Black Opium

Huumaa heti ensi tuoksusta lähtien ainakin minut.

En muista milloin viimeksi on käynyt niin, että olen halunnut saada tuoksun pelkästään lukemani perusteella. Black Opium kietoi minut pauloihinsa heti. 


Pakkauksesta huokuu heti tyylikäs YSL, vaikkakin tällä kertaa rokahtavana versiona. Tuoksun kerrotaan olevan nuorekas ja moderni,

Sisältä paljastuu todella tyylikkään musta pullo.

Pullon pinta on ihanan rosoinen
Alkutuoksussa huuman aloittaa rosepippuri, appelsiininkukka ja päärynä.
Mitä syvemmälle tuoksussa päästään, sitä enenmmän se saa minut pauloihinsa. Jasmiini ja kahvi ovat erittäin toimiva yhdistelmä.Pohjatuoksussa loppusilauksen tälle tuoksulle antavat vanilja, patsuli ja setreeni. 

Black Opium oli kaikkea sitä mitä ensilukemalta odotin ja vielä enemmän. Minulla tuoksu pysyy iholla tunteja ja niinhän sen pitäisikin, koska kyseessä on eau de parfum. Jokuset ovat kyllä kertoneen tuoksun pysyvän huomattavasti vähemmän aikaa.
Kahvin tuoksua olisin ehkä kaivannut hieman enemmän
Tätä tuoksua joko rakastaa taikka sitten ei. Suositushinta tälle 30ml tuoksulle on 65,00 €. Tuoksua on saatavana myös 50ml pullossa.

Minä olen täysin addiktoitunut tähän tuoksuun enkä voi olla nuuhkaisematta aina välillä rannettani.
Onko muita yhtä huumaantuneita?

Tuote saatu blogia varten testiin
12 kommenttia :

 1. Minä, minä, minä!! Kerran Emotionissa nuuhkaisin ja oli pakko ostaa heti :D Miehenkin nenään tuoksun kuulemma todella hyvältä ;)

  VastaaPoista
 2. Mua niin harmittaa, kun tämä oli mun iholla ihan perus-kukkaistuoksu :( Olisin halunnut voimakkaamman kahvin aromin tähän, omalta iholtani kahvi haihtui ensimmäisten nuottien joukossa pois. Blöh. Sen sijaan alkuperäinen Opium on aikas ihana mun iholla, ja luulen että jossain vaiheessa se tulee tuoksukaapistani löytymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, harmittaa sun puolesta :( Tässä taas hyvä esimerkki siitä miten tuoksut muuttuu eri ihoilla.

   Poista
 3. Ma rakastan tata! Kavin sata kertaa testailemassa tata kaupassa ja vihjailin miehelle varsin isoilla kirjaimilla, etta taa olis kiva, ja kappas vain mita sielta joulupaketista loytyikaan! :D Taa myos pysyy mun iholla tosi pitkaan. Ihana, ihana, ihana! : )

  VastaaPoista
 4. Ahh<3 Ostin tuon itselleni joululahjaksi ja olen niiiin tyytyväinen<3!

  VastaaPoista
 5. Mua ei tää tuoksu nappaa, mut nää tuotekuvat on <3__<3

  VastaaPoista
 6. Mä en ole ihan varma, mitä tykkään tästä itselläni. Sulla se tuoksui ihanalta. ;)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.