Part Two:n nahkahousut vei sydämeni




Kerroinkin tuossa viime vuonna by EMKAn 1-vuotis synttäreistä. Kävin moikkaamassa Katria ja samalla katsastamassa mitä ihanuuksia liikkeeseen oli tullut. Silmäni osuivat heti ensimmäisenä näihin ihaniin Minna Parikan pupukenkiin.



Vilskettä ja vipinää riitti synttäreillä, joten palasin tuossa ennen joulua fiilistelemään kokeilemaan muutamia vaatteita. Voi veljet, kuinka vaikealta se kameran edessä poseeraminen oli jotenkin niin hankalaa. Kyllä sen huomaa, jos viime kerrasta on liikaa aikaa niin oot sitten yhtä jäykkä kun rautakanki :D Tätä hommaa on kyllä pakko treenata, kun muutamia asukuvia olisi suunnitteilla tänä vuonna laittaa näytille. Nyt jo jännittää valmiiksi :D 





Nahkahousut ovat muuten tosi hyvän näköiset ja varsinkin nämä Part Two:n housut. Olihan minun pakko niitä testata. Miten voikaan housut tuntua niin ihanilta jalassa tai oikeastaan et eden tunne niitä. Ja ihan uskomatonta oli se, että mun päällä olevat housut on kokoa 36, SIIS 36! 
Siitä onkin muutama vuosi, kun tuollaisia numeroita olen housuissani nähnyt. 
Nahkahousut näyttävät hyvältä niin arkena kuin juhlanakin ja näitä voi yhdistää niin moniin erilaisiin yläosiin. 

Paita/ Part Two, nahkahousut/Part Two, laukku/Part Two, karvakaulus/Inwear, kengät/Stylesnob

Part Two:n paidassa on ihana yksityiskohta. Paitaan kuuluu toppi, jonka helmassa on höyheniä <3 






Toisessa asussa nahkahousut ja kengät pysyivät samana ja päälle 


Neuletakki/ Part Two, toppi/Inwear, nahkahousut/Part Two, kengät/Stylesnob


 Myös tässä Inwearin topissa on upeita yksityikohtia. Ja hei noi nahkahousut, eikö olekkin upeat? :) Rakastuin niihin ihan täysin! 





by EMKAssa jatkuu alennukset -40% ja -50% ja kevään uutuuksia saapuu melkein päivittäin. Täytyy itsekin käydä katsastamassa mitäs kaikkea ihanaa kuuluu kevääseen :) 

Ihanaa viikonloppua <3 

Love


10 kommenttia :

  1. Höyhenhelma on ihan kuin sua varten suunniteltu :). Ja nahkahousut kans. Hyvältä näyttää <3

    VastaaPoista
  2. Todella hyvännäköiset nuo housut. Kyllä sun pitää nuo itsellesi hankkia.
    Mukavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle Marina <3

    VastaaPoista
  3. Marina, sun pitää yksinkertaisesti aina pukeutua kireämpiin vaatteisiin, koska omaat niin armottoman upeat koivet! <3 Koko 36 heh onkohan mulla lapsena ollut sitä kokoa pöksyt eli wau mikä pakkaus <3

    VastaaPoista
  4. Hankin vuosi sitten nuo Part Twon nahkahousut ja ne ovat todella hintansa väärtit! Todella hyvä hinta/laatusuhde. Tänä vuonna ostin saman sarjan nahkahameen.

    Ilman muuta kannattaa hankkia.

    Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  5. Upeat nahkahousut ja tuo sulilla varustettu pusero on myös kiva!
    Hauskaa viikonloppua ihanuus :)

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo punainen toppi! Emka kyllä on. <3 Minäkin meinasin tukehtua nauruun kun Katri toi koon 32 housut sovituskoppiin. :D Puput ovat niin ihania ja tällä viikolla alesta sain omani vihdoin! Hyvää viikonloppua Marina!

    VastaaPoista
  7. Upeat nahkahousut! ^_^ Punaisessa topissa on hauska leikkaus :)

    VastaaPoista
  8. Noi housut on ihanat ja toi hapsu 💗💗

    VastaaPoista
  9. Nahkahousut on ihan mun lemppareitani! Taidan olla harakan sukulainen, kun ylimmän kuvan paljettihame herätti kiinnostukseni. Ja hei, näytät tosi hyvälle :)

    VastaaPoista
  10. Oih, mä rakastan nahkahousuja ja sua noi pukee tosi hyvin! Mulla yhdet odottamassa että joku mä kutistuisin tai housut kasvais;)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.