Haaste: pääsiäiskynnet

Pääsiäinen on viikonpäästä ja siitä syystä tämän kertaisen kynsihaasteen aihe onkin pääsiäskynnet. Ainut sääntö oli, että vähintään yhdessä kynnessä pitää olla koristelut. 


Siis voi olla suloisempaa tipua <3


Kaupassa käydessäni bongasin tämän tipusen niin samalla välähti, tipun haluan myös kynsille. 
Kyllä huomaisi taas, että viime maalaus kerrasta on aikaa. Ei meinannut sivellin oikein totella mutta sain kuin sainkin loppujen lopuksi tipusen valmiiksi.
 Lisäsin myös hyöheniä koristeeksi. Nämä höyhenet eivät arkikäytössä toimi, oli vain pakko kokeilla :D 
Joten tuo tipunen vaikutti kauhean yksinäiseltä niin halusin sille kaverin ja maalasin pupujussin. Pupun ja tipun maalasin akryylimaaleilla, lakkoilla ei olisi tullut tästä yhtään mitään. 
Akryylit ovat siitä tosi helppoja käyttää, jos tulee yhtä suttua niin ei muuta kun pesemään ja aloittamaan taas alusta :D Oli uusintoja, uusintojen perään niin monta, että hermo meinasi mennä ja yhdessä vaiheessa teki mieli viskata siveltimet takkaan :D 


Keskisormeen dottailin vielä pilkkuja ja jottein ihan sekamelskaksi olisi mennyt niin jätin peukalon ja pikkurillin ilman koristeluita. 


Dependin lakkojen koostumus on hyvä. ja sivellin on tarpeeksi iso vaikka itse pullo onkin pikkuinen. Näissä kynsissä on kaksi kerrosta lakaa. Käyttämäni sävyt ovat tämän kevään uutuuksia, ihanan karkkisia sävyjä.

469, 466, 472, 473

Oikein mahtavaa lauantaita teille ja saas kattoo tulekoo vielä yhdet pääsiäiskynnet täällä näkymään. :) Nyt on pakko mennä katsomaan millaiset kynnet Heidi on saanut aikaan. Heidin blogiin pääset tästä

Love


Dependin lakat saatu

10 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.