Silmäripsen muotoilija

Aina näin vuoden alussa markkinoille tulee toinen toistaan loistavia ja mielenkiintoisia tuotteita. Ripsiväreistäkin tulee uusia ja vanhoja tuttuja on paranneltu. 

False Lash Wings Sculpt


Muistan kun olimme Tallinnanssa ja sieltä löysin todella mielenkiintoisen ripsivärin False Lash Wings. Sen luvattiin antavat pituutta ja tekevän ripsistä kuin perhosen siivet. Enhän minä sellaista voinut jättää ostamati. Ja se kun ekaa kertaa sitä testasin niin silloin kuului WAU! jälki oli aivan loistavaa, 
Nyt siitä on tullut paranneltu versio, jonka kerrotaan olevan enemmän kuin maskara. Kyseessä on silmäripsien muotoilija
Harjassa on se juju. Kampamainen harja värjää myös ripsien tyvien välissä olevat aukot tekemällä samalla tyveen rajauksen. Itsellä onkin ollu aina välillä hankaluuksia saada sen ripsiväri ihan tyveen asti ja sitten olen rajaustussilla värjäillyt niitä koloja. Harjan luvataan myös levittävän ripsiä viuhkamaisesti ulkonurkkaan. Kuiturikas koostumus pidentää ripsiä ja yhdessä harjan kanssa saavat aikaan sen perhossiipien efektin. 

Toivottavasti se mun ringlight tulee pian, jotta saisin parempia kuvia meikistä.  Olen sitä odotellut nyt reilun kuukauden.
Koostumus on omaan makuun siinä ja siinä, ettei ole liian paksua mutta lopputuloksen vuoksi se saa olla. Pituutta ripsille todellakin tulee ja ripset taiputvat myös ilman taivutusta.
Tämä pompahti samantien minun ja Cian lemppari ripsariksi. Cia tykkää kerrostaa tätä kunnolla kun taas minulle riittää yksi kerros. Harmi kun en saanut tähän Cian ripsistä kuvaa, kun neiti on viettämässä hiihtolomaa.

Suositushinta 18,50 €

 Itselle tulee tänään hieman erilainen päivä mutta siitä mitä päivä pitää sisällään tulen kertomaan myöhemmin.

Ihanaa keskiviikkoa  <3


Love
Ripsiväri lehdistönäyte


10 kommenttia :

 1. Kiva kuulla näistä ripsareista, jotka oikeasti tekee sen mitä luvataan.
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Vautsi :) oon jo hetken tätä katellut ja nyt pitää kyllä hakee! :D näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen ripsari! Tilasit varmaan rengasvalon Verkkokaupasta, koska itsekin sain odottaa omaani pitkään. Tosin möin sen juuri pois, koska tykkään luonnonvalossa kuvaamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkokaupasta tilasin joo ja taas tänään tuli viesti, että on vaiheessa. Alkaa kohta nyppiä tämä odottelu :D

   Poista
 4. Ohhoh, näyttää olevan sanojensa veroinen :)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä on kauniit kuvat! Juu, täälläkin kelpais uusi ripsari! Pitänee katsastaa tämä. Onko kuinka kestävä, kun silmäni ovat varsinkin näin keväällä vuotavaa sorttia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Mulla vuotaa muös jonkin verran mutta hyvin on kyllä ripsissä pysynyt. Jos oikein seulana on vuotanut niin sitten on saattanut hieman levitä mutta ei kuitenkaan katastofraalisesti :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.