Haaste: halloween kynnet

Taas on kynsihaasteen aika ja aiheena Halloween. Ensin suunnitelmissa oli kunnon verta tirskuvat kynnet mutta päädyin kuitenkin hieman toisenlaisiin kynsiin. Koitan keritä tekemään sellaisetkin vielä ennen 5.11. Työt rajoitti myös koristeluita. Asiakkaat eivät olisi varmaan kovin hyvällä katselleet haavoilla olevia kynsiä :D Lakoiksi valitsin tällä kertaa Avonin lakat, josta löytyikin halloween teemaan sopivat sävyt. Rakastan MILV:jä niiden helppouden vuoksi. Näillä saa nopeasti tosi näyttävät koristukset ja aiheita löytyy satoja. 

Halusin mukaan hieman blingiä niin laitoin etusormen toiselle sivulle oransseja pikkukiviä. Keskisormeen maalasin tai yritin maalata mustalla akryylimaalilla hautaristejä.
Oranssi lakka on Gel Shine kokoelmasta. Etusormen musta on puolestaan on Magic effect kokoelman mattalakka.  Nimettömässä MILV:n alla on China Glazen SnowEi ole enää kuin muutama päivä I Love Me-messuille. Tänään koitan saada oman listan valmiiksi osastoista missä ainakin tulen käymään ja tulen laittaamaan myös loistavia vinkkejä teille paikoista missä kannattaa käydä. Sitä ennen mennään kuitenkin kurkkaamaan millaiset kynnet Heidi on tehnyt. Ne pääset näkemään tästä. Meinaatko tehdä Halloween kynnet?
Mukavaa keskiviikkoa <3

Love


22 kommenttia :

 1. Just sopivan halloweeniset. Milvit on aina hyvä vaihtoehto :) Ihastuin tuohon mustaan kynteen missä oransseja kiviä ♥

  VastaaPoista
 2. Mulla on tällä hetkellä niin lyhyet kynnet, ettei taida tulla Halloween-kynsiä tänä vuonna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan niihinkin tehdä vaikka minihaamuja ja pieniä hämähäkkejä :D

   Poista
 3. Oranssi ja musta sopii kyllä niin hyvin yhteen. Upeat kynnet <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Et tiedä kuinka ihanalta tuo kuulostaa, kun sen sanoo itse taituri <3 Kiitos :)

   Poista
 5. Halloween on mulle painajainen, kun en kestä mitään inhottavia kammotuksia, mutta nää sun kynnet oli onneksi tollaset aika ystävällisen "kurpitsamaiset" :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka, jos on tulossa kammotuskynnet niin laitan heti alkuun varoituksen <3

   Poista
 6. Hienot on 😊 Oletko perjantaina messuilla?

  VastaaPoista
 7. Kyllä vaan on hienot! ♥_♥ Verikynsiä odotellessa :D <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.