Siinä se loma sitten menikin

Aina tuntuu siltä, että loma loppuu liian aikaisin. Ainakin itse olisin niin mielelläni vielä lomaillut. Paluu arkeen kun on taas huomenna edessä. Tänä vuonnahan minulla ei vielä ollut talvilomaa, joten tämä pääsiäisloma ajoi vähän sitä.
Toukokuussa meillä on suunnitteilla tehdä joka vuotinen A-luokan reissu Tallinaan naisten kesken, minä, Cia, Cian kaveri ja rakas äitini. Silloin shoppaillaan, syödään hyvin, käydään kampaajalla ja vaan ihan nautitaan yhdessäolosta <3.  Oi, en malta millään odottaa.  


Eilen oli todella ihana ilma, lämmintä ja aurinko paistoi. Tuuli oli vain ihan kauhea. Metsässä sitä tuulta ei niin tuntenut. Voi, kuinka rakastankaan tuota metsän tuoksua. Metsän puiden tuoksu, sammaleet, mustikan- ja puolukanvarput, risut mitkä rutisee saappaiden alla, auringon säteet puiden lomassa. Linnut laulaa puissa, Milo nauttii kun saa juosta vapaana kaveriensa kanssa. Kyllä maalla on mukavaa <3Muurahaiset eivät onneksi heränneet vaikka "anoppi" kävi niitä hätyyttelemässä :D Suunnitelmissa oli  kuvata tänne blogiin tuotekuvia, mutta tuulenpuuskien takia  ne jäi ottamatta. Muutamia kuvia sain sentään napsittua.
Kiva nähdä kuinka paljon Tampereella on vielä lunta jäljellä, täällä meinaan selkeesti huomasia päivässä miten aurinko teki taikojaan. Aamupäivällä Milo vielä juoksenteli ojan yli, iltapäivällä siinä virtasi jo vesi,
 Ja onhan se lyhytkin loma parempi kun ei mitään lomaa, eikö?
Tämä perhe iloinen suuntaa nyt kohti Tuuria ja Keskisten kyläkauppaa ennen kotiin paluuta. Niin ja jännätään päästäänkö kotiin asti :D

Loistavaa maanantaita <3


Love

12 kommenttia :

 1. Ihanaa alkanutta viikkoa, toivotaan paljon aurinkoisia kevätpäiviä.

  VastaaPoista
 2. Pidän aina talviloman vasta toukokuussa, tänä vuonna aloitan tosin jo huhtikuun puolella.

  Pääsiäisen vapaat olivatkin odotetut ja tarpeen. Kokkailua, valokuvausta, nokosia, ulkoilua... Juuri sopivan tapahtumaköyhää!

  VastaaPoista
 3. Miten upea koirakuva. Pääsenköhän ikinä Tuuriin, kyllä siellä kerran elämässä tarvitsisi käydä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvistä malleista saa hyviä kuvia ;) No, todellakin tarvis edes kerran :D

   Poista
 4. Pääsiäisloma tuli juuri tarpeeseen :) ihanaa yhdessäoloa ja rentouttavaa kevätauringossa oloa.
  Toivotaan, että teidän kotimatka sujuu ongelmitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotimatka sujui hyvin ja nyt sitten vaan odottamaan uutta autoa :)

   Poista
 5. Voi miten hienoja kuvia <3! Huippuviikkoa Marina <3.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.