Lomatunnelmia ja muistutus

Päästiin kuin päästiinkin perille. Kyllä siinä sai jännittää mites käy. Taitaa olla edessä uuden auton hankinta.
Eilis ilta menikin sitten vaan ollessa, saunoessa ja naamio naamassa ja villasukat jalassa.
Milolla oli kyllä menoa, kaksi kaveria odotti Miloa kun kuuta nousevaa ja sitten kun pihaan päästiin niin alkoi hurja juokseminen. Milon silmistä oikein näki, että poika oli elämänsä kukkuloilla kun sai juosta vapaana. 
 Esimmäinen herätys oli jo viiden aikaan aamulla kun koiruudet päättivät nousta ylös, siinä vaiheessa mietein, että näkemiin taas rento päivä :D 

Eilen testailin esimmäistä kertaa Herbinan uutuus vartalohoitotuotteita ja voi pojat mikä tuoksu niissä on, aivan ihana! Testailen niitä vielä muutaman kerran, jotta saan niistä kunnon tuntuman. 


Tänään ollaan päästy onneksi lömatunnelmaan. 
 Ihana auringonpaiste sai aikaan sen, että mun pakko kaivaa hologramlakat esiin ja lakata niillä, ja joo ,mulla on reissussa aina osa lakoista mukana :D Musta lakka on upea KBShimmerin Stark Raven Mad ja violetti on Glisten & Glow Purple Haze.Muutenkin ollaan vaan oikeastaan koko päivän vaan oltu ja nautittu olostamme, vihdoin ja viimein. Cia kävi ratsastamassa ja itse hyödynsin sen  ajan ottamalla kuvia. Tallilla oli ihan pikkuruisia kanin poikasia mutta olivat niin vikkeliä, että yhdestä näin vain hännänpään :)


Tehtiin vielä lenkki koirien kanssa metsän siimeksessä ja voi kuinka se ihana raitis ilma vaan voi  tuntua niin hyvälle. Metsässä kyllä sielu ja mieli lepää vaikka sen rauhan välillä rikkoo koirien haukunta.

Milo laulaa Oskun korvaan sulosointuja

Roi viipottaa karvat lentäen


Nyt loppuillan ajattelin nauttia tässä sohvalla ja syöden todella maukasta kebabia ja lukea pari sivua kirjaa :) ja tietysti kokkoa katsellen.  Eikä haittaa vaikka perjantai olisi vielä hieman pitempi ;)

Mites teillä on pitkäperjantai sujunu?

Niin muuten, muistakaan siirtää kello ensi yönä kesäaikaan.

Love

10 kommenttia :

 1. En muuten edes muita miten eilinen sujui, mutta tänään on mennyt siivotessa koko pv. Missä te muuten olette, missä päin Suomea teidän mökillä sukulaisissa, ihana paikka meinaan.

  Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi mitä ihania tunnelmakuvia. Kynnet on taas niin superhienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju tosi paljon :) Hololakat pääsevät niin oikeuksiinsa kun aurinko paistaa.

   Poista
 3. Nyt on kuules Dioriina lankalauantai eikä pitkä perjantai. Eilinen perjantai kyllä sujui oikein mukavasti, olisi se voinut olla vielä vähän pidempikin.
  Voi tuota Milon onnea noissa kuvissa.
  Ihanat kynnet taas kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä onkin :D Ihan on päivät sekaisin. Kiitos Outi tosi paljon <3 Koiruudet ovat kyllä menneet ja touhunneet koko päivän aamu kuudesta asti. Nyt kaikki on niin poikki, etteivät jaksa enää tehdä mitään.

   Poista
 4. Ihani kuvia, heppoja ja koiria <3. Meillä on vietetty ihan normi vapaita ja nyt olen töissä. Mun pidemmät vapaa alkaa sitten vähän myöhemmin :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.