Kupillinen kuumaa

Kupillinen kuumaa kahvia ja päivä voi taas lähteä käyntiin. Jos en ole saanut aamulla kahvia niin tuntuu kuin kävelisin jossain sumussa.
 Tunnustan. Hei, nimeni on Marina ja olen kahviaddikti.
Itse tykkään nauttia kahvini kunnon kokoisesta kupista.  Arabian Muumimukit ovat juurinkin tarpeeksi isoja täyttämään tarpeeni :) Itseltä löytyy näitä parisen kymmentä mukia. 
Tänään nautein kahvin ripauksella kanelia ja maitovaahdolla. Kiitos Tiia vinkistä ;) 
Sitten kuin oikein alkaa kahvihammasta kolottamaan niin otan kätöseeni Iittalan ihanan Taikamukin <3 Myrna-kahvikupit ovat perintönä tulleet minulle ja ovat vieläkin kerran vuodessa käytössä. Mummilla näistä juotiin aina kahvia. Kultaus on kulahtanut vuosikymmenien saatossa mutta se kuuluu asiaan <3  Mun PITI ottaa kuvat niistäkin mutta oltiin juuri viety ne takaisin varastoon ja tietysti ihan sinne perällä kaikkien muiden rojujen taaksi odottaamaan taas ens vuotta. Muiden kupillisia pääset katsastamaan tästä
Taidampa lähteä tästä nauttimaan toisen kupillisen kahvia ennen töihin lähtöä :) 

Ihanaa tiistaita 

Love

12 kommenttia :

 1. Aah ihana postaus ja kiitos maininnasta ja hei aivan upea maitovaahto. Kun maitovaahtoon sortuu, ei ole paluuta normikahviin, juu ei tule kuuloonkaan humpsauttaa lorauttaa kylmää maitoa kahvin sekaan enää vain kuumaa maitovaahtoa. Juuri katsoin, että Satumetsä Iittalan myymälässä alessa, luulin, että niitä ei saa enää. Haluaisin kaikkia noita mukeja yhden, eli Taikaa kaikissa väreissä yhden, sitten Satumetsää yhden ja nyt kuules tuollaisen mustavalkoisen ihanuuden kun sen täältä bongasin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja jotenkin veikkasin, että ainakin sinä tykkäät tästä :) Maitovaahto vie kyllä mennessään. Mä haluaisin kanssa ne kaikki mukit.
   p.s. ei tuosta mainninnasta tarvitse kiittää. Maininta kuuluu ilmiselvästi asiaan <3

   Poista
 2. Aamu ilman kahvi on kuin... en taida sanoakaan. :D Ennen join läpi päivän valtavan määrän kahvia, mutta nyt vaan lähinnä aamuisin, mutta ilman aamukahvia kyllä puuttuu jotain tosi oleellista päivästä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Itse olen kanssa koittanut vähentää sitä juomista päivän aikana mutta aamukahvista en luovu!

   Poista
 3. Näyttääpä herkulta tuo kahvi. Tiia on oikeassa, kahvi ei ole enää mitään ilman maitovaahtoa.
  Kivaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia on <3
   Makusiirappia olis kaivannut vielä ripauksen :D

   Poista
 4. Muumimukitkin ovat vuosien saatossa kutistuneet liian pieniksi aamukahvia varten, olen huomannut! Kone vaatii paljon kahvia käynnistyäkseen. Mutta vain aamuisin.

  Ihania kuppeja kuvissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti SusuPetal :) Välillä sitä tarvis ihan kunnon saavin kahvia :D

   Poista
 5. Ihana postaus Kupillisesta! Mainiot nuo sinun Muumimukisi! Tuota maitovaahtoa ja kanelia voisin minäkin kokeilla! Ja kerran vuodessa juhlavat Myrna-kupit, muistorikkaat kupit.
  Kiva haaste, monelta kantilta voidaan kupilliset nauttia.
  Ihanaa pääsiäistä, Marina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula <3 Tiia sai minut tuohon vaahto koukuun :D

   Poista
 6. Monta kivaa kupillista. :) Kahvi maitovaahdolla ja kanelilla näyttää ja kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.