by EMKA

Vaatteet, niitä ilman ei vain voi elää.  Osalle meistä vaatteet ovat todella tärkeässä osassa, osalle taas on ihan sama mitä päällensä laittaa, kunhan ei nakuna pompi. Itse kuuluun sellaiseen välimuotoon eli vaatteet ei ole niin tärkeässä osassa ja kuitenkin on väliä mitä päälleni laitan. Välillä en ole kyllä valinnoissani osunut ihan nappiin :D

Kuinka monelle teistä on käynyt niin, että olet nähnyt mainoksessa, kaupungissa tai vaikka ystävän päällä ihanan vaatteen ja sitten kun olet mennyt kauppaan ja hymyssä suin sovituskoppiin niin, eipäs se olekkaan näyttänyt enää niin hyvälle?  Itselle on käynyt niin monesti. Varsinkin kun en vieläkään ole sinut oman kroppani kanssa. Ostan, joko väärän kokoisia tai väärän mallisia vaatteita, jotka ei sovi mulle ja ovat kaapin täytteenä. Sanokaa, etten ole ainoa tämän asian kanssa, please :D 



Pari viikkoa sitten sain aivan mahtavan mahdollisuuden päästä ihanan ja taitavan Katrin stailattavaksi  by EMKA liikkeeseen. by EMKA vaatekauppa on suht uusi yritys, ensimmäinen liike avattiin Rovaniemelle viime vuoden kesäkuussa ja tämä Tampereen liike viime vuoden marraskuussa Tuomikirkonkadulle. Liikeen nimi tulee omistajien etunimistä Emilia ja Katri. 

Sisään astuessa liikkeeseen, ilmapiiri on kivan rento ja voit todellakin mennä juurikin sellaisena kuin olet vaikka sitten tuulipuku päällä ja tukka sekaisin. Itsellä on ainakin tullut aiemmin sellainen tunne, etten kehtaa ainakaan tämän näköisenä mennä johonkin merkkivaatekauppaan kun on hieman kuraa kengissä ja takin kauluksessa meikkivoidetta.  by EMKAan voit mennä.
"Trendikäs ja kotoisia aikuisten karkkikauppa missä rakastetaan värejä" näin kuvailee Katri by EMKAa.

Tämä ihana tiikeritapetti löytyy molemmista liikkeistä ja samoin nuo lamput. Haluan itsellenikin tuota tapettia kosmehuoneeseen :) 



Sinut otetaan aina vastaan hymyssä suin ja iloisin mielin.
Suurimmaksi osaksi olen itse vaateostokseni tehnyt isoissa ketjuliikkeissä, missä myyjää saat etsiä kissojen ja koirien kanssa etkä siltikään niitä löydä silloin kun olisi tarvis. 
 EMKAssa sitä ei tarvitse tehdä, ammattitaitoiset myyjät ovat paikalla juurinkin just sinua varten.


by EMKAsta löydät kaikki mitä tarvitse eli kengät, laukut, korut, vaatteet juhliin sekä arkeen ja hyvän  ammattitaitoisen palvelun.
Brändit ovat suurimmalta osalta tanskalaisia; PartTwo, by Malene Birger, MosMosh, Second Hand, In Wear. Ruotsia edustamassa on Boomerang ja englantia Ted Baker ja French Connection.
Naiset ovat ajan hermoilla koko ajan ja seuraavat muotia tarkasti.
Jos tiedät jonkun loistavan brändin mitä ei vielä Suomesta kunnolla saa niin kannattaa laittaa heille viestiä, ehkä joku päivä sekin saattaa heidän valikoimista löytyä :)


Rusettikorut on Ted Bakerin rannerenkaita ja ylläolevat sormukset EdBladin. Ihastuin heti tuohin sormukseen missä on yhdistävä ketju. 

Katri halusi stailata minulle kolme eri asua ja todellakin yllätyin kuinka hyviltä ne näyttivät päälläni 
 Asukokonaisuudet olivat pitkälti sellaisia mitä itse en olisi varmaan koskaan itse valinnut. Tässäkin on yksi hyvä syy antaa stailaajan tehdä valintoja, hän näkee mikä just sun päällä näyttää hyvälle. 

Siis kuinka vaikeaa sitä oli poseerata kameralle. Sitä luulee, että eihän siinä mitään vaikeeta ole mutta kyllä se vaan on. Mitä pitemmälle päästiin kuvien kanssa niin pikku hiljaa sitä alkoi hieman rentoutua, ehkä :)
  Pitäis kyllä harjoitella paljon enemmän olla kokonaisena kameran edessä eikä vain kynsillä tai kasvoilla.
Kuvaajaana on näissä asukuvissa toiminut Katri.

Asu 1.


Takki  Boomerang 359,90€ / paita  Second Female 99 € / housut In Wear 99,95 € / laukku Ted Baker 119 € / kengät Stylesnop 145 € / koru Hipanema 79 €

Omat lempparit tästä asusta on housut, paita, kengät ja koru. Kengät tuntuivat NIIN hyville jalkaan. Housut ja paita olivat ihanan viileän tuntuista ja kyllä huomaa kun materiaalit ovat kohdillaan.

Hipaneman korut iskivät meikäläiseen kuin salama! Ihanaa inkkarimeininkiä <3 EMKAn valikoimiin kuuluu myös nämä Hipaneman korut.


Asu 2


Jakku In Wear 179,95€ / toppi Qui 89,95 € / housut Qui 109,95 € / laukku Ted Baker 99 € / kengät Stylessnob 125 € / koru Syster P 49 € ja 59 €

Tästä asusta lempparit oli ballerinat, laukku ja uskokaa tai älkää housut. Siis itselle ei olisi kuuna päivänä tullut mieleen laittaa tälläsiä housuja mutta näähän on mageet. Kangas todella kivan tuntuista ja istuvuuskin on hyvä.  Syster P:, korut on itselle ennestään tuttuja kaulakorun merkeissä mutta nämä rannekorut on kyllä ihanan hempeitä.

Asu 3



Paita In Wear 89,95 / housut In Wear 119,95 € / kengät Ted Baker 169 € / laukku Part Two 79,95 € 

Tämän hetken suurinta huutoa ovat tälläset asut, missä sama printti toistuu ylä- ja alaosassa. Kyllä tämä päällä menisin mielelläni käymään Antin kanssa skumpalla ;) Ja noi korkkarit, ah.




Tätä mekkoa mun on pakko mennä kokeilemaan päälle eli toivon, että olisi mun kokoa. Tässä on jotain, minkä takia en saa silmiäni irti. Nytkin jäin taas tuijottamaan tätä kuvaa tähän :D



Itse päätin tämän kokemuksen jälkeen alkaa pikkuhiljaa muokkaamaan omaa vaatekaappia ja panostamaan kosmetiikan lisäksi myös vaatteisiin enemmön.  Kyllähän sen muutoksen tekisi kerralla mutta rahat ei anna periksi mutta näin pikkuhiljaa se antaa. Tietysti, jos voitan lotossa lauantaina niin sitten asia on ihan eri :D

by EMKA Tuomikirkonkatu 15 33100 Tampere
by EMKA Rovakatu 24 96200 Rovaniemi
by EMKAn nettisivut on eilen avattu ja niitä pääset kurkkaamaan tästä.

Nyt muuten Rovaniemellä on Lifestyle messut 19.3-20.3 Pohjanhovissa ja EMKA on myös siellä.

Mikäs kolmesta asukokonaisuudesta sopi mulle parhaiten?
Entäs kuinka tärkeänä pidät sittä,  ovatko vaatteet merkkivaatteita vai jonkun ison ketjuliikkeen vaatteita?


 Oma lemppari oli muuten asu 3 :)

Love



Postaus yhteystyössä by EMKAn kanssa


15 kommenttia :

  1. Sä oot tosi kauniina ♡ Mun lemppari on asu numero 2 :)

    VastaaPoista
  2. Jestas miten kaikki vaatteet istuu kauniisti ja hoikka vartalo ja pitkät sääret tulee edukseen. Huolisin tuolta ensi alkuun tuon mielettömän kukkamekon, kaikki Hipanemat ja bongasin aivan mielettömiä luumunvärisiä laukkuja, ooh syvä huokaus. <3 Hyvältä näytät, nyt muut pulinat heti pois. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mekko on <3 Tässä juuri huomaa sen kun ammattilainen valitsee vaatteet niin ne saa vartalonkin näyttäämään kaks numeroo pienemmältä :)
      Tiia <3

      Poista
  3. Mun lemppari on asu 1. Ihania nuo kaikki korut ja ekan asun kengät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kanssa niistä kengistä. Ne oli niin ihanat jalassa. Ja noi korut <3

      Poista
  4. Aattelin noista yläkuvista, että kääk, jos toi on Marinan kotivaatekaappi, niin mää en ala mitään :D. Tosin mulla on yhtä täynnä henkarit, mutta ei siis todellakaan m i t ä ä n päällepantavaa ikinä. Mihinkään tilaisuuteen. Jos en oo menossa lenkille :)

    Olen sun kanssa varmaan aikalailla samanlainen "välimalli". Vaatteet ei ole pääroolissa, mutta ei sitä huvittais olla se ikuinen homssantuusa ja verkkaripenttikään. Vaikka sellanen taidan enimmäkseen olla :D

    Mua jotenkin miellyttää eniten toi kakkosasu. Noilla housuilla vois mennä pelaamaan golfia ja sen jälkeen vaan vaihtaa yläosan, niin ois valmiina terassille viinilasilliselle.

    Liike kuulostaa just sellaselta, mitä itsekin tarvisin. Jonkun joka näkee, mikä mulle sopii ja pukee sen vaikka väkisin päälle, niin että itsekin tajuan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D voi kun oliskin mun kaapista toi kuva. Ei oo kuules mullakaan mitään päälle pantavaa.

      Niin muuten vois mennäkkin, ja siis yllätyin kuinka hyvältä ne näytti päällä.

      Poista
  5. Ei ole uusi yritys, vaan ostivat vanhan Duetton ja muuttivat nimen.
    Ja kyllä nenävartta pitkin katsotaan jos menet verkkareissa, ainakin Rollossa.Aina ei jaksa tälläytyä mennessä vaateostoksille joten....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. upeita kuvia, wau! Tällaisena aikana kerrassaan mahtavaa, että joku vielä uskaltaa yrittää ja hankin mieluummin vaatteeni palelevasta erikoiskaupasta, jossa tunnetaan entuudestaan vaatekaappini sisältö. Tämä on PALVELUA!

      Poista
    2. Olen samaa mieltä siinä, että on mahtavaa kun näinä aikoina uskalletaan toteuttaa unelmia ja lähteä rohkeasti yrittämään.

      Poista
  6. Ihania asukokonaisuuksia. Vaatehulluna ihmisenä sitä vaan aina innostuu tällaisesta. Toi Ted Bakerin mekko on todella ihana.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.