on kertakaikkisen ihana niin on itse pullokin. Se kuinka auringon säteet saavat  kauniin pullon elämään. Värit pullossa vastaavat myös ihan merta ja taivaanrantaa kuten alla olevasta kuvasta huomaa. Kaunis korkki kruunaa kaiken. 

tuoksu, perfum

Näitä kahta seuraavaa kuvaa ottaessa meinasi käydä huonosti.
 Menin takaisin samaan paikkaan, missä aallonharja osuu pulloon, ottamaan pari kuvaa lisää,  Kuinkas ollakkaan tällä kertaa aalto olikin isompi ja aloin valumaa kalliota alas mereen. Toisessa kädessä hajuvesipullo ja toisessa kamera. Levää oli kivien päällä, joten voitte kuvitellä, että kivi oli todella liukas kun se kuivut levä kastui.
 Minä vain valuin ja valuin syvemmälle ja sitten alkoikin iskeä pieni paniikki. Olin vajonnut jo niin alas kalloita, että vettä oli vähän alle olkapäihin. Siinä sitten kamerakäsi kohti taivasta.  Antti oli Milon kanssa kauempana ja aloinkin huutamaan apua! 
Onneks Antti kuulu, päästi pakosta Milon irti ja tuli auttaamaan. Myös toinen mies tuli paikalle ja heidän avulla pääsin takaisin kalliolle. 


Taisi olla auttamaan tulleella miehellä ihmettelemistä kun vedestä nousee käsi,  mikä rutistaa rystyset valkoisena hajuvesipulloa! 

resort collection

Meidän piti mennä käymään vielä Reposaaressa kuvaamassa maisemia ja käydä  samalla kahvilla Marina Merilokissa, siis mikä nimi paikalla :D
Siinäpä ei lähdetty sitten mihinkään muualle kun takaisin mökille. 
Koskaan en ole tuntenut samanlaista kauhun sekaista tunnetta ja toivottavasti ei koskaan enää tarvitsekkaan. 

Antin kanssa ihmeteltiin automalla, kun paikalla oli kauniin ilman johdosta kymmeniä ihmisiä ja ainoastaan YKSI ihminen tuli auttamaan, kun huusin apua, saati edes katsomaan mikä on hätänä.

Varoituksena kaikille ketkä ovat menossa Kalloon, niin älkää menkö liian lähelle vettä.
Iso kiitos vielä kerran tuntemattomalle auttajalle ja Antille <3

Loppu hyvin kaikki hyvin, onneks. Minä, kamera ja tuoksu voivat kaikki hyvin. Sain jopa uuden lempinimenkin: Kallon norppa :)

Sokoksella tämän ihanan 50 ml tuoksun hinta on 64 €

Niin ainutlaatuinen kun onkaan niin tuoksu sai vielä tälläkin tavalla erikoisen aseman ja tuo mieleeni meren ja kotiseuden  aina kun tätä käytän.


Onko teillä sellaisia tuoksuja mitä liittyvät vahvasti johinkin tiettyyn tapahtumaan? Tuoksu lehdistönayte

10 kommenttia :

 1. Tämä on ihana, mähän suorastaan tuuppasin sun nenän tähän tuoksuun Sokoksella. :D

  Mulla on moniakin tuoksuja, joista tulee muistoja/tapahtumia mieleen. Toisista hyviä, toisista huonoja. Niitä on niin paljon, että olen monesti ajatellut tekeväni juttusarjan niistä blogiini, kahdesta olen kirjoitellutkin Stellasta ja L´Instantista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sä tuuppasit, kiitokset kuuluu myös sinulle <3 :D

   Tee vaan sellainen juttusarja.

   Poista
 2. Marina Merilokki! :D Tiedän muuten tuon tunteen, välillä taiteilen ties missä asennoissa kiven reunalla saadakseni hyviä kuvia ;) Ainakin onnistuit kauniissa kuvissa! Tämä on kyllä erilainen kesätuoksu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo :D Jo ton nimen takia harmittaa kun ei päästy silloin käymään siellä. Kiitos sinulle <3

   Todella erilainen ihanalla tavalla.

   Poista
 3. No hui! Mutta ainakin kuvat on täydellisiä! ;-) Aivan ihania! Itse tuoksu on minulle täysin tuntematon suuruus. Pullo todellakin on kauniin näköinen. Täytyypä yrittää muistaa nuuhkutella jos nenän eteen osuu jossain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Mohn <3 Mitä sitä ei kuvien eteen tekisi :D

   Suosittelen kyllä nuuhkuttelemaan, veikkaan, että yllätyt.

   Poista
 4. Jestas miten upeat kuvat, nuo aaltokuvat oi miten kauniita. On pakko mennä tuoksuttelemaan, ei ole niin mitään kokemusta kyseisestä merkistä. Mutta pullokin on elegantti ja niin moni kehunut.

  Ihanaa päivää Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Tiia <3 Itse olen suht tyytyväinen niihin :)

   Tämä ihanuus ei ole kyllä saanut turhia kehua.

   Poista
 5. Hienot aalrokuvat.

  Kummasti sitä suojelee kuvauskalustoa ja niitä kuvattavia tuotteitakin. Itse olen kaatunut suorin vartaloin Berliinin-reissulla kompuroituani pimeässä katukiveyksen reunaan. Ruhjeita ja naarmuja tuli, mutta kädessä ollut kamera säästyi naarmutta.

  P.S. tuo tuoksu on ihana, harkitsen sen ostoa vaikka kaappi on täynnä tuoksuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lumo :)

   Kunhan kameralle ei käy kuinkaan niin muulla ei oo väliä :D
   Aina on paikka yhdelle tuoksulle ;)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.