Kuvia siellä ja kuvia täällä

Eilen kävin taas valokuvia läpi ja melkein kaksi tuhatta kuvaa siirtyi taas roskakoriin. Oikein pelottaa kuinka monta tuhatta kuvaa koneella on. Tarvisin parin kolmen viikon loman niin saisin kaikki kuvat käytyä rauhassa läpi ja järjestellä ne omiin kansioihin. 
Täytyisi löytää myös mikä olisin järkevin tapa organisoida ne kuvat. Laitanko ne aika järjestykseen, aiheen mukaan, postausten mukaan. Paljon on silti kuvia mitkä ei ole blogiin tulossa tai ainakaan tähän blogiin, koska harrastan valokuvausta muutenkin. 


 L'Orealin kullan värinen lakka on nimeltään L or Jungle. Peittää hyvin kahdella kerroksella ja levittyy helposti kynnelle. Leimat on Konadin laatasta ja leimalakkana Dependin ihana vihreä 426. Leimauksessa lakan väri on paljon vaaleampi mitä se olisi koko kynnelle levitettäessä.  

Mähän oon siis koko ajan ollut siinä luulossa, että minulla on jo tänä vuonna talviloma. Olin suunnitellut jo kaiken moista hommaa lomalle ja innoissani mietittiin Antin kanssa loman ajankohtaa. Karu totuus paljastui pomon sanoessa, ettei minulla mitään talvilomaa vielä ole! Mä olisin ollut niin loman tarpeessa varsinkin kun tälläinen lötkötteliä elää saman katon alla :D 


Toivottavasti maanantai ei tunnu maanantailta vaan kaikki saisi kuulla jonkun ihanan uutisen tänään :) 

Love

Lorealin lakka saatu


16 kommenttia :

 1. Nyt en kestä, voi mahoton sun kanssa, U S K O M A T T O M A T! <3 Aurinkoa uuteen viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vallan punastun täällä, kiitos <3 ja aurinkoa kyllä nyt tarvitaan <3

   Poista
 2. Mä olen päätynyt nimeämään kuvakansiot ensin jollain kuvaavalla nimelllä (luontokuvia, porinreissu, koirat...) ja jättänyt perään päivämäärän -ainakin itselläni kuvia koneelle ladatessa kansiot näkyvät automaattisesti latauspäivämäärällä. Ja ehdottomasti ulkoinen kovalevy! Mulla on niitä kaksi eli tuplavarmistus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yksi mutta en ole muistanut siirtää niitä kuvia sinne :D

   Poista
 3. Kynnet minun makuuni :) t. Lepardi-lover :D

  VastaaPoista
 4. Nätit kynnet ja joo, samoja arkistointi & järjestelyongelmia kuvien kanssa täälläkin.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.